View Full Version : Кой от двамата?
malkoty_f4e
07-05-2008, 17:03
awe du6ici daite nekvo mnenie za moite pubertetski glavobluskanici.......................sq tai sedqt ni6tata... hodq s edno mom4e-mn hubav super qko tqlo sportist ne pu6i ne pie super svqstno mom4e perfekten....ama da mu sa nevidi ne go obi4am.... :X......6toty sam vlubena v biv6iq si priqtel koity sa6ty e mn hubaf i s mn qko tqlo i sportist amaaa pu6i kat komin pii kat nevidql i sa drysa mn qku....seki den meleta zardi nego vse e zamesen v nekvi problemi ...ob6to vzeto palen bokluk ama kvo da napravq obi4am go.......sq da si sedq li s perfektnoro mi mom4ence det NE obi4am....ili da se vyrna pri bokluka koity obi4am........
PS. rabotata e nali 4e pokrai toz bokluk i az go qm....tam piq pu6a zardi nego imam razni problemi s na6te,si4kite mi ft kazvat 4e sa razvalqm pokrai nego.....nali zagrqhte
т.7
krem4et0
Chrissie
07-05-2008, 17:25
Мисля,че трябва да направиш жертва този път и да си останеш със сегашното момче.Попринцип,не бих посъветвала някой да остави човека,който обича,но твоята ситуация е малко...деликатна.Ти хубаво го обичаш онова момче,добре,няма проблем,ама защо не се опиташ да му помогнеш по някакъв начин?Не знам точно как,но защо не се опиташ го вразумиш от страна на някои работи.С пушенето,малко трудна работа.С друсането...още по-трудна.Но пък от пиене поне можеш да го откажеш.То от всичко може да се откаже де,но как ще стане...незнам! :neutral: Но по-добре си остани с това момче,с което си,щом другото само те намесва в неприятности.Но в крайна сметка решението си е твое.Ти какво предпочиташ:да си с момчето,с което си постоянно забъркана в нещо или с момчето,с което си спокойна,че няма да ти се случи нищо?Не знам,но според мен е по-добре да си с това момче.
Успех! \:D/
OtherDimension
07-05-2008, 17:26
к'во да направя, израснах в квартала...
за теб съм престъпник и не моа се оправя
:o
това е моят живот, по-различен от това общество, в което живееш ти сега
виждаш ме постоянно да съм в лоша компания
за теб това е лошо,
за мен това е мания...
:o
да не мислиш, че искам да живея извън закона
но живота ме кара да прескачам закона
правя лоши неща, за да изкарам пари
и аз както теб карам само яки коли!
:lol:
Isabelle
:razz: :razz: :lol:
SiegHeil
Наркомана е пич, аз съм за него ^^ 8-)
Боклука!100%!Пък като не искаш да пуши и пие се опитай да го накараш да спре.Ако и той те обича ,ще го направи заради теб.
Isabelle
07-05-2008, 17:28
Наркомана е пич, аз съм за него ^^ 8-)
+1 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pliok0019
Аз бих се върнала при "боклука", просто винаги вземам решения, които предварително знам, че са грешни и страдам от тях.
Съветът ми към теб е да останаеш с приятеля си.
FunkyFresh
Ми ти сама си отговаряш на въпроса щом въпросното момче ти влияе зле кфо ше търсиш при него? :?
П.С. Следващия път пиши на кирилица! http://www.sofianci.com/templates/modern/media/smiles/surprised.gif
lipsvashh_mi
07-05-2008, 17:32
awe du6ici daite nekvo mnenie za moite pubertetski glavobluskanici.......................sq tai sedqt ni6tata... hodq s edno mom4e-mn hubav super qko tqlo sportist ne pu6i ne pie super svqstno mom4e perfekten....ama da mu sa nevidi ne go obi4am.... :X......6toty sam vlubena v biv6iq si priqtel koity sa6ty e mn hubaf i s mn qko tqlo i sportist amaaa pu6i kat komin pii kat nevidql i sa drysa mn qku....seki den meleta zardi nego vse e zamesen v nekvi problemi ...ob6to vzeto palen bokluk ama kvo da napravq obi4am go.......sq da si sedq li s perfektnoro mi mom4ence det NE obi4am....ili da se vyrna pri bokluka koity obi4am........
PS. rabotata e nali 4e pokrai toz bokluk i az go qm....tam piq pu6a zardi nego imam razni problemi s na6te,si4kite mi ft kazvat 4e sa razvalqm pokrai nego.....nali zagrqhte
с нит 1 от двамата най-добре...1мото момче не го обичаш-по-добре и не го залъгвай,че после много ще го боли..Бившият ти след като не струва какво си тръгнала да се занимаваш с него...
Намери си свястно момче,което истински да обичаш..Успех в търсенето :)
MiMcHeToOo
07-05-2008, 17:45
Харесвам лошите момчета и тоя стил ляля :Р
little_elf
07-05-2008, 18:02
Според мен не се захващай с нито един от двамата,няма да смисъл да си с някой,който не обичаш пък макар и толкова свестен колкото го описваш,а някой каза,че другият може да се промени ако те обича,да ама не,човек не се променя толкова лесно,така че не се занимавай с него,защото може да те завлече със себе си.Та успех в намирането на някой трети :) .
sladkish_14
07-05-2008, 18:08
Не обичаш ''Перфектния'',защото още имаш чувства към бившия си!!!Виж нали знаеш - "с какъвто се събереш,такъв ще станеш" !!! Не знам на колко си,но не се занимавай с бившия,помисли реално какво ще забугиш и какво ще спечелиш?!Ще загубиш може би,едно момче което те разбира и обича и ще спечелиш това да пушиш с бившия ти и да си навличаш проблеми.Опитай се да забравиш бившия и да обикнеш човека до теб,ако не стане зарежи го.Но не бъди с "боклука" :?
Freiheit
07-05-2008, 18:16
Ако не беше наркоман бих ти казал да ходиш при който обичаш.. но тъй като съм против наркоманите - що ще се занимаваш с такъв боклук бе?!
bIskwItkatA
07-05-2008, 18:17
lo6ite mom4eta sa winagi nomer 1 8) tai 4e i az sym za lo6iq pi4 8-) 8-) 8-)
ell_ownz
07-05-2008, 18:17
a znaesh li 4e ti si bokluka v taq istoriika??? :D:D:D:D sorry ama si orednata malka pikla det smenq mom4etata kat nosni karpi i nali se seshtash 4e ti nemoish da piish i da pushish bez ti da go iskash???? toi ne moje da ti vre cigarite v ustata... tai 4e zareji i dvamata, ediniq e tup, drygiq ne go obi4ash i si nameri normalno mom4e
life.hates.me
07-05-2008, 19:02
самоубии се че пречиш
+ 1 8-)
OpAsNaTa
07-05-2008, 19:33
Nqaaa smisul da si provalq6 jivota s toq kakto ti go nari4a6"boklyk" prosto se opitai da go zabravi6 po nqkakuv na4in :-o .A za sega6noto ti mom4e...xm...e 6tom ne go obi4a6 za kvo my dava6 naprazni nadejdi.Vse pak mom4eto ima 4yvstva kum teb za razlika ot teb ai zamisli se malko :-o
Ами, като за начало започни да посещаваш часовете по БЕЛ, а след това може и при психиатър : ) Успех :lol:
Len4etyYyy
07-05-2008, 20:44
Боклука!100%!Пък като не искаш да пуши и пие се опитай да го накараш да спре.Ако и той те обича ,ще го направи заради теб.
Saglasna sym! :-)
Бъди с който решиш тва тряя да е лично твой избор не да питаш по форуми :? след тва кво ако си блъскаш главата ще кажеш ..ех майка му аз исках дръгия ама онея от форума казаха тоя .. :lol:
DevilWish
07-05-2008, 22:17
с нит 1 от двамата най-добре...1мото момче не го обичаш-по-добре и не го залъгвай,че после много ще го боли..Бившият ти след като не струва какво си тръгнала да се занимаваш с него...
Намери си свястно момче,което истински да обичаш..Успех в търсенето :)
Така мисля и аз ,обаче . . . незнам нормално е ,че винаги лошите момчета ни привличат много. ;)
ThePowerOfLove
07-05-2008, 22:26
Остани си със сегашния. Мисля,че това е по-добрия вариант ;) Не си навличай проблеми и не прави простотии заради момче. Ще стане така,че и ти ще пострадаш заради неговите глупости,просто не се занимавай с наркомани. :neutral: Остани си при "перфектния" , радвай му се на тялото :-D и си живей спокойно ;)
cinderella_gugutka
07-05-2008, 22:26
мисля 4е трябва да поговориш с бившия си-да му обясниш как стоят нещата и да му предложиш да се върнеш при него при условие 4е няма да се друса,намаля цигарите и пиенето.ако те оби4а достатъ4но ще го направи заради теб и ще бъдеш щастлива.ако не се съгласи или се съгласи но не успее да изпълни обещанието си просто си намираш някой др в който да се влюбиш защото явно той не те заслужава и не държи достатъ4но н атеб
MissManson
07-06-2008, 14:58
незнам мисля,че трябва да се върне6 при старото си гадже щом го обича6,но не пропадай като него,аму помогни да се измъкне! помогни му да спре да пу6и и да пие.. да се забърква в проблеми и така! а не покрай него и ти да започва6 ако мисли6 ,че няма да се справи6 остани си с новия приятел! испех :)
unicorn_f
07-06-2008, 15:08
Не мисля че трябва да си проваляш живота заради едно момче,вярно че любовта е велико нещо и според мен поне не бива да си с човек когото не обичаш,но пък не си заслужава другото момче.Според мен ще е най-добре или да останеш с сегашното си гадже или да ги зарежеш и двамата и да си намериш някой свестен когото да обичаш. :)
:) щастливката (:
07-06-2008, 15:47
Нали знаеш, просто дивото привлича. Ама ако не искаш с него, защото си имаш много проблеми, а не обичаш перфектния , както казаха остави .. с нито един от двамата , ще се появи и трети сигурно, който ще реши проблема и ще е може би м/ж тях и ще е точно като за теб ;-)
malkoty_f4e
07-07-2008, 10:23
ell_ownz
a znaesh li 4e ti si bokluka v taq istoriika??? sorry ama si orednata malka pikla det smenq mom4etata kat nosni karpi i nali se seshtash 4e ti nemoish da piish i da pushish bez ti da go iskash???? toi ne moje da ti vre cigarite v ustata... tai 4e zareji i dvamata, ediniq e tup, drygiq ne go obi4ash i si nameri normalno mom4e
-vseki si ima mnenie be skypa ama mislq 4e kogato ne me poznava6 ne e nujno da kazva6 kakva sym :) ne sym pikla-sprqh da se napikavam na 2 ;) i ne smenqm mom4etata ``kato nosni karpi4ki`` 6toty sam bila samo s 3ma ;) i ne sym kazala 4e toi me kara da pu6a i piq,pod tva imah predvid 4e kogato sym s nego sym v lo6i kompanii :) ina4e misi za syveta ``tai 4e zareji i dvamata, ediniq e tup, drygiq ne go obi4ash i si nameri normalno mom4e`` :)
dantro
самоубии се че пречиш
- na teb specialno ne vijdam s kvo ti pre4a ;)
white_chick
07-07-2008, 10:30
Остани с перфектия,покрай него може и ти да се очовечиш
sexy_beach
07-07-2008, 12:16
+1 :)
mysterious93
07-07-2008, 12:26
абе сърдиш се като ти кажат че пречиш или нещщо такова(може да е малко пресилено но..)не може ли да останеш за малко сама и така да решиш с кой да си?кой ще ти липсва повече?като не искаш "перфектния" го остави...ако е толкова перфектен съм сигурна че ще има и други кандидатки за него,които ще го направят по щастлив не мислиш ли?както казаха по - добре си намери трети :D и ги остави тези двете момчета щом не можеш да решиш с кой да си
LoVeIsGoNe
07-07-2008, 12:26
Говори с бившия си приятел дали е готов да се промени заради теб ... всмисъл да спре да пие да пуши и т.н. Дай му някакъв срок за да ти го покаже това нещу и ако видиш че има промяна върни се при него ако не си стои при Господин Перфектен :)
+1
Според мене тря да следваш сърцето ти дет са вика, нормално да си с някой който обичаш,какъфто и да е
Chefinkaaa
07-07-2008, 12:46
abe momi4e stoi si s drugoto mom4e .. nqma za kvo da propada6 zaredi nqkfo si mom4e... nedei be momi4e.. nqma smis1l otstani si s perf mom4e i si gledai jivota.. taka 6te razbere6 4e e po dobre i za teb ! :)
soul1199
07-07-2008, 12:52
spored men stoii si s perfectniq,ne se vra6ai pri nego,badi 6astliva s tozi,koeto ima6 :)
dark_angel_7813
07-07-2008, 13:23
:) Ами най-добре си остани с перфектния ..... :) :) :)
самоубии се че пречиш
+2 :booooomb:
Ами, като за начало започни да посещаваш часовете по БЕЛ, а след това може и при психиатър : ) Успех :lol:
+1 прав си има нужда
иначе зарежи тоя дет
Остави перфектното си момче..и виж наркоманчето..Щом го обичаш..и сте били вече заедно, значи малко или много го познаваш..бъди с него и му помогни..и ако както казват другите и той те обича..ще се справите двамата :) Късмет мила..
Vichko0o
07-07-2008, 14:58
Абе някой от вас тук IQ-а поне доближава ли се до годините му ??? Просто такива мнения чета че се отчайвам от поколенията който един ден ще оправляват България !!!!Перфектното момче ? Вземи скочи от някой мост без въже плс ! Перфектни хора няма първото което е .... Още един интересен факт че ти си запленена от визията и няма нищо общо със "обичта" просто казваш нещо което явно не разбираш .... Ми честно да ти кажа по добре ги зарежи и двамата и земи си хвани някой който наистина да ти покаже какво е обич и да разбереш какво е обичта а не да излизаш с някви "пропаднали" .... ЗЕМЕТЕ СЕ НАУЧЕТЕ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА НАЙ НА КРАЯ !!!!! НЕГРАМОТНИ БЪЛГАРСКИ ЧЕДА !!!
soul1199
07-07-2008, 20:00
ЗЕМЕТЕ СЕ НАУЧЕТЕ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА НАЙ НА КРАЯ !!!!! НЕГРАМОТНИ БЪЛГАРСКИ ЧЕДА !!!
:razz: :razz: :razz: