View Full Version : Гинеколога кога разбира, че сме правили секс
svetoslava_
07-07-2008, 13:01
IMAM GINEKOLOGI4EN PROBLEM I GINEKOLOJKATA MI KAZA DA NE PRAVQ SEKS.... KATO OTIDA MOJE LI DA RAZBERE 4E SUM PRAVILA I IMA LI NQKAKUV PERIOD KOITO TRQBVA DA MINE ZA DA NE SE RAZBERE....6TE SE RADVAM AKO NAMERQ PODHODQ6TIQ OTGOVOR...
Т.7 от правилника!
swords1010 :)
VerryBerry
07-07-2008, 13:03
А какъв ти е проблема,че да ти забрани да правиш секс?
аб4е момиче,ти на кирилица не можеш ли да пишеш????
и след като гинекологът ти е казал да не правиш секс значи не трябва да правиш секс!кое е по-важно за теб здравето ти или секса???
явно не си достатъчно образована по въпроса,щом задаваш глупав въпрос!
mysterious93
07-07-2008, 13:06
хаха..ти кво си мислиш?че ще излъжеш гинеколожката ли?и кво от това ?тя ти го е казала за твое добро.Това че си правила секс..на нея през оная й работа минава :D то си е за теб..на теб вреди не на нея!
1)След като ти е казала да не правиш секс, няма да правиш.
2)Пиши на кирилица.
swords1010
07-07-2008, 13:23
Я наистина сподели какъв е гинекологичният проблем. Май така ще бъдем по-полезни. :)
krem4et0
07-07-2008, 13:25
До колкото знам до няколко дни може да прецени. И все пак е било кройно безотговорно да првиш секс, когато ти е забранено!
мисля,че гинекологът й е по-полезен от нас,щом й е казал да не прави секс значи наистина не трябва да прави...
Wrathchild
07-07-2008, 13:25
Еми то ако правиш секс само си вредиш, то си е за тебе.
amatorium
07-07-2008, 13:50
Poznava se po devstvenata cipa. Kato ti pogledne zachervenata rozichka i ne vidi venchelistchetata. Inache perioda za sledvashto regenerirane si ostava prerajdaneto, ako vqrvash na tezi neshta ... 8)
тя не е дествена доколкото аз разбрах
lifes_slave
07-07-2008, 14:23
Poznava se po devstvenata cipa. Kato ti pogledne zachervenata rozichka i ne vidi venchelistchetata. Inache perioda za sledvashto regenerirane si ostava prerajdaneto, ako vqrvash na tezi neshta ... 8)
mm..dan0 da vqrva.. :? ..da naistina sry 4e ne ti pomagam..no e trqbvalo da q posly6a6 i nezabavno otidi pri neq ako 6te da te ybii za tvoe dobro e!! :wink:
SpOrTs_GiRl
07-07-2008, 14:47
Щом ти е казала да не правиш секс, защо ще правиш?! .. Тя за твое добро го е казала, бе мойто момиче ..
Здравето или секса .. Щом така е казала - значи така трябва .. Малоумна работа .. Според мен повече от 14-15 години нямаш ..
amatorium
07-07-2008, 14:54
A zashto i e kazala da ne pravi sex? Nqkoq bolest? Po princip nqma kak da razbere dali e pravila sex, no tuk vuprosa opira do tova da ti kajat, che ne trqbva da pravish neshto i ti da se izdunish kato jalko sushtestvo, koeto ne moje da se kontrolira v elementarna stepen. 8)
Няма как да разбере, но щом ти е казала да не правиш значи не прави иначе лечението ти няма да е от полза.
megasexy
07-07-2008, 15:20
До колкото знам до няколко дни може да прецени. И все пак е било кройно безотговорно да првиш секс, когато ти е забранено! Аз правя каквото си искам, а понякога дори и да е забранено, и най-хубавото е че винаги успявам да се измъкна, защото съм номер едно.
SpOrTs_GiRl
07-07-2008, 15:22
До колкото знам до няколко дни може да прецени. И все пак е било кройно безотговорно да првиш секс, когато ти е забранено! Аз правя каквото си искам, а понякога дори и да е забранено, и най-хубавото е че винаги успявам да се измъкна, защото съм номер едно.
Браво, мерси че ни каза ..
Самовлюбена работа ..