Влез

View Full Version : С какво можем да заместим лубриканта???

vetev
07-05-2008, 21:22
Любопитно ми е с какво може да се замести лубриканта защото не ми се хвърлят пари за такива неща а и знам 4е е по приятно когато има...принципно съм 4увала това за олиото което предполагам вси4ки знаем но са ми казвали 4е в него ималo някви съставки които не били полезни бла бла бла...а и 4есно казано ми зву4и мн гнусно и гадно... :D за това ако някой има опит предлагайте =]

best_buy
07-05-2008, 21:27
С Калиакра Сандвич !!!

vetev
07-05-2008, 21:33
xaxaxa колко забавно просто... =D>

saltbaby
07-05-2008, 21:33
+1

ELFIQ
07-05-2008, 21:39
kupi si lubrikant-ne struva milioni,pone nqma da se pritesnqva6 ima li vredni sastavki ili ne :)

assd
07-05-2008, 21:44
плюни там и ше се оправи
народа е казал че с плюнка и клечка сичко се оправя!

Fx1
07-05-2008, 21:48
Като "не ти се дават пари", не прави секс.

Другите "неща", които биха заместили лубрикантите, повреждат презервативите и след като не са за тази цел, нямат същия ефект.

Sigrina
07-05-2008, 21:51
Слюнка :)
Научно доказано е, че човешката слюнка е най-добрата естествена смазка в света!

bebok
07-05-2008, 22:02
Като "не ти се дават пари", не прави секс.

Другите "неща", които биха заместили лубрикантите, повреждат презервативите и след като не са за тази цел, нямат същия ефект.

+1

NH3
07-05-2008, 22:44
мажеш си ръцете со свинска маз и натъркваш пичока яко след минута две си готова за подвизи и дълго мушнане

Jesus
07-05-2008, 22:48
Любопитно ми е с какво може да се замести лубриканта защото не ми се хвърлят пари за такива неща а и знам 4е е по приятно когато има...принципно съм 4увала това за олиото което предполагам вси4ки знаем но са ми казвали 4е в него ималo някви съставки които не били полезни бла бла бла...а и 4есно казано ми зву4и мн гнусно и гадно... :D за това ако някой има опит предлагайте =]
Ами след като не ти се дават пари, кажи на приятелят ти, той да купи.

NH3
07-05-2008, 22:50
той мое да социално слаб и те зи разходи да са фатални за него

pampers
07-05-2008, 23:05
плюни там и ше се оправи
народа е казал че с плюнка и клечка сичко се оправя!

:D :D :grin:

BaBy_bS
07-05-2008, 23:08
плюнка

dantro
07-05-2008, 23:10

хаха олио вика олиото е шега .. та вазелин .. дори и с плюнка става ако щеш ;)

NightGuardian
07-06-2008, 00:53
Ней от т'фа олио я е гнус , Вие за плюнки говорите... :lol:

SK0RP10N
07-06-2008, 03:07
Като възбудиш момичето - с мъзга :D

BlackWings
07-06-2008, 08:39
Ооо глупости не и се давали пари :? Ми не прави секс като не ти се дават пари ... ех... умни хора
Купете си Спортекс там има заедно с презервативите и пакетче лубрикант.

blackfate
07-06-2008, 08:47
Ми със слюнка, да, това със спортекса е добра идея ... те дори и самите презервативи са доста "хлъзгави"..
Иначе защо ви е допълнително лубрикант, смисъл, не се овлажняваш добре или???

vetev
07-06-2008, 09:08
добре де ама не ми се карайте :D :D :D просто ми беше любопитно кой кво ше каже щото съм 4увала кви ли не неща...то не беше бебешко олио то не бяха глупости :D =]

SINDEL
07-06-2008, 09:12
Слюнка. Първо, 4е е много по-приятно като усещане от вси4ките там лубриканти. Второ, 4е всякакви простотии от рода на бебешко олио, вазелин и не знам си какво, са ужасно неподходящи, ако го правите с гума. Лубрикантите, които се продават, са специални и са на водна основа, за да не преебават презервативите. Вси4ко друго, което можеш да измислиш като заместител, и което не е на водна основа, не става.

dantro
07-06-2008, 09:25
Спортекс за мен са наи-гадните кондоми на света

vetev
07-06-2008, 11:06
Спортекс за мен са наи-гадните кондоми на света

дам...явно не си пробвал DUREX но съвсем забравих там какви са... :-x аз полу4их мн гадна алерги4на реакция към тях ](*,) и се бях паникиосала доста защото съм 4увала за такива слу4аи в които мн жени са алерги4ни към латекс...но се оказа 4е не съм една от тях :grin: :D нз защо но презервативите бяха мн гадни по4ти нямаше лубрикант по тях и миришеха ужасно... =[ да кажем да е нещо от срока на годност да но не беше проверихме...просто сменихме гуми4ките и сега си4ко е на 6 :-P :smt007 :smt023

BuKTopuq
07-07-2008, 14:14
С малко слюнка леко я намазваш, така правим с приятелката ми и е много по-добре от тоя лубрикант, влиза много лесно и няма вероятност да и се раздразни малкото нещо !

:)

livinginchaos
07-07-2008, 17:05
Една свирка предварително и един канлингус и както сте се оплюнчили... :razz:

Xtuning
07-07-2008, 17:10
Плюнка :D :D :D

batkodoki
07-07-2008, 19:29
едно вмятане:

ЗАПОМНЕТЕ :
-слюнката е много добър лубрикант САМО при момче/момиче, което се самозадоволява!

-слюнката е добър лубрикант САМО при партньор с който сте от дълго време и на когото имате абсолютно(???) доверие!!!!

слюнката като специфична телесна течност много лесно може да ви зарази със всичко на практика: от ХИВ през сифилис през сложни неща до банален трипер, нищо че ползвате "марков" кондом!

този риск е РЕАЛЕН и винаги трябва да ГО отчитате!

p.s. много неща продавани в бебешките раздели на супермаркетите успешно заместват "специализираните" и безумно скъпи сродни лубриканти.
ползвайте ги с наистина добри кондоми и не забравяйте, че в тази толкова интимна сфера и това е въпрос на "напасване" на подходящата комбинация

amatorium
07-07-2008, 19:54
I az sum mnogo golqm fen na slunkata, no ako iskash neshto po-taka probvai s Johnson Baby Oil. Na men ne mi haresva kak mirishe. Obicham si gi da mi mirishat estestveno. Moje i s Nivea za ruce. Mnogo mazno i gotino vliza s nego i ne e takuv dosaden i natrapchiv kato masata i vazelina. 8)

mimencety_
07-07-2008, 20:00
po tfoita logika sigurno ne ti se davat pari i za kondomi q mu namu6kai edna torbi4ka na pi6kata i 4ista rauta ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

sh3_1s_7h3_0n3
07-07-2008, 20:13
Другият вариант е слюнка. :)

Олиото и другите дрън-дрън само ще ви скапят презерватива. ;)

batkodoki
07-07-2008, 21:22

а вие знаете ли за какво точно онто&филогенетично служи слюнката?

- ако нещо ще "скапе" ЕСТЕСТВЕНИЯ каучук то със сигурност има естествен и ензимен характер, ако е в човешкия организъм. сами се сетете кои ензими какво и кога разграждат, при какви условия и за време какво.
не е лъжа - и минералните въглеводорорни масла имат същия ефект!
кога обаче и как :)

кондоми се "късат" когато по половите органи на кой да е от партьнорите е била прилагана форма на игра след която остава слюнка. това е факт, който с просто търсене може да се докаже и в този сайт! по -лошо, може да се докаже на базата на пряк опит в глобален мащаб. и-нет позволява. пробвайте..
друг е въпроса, че ПРОИЗВОДИТЕЛЯ&ТЪРГОВЕЦА НЕ желае популяризирането на казания факт....
останалото е въпрос на

amatorium
07-07-2008, 21:28

- ако нещо ще "скапе" ЕСТЕСТВЕНИЯ каучук то със сигурност има естествен и ензимен характер, ако е в човешкия организъм. сами се сетете кои ензими какво и кога разграждат, при какви условия и за време какво.

кондоми се "късат" когато по половите органи на кой да е от партьнорите е била прилагана форма на игра след която остава слюнка. това е факт, който с просто търсене може да се докаже и в този сайт! по -лошо, може да се докаже на базата на пряк опит в глобален мащаб. и-нет позволява. пробвайте..
друг е въпроса, че ПРОИЗВОДИТЕЛЯ&ТЪРГОВЕЦА НЕ желае популяризирането на казания факт....
останалото е въпрос на

Samo taka momci i devoiki! Budeshteto e v indurstrialnata revoluciq. Ne si pozvolqvaite oralni laski i ne zabravqite da si kupuvate lubrikant na vodna osnova samo ot mestnata fabrika! 8)

vetev
07-07-2008, 21:46
po tfoita logika sigurno ne ti se davat pari i za kondomi q mu namu6kai edna torbi4ka na pi6kata i 4ista rauta ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

тва е мн добра идея знаеш ли....ше пробвам...мерси 4е ме светна :-$ ;-)

batkodoki
07-07-2008, 21:56

останалото е въпрос на

Samo taka momci i devoiki! Budeshteto e v indurstrialnata revoluciq. Ne si pozvolqvaite oralni laski i ne zabravqite da si kupuvate lubrikant na vodna osnova samo ot mestnata fabrika! 8)

от спорадичните ми погледи тук си оставил в мен впечатление на достоен и разумен човек.
винаги ми е тъжно, когато безапелационно губя илюзиите си относно доброто начало в двукраките

SJD
07-07-2008, 22:15
едно вмятане:

ЗАПОМНЕТЕ :
-слюнката е много добър лубрикант САМО при момче/момиче, което се самозадоволява!

-слюнката е добър лубрикант САМО при партньор с който сте от дълго време и на когото имате абсолютно(???) доверие!!!!

слюнката като специфична телесна течност много лесно може да ви зарази със всичко на практика: от ХИВ през сифилис през сложни неща до банален трипер, нищо че ползвате "марков" кондом!

p.s. ползвайте ги с наистина добри кондоми и не забравяйте, че в тази толкова интимна сфера и това е въпрос на "напасване" на подходящата комбинация

абе тва звучи толкова интелектуално, че за малко да му повярвам (тва което каза е почти правилно, но има не е точно) :-D прочетете малко повече по въпроса моля ви, не се изказвайте неподготвени ... и един съвет за хората, които търсят помощ по някакъв въпрос : не я търсете по БГ форумите, 90% от нещата са глупости и отговори на хора, които искат да се направят на интересни...

пример :

БГ обществото по изследвания на чуждестранна организация са на едно от последните места в Европа по сексуална образованост т.е. отговори като "сложи си пликче на кура и тури малко олио" са напълно нормални за БГ, както и да е... на ваша глава си е...
та да обясня за слюнката :
слунката се използва още от древни времена като лубрикант. Попринцип е абсолютно безопастна освен ако нямате някакви инфекции по устната кухина (херпеси, проблеми с венците и т.н.). В такъв случай просто не я използвайте. Ако нямате проблеми, можете да си ползвате слюнката като лубрикант колкото искате :)

бтв добре че се случва тук таме да има хора като batkodoki, които поне се опитват да помагат, а не говорат простотии :)

batkodoki
07-07-2008, 23:02
едно вмятане:

ЗАПОМНЕТЕ :

p.s. ползвайте ги с наистина добри кондоми и не забравяйте, че в тази толкова интимна сфера и това е въпрос на "напасване" на подходящата комбинация

абе тва звучи толкова интелектуално, че за малко да му повярвам (тва което каза е почти правилно, но има не е точно) :-D прочетете малко повече по въпроса моля ви, не се изказвайте неподготвени ... и един съвет за хората, които търсят помощ по някакъв въпрос : не я търсете по БГ форумите, 90% от нещата са глупости и отговори на хора, които искат да се направят на интересни...

пример :

БГ обществото по изследвания на чуждестранна организация са на едно от последните места в Европа по сексуална образованост т.е. отговори като "сложи си пликче на кура и тури малко олио" са напълно нормални за БГ, както и да е... на ваша глава си е...
та да обясня за слюнката :
слунката се използва още от древни времена като лубрикант. Попринцип е абсолютно безопастна освен ако нямате някакви инфекции по устната кухина (херпеси, проблеми с венците и т.н.). В такъв случай просто не я използвайте. Ако нямате проблеми, можете да си ползвате слюнката като лубрикант колкото искате :)

бтв добре че се случва тук таме да има хора като batkodoki, които поне се опитват да помагат, а не говорат простотии :)

НЕ желая да коментирам с лаици не представящи обективна за дебат инфо!

КАТЕГОРИЧНО Е НЕВЯРНО, ЧЕ СЛЮНКАТА Е "абсолютно безопастна" - ТОВА Е АБСУРДНО!!!
-чрез слюнката се предават всички нам известни инфекциозни/заразни заболявания (освен две), а се предават ХЕПАТИТ, ХИВ, СИФИЛИС, ХЕРПЕС, КОНДИЛОМА, ТУБЕРКОЛОЗА, etc.......

SJD
07-07-2008, 23:14
аз съм взел моята информация оттук :

http://www.cosmopolitan.com/you/healthy/sex/l/saliva-as-lubricant

или

Periodontal Research Unit, United Dental Hospital, Darlinghurst.

Condom use during oral sex although recommended is not routinely practised and this together with the low reported incidence of oral transmission of HIV tends to indicate that a healthy mouth is likely to be a fairly effective barrier.

Виж ок, има опастност от предаване на тези инфекции да вярно е, като казах и в написаното по-горе, но стига да си поддържах устата чиста (миеш си зъбките редовно и ползваш вода за уста примерно), слюнката е безвредна.
Но каквото и да си говорим, хората не са направили шишенцата с лубриканти за сефте :)

vetev
07-07-2008, 23:18
ех кво ми е умно мъжлето :razz: :razz: :razz: 8)

batkodoki
07-07-2008, 23:30
в MedLine/PubMed поразрови като си такъв спец - а не в КОМЕРСИАЛНА/търговска имаща полза от написаното свързана публикация!!!!

като си тругнал да печелиш от смърта на децата ни - просто си го кажи, откачалки които ще те последват винаги ще има!!

amatorium
07-07-2008, 23:54
S batkodoki ne biva da se gubarkate. Picha naistina e mnogo na ti s medecinata.

P.S. Prosti mi, che se bazikam ot vreme na vreme po temichkite. 8-) Inache za slunkata e vqrno - puka dori balonite ako se naduvat s povechko ligi. 8)

SJD
07-08-2008, 00:13
в MedLine/PubMed поразрови като си такъв спец - а не в КОМЕРСИАЛНА/търговска имаща полза от написаното свързана публикация!!!!

като си тругнал да печелиш от смърта на децата ни - просто си го кажи, откачалки които ще те последват винаги ще има!!

не се ли изхвърляш малко а???
както и да е, нема да се караме са... да кажем, че си прав т.е.
извода е :

дайте 10-20-30 лева за лубриканти от аптеката, просто дори само, за да се подсигурите, а и психически да сте спокойни по време на секс :)

picha_gnida
07-08-2008, 12:17
По принцип е по-добре лубрикант. Не са скъпи. Те са три вида - на маслена (вазелин), силиконова или водна основа. Всяко си има добрите и лошите страни, но най-добре е на водна основа. Ако не използвате силиконови играчки, е най-добре силиконова - много е икономично, трудно съхне и се измива със сапун и вода. Може да се ползва под душа и в басейн.

L0LiPoP
07-08-2008, 12:44
Jonson's Baby Oil ;) :)

Zqpkov
08-26-2008, 23:57
шамплан ! :grin: :-P :-P фаворит съм на плюнката 8)

danielchety
08-28-2008, 09:19
караш го да ти хвърли една мазна плюнка там долу и готово :D :D :D

xxxSnowflakexxx
08-28-2008, 09:21
С лиги :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: