View Full Version : Вярно ли е, че..?
na 19 sum i mai pove4eto hora tuk sa po neopitni ot men no iskam da pitam ne6to. 4ela sum 4e 2-3 dni sled cikal ne e opasno da se zabremenee tova sigurno li e?? nqkoi ako znae da kaje
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
винаги има някаква опасност,никога не е съвсем сигурно
но принципно в тези дни шанса е 1 на 1000
SK0RP10N
07-05-2008, 11:03
Няма такава опасност.Чао
К'во К'во ... Тука хората били по неопитни от тебе.. Моля не говори в множествено число :-x И това , че си чела не значи че няма риск. :-x
na 19 sum i mai pove4eto hora tuk sa po neopitni ot men no iskam da pitam ne6to. 4ela sum 4e 2-3 dni sled cikal ne e opasno da se zabremenee tova sigurno li e?? nqkoi ako znae da kaje
Миии няма такова нещо винаги можеш да забременееш ;) :? винаги когато пича ти свърши в ... теб ... освен ако са ти направили операция да ти махнат яичниците ;)
Spider4eto
07-05-2008, 11:09
Зависи, от това кога ти е овулацията, защото ако ти е примерно на 14тия ден, ако се шибаш на 11 има шанс да забременееш щото мое да е имало некой по-издръжлив спрематозоид, така че никога няма 100% да не забременееш
fuck_me_pls
07-05-2008, 11:11
Има шанс,но е адски малък...т.е почти го няма ?
paola_Rey
07-05-2008, 11:15
консултирала съм се с гинеколог,който е на мнение че 2-3 дни след цикъл няма опасност :P
po princip vikagi mi zakasnqva a toq put to4no mi beshe svarshilo i na drugiq den kazah na priqtel4eto si 4e moje da svurshi v men.. i ne sum v ovulaciq 100 pr. shtoto oshte me ponabolqvashe ot cikala..
охохо ами ако е свършил в теб има вероятност да забременееш .. отиваш в аптеката даваш 30 лв копуваш ескапел :) и си готова но деиства само до 3 дни след акта :)
След като сме по-необразовани от теб защо ни питаш?! Голямо самочувствие имаш.
Винаги има вероятност макар и малка.
Ne govorq za vsi4ki imah predvid 4e ima takiva koito sega navlizat v neshtata i e smeshno da gi pitam tqh
може сега навизат в нещата ама да знаят 5 пъти повече от теб :) зависи за кои неща става вапрос :-D
Spider4eto
07-05-2008, 11:44
може сега навизат в нещата ама да знаят 5 пъти повече от теб :) зависи за кои неща става вапрос :-D ми като сметнеш, че съм на 16 пък го знам тва нещо :? са мое да си опитна, в свирукането примерно, ам да не знаеш много неща
e i az znam 4e 2-3 dni kato svarshi e bezopasno no iskah nqkoi da kaje 4e go e pravil, shtoto az ne sum davala da me pulnqt :-D
Spider4eto
07-05-2008, 11:52
бахти прозвуча се едно си пуйка за Коледа, която ще я пълнят с ориз
Spider4eto
07-05-2008, 11:57
ем така де...напълниха ме :?
Нищо не е безопасно.И в месечен като си уж пак не може,...ама може..
Винаги има опасност!!! Винаги има страх!!! Винаги има някой когото те дебне в засада. Не правете това у дома си!!!!! :-D :grin: :D