View Full Version : dR tEEn
iskam da popitam ... za6to dr teen ne mi otgovarq do sega sum zadaval 2 vuprosa a toi ne mi otgovarq.... ?!?!? za6to i vie koq data pi6ete na osnovavane na bulgariq 681?
FeelMyPain
07-07-2008, 15:15
2008 бе
romantika_f_13
07-07-2008, 15:15
малееееееееееее :shock: много ясно че е 681 :shock: :shock: :shock: :shock: зле зле :lol:
Spider4eto
07-07-2008, 15:17
омг, тва трябва да си най-тъпия човек та да не знаеш коя година е основана родната ти държава :shock: :shock: :shock:
малееееееееееее :shock: много ясно че е 681 :shock: :shock: :shock: :shock: зле зле :lol:
abe i az 681-va pi6a ve ama da pitam 6tot vaprosa e zadaden stranno ..... mn qsny 4e znam 4e 681 e osnovana bg.. ako 6te pi6ete glyposti ne pi6ete.... iskam seriozni otgovori ! :-x
TenderKiller
07-07-2008, 15:29
Може да не ти отговаря поради ред причини.
Да е отговарял друг път на същия въпрос.
Да е преценил, че въпросът ти е маловажен...
Не може да отговори на всички въпроси...
[quote="TenderKiller"]Може да не ти отговаря поради ред причини.
Да е отговарял друг път на същия въпрос.
ak0 mi e otgovoril 6te polu4a li email ?
680 e suzdadena no 681 e podpisana za nezavisima durjava durjava ... taka 4e e sporen vuprosa i e mn glupavo 4e go zadavat kato vupros protiv spamove po saitovete ...
:razz: :razz: :razz: :razz:
ROCKLIFE
07-07-2008, 18:48
заеби го тоя д-р теен питай нас :)
mysterious93
07-07-2008, 18:51
тогава за къв чеп е др тийн..кат не може..то пък щото са се скъсали да му пишат..тук таме някой се излъгал :lol: :lol: :lol: :lol:
AngerFist90
07-07-2008, 18:55
iskam da popitam ... za6to dr teen ne mi otgovarq do sega sum zadaval 2 vuprosa a toi ne mi otgovarq.... ?!?!? za6to i vie koq data pi6ete na osnovavane na bulgariq 681?
да пази Господ от такива като теб :cry:
Явно неможе да измисли компетентен отговор по твоята тема :grin: :grin:
FeelMyPain
07-07-2008, 19:04
Всъщност човека си има доста работа.Дори е планувано да му дойде помощ (още 2-3 доктор тийна), но нз кога ще стане това.Това, колко е компетентен е др въпорс.Спортито помня ми разправяше за няквфи глупости дето е казвал, но ги забравих какви бяха :oops:
За последния месец доктора е отговорил на 1700 проблема. Имахме и малък проблем за един ден не получавахме проблеми - може твоите проблеми да са били там. Но... вече всичко е наред. Проблем може да е датата. Имахме потребител който пращаше над 10 проблема без да пише датата. Не е важно какви са теориите за годината ние сме я въвели 681 - и трябва да се въвеждат само тези 3 цифри. Ако имаш проблем пиши ми налично мейла си за да проверя какво става.