View Full Version : защо
love_you_boy
07-07-2008, 09:00
казват 4е времето лекува и с времето ще го забравя....но как е възможно след като с всеки изминал ден ми липсва все пове4е и пове4е,всяка нощ го сънувам пове4е и мисля все пове4е и пове4е за него????? :cry:
Ми ей тъй. Възможно е.
Представи си,че си удариш крака много. Той ще се подува и ще стане като банница, ама после отока ще спадне.
Wrathchild
07-07-2008, 09:04
Оооо, такива неща се случват всеки ден. Да, времето лекува. Ама и ти трябва да си помогнеш, а не да се инатиш и да тропаш с крак - 'НЯМА ДА ГО ЗАБРАВЯ ПЪЪЪЪЪК!'. Доста характерна черта за подрастващите девойки...
Ми ей тъй. Възможно е.
Представи си,че си удариш крака много. Той ще се подува и ще стане като банница, ама после отока ще спадне.Да аз мислих да дам пример с синина,но и така става...
Намери си някакво занимание :) Така няма да се сещаш за него :)
Whyniser
07-07-2008, 09:54
казват 4е времето лекува и с времето ще го забравя....но как е възможно след като с всеки изминал ден ми липсва все пове4е и пове4е,всяка нощ го сънувам пове4е и мисля все пове4е и пове4е за него????? :cry:
Ходи да ти направат хипноза и ще го забравиш :razz: :razz: :razz:
MaLkaTa_LaDy
07-07-2008, 09:56
Във началото е така, после обаче просто свикваш да не е до теб. Всичко опира до привързаността.
vilinanova
07-07-2008, 10:10
При ясички е различно!Може би трябва да си намериш занимание, с което да ти минава времето!
sladkish_14
07-07-2008, 10:30
Оооо, такива неща се случват всеки ден. Да, времето лекува. Ама и ти трябва да си помогнеш, а не да се инатиш и да тропаш с крак - 'НЯМА ДА ГО ЗАБРАВЯ ПЪЪЪЪЪК!'. Доста характерна черта за подрастващите девойки...
Точно така е!!И аз имам една приятелка,която по-същия начин се инатеше :? .Ти й казваш "спри да говориш за него,не те обича" и тя минат 5 минути и пак почне :? :? Беше адски дразнещо,щом човек не те обича вече и не му пука за теб,защо на теб ще ти пука.Успех в това трудно начинание ( :-D )
white_chick
07-07-2008, 10:32
Мислиш за него,защото си нямаш друго занимание.Намери си развлечение,спортувай активно,чети книги,нещо полезно,което да ти отнема вниманието.
GabisiTa
07-07-2008, 10:58
Мислиш за него,защото си нямаш друго занимание.Намери си развлечение,спортувай активно,чети книги,нещо полезно,което да ти отнема вниманието.
ThePowerOfLove
07-07-2008, 11:11
Ще видиш,че с времето ще ти става все по-безразличен ;) Времето лекува, от личен опит знам :) Може би ще си спомняш за него,но вече няма да ти пука. И пак да повторя предишните мнения - намери си занимание,гледай да не мислиш за него :) Ще се оправиш спокс, Успех :)
sunshineee
07-07-2008, 12:27
Времето НЕ лекува.
вие давате пример с синина , аз давам пример със стриите , те са вечни за цял живот , кремове не могат да ги махнат , само през лятото малко спират да си личат като почернееш но пак се появяват , така и любовта към някои , ако е твърде голяма може да затихне за определено време или нещо такова но времето не лекува
Времето НЕ лекува.
вие давате пример с синина , аз давам пример със стриите , те са вечни за цял живот , кремове не могат да ги махнат , само през лятото малко спират да си личат като почернееш но пак се появяват , така и любовта към някои , ако е твърде голяма може да затихне за определено време или нещо такова но времето не лекува
ммм... помъдрял си! :)
:) щастливката (:
07-07-2008, 16:05
Трудно е, но ако ти самата си кажеш, че ще спреш да мислиш за него, ще успееш. Не мисли, че го няма, че ти липсва...прави нещо друго. Ако имаш воля всичко се постига ;-)
Ми ей тъй. Възможно е.
Представи си,че си удариш крака много. Той ще се подува и ще стане като банница, ама после отока ще спадне.
Мислех да напиша ферман по темата,но ми хареса сравнението ти..И наистина е така.
unicorn_f
07-07-2008, 22:36
Ами нз при тебе как е ,но при мен точно това подейства...Харесвах едно момче около 3/4 години..През няколко от тях не си говорехме,а сега като си проговорихме започнах да усещам,че вече нямам такива чувства към него,че не ми пука чак толкова за него...Така че опитай само с времето,но все пак си намери хоби,за да не мислиш за него...Успех! :)