View Full Version : Мама каза, че съм направила гаф пред сестра ми..
Тая тема няма да има мн смисъл , ама искам да си излея мъката някъде ....
Сестра ми тази година завърши и ще кандидатства с биология и химия.Тряа яко учене ,така че учи кво да прай.. По-принцип гледам да не язакачам, да не казвам много много каде ще излизам или нещо такова да не я дразня.Като каже,че й се яде нещо кво да прая- отивам, купувам и й го нося нали тряа да учи...Обаче днеска реших да ходя на басейн и майка бше при нея.Отидох , казах къде ще ходя и,че ще си зема пари и никой нищо не ми каза. И изведнъж като се прибрах майка ми заявява,че съм била напраила бахти и гафа да кажа пред кака, че ще ходя на басейн :shock: :shock: :shock: Бахти..някой ако знае кво толко съм напраила да каже,че незнам... Спряла съм да каня приятели да не и пречим, не слушам музика силно да не и преча и изведнъж.... :shock:
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
sweet_baby_cool
07-05-2008, 19:41
Кажи на майка си, че има 2 дъщери и трябва да се грижи и за двете по равно. Само не прекалявай. Обясни и също, че полагаш грижи за сестра си.
Кажи на майка си, че има 2 дъщери и трябва да се грижи и за двете по равно. Само не прекалявай. Обясни и също, че полагаш грижи за сестра си.
+ 1 8)
prettyIdeath
07-05-2008, 19:47
Еми стой затворена у вас, за да си съпричастна със сестра ти. Не ходи никъде, не пускай телевизора, не сядай на компа и кажи никой да не ти звъни на телефона... за да не я дразниш все пак... трябва да учи ...
+ 1 8)
!!
adrenalin_f
07-05-2008, 20:31
Седни поговори с нея и и кажи,че вече не издържаш всичките тия лишения и,че ти трябва малко свобода.Та ти с нищо не и пречиш,ако съдя по това,което пи6е6.Предполагам и на маика ти и на сестра ти им е нервно (особено на сестра ти) и за това може би са малко по-така...
Деба тъпите сестри... 8-)
ThePowerOfLove
07-05-2008, 22:10
съгласна съм с предишните мнения и предполагам ще е по-добре вече да не казваш къде отиваш ;) Дръж ги в невидение
Да бе...тя какво иска? Пък и като й минат изпитите и тя ще ходи колкото иска на басейни и ще излиза, не е голяма работа.
Малее аз като се замисля че и сестра ми догодина ще е 12 клас и ще сме в една смяна и направо ми става лошо. Но аз определено няма да съм толкова добра сестра като теб... 8-)
SK0RP10N
07-06-2008, 04:20
Това е изключително тъпо, едната дъщеря да има изпит и веднага да стане царица едва ли не, а пък другата - кучета я яли
Lunatic-
07-06-2008, 04:21
премахни сестра си
SK0RP10N
07-06-2008, 04:23
Линчувай я :D
krisiiiiito
07-06-2008, 10:21
Линчувай я :D
:lol: :lol: :lol:
Saymon90
07-06-2008, 10:31
Кака ти е на ясно, че за известно време ще намали удоволствията, но пък това си е за нейно добро. Мисля, че няма да умре от един басейн, няма кво толкова да се корка майка ти.
Лигава работа.
dimanushka
07-06-2008, 11:26
o boje moi..... tq taq tvoita sestra da ne u4i non-stop be.. i za6to ne ti davat da govori6 ped neq za izlizane, tq da ne e malko dete 4e da ne razbira.. suvsem li ne izliza sestra ti.. ako izleze 6te e po dobre da se porazsee.... dogodina i az 6te kandidatsvam ama izob6to nqmam namerenie da se zatvorq v ku6ti i da re6evam non-stop zada4i... az 6te se poburkam... q hvani sestra si i izlezte malko da se porazsee i tq.. dobre 6te i se otrazi.... puk ina4e za izpitite to 4e trqbav qko u4ene trqbva ama 4ak puk tolkova....
че са тъпи, тъпи са понякога. Просто след 2 дена и почват изпитите и сички са изнервени и на мен си го изкарват.. За излизането излиза вечер,пък и гледа тв от време на време май.Утре като тръгнат да обикалят страната ще си отдъхна :smt002 :smt026
girl4eety
07-06-2008, 14:00
o boje moi..... tq taq tvoita sestra da ne u4i non-stop be..
TheNewReligion
07-06-2008, 16:13
Абе , майка ти нещо не е добре . Голяма работа като си и казала . Сестра не е олигофрен да се разсейва и при най-малкия шум в крайна сметка така , че въобще не се притеснявай . А ако го е казала от тази гледна точка , че ти излизаш , а сестра ти кисне у вас да учи - пак не е фатално , поне според мен . :?
vikt0riQ
07-06-2008, 18:31
просто поговори с майка си,но ако тя не те разбере което може да се случи...прави това което на теб ти харесва и след време майка ти сама ще осъзнае какво е направила с теб...аз имам почти същия проблем и сега баща ми постоянно се опитва да прави това което искам аз,но аз категорично му отказвам защото когато аз исках той не ме разбра.според мен това е решенито,но все пак живота си е твой и може би сама ще намериш решенито на проблема... ;-) :smt085 :smt095
LadySunshine
07-07-2008, 08:10
и като има сестра ти да учи дай теб да те заровим някъде да може да и е спокойно.. както казаха и преди мен майка ти има две дъщери все пак, глупаво е.. :?
VerryBerry
07-07-2008, 09:34
Това е изключително тъпо, едната дъщеря да има изпит и веднага да стане царица едва ли не, а пък другата - кучета я яли
Съгласна!Ем щом тъй не казвай къде ходиш..само "дайте пари" и толкоз.
love_enrique
07-07-2008, 11:07
А тя ква иска да пазиш в тайна от сестра си къде ходиш за да не я ядосваш???Или направо да не излизаш????Ако нания и е напечено,защо трябва и на теб да ти е така,не мога да разбера
_FaShIoN_
07-07-2008, 12:15
Поговори с майка ти и й обясни,че и ти си й дете въпреки,че сега няма да държиш изпити...ще се лишиш от някои неща,все пак ти е сестра,но не от всичко... :)
-нова съм тук-
07-07-2008, 15:01
Еми стой затворена у вас, за да си съпричастна със сестра ти. Не ходи никъде, не пускай телевизора, не сядай на компа и кажи никой да не ти звъни на телефона... за да не я дразниш все пак... трябва да учи ...
+1
__SuNshInE__
07-10-2008, 18:54
Поговори с майка ти и й обясни,че и ти си й дете въпреки,че сега няма да държиш изпити...ще се лишиш от някои неща,все пак ти е сестра,но не от всичко... :)
Съгласна съм , неможе да се затвори в тях и нищо да не прави, все пак и тя е живо същество и има ниужда да излиза :P
nefchi_bs
07-10-2008, 19:52
тая товойта сестра нещо е побъркана (нищо лично) тва че тя има изпити теб кво та ебе ?не я отразявай ще видиш,че след 1 месец нищо няма да помни :lol:
sexy_tigar4e_MM
07-10-2008, 22:14
Еее голям праз :lol: Нищо не е станало, кво толкова :lol: Не й обръщай внимание на майка ти- изнервила се е покрай изпита, пък и сигурно като си излязла, сестра ти е казала нещо за това колко и е гадно,че не може и тя да излезе и т.н... Споко, нищо не е станало :-) Не си виновна :-P
кажи и на майкати че не си длъжна да се съобразяваш със сестра си и че ще правиш неща които те радват.. и няма да имаш ти изпити щом иска да кандидатства да си стои там на задника и да учи..кфо се дразни се едно е дете на 5г.
Jamalska
07-11-2008, 13:53
Абе сестра й кандидатства с биология и химия..сигурно за медицина,което означава,че определено трябва да настъпи педала,особено ако й е по-трудно да запомня.Никой не иска лекари,дето не си знаят материала.И кандидатстването е най-лесната част от медицинското образование.
Но щом тя сама си го е избрала трябва да й е ясно от какво ще се лиши за да го постигне.Супер глупаво е на теб да ти тегавеят,че я дразниш...?!
SunShinePearl
07-11-2008, 14:34
Az si spomnqm kogato moqta sestra kandidatstva dobre 4e bqh po malka i da mama ne me puska6e puk da priparvam do neq :? tapa istoriq ama 4ak taka da ne q draznq tva e bahti tupoto ne i obru6tai vnimanie
ludo_momiche
07-11-2008, 15:14
Това не е много честно,даже никак. След като, както вече някой каза, майка ти има две дъщери=> трябва да се грижи за тях по равно,а не да пренебрегва едната за сметка на другата. Хубаво е да се съобразяваш със сестра си, естествено няма лошо,но това не означава,че светът трябва да спре нормалния си ритъм на живот,за да може сестра ти да учи. Надявам се в крайна сметка резултатите й да са добри,да е имало смисъл от цялото това изтезание..Потърпи още малко..то и аз не съм от най-търпеливите,но от опит не вреди..Обаче аз все пак не мога да разбера майка ти,просто не знам...Ти имаш право да се забавляваш, да ходиш където искаш,все пак някой ден сигурно и теб това те чака,сега му е времето да се кефиш на живота...надявам се да се оправите у вас и късмет !
chester_love
08-02-2008, 16:06
ами да ти кажа не си напрайла гаф според мен...
Pliok0019
08-02-2008, 20:19
Кажи на майка ти, че това са глупости. Бъди малко по-всеотдайна към сестра си и готово. Не е голям проблем.
че аз като се подготвях за изпити не спрях да излизам,дори докато учех се бъзикотехме със сестрата :-D ,ама не ми навреди пак си изкарах добра оценка :grin:
mitakkka
08-03-2008, 00:15
аз си излизах-пречеше ми се постоянно-но като се съсредоточиш много-не влияе-поне при мен-учих 2 седмици и вче втора година в ПУ :) :grin: :grin:
stealthyGirl
08-03-2008, 00:41
Кажи на майка си, че има 2 дъщери и трябва да се грижи и за двете по равно. Само не прекалявай. Обясни и също, че полагаш грижи за сестра си.Много правилно. :smt045
Тия наред ли са бе?? Особено майка ти, к'ва е тая глупост сестра ти да бъде третирана като принцеса, 'щото и трябва много учене? А пък сестра ти бива ли да е такава егоистка! ](*,)
А ти нищо не си направила!!! Просто сестра ти е както казах егоистка, която не може да се справи дори с най-малката трудност като, това че другите хора могат да живеят, без да са вглъбени в нейния "проблем"... Поне по твоите думи така излиза. ;)