View Full Version : Ще ходите ли на летни курсове?
Е ще учите ли лятото? А на курсове ще ходите ли? Аз мисля да се запиша на испански :D
Е ще учите ли лятото? А на курсове ще ходите ли? Аз мисля да се запиша на испански :D
Аз мразя да ходя на даскало пък камоли да се записвам на допълнителни уроци през ваканцията :lol:
teen-age-R
07-06-2008, 21:19
ot utre na angliiski
Ооо не.. никакво учене,никакви уроци.. Аз като съм на даскало не уча,а какво остава за сега лятото.. :)
`noтhИng
07-06-2008, 21:51
ееее ми малко почивка бе хора...не се тормозете с допълнителни уроци :-o
dark_angel_7813
07-06-2008, 23:01
:shock: :shock: :shock: Ааа без уроци свързани с даскалото :lol: :D :D :D аз мисля с някав спорт да се захвана :grin: :grin: :grin:
Еми аз по принцип дооправям английския и даже вече се захванах.Намерих си интернет уроци и на друго място няма да ходя.Мързи ме а и няма смисъл.Просто за по половин един час на ден научавам по някои нови думи например или граматика...Тва е!
Еми аз ще уча по Химия, Биология и Английски. И на балет ще си ходя. Liar може ли да ми кажеш от кой сайт си намери уроци? :oops:
http://www.englishforeveryone.hit.bg/ Заповядай :)
http://www.englishforeveryone.hit.bg/ Заповядай :)
10x :-)
durotar12
07-07-2008, 05:42
То и аз мислех да хода ма нещо не ми се дават пари.По едно време мислех да се запиша на курс за Proficiency на Кеймбридж,но май се отказах щото си викам при 9 часа английски в даскало някак си не ми се дават пари точна за Английски.Нищо,че имахме тъпа даскалка тая година и не начих нещо особено.Тая година ще я сменят с друга,за която чувам много хубави неща.После мислех на курс по испански,но то се оказва ,че няма за ниво В2,а само за началните и реших ,че пак за в даскало ще си остане.За това се навих да почна някав нов език ма знам ли сега ще съм 12 клас и май ще трябва с друго да се занимавам.Чудех се между френски и немски.Някой ако знае някви курсове да са качествени за начинаещи и да не са повече от 200-250 лв?
LovePoisoned
07-07-2008, 06:26
Ама да е, ей сега тръгнах да уча. :o Ще си почивам. 8-) Моренце си имаме, приятелчета... :D
elistone
07-07-2008, 08:24
малко френски няма да ми навреди :)
летните курсове във френския център са до 200 лв и са кратки, та ще го преживея някак този език :?
MidnightCreep
07-07-2008, 08:47
Вече започнах с испанския. 8-)
Август може да има и малко иврит.
Loshotia
07-07-2008, 12:33
малко френски няма да ми навреди :)
летните курсове във френския център са до 200 лв и са кратки, та ще го преживея някак този език :?
Не са ли само ускорени през лятото? Миналата година исках да ходя, но ми казаха, че са за две седмици по 5 часа на ден- аз по три едва издържах два пъти седмично...
elistone
07-07-2008, 13:04
СЛЕДВАЩИ ЗАПИСВАНИЯ:
КУРСОВЕ ЗА ВЪЗРАСТНИ
СУПЕРИНТЕНЗИВНИ – 72 ЧАСА, от 8 до 13 часа или от 13 до 18 часа
Цена за група от минимум 10 курсиста : 195 лева
Дати на сесиите:
от 7 до 19 юли
от 22 юли до 02 август
от 05 до 16 август
от 19 до 30 август
ИНТЕНЗИВНИ – 72 ЧАСА, всяка вечер от 18 до 21 часа
Цена за група от минимум 10 курсиста : 235 лева
Дати на сесиите:
от 7 юли до 1 август
от 4 август до 27 август
ПОЛУИНТЕНЗИВНИ – 72 ЧАСА, три пъти седмично от 18 до 21 часа
Цена за група от минимум 10 курсиста : 235 лева
Дати на сесиите:
от 7 юли до 18 август /понеделник-сряда-четвъртък/
ПРЕГОВОР - от 1 до 12 септември
В случай на сформиране на група с по-малко от 10 курсиста, ще бъде определена по-висока цена.
Летни предложения за курсове за възрастни
КУРСОВЕ ЗА ДЕЦА
От 9 до 13 часа или от 13 до 17 часа
Цена за група от минимум 10 деца : 225 лева
Дати на сесиите:
от 25 юни до 11 юли
от 16 юли до 1 август
В случай на сформиране на група с по-малко от 10 курсиста, ще бъде определена по-висока цена.
Enjoy :)
elistone
07-07-2008, 13:05
Sorry
Горното се отнася за курсовете по френски във Френския културен институт :(
^ Една приятелка се записа точно там :)
Моят курс по испански се провали :cry: мамка му, толкова исках да го уча тоя език, а през учебно време - никакъв шанс просто.Затова реших лятото, но явно не е било писано :-x
Аз ще ходя на английски :?
Loshotia
07-07-2008, 16:52
elistone, абе тея гадни французи много качили цените!!! :-x Аз като ходех на курсове беше 135лв
AnIcHkAtA
07-07-2008, 17:09
Да, на Английски, от 25 Август 3 седмици.Другата година нали кандидат-гимназисти няма да имам време за английския и да си взема нивото сега през лятото...А българския и математиката ми почват от 1 Октомври.Яко ше се учи тая година, ама не съжалявам, че се записах :)
MidnightCreep
07-07-2008, 17:25
Аксел,къде щеше да ходиш на испански?
Ми първо мислех в институт Сервантес, ама не ми се дават 250лв за 2 седмици, после в един център "Детелина", ама няма да се събере група :(
WaterLilly
07-07-2008, 18:38
Да бе, малко ли се измъчих цялата учебна година, та сега и лятото да се тормозя? :razz:
durotar12
07-08-2008, 06:07
Axel пробвай в Иберика.Там са добри и е по-изгодно,защото един курс ти е за 70 часа и струва 200-250 лв.Ти иначе кое ниво си или си начинаеща?
MidnightCreep
07-08-2008, 16:27
Щях да ти предложа Космополит.Чух нещо за 11.07,ако искаш провери.Аз бях там миналото лято на първо ниво.
Дамм и за Иберика знам, но вече няма свободни места. А Космополит съм ходила на английски и не съм възхитена честно казано, не знам как стоят нещата с испанския, може да проверя :)
Иначе съм начинаеща, две думи не знам :D Но все от някъде се започва, нали :-D
Cherlotte
07-08-2008, 20:55
Ходя на испански - първо ниво (демек, за начинаещи). :)
SunShinePearl
07-08-2008, 21:46
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: оле ужас!!единствено ходя на уроци по китара :grin:
Cherlotte
07-08-2008, 21:56
Ми първо мислех в институт Сервантес, ама не ми се дават 250лв за 2 седмици, после в един център "Детелина", ама няма да се събере група :(
Колко часа е курсът в институт Сервантес? Иначе моят курс струва точно толкова, 80 часа е. Засега съм много доволна. Този институт Сервантес доколкото аз знам също е добър (все пак именно испанският е в основата му), мисля, че си струва парите, но ти си преценяваш. Пък и без това всички курсове са скъпи. :)
MidnightCreep
07-09-2008, 12:55
Дамм и за Иберика знам, но вече няма свободни места. А Космополит съм ходила на английски и не съм възхитена честно казано, не знам как стоят нещата с испанския, може да проверя :)
Иначе съм начинаеща, две думи не знам :D Но все от някъде се започва, нали :-D
Испанския е на ниво,аз съм много доволна.
Obsession
07-09-2008, 18:32
Мислех за английски, отдава ми се и ми се занимава с това, обаче ме домързя в последния момент. Другото лято обаче няма отърване.
lonely_shadow
07-10-2008, 13:39
Аз ходя на уроци по английски - само дето още не е ясно за кое ново съм :D Вчера бях на пробен урок с начинаещите и умрях от скука - взимаха текст за някаква жена, която живее в Боинг 727 8-) В понеделник съм на още един да видим колко от граматиката съм забравила :D
Аз ходя на уроци по английски - само дето още не е ясно за кое ново съм :D Вчера бях на пробен урок с начинаещите и умрях от скука - взимаха текст за някаква жена, която живее в Боинг 727 8-) В понеделник съм на още един да видим колко от граматиката съм забравила :D
Е не прави ли тест за определяне на нивото?
psychopath
07-11-2008, 00:28
не! :D
Е ще учите ли лятото? А на курсове ще ходите ли? Аз мисля да се запиша на испански :D Ми...не няма...Нищо,че съм приета с немски и до сега не съм го учила...Може би ще наблегна на математиката през лятото...Не знам,но ще направя нещо. :-D
Да ви се похваля аз се записах в "Иберика", от понеделник почвам испанския :D
И бтв като гледам много хора намират темата за абсурдна, дам и аз 6-7 клас така смятах, но сега мисля по съвсем различен начин...Може би и средата си оказва влияние - не съм в пропаднала квартална дупка 8-)
durotar12
07-12-2008, 07:23
Браво пък след някоя година като понаучиш повече може и на DELE да се явиш. 8-)
И аз исках, но наш'те като че ли не са особено съгласни..
Не че не са де, но до преди 1 месец бях на други курсове. :D