View Full Version : малък пенис
здравеите аз съм момче на 15 след няколко месеца ще правя 16 пенисът ми е 12 см надървен плс кажете какво да правя защото много ми е притеснено няколко пъти съм имал възможност да го направя но винаги съм избягвал това плс кажете какво да правя :-k
Ami ne e malak spoko a i ako e debel nikoi nqma mu puka garantiram
немисля че има закво да се претесняваш .. ще порасне :grin: надрървен 12 см :?
fuck_me_pls
07-05-2008, 11:09
Мии нищо не можеш да направиш за да ти порастне..мое само да си намериш някоя която няма да гледа това.т.е това за нея да не бъде от най-голямо значение..а пък сиг ше ти се опраи след някоя др година :)
ми не е много дебел и за тва доста се притеснявам :-k
Ima na4ini da porastne no nqma smisal tova koi kolko se hvali 4e im bili 19-20 sm sa pulni gluposti. A i ne e mnogo qko ne6to dalgo da te natiska shtoto realno si boli, tova za razmera e palna glupost, sled kato ti e nad 10 sm ne vijdam problem.
ами проблемат е че ако момичето след като го виде нещо се възмути мн кофти ще ми стане апък и аз съм доста висок 1.84 да не тва нвщто да влияе :(
мии пич рискуваи немисля че някоя ще се възмоти наи-много да раскаже на всички които те познават .. което хич не е успокояващо иди на курва .. и не си одчаиваи не е кои знае каква загуба пък и сигурно ще порасне
ka4i snimka togava da vidim kakvo ima da se vazmnushtava ? ama spored men nqma ot ko da se pritesnqvash
ka4i snimka togava da vidim kakvo ima da se vazmnushtava ? ama spored men nqma ot ko da se pritesnqvash
Е ти пък тои снимка че няма да качи няма ама .. невярвам да се възмоти на момента .. после може и да те говорят малко
еми точно от това се притеснявам да не каже на някои които ме познава
Ми ше го праите на тъмно, бе пичч! Няма да и даваш да го вижда и така! Ако после каже нещо против теб, кажи, че тя е като кофа 8)
tova sa palni gluposti, ako q iz4ukash zdravo nishto losho nqma da kaje na nikoi ako shte 11.5 sm da ti e!
С риск да ме баннат или да ми изтрият коментара ще ти поакжа тази снимка на помпа за уголемяване на пениса не съм ползвал не знам дали върши работа но щом я продават може и да прави нещо
http://www.mit.bg/img-res/2/EXL050002.jpg
ето и за момичетата
http://www.podaraci.bg/pictures/products/1176973954_323.jpg
:D
Кажи честно-дебел ли си ? Защото познавам няколко момчета,които имат проблем с наднорменото тегло и може от там да е цялата работа ^^
literbebe
07-05-2008, 12:00
до сега не съм 4увала някое моми4е да е споменали,4е като си ляга с някой си носи линийка,така 4е слънце не се притеснявай :P
Блъскай по вратата и да не ти пука :)
Действително, честата ерекция може да доведе до леко увеличаване на размерите на пениса.Както ти е ясно, пениса се пълни с кръв и колко по-често го държиш пълен, толкова по-добре.Обратното е, когато не го ползваш изключително дълго време, освен да пикаеш, може до такава степен да се смали, че известна част от него да се прибере в тялото.Разбира се, не очаквай с честа ерекция, да увеличиш пениса си от 12 на 16 см.Ефект ще има, но по-малък.
не не сум дебел вече миналата година бях но сега съм си добре (мисля) 75 кг 1.84 пък и чикии редовно бия...
не не сум дебел вече миналата година бях но сега съм си добре (мисля) 75 кг 1.84 пък и чикии редовно бия...
Е на 12 сантиметров чекии да биеш... :neutral: смис..абе не знам фани изчукай некоя така или иначе треа да се ебеш некой път.Дали сега ще говорят за тебе или не-все тая!Просто накарай момичето да говори само хубави неща пич! 8)
FeelMyPain
07-05-2008, 13:05
Издирвам сексапилна мадама до 14 години...не е зле да е свободна...за предложения чакам ЛС
:-P
ХаХа смятааай
Е на 12 сантиметров чекии да биеш... :neutral: смис..абе не знам фани изчукай некоя така или иначе треа да се ебеш некой път.Дали сега ще говорят за тебе или не-все тая!Просто накарай момичето да говори само хубави неща пич! 8)
ненормално ли ти звучи?
Spider4eto
07-05-2008, 13:34
Ъъъ за пореден път ще кажа, че важен е не инструмента, а майтсора
manichka_14
07-05-2008, 13:43
абе дарпай си го всяка вечер и ще порастне :-D
Ъъъ за пореден път ще кажа, че важен е не инструмента, а майтсора
Иии добър майстор на голям тезгях работи :D
Spider4eto
07-05-2008, 13:44
:razz: :razz: :razz:
murjo213
07-05-2008, 16:12
пфффффффф...слава богу.Аз съм на 14год. и на 14-15см. и се бях притеснил...
а по темата:а ве е*и го ве чукай наред :)
ами проблемат е че ако момичето след като го виде нещо се възмути мн кофти ще ми стане апък и аз съм доста висок 1.84 да не тва нвщто да влияе :(
аз съм 192 , не е от тфа :(
shti porasne be pi4 i az sam dosta visok 195-6 pak mi e 17:D
аи та барна на баскетче а :D :D
basketa ne go vladeq bratle, treniram volley :D
и него съм тренирал , даже ся го гледам по канал 1 :D
Ivalinka
07-06-2008, 09:44
щом се съмняваш,че ще каже,по-добре изобщо не го прави с нея
Ruskia1936
07-06-2008, 10:41
kolko muka ima po sveta :-o :shock:
gPa3HuTeJl
07-06-2008, 10:57
Трескай повечко ч*екиики..
RoCkSpOt
07-06-2008, 11:03
Трескай повечко ч*екиики..
Верно е помага... :grin:
Virtuallll
07-06-2008, 22:21
Нищо неможеш да направиш ти за жалост.... Могат само времето и пластичната хирургия ....
mimencety_
07-07-2008, 20:17
dyrpai go pi4e i moje i da porasne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
VinDiesel
07-07-2008, 20:23
Хуя ти не е 5 см така че кво се притесняваш нали шахтата на една жена е 10-12 см кво с 12 см неможе да се задоволи една жена ли. Да кажем 1-вия тек да свършиш за 5 10 15 мин нормално е .. 2-рия Тек почваш да я праскаш яко с тия 12 см ако си добър във секса всяка ще задоволиш.Ако имаш 25 санта палка да не мислиш че ще я пъхаш цялата .... Не се притеснявай от размера ти пак ти казвам не ти е 5 см да се притесняваш
мии пич рискуваи немисля че някоя ще се възмоти наи-много да раскаже на всички които те познават .. което хич не е успокояващо иди на курва .. и не си одчаиваи не е кои знае каква загуба пък и сигурно ще порасне
Дам, ще каже Еди кой си ме еба и му беше 12 санта.Нали ?
Edit: Преди имаше доста теми у форума за jelq http://www.aipbg.com/?action=forum&sub=topic&th_id=30&to_id=185 ,виж може да ти е полезно.
vij sq poznavam edno mom4e koeto e s polovin godina po golqmo ot men (a az sam na 12 i polovina) koeto ima6e penis 7 sm peniss (moq e po4ti 12) da no pak spe**ata mu e mn po bqla ot moqta no sega h*q mu stana 11 a pak ima malko pove4e spe**a ot men prosto nqkoi se razvivat po bavno a dr po barzo taka 4e skoro vreme zemi si prai nekoq dr 4ekiq i 6e porasne
Вземи един конец, срежи го и пробвай да прецениш колко е голям. Пробвай и на тъмно.После го измери. Ще сбъркаш със сигурност, а момичето също няма да има линийка. Не ти е голям вярно, но няма да имаш някакви проблеми.
А какво пишат другите в темите за големина на пенис въобще не гледай, защото мъжете лъжат за това на 40 години, а като добавиш фантазията на 14 годишен...
Вземи един конец, срежи го и пробвай да прецениш колко е голям. Пробвай и на тъмно.После го измери. Ще сбъркаш със сигурност, а момичето също няма да има линийка. Не ти е голям вярно, но няма да имаш някакви проблеми.
А какво пишат другите в темите за големина на пенис въобще не гледай, защото мъжете лъжат за това на 40 години, а като добавиш фантазията на 14 годишен...
пука ти за дължината ;) земи един метър и си го измери колко ти е дебел, тва е важното :) ако ти е от порядъка на 13-14-15 см си идеален :)
it's a birrrd
it's a planee
it's my baaalZz! 8-)
ем брат...ше треа да се стараеш поечко ...и така :)
иначе ,че има путки...дето ше те базикат тфа ше е така... :?
ама няма ко да са здухваш...действай там ,той с практика расте :-D
Здравейте, аз съм на 18 години. Пенисът ми е малък в ерекция е 10 сантиметра кажи речи. Искам да попитам чувал съм много за д-р Ангел Енчев специалист по пластична херургия. Искам да попитам, но искам хора,които са наясно да ми помогнат. Кой е по добрия специалист относно удължаване и удебеляване на члена. Д-р Ангел Енчев или Д-р Надер Ал- Халил. До колкото четох и разбрах при процедурата на д-р Халил размерът можел да достигне 4,5 сантиметра. А при д-р Енчев се от 1 до 3 сантиметра това било стандартното. Д-р Халил действал по някакъв уж нов начин. Какво бихте ме посъветвали при кого да отида и кой е по добрия, не знам. Моля помогнете :(
abnormalxxx
06-21-2013, 16:35
дърпай го по-често
sweetycherry33
06-21-2013, 18:31
Здравейте, аз съм на 18 години. Пенисът ми е малък в ерекция е 10 сантиметра кажи речи. Искам да попитам чувал съм много за д-р Ангел Енчев специалист по пластична херургия. Искам да попитам, но искам хора,които са наясно да ми помогнат. Кой е по добрия специалист относно удължаване и удебеляване на члена. Д-р Ангел Енчев или Д-р Надер Ал- Халил. До колкото четох и разбрах при процедурата на д-р Халил размерът можел да достигне 4,5 сантиметра. А при д-р Енчев се от 1 до 3 сантиметра това било стандартното. Д-р Халил действал по някакъв уж нов начин. Какво бихте ме посъветвали при кого да отида и кой е по добрия, не знам. Моля помогнете :(
И размера е важен, и практиката е важна..
Ти мисли как да уголемиш банковата си сметка , патока не е толкова важен .
Д-р Ангел Енчев или Д-р Надер Ал- Халил.
Никви доктори пич! Прочети в нета за "Милкинг" (Milking) и ще добавиш лесно 4-5см с практика, но недей се осакатява при тия касапи!
lyuba991
06-23-2013, 11:24
ИМА СИ ТАКАВА ТЕМА !!
baby_baby
06-23-2013, 19:05
Ще порасне та ти си само на 16 няма за кво да се притесняваш
golf_5_r32
06-24-2013, 15:26
20 мл/г парафин в глъътъ и ще стане като картоф дебел и си ти.Ама не го бий в главата, че ще стане като на котка главата. Приятно поркане и да не я разпориш само! Успехи
kajete mi dali mi e dobre penisa na 15 godini sam
dimitar0121
04-14-2014, 08:51
Таблетки за уголемяване на члена - http://track.xtrasize.bg/product/XtraSize/?uid=2484&sid=815&pid=114&bid=advandec Лично съм го ползвал и много ми помогна.
Емо Пенчев
05-09-2015, 15:17
Брато! Ако съдя по твоите думи аз или имам по-голям проблем или съм по-добре:
(Кълна се че не лъжа) Аз съм на 12 но пенисът ми е 14,5см. :I Е сега ми кажете той ли има проблем или аз? Мисля че е твърде голям за годините (въпреки че съм някак горд с този факт... ;) )
anonymous908491
05-09-2015, 16:28
Моли се да станеш на 20 години и да ти е още 14.5см
wilddog22
02-11-2016, 09:13
Не се притеснявай пич, не е толкова страшно, но в никакъв случай не отивай при хирурзи за удължаване. Особено при др Надер Ал Халил, това е най-големия измамник в цялата урология. Един приятел имаше същия комплекс, беше ходил при него взе му 4 бона и си остави ръцете, преди операцията му беше обещал удължаване с минимум 3 санта, а след това се отметна и му казал ми то божа работа не е в мен вината, отделно операцията му се беше отворила..... Надер ал Халил е пълен некадърник
lili-ton
02-13-2016, 12:24
Не се притеснявай! Мъжете с малки членове са предпочитани от жените за един определен вид секс, но още си малък да ти обяснявам...:)
cickitenazlati
02-13-2016, 12:35
темата е на 10 години. вече му е станал 29 см на момчето
spambot1
03-04-2016, 03:33
1
toni1000
03-14-2016, 07:49
Малки по лесно се лапат
Spokoooo beeee I moita vmirisana karfica ne staa za nishto I raste na vutre a na sichkoto otgore sum I protiven I gnusen I zatva jenite gi e gnus da me gledat I doblijavat I za tva momiche ne sam dokosval a nqma I da dokosna nikoga I tva mi lichi po nenornalnoto durjanie koito se interesuva ucha v Turnovo po mirizmata na vkisnalo I po grozotiqra otdaleche shte me poznaete elate I me spukaite ot ebane v debeliq nasran guz umolqvam vi!!!!!!!!!
Momiche sum be pravq reklama tuka na edno sexy gadje hahahhah