Влез

View Full Version : съвет за коса

V1k1tYyY
07-06-2008, 19:39
znachi zapisah si chas za frizior za utre,koi znae zashto...bqh si naumila da si pravq slednata pri4eska: neshto kato tazi na viktoriq bekam,no po-dalga,ako me razbirate..smisul tazi 4ast,koqto e otpred,da stiga do ramenete,a zadnata 4ast da e maaaaalko po-kusa..dano da ste me razbrali :) problema e,4e sam visoka,naistina dosta visoka ,i slaba (ne prekaleno klioshtava,a prosto slaba) i se 4udq dali 6te mi sedi dobre..osven tova imam dulug vrat i nqkude bqh 4ula,4e ne e uda4na takava pri4eska ..znam 4e e malko tupo 4e zadavam takuv vapros,ama mislite li,4e 6te e mnogo zle,puk i ako poznavate visoki momi4eta s takiva pri4eski da mi kajete kak e..prosto utre mi e 4asa pri friziora i ne znam vaob6te kakvo da pravq,znam,4e kasno se se6tam,ama..moq gre6ka :(

o0ps
07-06-2008, 19:42
znachi zapisah si chas za frizior za utre,koi znae zashto...bqh si naumila da si pravq slednata pri4eska: neshto kato tazi na viktoriq bekam,no po-dalga,ako me razbirate..smisul tazi 4ast,koqto e otpred,da stiga do ramenete,a zadnata 4ast da e maaaaalko po-kusa..dano da ste me razbrali :) problema e,4e sam visoka,naistina dosta visoka ,i slaba (ne prekaleno klioshtava,a prosto slaba) i se 4udq dali 6te mi sedi dobre..osven tova imam dulug vrat i nqkude bqh 4ula,4e ne e uda4na takava pri4eska ..znam 4e e malko tupo 4e zadavam takuv vapros,ama mislite li,4e 6te e mnogo zle,puk i ako poznavate visoki momi4eta s takiva pri4eski da mi kajete kak e..prosto utre mi e 4asa pri friziora i ne znam vaob6te kakvo da pravq,znam,4e kasno se se6tam,ama..moq gre6ka :(
:shock: И аз исках да си правя такава прическа, и аз съм висока и слаба, ама се отказах, защото много коса трябваше да отрежа... А иначе не мисля че зависи от това, а по-скоро от лицето ти. Пусни снимка :)

donkihot
07-06-2008, 19:43
мисля,4е фризиорката ще прецени сама и ще ти каже ако не ти отива..поне ако е добра фризиорка

remember_me
07-06-2008, 21:52
spored mene nqma da e yda4no taka da se postrigva6 :? visoka si i sas dalag vrat i da ima6 kasa pri4eska...a i da ne zabravqme 4e nqma da e kasa ami dalga.toq tip pri4eska 6te izglejda nedovar6ena :?

surrender_
07-06-2008, 22:05
Nope! Don't!
Аз имам такава коса :oops: обаче аз съм нисичка и слабичка 8-)
и аз до колкото знам не върви на високи :(