View Full Version : Туй свалка ли е?
Абе имам 2 въпроса, които ме вълнуват.
Свалка ли е да ти духат дима от цигара в лицето?
Мусакта със или без кисело мляко я ядете?
punkrock
07-05-2008, 19:12
о0о Боже KoRn :D
Кво им има? аз съм Биг фен.
partychild
07-05-2008, 19:15
Мусакта със или без кисело мляко я ядете? :lol: :lol: :lol:
1-vo-da!
2-ro-ne ,ne obicham musaka
:lol:
punkrock
07-05-2008, 19:15
Кво им има? аз съм Биг фен.
Ем брао на теб, мен не ме кефят тъпи са ми : }
тва за духането в лицето така го обичам, че мога да я сваля с един шамар. иначе мусаката с мляко я Идем 8-)
partychild
07-05-2008, 19:17
тва за духането в лицето така го обичам, че мога да я сваля с един шамар. иначе мусаката с мляко я Идем 8-) :lol: :lol: :lol: bravo bravo gorda sam s teb :-D i az mrazq cigari
OpAsNaTa
07-05-2008, 19:17
Мусакта със или без кисело мляко я ядете? Hahaha kat ti duhnat dima ot cigarata f liceto zna4i nqkoq macka iska SEX ot teb :-D .Am...za mysakata,kvo da ti kaja az NE qm mysaka.Az sum samo na 6kembence.... AI SUS ZDRAVE :-)
prettyIdeath
07-05-2008, 19:21
:D :razz:
Imam 4yvstvoto 4e ne mojesh da napishesh nishto seriozno..vsushnost kato se zamislq moje i da e hybavo ka4estvo dnes. :)
P.S Izvinqvam se za shliokavicata,no mi se razbazika phonetic-a.
Питам съвсем сериозен въпрос. Свалка ли е?
И незнам. обаче требе да си доста глупав да не ядеш мусака.
тва за духането в лицето така го обичам, че мога да я сваля с един шамар. иначе мусаката с мляко я Идем 8-) :lol: :lol: :lol: bravo bravo gorda sam s teb :-D i az mrazq cigariммм не ме разбра, аз пуша но не обичам да ми духат дим в лицето 8)
Който не яде мусака требе да си сложи край на живота 8-)
Мусакта със или без кисело мляко я ядете? Hahaha kat ti duhnat dima ot cigarata f liceto zna4i nqkoq macka iska SEX ot teb :-D .Am...za mysakata,kvo da ti kaja az NE qm mysaka.Az sum samo na 6kembence.... AI SUS ZDRAVE :-)
Това ти беше първия коментар във форума?
отде знаеш, че иска секс? и зашо го пишеш с главни букви.
Тва щях да кажа, тия които не ядат мусака трябва да бъдат линчувани.
Аз я ям с кисело мляко, по принцип на баба ( бяло ) или фибела, а за дима - нз :D
ps.XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX :-)
lipsvashh_mi
07-05-2008, 19:32
като ти духат в лицето,духай и ти бе :razz: Тогава вече ще е свалка,щото мацката ще те удари с най-подръчното средство :lol:
За 2рото мусака с мляк не съм пробвала ама нямам и особено желание :-D
И на двата ти въпроса отговорът ми е Да :D :D :D :D
като ти духат в лицето,духай и ти бе :razz: Тогава вече ще е свалка,щото мацката ще те удари с най-подръчното средство :lol:
За 2рото мусака с мляк не съм пробвала ама нямам и особено желание :-Dнезнаеш кво изтърваш 8-) 8-)
lipsvashh_mi
07-05-2008, 19:36
За 2рото мусака с мляк не съм пробвала ама нямам и особено желание :-Dнезнаеш кво изтърваш 8-) 8-)
Нали..сигурна бях :D 8-) ама пък и няма кой да ми сготви мусака сега... :D
OpAsNaTa
07-05-2008, 19:37
Това ти беше първия коментар във форума?
отде знаеш, че иска секс? и зашо го пишеш с главни букви.Ami ot dosta mesta sum 4yvala 4e tova ozna4ava .A za glavnite bukvi-prosto pod4ertavam 4e tova iska
NaNa_SladuRana
07-05-2008, 19:39
не ям мусака :lol:
OpAsNaTa
07-05-2008, 19:40
Aaaa zabravih da dobavq 4e moje i tazi koqto ti e duhnala v liceto moje i da go pravi nesuznatelno.Taka 4e ne se znae znae li se a i da se znae ne e sigurno...
marin4itu
07-05-2008, 19:40
За дима не знам ама виж мусаката с кисело мляко я ям :D много обичам :grin:
Иии KoЯn са якиии :grin:
Aaaa zabravih da dobavq 4e moje i tazi koqto ti e duhnala v liceto moje i da go pravi nesuznatelno.Taka 4e ne se znae znae li se a i da se znae ne e sigurno...
Тя ако ми беше духала дим в лицето повече цигара нямаше да може да лапне.
Значи не ставаш за жена. Тамън те проучвах ама ето. Не ядеш мусака, занчи не я и готвиш. Голям минус.
Нали..сигурна бях :D 8-) ама пък и няма кой да ми сготви мусака сега... :DТва е много трудно в форума, аз колко съм търсил....
OpAsNaTa
07-05-2008, 19:46
Тя ако ми беше духала дим в лицето повече цигара нямаше да може да лапне.Pu6i6 li?
Тя ако ми беше духала дим в лицето повече цигара нямаше да може да лапне.Pu6i6 li?
Да ама ги спирам.
lipsvashh_mi
07-05-2008, 19:46
Нали..сигурна бях :D 8-) ама пък и няма кой да ми сготви мусака сега... :DТва е много трудно в форума, аз колко съм търсил....
така е така е...тука във форума хем мусаката е на почит хем никой не кани на гости ,за да ни сготви.... :D
NaNa_SladuRana
07-05-2008, 19:49
Значи не ставаш за жена. Тамън те проучвах ама ето. Не ядеш мусака, занчи не я и готвиш. Голям минус.
ееее язък.Ти да не си станал инспектор Гаджет :-o :lol:
Абе незнам дали е свалка, ама е ебаси противното. От 3 години съм пушач с прекъсвания и досега съм го правила само веднъж или два пъти на приятелката ми, когато ме е дразнила. Мноооого е гадно! Мусаката Рулз! Добре, че ме подсетихте. Утре ш' си направя! 8-)
Абе незнам дали е свалка, ама е ебаси противното. От 3 години съм пушач с прекъсвания и досега съм го правила само веднъж или два пъти на приятелката ми, когато ме е дразнила. Мноооого е гадно! Мусаката Рулз! Добре, че ме подсетихте. Утре ш' си направя! 8-)начи утре ни чакай у вас 8-)
Абе незнам дали е свалка, ама е ебаси противното. От 3 години съм пушач с прекъсвания и досега съм го правила само веднъж или два пъти на приятелката ми, когато ме е дразнила. Мноооого е гадно! Мусаката Рулз! Добре, че ме подсетихте. Утре ш' си направя! 8-)начи утре ни чакай у вас 8-)
Няма проблем, заповядайте! 8-)
Да ти приличам на робот?
Sweet_Play_F
07-05-2008, 20:00
1. Даааа!Твърдо да!Ние с мойто момче така се свалихме...Седяхме и си бутахме дима в лицето и сега така.. Стана ни хоби (8
2 Ми естествено че без мляко,чудесен вкус ставаа...То мусаката с мляко oтдавна излeзe от мода :o
UnaBletoLoVeU
07-05-2008, 20:07
1. Даааа!Твърдо да!Ние с мойто момче така се свалихме...Седяхме и си бутахме дима в лицето и сега така.. Стана ни хоби (8
2 Ми естествено че без мляко,чудесен вкус ставаа...То мусаката с мляко oтдавна излeзe от мода :o
Пу! Демодета такива :D Как може да ядете НЕмодерни неща....аз ако бях на вас щеше да ме е срам да си покажа чинията [-(
А туй с дима...онзи ден излизах с бившия и той ми го направи...мислех, че е просто като неучтив отговор на това, че бях казала нещо за .... не помня де, ама не беше нещо хубаво.
Няма проблем, заповядайте! 8-)
Kазвай адрес и идвам, не се бъзикам от 2 месеца живея сам и ям само някви лионски наденици и дрюнери... :d :d :d
NaNa_SladuRana
07-05-2008, 20:11
Да ти приличам на робот?
Ми,не знам :-o излиза ли ти перка от шапката?
Нито от шапката, нито от други.... места
TellMeYourName
07-05-2008, 20:15
1вото не го знам,ама много ясно,че мусаката се руча с кисело млЕко .
manichka_14
07-05-2008, 20:20
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
БТВ. С риск д аизглеждам кретен. Днес участвах в кастинга на ББ4 и беше много тъпо. Добре че не ме одобриха. Казах че мразя гейовете и се смях малко на тези които водят кастинга.
Държа д аотбележа, че отидох там не по свое желание.
TellMeYourName
07-05-2008, 20:28
Бас ли загуби?
журито от няква известни ли беше, и да те питам ти говориш ли на ВЪЙ 8-)
Бас ли загуби?
Ъхъ. Отде позна?
не. Нямаше известни хора. бяха някакви келеши. участваше русото момиче от рекламата на Мери Джейн.
те всички говорят на ВЪЙ :D 8-) 8-) 8-) 8-)
те всички говорат на ВЪЙ :D 8-) 8-) 8-) 8-)
Да просто 90% от варна говори така.
Аз говоря ан Уа, Ва, Са, и тн.
За дима не знам, ама мусаката без кисело мляко не е мусака! о.О И не че се фукам (добре, фукам се), но майка днес направи мусака. ;Д Ох, огладнявам като говоря за храна...
П.С. Чачо, жалко, че не те одобриха. Щях да се фукам, че познавам известна личност. :ДДД
Е нееее ! няма такова :D
1.Немисля че е свалка да ти духат дима от цигарата в лицето .. никак даже;
2.Без кисело мляко ям муска
Бас ли загуби?
Ъхъ. Отде позна?
не. Нямаше известни хора. бяха някакви келеши. участваше русото момиче от рекламата на Мери Джейн.тва рисучкото да може да ми падне малииииииииии 8-)
huligankata
07-05-2008, 20:45
За дима незнам - то тва не е и толко важно .. Ама мусаката ооооооооооооооооо мусакатаааа много ясно, че с кисело млеко - който я яде без кисело млеко не е ценител .. 8-) 8-)
Утре отивам на море до 15 септ и пак ще има да слушам
"Въййййййй лице, да знаиш к'ва плака чух вчиера"
Да не си измислям, наистина съм го чувал тва...
Pliok0019
07-05-2008, 20:59
Правя хубава мусака, но не ям месо.
а шпека ядеш ли тогава?
Pliok0019
07-05-2008, 21:02
а шпека ядеш ли тогава?
:D
Pliok0019
07-05-2008, 21:04
Оооо не отговорих на темата.
Не, според мен това не е свалка. Особено ако си непушач...
С мляко изглежда по-добре.
MiMcHeToOo
07-05-2008, 21:04
1. Зависи от погледа АХЬУАХа
2. БЕЗ!
HePeAJIeH
07-05-2008, 21:11
Който руча мусака без млеко
запек има-не е леко 8-)
devil_feel_f
07-05-2008, 21:45
1. - Чувала съм, че е свалка.
2. - Мусаката я ям когато както дойде - и със, и без мляко.Все е хубава. :grin:
Не,свалка е ако ти я загаси в лицето :wink:
barbie_94
07-05-2008, 21:46
:razz:
gPa3HuTeJl
07-05-2008, 21:48
Бас ли загуби?
Ъхъ. Отде позна?
не. Нямаше известни хора. бяха някакви келеши. участваше русото момиче от рекламата на Мери Джейн.тва рисучкото да може да ми падне малииииииииии 8-)
МНого ме радва т'ва момиче..просто... пфф :smt007 :smt007 :smt007
Не си ли гледал рекламите дето пича си зашива копечто в кенефа, където има ШЕВНА МАШИНА!!
Не си ли гледал рекламите дето пича си зашива копечто в кенефа, където има ШЕВНА МАШИНА!!
Гледал съм, ама не си спомням много добре :S.
ps. смени си аватара още 3 пъти неска :D
Гледал съм, ама не си спомням много добре :S.
ps. смени си аватара още 3 пъти неска :D
Тоя ще стои дълго време.
NaNa_SladuRana
07-05-2008, 22:13
Това се превърна в една от най-интересните теми в раздела :-D
Pliok0019
07-05-2008, 22:14
Това се превърна в една от най-интересните теми в раздела :-D
Винаги е било така.
Edit: NaNa_SladuRana
Мега фен
Уауу. фаталното число.
ПП: моите теми винаги са право в целта.
Pliok0019
07-05-2008, 22:38
Уауу. фаталното число.
При теб скоро ще стане 3333.
Оооо и да се похваля:
Pliok0019
Мега фен
Уауу. фаталното число.
щото имаш "wingmans" :P :p
gangstata
07-06-2008, 00:10
не е свалка-признак на лошо възпитание..ми ако на другия не му е приятен дима..
с кисело мляко..
Мусакта със или без кисело мляко я ядете? :lol: :lol: :lol:
1-vo-da!
2-ro-ne ,ne obicham musaka
:lol:
mnogo pravilno! :lol:
gPa3HuTeJl
07-06-2008, 10:52
@5StaR
http://vbox7.com/play:9362118f
ETo ти рекламата и мацето..
P.S w0sh начи при тебе става сменянето на аватари.. при мене ми дава нек'во 24 часа бла- бла -бла и ме изкарва изв1н нерви..
@5StaR
http://vbox7.com/play:9362118f
ETo ти рекламата и мацето..
P.S w0sh начи при тебе става сменянето на аватари.. при мене ми дава нек'во 24 часа бла- бла -бла и ме изкарва изв1н нерви..
Сигурно е доста досадно.
gPa3HuTeJl
07-06-2008, 11:20
Щом смених 2 клавиатури представи си как ме изкарва изв1н предела на нервите ми... с клавиатурата по монитора... рез рез рез..
vilinanova
07-06-2008, 11:41
:lol: :razz:
victoriq
07-06-2008, 12:29
Попринцип и аз го знам това,че ако ти духа дима в лицето,иска да спи с теб...Това на тея от компанията им е редовен номер :o ама се разпаднахме... :(
SunShinePearl
07-06-2008, 15:03
o boje na tva svalka li mu vika6 da ti duha dima v liceto nz tupo mi e tva+ tova az ne pu6a,apak da qm musaka s mlqko 8-)
Тая от рекламата на Мери Джейн е Пепи от "Ооо, Пепи" (някви кренвирши рекламираха :Д).
Rosenrot_f
07-06-2008, 23:40
Хахаха 1-во абе за свалка се води,ама зависи кво мисли тоя дето "духа" дима де :D :D :D ии 2-ро нее ям много много мусака..ама без кисело мляко !!! :):P
Spider4eto
07-06-2008, 23:41
иииил, мусака с кисело мляко http://www.getsmile.com/emoticons/smileys-91853/n/kotzen.gif
иииил, мусака с кисело мляко http://www.getsmile.com/emoticons/smileys-91853/n/kotzen.gif
Дам и аз реагирам така по принцип.
zVeZdIcHkA89
07-07-2008, 09:08
1во- ИСКА ДА ПРАВИ СЕКС СЪС ТЕБ
2ро - НЕ ВИНАГИ
Мусака със кисело мляко :grin: ...
Ако ти духа дима от цигара в лицето не е свалка...ако ти я загаси на ръката - твоя е...
Crazy_Buba
07-07-2008, 12:33
:D :D :D :D :D :D :D :D :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :smt119 :smt119 :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Айде бе тази тема не е ли загинала още?
megasexy
07-07-2008, 14:56
Да я изтрия ли ?
Да я изтрия ли ?
Ако искаш. Не ме грее за мненията.
1.Зависи.Може би е.
2.Различно.Май без повечето пъти.
1-vo-Ne e svalka a namek za sex!
2-ro!-S kiselo mlqko q qm!