Влез

View Full Version : Защо винаги нещата са такива ;(

WindfaLL
07-05-2008, 19:12
Преди 2 години срещнах едно момче и се влюбих в него..Разликата ни в годините е голяма и тогава изобщо не смеех да му кажа каквото и да било..Сега обаче се мина толкова време и аз все още го обичам..
Tази пролет го срещнах отново съвсем случайно и той много ми се зарадва..Седмица по-късно взел номера ми от една приятелка и започна да ми се обажда..Излизахме..виждахме се обаче той все не събираше смелост да ме целуне..а дори да събереше винаги някой ни прекъсваше..
Последният месец имаше проблеми и изобщо нито се чувахме..нито го видях..Аз се чувствах много зле но реших че и без него ще се справя..Миналата седмица тръгнах с друг и точно на следващия ден този реши да се сети да ми се обади и да ми пита кога ще се видим..Аз му се ядосах адски много..но все пак знам че още го обичам и скъсах с другия.. И сега се чудя и ви питам,според вас има ли смисъл да се надявам че този,който обичам ще бъде някога с мен?

w0sh
07-05-2008, 19:14
Не. Скочи от моста.

SiegHeil
07-05-2008, 19:16
Тъпа си като градински маркуч братче...
След като той не е събирал смелост що не си го целунала ти ?
След като не ти се е обаждал защо не си му се обадила ти ?
Пича се сетил да ти звънне а ти му се ядосваш щот си курва и веднага си се хванала с друг ?
Права си, живота понакога е неправедлив 8-)
Ако винаги чакаш нещата да стават наготово и ти нищо да не правиш скоро няма да бъдете заедно ^^

prettyIdeath
07-05-2008, 19:23
Ти с другия тръгна просто за да не си сама ли?

WindfaLL
07-05-2008, 19:27
Trugnah s drugiq prosto zashtoto reshih 4e za da ne mi se obajda vuprosniq 4ovek edin mesec..zna4i ne iska da mi se obadi..nameril si e nqkoq druga i prosto ne iska da mi dava naprazni nadejdi..i reshih da si produlja napred..

NaNa_SladuRana
07-05-2008, 19:51
Как може да тръгнеш с някого,за да не си сам :shock:

MiMcHeToOo
07-05-2008, 19:53
Ми давай ти бе. Събери смелост и всичките тия неща ги направи ТИ!

cinderella_gugutka
07-05-2008, 23:01
няма как да знам дали ще се съберете,но ако го оби4аш толкова защо не направиш 1-та кра4ка???

Vladokaaa
07-05-2008, 23:06
Как може да тръгнеш с някого,за да не си сам :shock:

+1

dantro
07-05-2008, 23:08
Преди 2 години срещнах едно момче и се влюбих в него..Разликата ни в годините е голяма и тогава изобщо не смеех да му кажа каквото и да било..Сега обаче се мина толкова време и аз все още го обичам..
Tази пролет го срещнах отново съвсем случайно и той много ми се зарадва..Седмица по-късно взел номера ми от една приятелка и започна да ми се обажда..Излизахме..виждахме се обаче той все не събираше смелост да ме целуне..а дори да събереше винаги някой ни прекъсваше..
Последният месец имаше проблеми и изобщо нито се чувахме..нито го видях..Аз се чувствах много зле но реших че и без него ще се справя..Миналата седмица тръгнах с друг и точно на следващия ден този реши да се сети да ми се обади и да ми пита кога ще се видим..Аз му се ядосах адски много..но все пак знам че още го обичам и скъсах с другия.. И сега се чудя и ви питам,според вас има ли смисъл да се надявам че този,който обичам ще бъде някога с мен?

бе кво тръгваш с друг като обичаш ония ? тъпа ли си :-x :-x дано не ти върже и цял живот да го гледаш с друга

PePeLePew
07-06-2008, 00:23
абе чакайте малко защо всички нападате момичето... нормално е да чака момчето да направи първата крачка ... ако има интерес към теб и те желае и усеща това й у теб/дала си му повод/ трябва да е супер идиот,за да не действа .... правилно си изчакала рискуваш да го загубиш като приятел ако са ви такива готини приятелски отношенията .... аз не гледам с хубаво око на момичетата,които правят първата крачка просто природата е такава вие трябва да се правите на недостъпни,за да ни е интересно на нас и да се добираме до сърцата ви с големи мъки.Никой не обича лесните неща е освен мамините синчета които са свикнали мама меси татко носи ама това е за друга тема

sunshineee
07-07-2008, 09:12
1-во щом той не иска да направи първата стъпка давай ти 2-ро ако го обичаш както казваш що не му се обадиш 1 път ти ;-) :wink: и 3-то супер гадно си преебала момчето с което си ходила сигурно без да е сигурно че ще се получи нещо между вас :?

Chess
07-07-2008, 09:24
Не...

ss
07-07-2008, 09:34
Някои дадоха много добри отговори...аз какво да добавя-че си тъпа тъпа си ама тва да тръгнеш с друг под предтекст-,,да продължа''!Малка пикла тръгнала да говори за любов...ти си толкова заблудена,че незнам дали някои ден ще разбереш какво значи любов!Пълни курвенски истории..ама пълни...

white_chick
07-07-2008, 10:41
Ами излез с въпросния и постави нещата малко по.ясно.Не така,че да го стреснеш,но просто се опитай да разбереш има ли сериозни намерениа,за да знаеш как да продължиш.

Freiheit
07-07-2008, 10:44
кажи колко ви е разликата първо ?

Al3ksandra
07-07-2008, 10:47
Нямало е смисъл да тръгваш с тоя дето не обичаш.. Е нищо :) Човек се учи от грешките си.. Сега е шанса ти, да отидеш да се видиш с твоя човек, щом толкова много си го обичаш и да си поговорите :) От една страна те разбирам... но от друга... аз не бих тръгнала с друг.. преди да проуча защо ме е забравил... дали си има друга и така на татъка... половинчати работи при мене няма ;)

love_enrique
07-07-2008, 11:31
Зависи,колко голяма е разликата в годините?

_FaShIoN_
07-07-2008, 11:46
Постъпила си много глупаво и тъпо,според мен трябва да си с този,който обичаш,а не с другия,който ти е безразличен и си с него,само и само да не си сама или за да напраиш гадно на другия....курвенски номера... :?