View Full Version : Има ли опасност от вътрешно наранявяне?
CrazyBear
07-06-2008, 12:24
Здравейте!
Аз съм момИче на 16 от скоро правя секс с мъж,които е доста надарен и в обиколка и на дължина....единственото от което се опасявям е има ли някаква опасност да нарани нещо вътре в мен?
Моля без забележки относно възрастта и избора ми на мъж...аз така съм си преценила,просто искам да отговорите компетентно
на въпроса ми!
FeelMyPain
07-06-2008, 12:26
Целия ли ти го вкарва?Чувстваш ли някаква болка?
CrazyBear
07-06-2008, 12:31
Ами първоначално ме боли защото му е мн дебел...
И като ми го вкарва целия ми опира в матката ..... и като натисне - боли
Защо не го правите със по-забавено темпо и без да го пъха целия?
FeelMyPain
07-06-2008, 12:34
Мисля, че при тази ситуация има възможност да стане някакво разкъсване.Помоли го да не ти го вкарва толкова надълбоко за да си нямате неприятности.
BlackWings
07-06-2008, 12:35
Ами не съм сигурна дали може да ти причини наранявания - според мен едва ли , това което изпитваш е просто дискомфорт заради размера ии вероятно протъркването ... Ако не ти е приятно можеш да му кажеш да не го вкарва целия защото те боли. И ако използвате лурикант ще влиза по лесно и може да намалее болката знам ли :-o
CrazyBear
07-06-2008, 12:36
Защото и двамата обичаме дивия , бърз секс (Не като времетраене)
Ами първоначално ме боли защото му е мн дебел...
И като ми го вкарва целия ми опира в матката ..... и като натисне - боли
Тои е дебел ! :-x :grin: :grin: :grin: :grin:
Nadelina
07-06-2008, 12:46
Na men priatelq mi, ako mi go vkara celia, i to "divo i byrzo" shte poludeq ot bolka. Prosto mu kaji, che ne iskash da go vkarva celia, debelinata nqma da ima problem po vreme na sexa.
CrazyBear
07-06-2008, 12:53
Хахаха как не в обиколка надървен пениса му е 15-16см, средният размер за обиколка е 13-14см! :oops:
BlackWings
07-06-2008, 13:01
Добре де ама ти хем искаш да го правите бързо и диво , хем да не те боли като ти го вкарва целия - ееее ами не може така :? Или по внимателно и забавете темпото , или си намери някой с по малък размер , и не се оплаквай , знам ли и аз :?
CrazyBear
07-06-2008, 13:07
Ах не се оплаквам....просто се чудя имя ли опасност от вътрешно нараняване?И нямя шанс да го сменя с друг....мн време го чаках да се навие...сега сам щастлива че го имам - дори само сексуално- което ме устройва перфектно!
PaSsioN_GiRL
07-06-2008, 13:12
Има :wink: Като искаш толкова див секс си намери някой с по малък атрибут 8-)
ми нз една приятелка имаше някакво вътрешно разкъсване след като го беше правила с доста "надарен",но мисля че имаше някакфи симптоми-кървене,някакви такива.Отиде на гинеколог и се оправи.Кажи на партнйора ти да е по-внимателен...
CrazyBear
07-06-2008, 13:41
Пак казвам няма шанс да го сменя с друг.... може да съм и с други - НО НЕ И БЕЗ НЕГО! :smt008 Не мога да се лиша от неговите ласки... :oops:
Ммм кажи му да не го муши до матката чак и че не те боли :grin:
russianmafiaboss
07-06-2008, 14:22
нормално е че те боли и аз имам подобни проблеми - немога да го вкарвам целия в определени пози, че момичета ги боли мн.
Обаче вземете за си смените позата просто, а за дебелината му, сега ако правиш секс с момче който има по-тънък - той няма да се кефи толкова мн, нито пък ти.. но какво да се прави.
ТА, наранявания - няма обаче може да те пообърне нещо вътре да ти кажа - тъй че ако те боли после - веднага на лекар.. а ако не - живей си спокойно.
Виж сега, принципно би могло да има някакъв проблем, така 4е го правете по-бавно и нежно или го помоли да не ти го вкарва целия.
На мен нещо подобно ми се е слу4вало, но с времето се нагодихме един към друг и престана да ме боли, дори и да го правим грубо. Сега няма никакъв проблем. Предполагам и с вас ще стане същото
:)
хах ами то не може хем кура до края хем душата в рая хаха ... като искаш целия ще тарпиш :)
razbira se 4e moje.sus moqta priqtelka kogato go napravihme purviq put i nqkolko puti sled tova kaza 4e use6ta parene vutre i si pomislihme 4e moje da sum q naranil ne6to oba4e ne be6e taka.i vse pak moje da se polu4i naranqvane ili po skoro razranqvane no vie budete vnimatelni i nqma da imate problemi :)
mimencety_
07-07-2008, 21:25
ot vsi4kite ti komentari vzeti zaedno razbiram 4e ti si edna malka ligava k*r*a :o :o :o