View Full Version : проблем с ревността!
MissManson
07-06-2008, 14:22
Имам проблем с ревността на гаджето ми ! Ужасно е ревнив и това ме побърква.Непрекъснато ме разпитва с кой съм била,какво съм правила,къде съм ходила!Досега никога не съм му давала причина да ме ревнува от някого.Знам,че много ме обича и би направил може би всичко за мен,но това май ще ме накара да скъсам с него,защото той прекалява с ревността и когато се съмнява започва да се сърди за най малкото нещо!Помогнете ми какво да правя....Как да го накарам да преодолее тази ревност.Говорила съм безброй пъти с него,но това не помага а неговата сръдня и ревност вече не се издържа. HELP PLS! :(:(:(
sLaDyRchEt0
07-06-2008, 14:28
Ами както сама знае6 ревноста е нещо като болест.И каквото и да правиш не можеш да се излекуваш от нея.Покажи му че може да ти вярва че обичаш само него,говорете си.Незнам дали съм ти помогнала надявам се да е така :) .Успех мила :)
lipsvashh_mi
07-06-2008, 14:33
за ревността няма лекарство...Болест си е направо...Така,че колкото и пъти да говориш д него нищо няма да промениш...
Сама реши дали би приела тази ревността ,за да сте заедно... :)
Не съм имала приятел, който да ме ревнува чак толкова, но това не е нормално.Тази ревност граничи с това да ти няма доверие, защото постоянно да те разпитва, да се сърди...не е просто една ревност.
Трябва да поговориш с него и да се разберете по някакъв начин, той трябва да се промени малко в това отношение.Или другия вариант е, след като ти не го издържаш това и е разбираемо(!)...да се разделите.
П.С.:Хубав ник, харесва ми!
MissManson
07-06-2008, 14:36
Благодаря! и аз за 2 вариянт си помислих,обаче немога да го направя защото вече доста време ходиме,той много ме обича апък и аз се привързах към него и просто ще му е ужасно гадно..и ще му разбия сърцето :(
`noтhИng
ами щом те ревнува значи не е сигурен в себе си,поне аз така мисля.Ти продулжавах да не му даваш повод,пък дано му дойде акъла :) ...щом се обичате,не бива да късате заради тая гадна ревност :x
УСПЕХ и дано всичко се нареди :-)
MissManson
Така е Благодаря за съвета :)
FataMorgana
07-06-2008, 14:54
Имам проблем с ревността на гаджето ми ! Ужасно е ревнив и това ме побърква.Непрекъснато ме разпитва с кой съм била,какво съм правила,къде съм ходила!Досега никога не съм му давала причина да ме ревнува от някого.Знам,че много ме обича и би направил може би всичко за мен,но това май ще ме накара да скъсам с него,защото той прекалява с ревността и когато се съмнява започва да се сърди за най малкото нещо!Помогнете ми какво да правя....Как да го накарам да преодолее тази ревност.Говорила съм безброй пъти с него,но това не помага а неговата сръдня и ревност вече не се издържа. HELP PLS! :(:(:(
Razbiram...za6toto poznavam takuv 4ovek
emi nz kakvo da ti kaja obqsni mu 4e negovoto durjanie te obijda i te kara da se 4uvstva6 gadno i mu pokaji 4e moji da ti ima pulno doverie ...zapoznai go s vsi4kite si priqteli moji bi togava 6te se uspokoi malko za6toto pone 6te znae s koi dviji6
GameMaster
07-06-2008, 15:01
Emi ...Qvno tuka si e do harakter vsichko i nqma kak da opravish tazi revnost.Vypreki che az sym na mnenie po otnoshenie na tova chustvo che e glupavo.Veche ti preceni do kolko go obichash i dali iskash zaradi tova da skysate ili da ste zaedno....Uspeh!!! ;-)
MissManson
07-06-2008, 15:04
познава всичките ми приятели и приятелки и знае много добре ,че нямам чувства към нито един от тях :(
MalKa_BLuDnica
07-06-2008, 15:05
e ako i ti go obi4a6 tolkova mnogo edva li 6te pomisli6 za varianta - kusane! moq priqtel su6to e mnogo revniv..v na4aloto na vruzkata ni me be6e strah da ne bi telefona da dade pove4e ot dva puti signal svobodno 6toto she si pomisli da pravq ne6to..ujasno e..no sled vreme minava :oops:
FataMorgana
07-06-2008, 15:07
познава всичките ми приятели и приятелки и знае много добре ,че нямам чувства към нито един от тях :( Togava ..ne moga da si go obqsnq...mi sega zavisi ako naistina go obi4a6trq da idete na psiholog i da obsudite tozi problem s nego i da namerie vuzmojno re6enie ilida se razdelite nz kakvo drugo da te posavtevam
nikoi nqma nervi ot jelqzo normalno e da ti e pisnalo
MissManson
07-06-2008, 15:27
Да това,че си помислих дали да скъсам с него при положение ,че го обичам.. Истината е ,че просто вече е непонусимо неговото цупене и ревнуване ...за най-малкото нещо се сърди .например не съм му писала в скайпа 1 мин и започва КЪДЕ СИ ? С КОЙ СИ ПИ6Е6 ? КАКВО ПРАВИ6? и така нататака.. а истината е,че ужасно много ме обича и ми го е доказвал и казвал доста пъти и вече ходиме близо 5 месеца :( :( :(
donkihot
07-06-2008, 15:50
ами може бии..де да знам..ако не си му казала как се 4увстваш го направи! моя ...ех...да ревнуваше малко,ама аз не искам да му е кофти и не го кара да ревнува,но пък понякога искам да ревнува,а той сякаш не му пука,макар 4е знам,4е не е така
partychild
07-06-2008, 15:54
az sashto sam revniva..nqkoi pat za nai malkite neshta.... no gi preodolqvam ..makar 4e ne mu kazvam v pove4eto pati... govori s nego...kaji mu kak se 4uvstvash i reshi dali si zaslujava ..uspeh
MissManson
07-06-2008, 16:00
Много благодаря :)
:) щастливката (:
07-06-2008, 16:03
Седнете да поговорите сериозно и му кажи, че колкото и да го обичаш, ревността му те побърква и ако се наложи, че ще го оставиш. То няма лошо да те ревнува, но всичко си има граници.
MissManson
07-06-2008, 16:05
ами мисля това да направя или поне ще се опитам ! :) Блаодаря за съвета
прекалената ревност е липса на доверие в една връзка.
Mr.Shorty
07-06-2008, 19:05
Да това,че си помислих дали да скъсам с него при положение ,че го обичам.. Истината е ,че просто вече е непонусимо неговото цупене и ревнуване ...за най-малкото нещо се сърди .например не съм му писала в скайпа 1 мин и започва КЪДЕ СИ ? С КОЙ СИ ПИ6Е6 ? КАКВО ПРАВИ6? и така нататака.. а истината е,че ужасно много ме обича и ми го е доказвал и казвал доста пъти и вече ходиме близо 5 месеца :( :( :(
Еми земи му обясни някой неща.Мисля че по най лесният начин да го накараш да спре е като използваш огън срещу огън. Кажи му да спре с тази ревност.Няма нищо лошо да те ревнува от време на време.Но по твойте думи той малко надвишава границата. НО НЕДЕЙ ДА ГО КЪСАШ ЗАРАДИ ТОВА ! ! !
Fallen`Angel
07-06-2008, 19:35
Не може да се оправи никак тази болест. Няма лекарство освен раздялата, но за него ще бъде много трудна. Ако се разделиш знай, че не трябва да имаш НИКАКВИ контакти с него, скайп, телефон, нищо..Просто избягваш всякакъв контакт с него и след време ще я предолее, но друг начин няма освен да те изгуби, което не ти го пожелавам, защото знам колко е болезнено за оня отсреща.
Ревността веднъж появи ли се - само се засилва и разпада дори и най-хубавите връзки. Помисли си какво искаш и действай