View Full Version : Какво й става ?!
mArMaLaDkA
07-07-2008, 16:37
Не знам дали темата е за този раздел,ако не е-преместете я.Стоях си аз в прословутия Скайп и си пишех с една приятелка.Бях си сложила една от малкото мои снимки.Тази беше новата.Приятелката ми хареса снимката,на мен също много ми допадна.В класа имаме по принцип едно момиче.Тя е една година по-голяма от нас,една година е пропуснала да учи и затова е в нашия клас.Тя бързо се пали,решава проблемите с бой,обиждала е и е тормозила момичета от нашия клас безброй пъти и не признава мнение,различно от нейното.Та тя току-що беше влязла в скайп и вече ми казва колко смешна съм била на снимката и от онея противните хилещи се емотиконки,които страшно ме изнервят.Естествено,отгово рих й,че никой не я пита за мнението й и тя започна да ми ръси някакви глупости и да ме обижда по тоя смотан Скайп ,защото аз не съм на мнение като нейното.Един друг съученик също ми каза,че не съм изглеждала добре на снимката.В крайна сметка не е ли мой Скайпа и не си ли решавам аз какво да сложа и какво не ? Може да звуча като страхливка,обаче точно в момента не ми е до караници.След има-няма 2 месеца почваме училище и не е в моя полза да се карам с тая мъжкарана,понеже с другите съм в доста обтегнати отношения.Според Вас аз виновна ли съм за нещо,какво мога да направя,за да се сдобря с нея един вид,или въобще да не правя нещо подобно и дали тя ще забрави до есента.
ElisaDay
07-07-2008, 16:40
Много ясно, че ще забрави до есента.Била е нервна и естествено ще си го изкара на някой, който не трябва.Не й пиши просто .. :) :-)
dudumaster
07-07-2008, 17:48
според мен не си виновна, скайпа е твой и ако искаш можеш да си сложиш голи снимки но просто на никой не му е работа това, а за тази щом не искаш проблеми смис няма как да я блокнеш просто не й пиши, стой си DND през цялото време те хората си пишат, а на който не искаш не отговаряш :)
schhhhhhh
07-07-2008, 17:53
Не се впрягай излишно. :) Явно е вдигнала нервите и си е търсела някой на когото да си го изкара. Ще й мине,ще забрави. :)
пЛюш!нкаАа~
07-07-2008, 18:03
Хич да не ти пука!Щом ти си се харесваш..я да си гледа работата бе..игнорирай я от живота си,просто не и обръщай внимание,и в никъв случай не се затваряй в себе си заради някоя мърла!Другия път ако ти каже нещо..хич не и обръщай внимание..просто и докажи,че ти е безразлична.
just_say_it
07-07-2008, 18:07
Недей да се страхуваш от нея.Живеем в свободна държава и всеки има право,да прави каквото пожелае (стига да не накърнява репутацията на друг,или да си прави кефа за сметка на друг човек). Слагай си каквото поискаш на скайпа.Не трябва да се влияеш от чуждото мнение.А както ти каза " мъжкараната", може би има доста мъжко излъчване и получава комплекси от твоя външен вид 8) Да не ти пука...би хепи :-) Най-добре се съберете една групичка и й дайте един добър урок :o Въпреки,че боя едва ли помага в някой случай...
mArMaLaDkA
07-07-2008, 18:33
Благодаря много на всички !
Seducti0n
07-08-2008, 00:10
Хах, нервна била-на дали.
Щом си е такава, няма какво да се впечатляваш.
Недей да се впрягаш и да въртиш някакви хипотези в съзнанието си.
И да-скайпът си е твой и само ти можеш да прецениш какво ще има на него като съдържание, а това че на някой не му харесва си е лично негов проблем. :wink:
..
Баси овцата !
А това което демонстрира
е завист :D
Аз такива неги ебавам :lol:
Не и обръщай внимание
гледай на теб да ти е яко
па тая овца кфо вика
да нети пука :)
Бтв ако искаш качи снимката :oops:
prettyIdeath
07-08-2008, 13:03
Може просто да се чуди с кого да се заяде. В такива случаи не трябва да падаш до нейното ниво и просто я игнорирай. Така няма как да се заяде.. ;)
mArMaLaDkA
07-08-2008, 16:53
Определено вече мисля да не й обръщам внимание.Просто вчера ми беше ужасно напрегнато и като се появи и тя и още повече ми гръмна главата..затова толкова се впрегнах.
:shock:
Ти си зле.
Хах,дали съм зле или не,не смятам че е твоя работа.Имах проблем-споделих го.Доколкото помня този форум е затова и не разбирам какъв ти е проблема.Ама айде...различни мнения да има :D
Отново много благодаря за съветите
xXxScreamxXx
07-09-2008, 07:16
..
Баси овцата !
А това което демонстрира
е завист :D
Аз такива неги ебавам :lol:
Не и обръщай внимание
гледай на теб да ти е яко
па тая овца кфо вика
да нети пука :)
Бтв ако искаш качи снимката :oops:
и аз искам да я видяяяяяяя :D :D :D
sasha_90
07-09-2008, 09:05
А коя е тя,че да ти казва,че си била грозна?Почти сигурна съм,че тя е по-грозна или е от типа"изкуствена кукла" и ти завижда.Не й обръщай внимание.Който не те харесва да не те гледа,какво толкова?По-важно е дали ти се харесваш,мнението на околните нетрябва да те бърка.
__SuNshInE__
07-09-2008, 09:39
Хич да не ти пука от такива тъпанарки, които само завиждат или се заяждат защото нема к'во да прават :D
Ако ти си се харесваш никой не може да те накара да се почувстваш гадно :)
Просто или не й пиши или я забии с някакъв отг. :)
-нова съм тук-
07-09-2008, 12:38
Много ясно, че ще забрави до есента.Била е нервна и естествено ще си го изкара на някой, който не трябва.Не й пиши просто .. :) :-)
Съгласна съм :)
ми др път ако ти пише не и отговаряи апък ако някои път на живо се заяде и кажи че не си била на компа или пък може да и пишеш няма я излезна все едно майкати или бащати е на компа и така..