Влез

View Full Version : Как да си намерим някой, когато сме самотни?

GameMaster
07-07-2008, 19:34
Taka...Sled poredniq glupav den si pomislih da pusna 1 temichka.Sled kakto zapochna lqtnata vakanciq pri men...Pochti vseki den e skuchen i ednoobrazen.Po princip nikoga ne sym imala istinski priqteli ili nqkakva kompaniq s koqto da se sybiram.A da ne govorim za gadje...I tova mi lipsva.Bi mi se iskalo da namerq nachin da namerq hora s koito da sym v dobri otnoshenie no...Vinagi se sluchva taka che az sym precakanata i predadenata zaradi dobrotata si.Ta...Vie ako ste se chustvali taka kakvo napravihte za da namerite priqteli ili chovek do sebe si?Imate li nqkakyv specialen nachin chrez koito da zavladeete nechie vnimanie ili syrce? Temata q pusnah poneje mi e intr drugi gledni tochki nad podoben problem i...ako ste bili taka kakvo ste napravili.Misi predvaritelno i se izvinqvam ako temata vi se e storila glupava.

т.7
krem4et0

w0sh
07-07-2008, 19:36
Ако няма приятели се шибам с всяка непозната.
Урежда ли те?

crazy_style
07-07-2008, 19:39
mi bila sum.. do 4-ti 5-ti klas.. ni6ty umi6leno ne pravih.. prosto zeh da izlizam s ena fr ot klasa.. posle s eni dr momi4eta ... i po4nahme da se subirame v edna kompaniq.. i taka.. ot samosebesi stana.. sega ve4e ne sum v tazi kompaniq.. prosto ne 4e sa me precakali ne6ty ami mi pisna ot lapeta.. taka 4e.. ne ti trqbvat istinski fr za da si nam kompaniq.. v koqto da ti e priqtno.. a znikoga ne sum imala 4ovek s koito da moga da spodelq vsi4ko..ili po-to4no BFF det im vikat ;D ... sled mn vreme si nam momi4e s koeto moga da spodelqm 6to-gode po4ti vsi4ko ;D .. no sum smenila mn kompanie.. no s nikoi ne sum se karala.. taka 4e to si e do vreme i do 4ovek.. i do kvartal nai-veroqtno ;DD .. ;)

cinderella_gugutka
07-07-2008, 19:49
на колко си??
с времето ще си намериш хора с които да излизаш и забавляваш-и аз бях така до 7 кл :)

GameMaster
07-07-2008, 20:22
I da razbira se ot mnogo umni hora mi beshe zadaden taktichniq vypros na kolko sym....Emi na 16.Shto malka li sym???

GregoryHouse
07-07-2008, 20:31
I da razbira se ot mnogo umni hora mi beshe zadaden taktichniq vypros na kolko sym....Emi na 16.Shto malka li sym???

Ами не знам ама поработи над ника си... :razz: Това ще да е първата крачка ...после си изтегли ел.книга - Как да общуваме с хората....може пък да научиш нЯщо :)

Al3ksandra
07-07-2008, 20:31
И аз съм в някакво такова състояние.. обаче при мен има работа.. и нямам време за приятели.. по-малко са.. :? Еми излизай... опитай се да си уредиш среща с някой от твоя град момиче и излезте лека полека ще си намериш компания.. :) НЕ се отчайвай.. няма вечно да си самичка :-) :-) :-)

GameMaster
07-07-2008, 20:34
XaXa...Kakvo puk mu ima na nick-a mi? :-D Az si go obicham mnogo....Ot malka igraq PC igri i taka mi vikat...

GregoryHouse
07-07-2008, 20:41
Там ще да е проблема твоя проблем е масово разпространен при днешните 14-15г момчета - тема играя CS и WoW по цял ден пък не мога да си хвана гадже? Защо? Защо ли....защо ли...? То от "КънтърЪ" френдове не се хващат пък и дам ако седнеш най мн да си поръчащ граната или флашка ама не и кафенце,количка...и вместо музика на някой бар или нощно заведение се чуват откоси от "Калашников"....

GameMaster
07-07-2008, 20:47
xAxA da tova e istina.No ne sym tip chovek koito se zabiva i fiks idea sa mu igrite samo.Ta...Iskam da kaja che...izlizam nali sys syuchenici ili nqkoi poznat takiva neshta na kafe,rahodka...No iskam da kaja che iskam nachin da namerq po-traini vzaimootnosheniq.

spensi
07-07-2008, 20:47
Аман от тия игри ве нямате време да излезнете на вън при простосмъртните и искате да имате приятели и гаджета е няма как да стане като висиш пред компа цял ден

GregoryHouse
07-07-2008, 20:51
Чакай какво търсиш ти приятелство или любов? май нещо си самотна...тряя ти един като мен...да те лиши от самотата за една вечер...и тъй като гледам и от други качества... :razz:

GregoryHouse
07-07-2008, 20:52
Чакай какво търсиш ти приятелство или любов? май нещо си самотна...тряя ти един като мен...да те лиши от самотата за една вечер...и тъй като гледам и от други качества... :razz:

GameMaster
07-07-2008, 20:56
Ne sym momiche za 1 nosht.

PePeLePew
07-07-2008, 20:58
компания за излизания въпбще не трябва да са най-добри приятели и т.н. просто общи познати с който ти е приятно да се размотаваш истинските приятели са съвсем друго нещо

spensi
07-07-2008, 21:01
лошо тъкмо проевих интерен към теб :D

LaDy_DaQnA
07-07-2008, 21:01
emi spriqteli se s nqkoi ot nqkoq kompaniq i toi 6te te vkara vytre a za da gi spe4eli6 bydi sebe si....ako ne te haresat na4i ne si za tam

GregoryHouse
07-07-2008, 21:02

Всички с това започвате...почвате да ставате банални...едно и също начало един и същ край....(креватен) :razz:

GameMaster
07-07-2008, 21:03
XaxA...da jalko e che golqma chast ot moite vrysnichki sa kurvi s izvinenie....

splendour
07-07-2008, 21:04
ako ne s1s s1y4enici i t.n. se pak ne jivee6 na mars izlez v kvartala s nqkoq s1sedka na tvoita v1zdrast xem se poznavate xem nqma da sa zorite da xodite mnogo dale4e....

GameMaster
07-07-2008, 21:07
Emi vsyshnost....Jiveq v centyra na Shumen i tam ima samo pensioneri :-D Koeto e golqma precakvaciq....

GregoryHouse
07-07-2008, 21:08
XaxA...da jalko e che golqma chast ot moite vrysnichki sa kurvi s izvinenie....

Грешиш приятелко не са курви...просто се забавляват...има ли значение длаи ще се возиш на блъскащи колички или ще правиш секс? Все е забавление...просто различен вид...курва бих нарекъл такава която прави секс за да получи пари или някакви облаги...аз праи не давам пък за облаги...нема да говорим щот на повече не им помня даже имената...

soul1199
07-07-2008, 21:15
em izlez s nqkoq suo4eni4ka i q pomoli da dovede nqkoq neina fr. i taka nz prosto,kak da si nameri6 fr,to 6e stane postepenno ne se ot4aivai

Sigrina
07-07-2008, 21:25
Ако продължаваш да висиш на компа няма да намериш нито "приятели", нито "гадже"...
Живота ти няма вечно да е толкова спокоен, че да можеш винаги да се отпускаш на стола пред компа, когато те убият и да се радваш, че е само на игра. Ако искаш да не ти е скучно, просто живей - излизай, запознавай се с нови хора, не лъжи, мечтай за неща, различни от по-висок ранг в някоя игра, бъди истинска и не очаквай, че първият, който срещнеш и помислиш за свой приятел ще е истински, защото вероятността да е такъв е 1 на 1000. И в живота няма опция "зареди живот", "зареди щастие" "премахни болка" и т.н.
Готова ли си за това?
Аз мисля, че не :)
П.С. Но все пак ти желая късмет!

DYNAMIC
07-07-2008, 21:26
И да ти кажем да се промениш,нито смисъл ще има,нито адекватни резултати.Просто не влизай в некви клишета не съм момиче за една нощ,то и аз не съм..ама имам истински приятели,заобиколена съм от весели хора и винаги мога да си напрая купона(нямам предвид секс дори)..Замисли се защо си сама?От цял клас,у-ще ,кв..със сигурност има някой ,който споделя твоите мисли,но няма как да знаеш,докато седиш пред компа!Казваш,че не ти е фикс идея,ок..дали другите мислят така?Помисли за тези неща,поработи над себе си,виждам,че не си глупаво момиче,добре се изразяваш,ама последното нещо,което ще ти помогне да си намериш фрс е тоя форум,да даваш мнение и идеи на някой е едно нещо,но тфа е адски далеч от реалната комуникация и естественото общуване..ние тук няма как да знаем,защо нещата при теб с атака,сигурно е комплексно,обясни как се стигна дотук.И аз съм на 16 btw

taffy
07-07-2008, 21:48
Пфф аз съм на 14 и съм в някфа подобна ситуация.. Смисъл, попринцип излизам с 3 момичета.. Обаче от както сме ваканция почнахме да се делим на групи, днес с едната, утре с другата, говорим зад гърба си, мразим се, после се сдобряваме.. Понякога 2 бягат от другите 2 и така... За тфа почти спрях да излизам и аз.. Рядко излизам вече.. Просто не ми се занимава повече с лицемерия и лъжи... Е, незнам дали тряя да ми се водят за фр. Не ми и пука чесно казано. Ся отивам в ново училище и ще си намеря нови фр. =]] Ето това е моята гледна точка от подобна ситуация.. Мога само да те посъветвам да излизаше повече с различни хора, виж с кой може да стане приятелтсво и така... Др начин нз дали има...

kuklichka_bg
07-07-2008, 22:48
oFf da ti kaja s fr bez fr e ebahti tapotiqta lqtoto ko praish n6 visim po peikite ili nqkade se razhojdame bahti tapiq grad pFfffffffff

angel_love_
07-07-2008, 23:38
Миличка знам за какво говориш бях в подобна ситуация...всичките ми "приятели" ме зарязаха заради една случка,за да не им се лепнеше "лошо" име ...бях много ама много зле петък вечер-аз в нас ...но нали знаеш очаквай неочакваното във всеки даден момент намериха се хора,които ме харесват такава каквато съм ... въпрос на време е ,само неправи грешката да се променяш заради някой друг не си струва просто ... аа виж идея е да се запишеш на курс по нещо помага определено,знам колко изтъркано звучи ама помага ... хайде успехчета :-)

GameMaster
07-08-2008, 08:05
Blagodaria za razbiraneto i syvetite.

cS_LaMeRkA
07-08-2008, 09:56
Приялителите си ги имам (компанията) всмисал с тея "тъпаци" :D съм израснала.... иначе общо взето съм себе си.. не гледам да играя роли.. тряя си общителна в рамките на нормалното в смисал... не някой те запознае с друг и ти веднага да се газариш и да се истъкваш кфо си кфо не си и закакво си и т.н. Е, не тряя мълчиш и като пукел.. нещо средно е добре дошло :) За гадже... пак съм си себе си... винаги даржа да ме харесват такавата квато съм а не заради разни други неща.... Обаче да ти кажа... са и на мен ваканцията ми е супер тъпо.. глупаво няя кфо да права по цял ден и крепя компа... а колко ми вреди на очите... :? и има приятели и кфо!?... пак същата тапотия... е тфа аз сам си виносна що ме марзи да излезна :D ама така е кой как си го направи.. :)

LoVeIsGoNe
07-08-2008, 10:01
Ем времето му е майката.... ;)

LoVeIsGoNe
07-08-2008, 10:01
Ем времето му е майката.... ;)

Мимито0
07-08-2008, 12:29
Аман от тия игри ве нямате време да излезнете на вън при простосмъртните и искате да имате приятели и гаджета е няма как да стане като висиш пред компа цял ден
+1 8)

GameMaster
07-09-2008, 08:51
mMm da.Pone otbelqzvam napredak vchera izlqzoh s 1 poznati...ta mai si namerih kompaniika :) No shte vidim za napred...

slun4ice_90
07-09-2008, 10:53
mMm da.Pone otbelqzvam napredak vchera izlqzoh s 1 poznati...ta mai si namerih kompaniika :) No shte vidim za napred...Ако беше от София щяхме много яко да си прекарваме заедно....Липсваш ми Мони.... :( Излизай с нови хора и аз това те съветвам.И се забавлявай много. :-P :grin: :-) Заслужаваш само хубави неща да ти се случват,защото си много печена и точна като човек. :smt001

vamp
07-09-2008, 11:02
Taka...Sled poredniq glupav den si pomislih da pusna 1 temichka.Sled kakto zapochna lqtnata vakanciq pri men...Pochti vseki den e skuchen i ednoobrazen.Po princip nikoga ne sym imala istinski priqteli ili nqkakva kompaniq s koqto da se sybiram.A da ne govorim za gadje...I tova mi lipsva.Bi mi se iskalo da namerq nachin da namerq hora s koito da sym v dobri otnoshenie no...Vinagi se sluchva taka che az sym precakanata i predadenata zaradi dobrotata si.Ta...Vie ako ste se chustvali taka kakvo napravihte za da namerite priqteli ili chovek do sebe si?Imate li nqkakyv specialen nachin chrez koito da zavladeete nechie vnimanie ili syrce? Temata q pusnah poneje mi e intr drugi gledni tochki nad podoben problem i...ako ste bili taka kakvo ste napravili.Misi predvaritelno i se izvinqvam ako temata vi se e storila glupava.

т.7
krem4et0

Покрай един познат,една дискотека,тогава бях напушен,запознах се с някакви пичове,на другия ден не помнех никой,обаче един ден седях в едно кафе,пиех на бара,видях моя познат,тогава някакви хора които не познавам почнаха да ме поздравяват,лека полека почнах да се сещам,че с тях съм бил на дискотека и така.После се случваше да седя с тях и да пия,запознах се с техните приятели,с едни момичета,запознах се после с един друг,с него станахме горе долу приятели,после с неговите колеги и така винаги има с кой да седя да си прекарвам свободното време.Добри познати сами,пичове и пички,но не мога да нарека никой приятел.

mechtaq_za_teb
07-09-2008, 11:16
Имах един такъв период,в който се чувствах точно така.Бях 8 клас. :D Помня го много добре.Нямах истински приятели.Всички,които мислех за такива ме оставиха.За гадже...е намирах си от време на време,но беше детска работа.Та тогава всеки ден беше еднообразен и тъжен.Бях самотна,все натъжена.Но просто нещата се наредиха от самосебе си.Почнах да общувам с повече хора,почнах да мисля по-позитивно и се сближих с няколко човека,които и до днес са ми приятели.Те ме запознаха с други хора...и така почнахме да си излизаме.Нямах някакъв специален начин.Просто се случи.
А съветът ми към теб е да се огледаш,за да разбереш с кого ще ти е приятно да общуваш,за да почнеш. :)

vamp
07-09-2008, 11:22
Имах един такъв период,в който се чувствах точно така.Бях 8 клас. :D Помня го много добре.Нямах истински приятели.Всички,които мислех за такива ме оставиха.За гадже...е намирах си от време на време,но беше детска работа.Та тогава всеки ден беше еднообразен и тъжен.Бях самотна,все натъжена.Но просто нещата се наредиха от самосебе си.Почнах да общувам с повече хора,почнах да мисля по-позитивно и се сближих с няколко човека,които и до днес са ми приятели.Те ме запознаха с други хора...и така почнахме да си излизаме.Нямах някакъв специален начин.Просто се случи.
А съветът ми към теб е да се огледаш,за да разбереш с кого ще ти е приятно да общуваш,за да почнеш. :)

Ех,всеки път като ти погледна аватара,спомням си за 1-вата ми любов.Пиша глупости вече,но никога няма да забравя една хладна вечер,една червена роза,аз и тя и много романтика...
Тогава се бях решил да и се признавам,обаче бях пребит от работа цял ден,бях изморен и леко болен.Беше фантастично,дори си мисля понякога,че зад този ник и аватар може би се крие ТЯ :-D Представи си кви глупости ми минават през главата.Та просто се чудя какво означава тази роза за теб и откъде взе този аватар?

dark_angel_7813
07-12-2008, 18:23

т.7
krem4et0

:( Ммм и аз съм така но все още не съм намерила нещо което да промени ежедневието ми ... и си стоя така :( Ах ако можех да намеря някакво решение... Приятелите ги няма никви :( никога ... а да не говоря сега лятото всеки си е хванал пътя и си нямам никой тук ... :(

unfaithful1234
07-12-2008, 18:41
Кат няам компания,просто отивам на дискотека,сядам на бара и се идва някой,който иска да се запознае с мен или виждам някой познат,говоря си с него за вечерта и ми е весело.Или пък си говоря с бармана...Абе аз съм контактна попринцип и нямам проблеми.И аз съм предавана мн често заради добротата си,амаааа вече хич не ми дреме.За сега само овърхностни приятелства съм имала,но от скоро съм с нова компания и всичко е страхотно! :) А колкото за гадже...ми ддз,може пак в диското да си хванеш :wink: Все някой ще дойде при теб,ще затанцувате и всичко е Ок,после му вземи скайпа иии така.Аз последния път се видях с едно момче от форумаааааа иии мн ми харесва :smt003 :smt003 :smt003 Ииии честно казано искам да имам някви по-такива отношения с него.Аз от тук му взех скайпа... :D И си уговорихме среща и вчера заедно на диско... иии така

cinderella_gugutka
07-12-2008, 18:59
оф...ми аз имам с кой да излизам ама пак ми е супер тъпо и ску4но :(
а за гдже-влюбена съм в един с който не мога да тръгна(поне не сега) и не мога и да си харесам друг щото все търся моя 4овек...ама никой не е кат него :(

evanesss
07-12-2008, 19:20
dano naistina ima6 napredak i az sam taka nqmam 4ovek na koito moga da raz4itam i 6te e mn dobre ako tozi 4ovek bi mogal da mi e gadje ta taka i az sam si samotni4ka... :)

jjjjjj6363
07-12-2008, 19:30
az sum na 22 i oshte sum tui welcome , to my world

kifla
07-12-2008, 19:33

т.7
krem4et0
МАцка и аз много пъти съм била предавана ,защото съм доверчива и до сега не съм имала сериозен ,наистина сериозен приятел и мога да ти дам съвет да не се отчайваш и да не се вманиачаваш в идеята ,че точно сега трябва да си с някой..от личен опит мога да ти кажа ,че когато най-малко очакваш да срещнеш някой точно тогава се случва .Успех и не се сдухвай!

ivakavlad
07-12-2008, 20:22
и аз съм така просто излизам хващам си колелото и отивам в парка сядам до реката и си мятам камъни във водата

LINKNOT
07-12-2008, 20:45
и аз съм така просто излизам хващам си колелото и отивам в парка сядам до реката и си мятам камъни във водата

Горкото ... :( ... и аз като нямам с кого да излизам правя така ... даже наскоро в 8:30 бях в Дунавската градина да чета "Българи от старо време" ...
Самотата яко ме е обгърнала от известно време и лошото е,че дори да излизам и да се надявам да се запозная с някой,накрая се оказва по-трудно,отколкото съм очаквала ... :-k ... и да,вярно си е,че най-хубавите неща в живота стават непланирано .. така,че аз продължавам да вярвам.
Настрой се положително и ще видиш как нещата ще ти се сторят много по-цветни. :) :smt031

stealthyGirl
07-12-2008, 20:55
Ставам общителна, сладка и мила (до колкото възможностите ми го позволяват естествено). В последствие се променям, но добротата си остава.. вътрешно. 8)

Ходи по разни паркове, на село може даже, по магазините (ама т'ва е само за разсейване, рядко се получава да се запознаеш с някого), ако ти е скучно пък може и с родителите си да идеш някъде.. на море, на планина, за ден-два на някой водопад, връх. :)

gPa3HuTeJl
07-12-2008, 21:14
Имаш поща... каниш п1рвото момче което си видяла от детската градина... и заживявате щастливо до играя на дните си..

EternalSilence
07-13-2008, 12:37
Ето една мааалко по-различна гледна точка над въпросния проблем, който и аз споделям :)
Мойта идея за справяне с всичко това е проста - да не ти пука... по един или друг начин можеш да се справиш самостоятелно с всичко, без да зависиш от никой :)

GameMaster
07-15-2008, 21:26
Mersi mnogo.Sega oredgledah temata i iskam da spodelq che napredyka e mnogo golqm i che izlizma veche s opredeleni hora s koito mi e mnogo priqtno.nadqvam se i za vbydeshte da e taka....Mersi mnogo za syvetite ;-)

megasexy
07-16-2008, 00:31
Ne sym momiche za 1 nosht. Бъди момиче за една нощ, но пускай само на най-красивите. Играй си с тях.
Ще ти хареса, особенно ако не си обвързана. (може и другия вариянт) 8)

BaiToq
07-16-2008, 18:28
Слушаш Алисия и така 8) :D :grin:

BaiToq
07-16-2008, 18:41
Слушаш Алисия и така 8) :D :grin:

гаден си :D

Нали :razz:
Ама кво да и обяснявам-
да почне да чете книги,да си намери хоби,
да се запише на танци,да потърси вътрешното си Аз,
не да се оплаква по форумите и контрата.
Аз примерно тренирам футбол,имам си мечти
и никога не ми е скучно,въпреки че нямам приятели
или компания.
Имам много добри познати,но човек трябва да е отворен
и да не се оставя да скучае...

П.П.И аз слушам Алисия,бе кво лошо,хубав съвет давам :lol:

GameMaster
07-17-2008, 06:59
OMG Pich izobshto ne me poznavash...I kvo Alisia kato mi e lubima pevica??? Az kolkoto knigi sym izchela prez jivota si ti tolkova ne si vidql.Hobita si imam i mechti...Taka che nedei da me sydish po tova.Sqkash pyk ako kaja na nqkoi che cheta nqma mi se izsmee v liceto.Shtoto preobladavashtata chast veche moi vrysnici ne otvarqt kniga.Da ne komentiram malkite....A taka kato te gledam s tozi futbol normalno kakto vseki futbolist da ne prashtish ot akyl.

slivaka
07-17-2008, 09:50

т.7
krem4et0

Еми то като си седиш у вас как ше си намерип фр-та .Земи излизай със хора от твоя клас излизай из квартала и може и да срещнеш някого!Запиши се на някъв спорт ,там също моеш да си намериш нови фр-та !

AnzaRe
07-17-2008, 09:52
Без приятели,човекът е нищо.

slivaka
07-17-2008, 09:52
OMG Pich izobshto ne me poznavash...I kvo Alisia kato mi e lubima pevica??? Az kolkoto knigi sym izchela prez jivota si ti tolkova ne si vidql.Hobita si imam i mechti...Taka che nedei da me sydish po tova.Sqkash pyk ako kaja na nqkoi che cheta nqma mi se izsmee v liceto.Shtoto preobladavashtata chast veche moi vrysnici ne otvarqt kniga.Da ne komentiram malkite....A taka kato te gledam s tozi futbol normalno kakto vseki futbolist da ne prashtish ot akyl.

Така като те гледам никво чувство за хумор нямаш ,ама никво .Тебе никога ли не са те ебавали (бъзикали) за нещо .Така никога няма да си намериш приятели ! :o

vamp
07-17-2008, 09:59
Без приятели,човекът е нищо.

Какво разбираш под приятели?
Имал ли си истински приятели,които са готови да убият или умрат за теб?
Знаеш ли,че хората са променят и никога не е късно да те предадат?
Забрави ли,че в днешно време всеки е егоист и храбрите и достойни мъже са рядкост?

AnzaRe
07-17-2008, 10:04
Знаеш ли какво е приятел.Да отидеш 2 часа през ноща до тях и да кажеш:
Убих човек!
И той да ти отговори:
Къде ще копаем!

Мойте приятели са на този принцип.

hooliganka89
07-17-2008, 10:09
Когато си самотна и отчаяна,това се усеща от околните и ги отблъсква.
Трябва да отразяваш положителна енергия от себе си и само тогава би станало това което желаеш,независимо за какво става дума.
Или просто чакаш някои по-отчаян от теб да те намери.

vamp
07-17-2008, 10:24
Знаеш ли какво е приятел.Да отидеш 2 часа през ноща до тях и да кажеш:
Убих човек!
И той да ти отговори:
Къде ще копаем!

Мойте приятели са на този принцип.

Убий някой да видиш дали ще дойдат да копаят?Или ако дойдат ще закопаят и теб...
Заради моите приятели съм се бил,арестували са ме,били са ме полицаи.
Струвало ли си е?НЕ!!!Защо???Защото един ден разбрах,че нямам приятели,нищо,че преди това съм имал.Нищо,че са ми помагали,че съм живял заради тях и те са ми давали сила.Един ден просто вече нямах приятели...Какво беше станало?Ами всеки по пътя си,всеки гледа себе си,оказаха се егоисти,както почти всички хора,както може би ти и аз,дори и да го отречем.

soulja_girl4e
07-17-2008, 10:29
на колко си??
с времето ще си намериш хора с които да излизаш и забавляваш-и аз бях така до 7 кл :)
az do 2ri 8-)

toddi222
07-17-2008, 10:42
Там ще да е проблема твоя проблем е масово разпространен при днешните 14-15г момчета - тема играя CS и WoW по цял ден пък не мога да си хвана гадже? Защо? Защо ли....защо ли...? То от "КънтърЪ" френдове не се хващат пък и дам ако седнеш най мн да си поръчащ граната или флашка ама не и кафенце,количка...и вместо музика на някой бар или нощно заведение се чуват откоси от "Калашников"....
Да ти кажа като чета какво си писал имам усещането, че и ти си минал през това (с "Кънтъръ и WoW-a по цял ден), щото може и да съм малко малък, ама мне поне игрите на комп не ме вълнуват толкова вече. Като на момичето му харесва - остави го (и без това е една от малкото такива момичета 8-) )
По темата:
И аз бях така по едно време, но реших да ида в близкото училище и да се запозная с играчите на баскетбол там. Така си намерих десетки приятели.. и приятелки :oops: ... и сега се чувствам просто перфектно. Това лято не ми е изобщо скучно. Това беше моят вариант. Надявам се да съм ти помогнал. УСПЕХ! :smt006 =; \:D/

BaiToq
07-17-2008, 14:33
Аз казвал ли съм,че пращя???
Май ти си напращяла(загоряла) ама с тая контра
хич няма кой да ти обърне внимание(да не говорим за друго).
Чела си много???
Еми то не е важно кво си прочел,
а колко си научил от това.
Ако не възприемаш-начи си дебил.
Ако възприемаше-нямаше да пускаш малоумни теми.
Аз говоря за теб,защото ти чета глупостите.
Ти говориш за мен,щото ти казвам истината
и насираш яко и те е яд май.
Ае кажи ми че съм прост.
Или си намери виртуално гадже или
квото там търсиш.
Az Sum mnogU intiligientin,da znai6,ama pucam CS
i sum uligofrien,ko da praa,6e me cukate li za bez pari..

П.П.Смешна си,не се излагай.
П.П.2 Ае стига ти толкова,умната.
П.П.3 Censored.

GameMaster
07-17-2008, 18:27
Zabavniko ako temata e prosta zashto pishesh v neq?Govori kvot iskash misli kakvoto poiskash ne mi puka...Nai-malko na teb vnimanie shte obyrna i kritichnoto ti mnenie.

GameMaster
07-17-2008, 18:33
A i....Poveche ne jelaq da pisha v temata.Razreshih si problema do nqkade.+ Tova mrazq skandalite i sporovete.

BaiToq
07-17-2008, 18:35
Zabavniko ako temata e prosta zashto pishesh v neq?Govori kvot iskash misli kakvoto poiskash ne mi puka...Nai-malko na teb vnimanie shte obyrna i kritichnoto ti mnenie.

Ама ти се дъхаш и ми казваш,че съм прост.
Започна да си противоречиш....
Но тя логиката не се учи от компа...
Айде сега почвай да ме псуваш
и да ме затапваш :lol: :lol: :lol:
Ти май си на принципа:
Ако мислиш 2 пъти преди да кажеш 1
нещо,значи повече мислиш,отколкото говориш.
Замисли се(ако ти се отдава тази дейност,де).

GameMaster
07-17-2008, 18:37
Otdava mi se prosto ne mi se zanimava sys prostotiite ti i kakto kazah ne obicham da se naviram v konflikti.

BaiToq
07-17-2008, 18:38
Otdava mi se prosto ne mi se zanimava sys prostotiite ti i kakto kazah ne obicham da se naviram v konflikti.
И така се опитваш да избягаш от
жалките си проблемчета.
Като малките деца.

LiLGrizzly
07-17-2008, 23:18
Jalko :?

Timbaland
07-18-2008, 02:02

Горкото ... :( ... и аз като нямам с кого да излизам правя така ... даже наскоро в 8:30 бях в Дунавската градина да чета "Българи от старо време" ...
Самотата яко ме е обгърнала от известно време и лошото е,че дори да излизам и да се надявам да се запозная с някой,накрая се оказва по-трудно,отколкото съм очаквала ... :-k ... и да,вярно си е,че най-хубавите неща в живота стават непланирано .. така,че аз продължавам да вярвам.
Настрой се положително и ще видиш как нещата ще ти се сторят много по-цветни. :) :smt031

Душко,и аз ти съчуствам!В това село в което живеем,не е истина,че съществува, :roll: тук почти нищо не се случва и няма кой знае какво да се прави :smt069 освен да :smt010 спиш пред компа,да излезеш една вечер с познати и да се събудиш :smt030 нафраскан на някоя пейка в Дунавската градина :) ,но както казваш ти "Настрой се положително и ще видиш как нещата ще ти се сторят много по-цветни." :smt109 Клише е,но има истина в него. :smt023

[B]a[N]D[i]T[k]a
07-18-2008, 14:13
а имах същия проблем.. преди 2 седмици . .. . лятото ми беше наи скучното което може да е защото в канада съм от скоро и нямам фрс .. и мн лесно звучи "излееееез виж 1 човек и му кажи .. "искам да сме фрс ти искаш ли" ..." или поне така ме съветваха да излизам и да се запознавам .. е аз не съм този тип .. нз ти как си? ако ти е хубаво излез и се запознаи с хората хах та таи де маика ми м/у времено искаше да ме праща в 1 училище и се бе заинатила да ида там та решила да ме запознае със сина на някаква жена с която работи.. та така станаха работите родителите ни ни запознаха.. аз си строших главата да се питам какво да правя ся как да изляза срам ме е да се запозная просто така с хората :D и т.н. то кфо стана ... така че все си мисля че ако е писано само ще стане :Р

a3c1M
07-19-2008, 17:18
Спокойно ша си намериш приятел, аз кат момче щи кажа че в началото външността на момичето е от решаващо значение, кат ти гледам рега в аха не си хич грозна, а това че играеш игри може дори да ти е от полза ---> теми за разговор с момчетата.

trayana
07-19-2008, 18:29
Ами според мен е добре да подновим социалните си контакти и всичко ще стане от само себе си!

LINKNOT
07-21-2008, 01:45

Душко,и аз ти съчуствам!В това село в което живеем,не е истина,че съществува, :roll: тук почти нищо не се случва и няма кой знае какво да се прави :smt069 освен да :smt010 спиш пред компа,да излезеш една вечер с познати и да се събудиш :smt030 нафраскан на някоя пейка в Дунавската градина :) ,но както казваш ти "Настрой се положително и ще видиш как нещата ще ти се сторят много по-цветни." :smt109 Клише е,но има истина в него. :smt023

Клише ли? Че то аз си го измислих ... с двете полукълба на мозъка! Искам си авторските права,амаха! :o :-P

Иначе си прав ... в Силистра е голям шит ...

gPa3HuTeJl
07-21-2008, 11:30
обява в1в весника :!: