Влез

View Full Version : С приятелката ми харесваме едно и също момче

h0lh0l
07-07-2008, 19:59
Така. Моята история набързо. Харесвам едно момче. Но една моя приятелка също го харесва, а тя незнае, че и аз го харесвам. Тя казва, че се харесвали взаимно, но аз съм го забелязала да проявява интерес и към мен. Дори веднъж ме беше поздравил - целия стана червен, усмихна ми се адски сладко и една бивша приятелка, с която бях, дори ми каза че очите му светнали и изобщо държанието му е било странно(тя незнаеше, че го харесвам).
Нито аз, нито другото момиче което го харесва не го познаваме лично. И аз вече незнам какво да мисля. Само да отбележа че тая моя приятелка има големия навик да си харесва и да сваля момчета, които и аз харесвам, а веднъж се бях изтървала пред нея за това момче, но незнам дали го е приела насериозно.
Също така това момче гледам, че мн флиртува с готини КАКИЧКИ из разни сайтове за запознанства.
Разума ми казва, че е най добре да се отказа от него, но от друга страна сякаш сърцето ми ми казва, да се боря и да не се оставам.

Кажете според вас какво да правя... и да спомена, че с това момиче и да се скараме за момче, за мен няма да е особена загуба, тъй като я разбрах що за приятелка е.

Знам, че историята е леко лапешка, но за мен има голямо значение.

т.7
krem4et0

cinderella_gugutka
07-07-2008, 20:03
абе аз не мога да харесам някое мом4е без да го познавам ли4но и не ги разбирам тия твойте работи :-o ако мом4ето те харесва остави го да направи 1-та кра4ка-ако я направи хващай го,ако не-остави го :)

h0lh0l
07-07-2008, 20:05
абе аз не мога да харесам някое мом4е без да го познавам ли4но и не ги разбирам тия твойте работи :-o ако мом4ето те харесва остави го да направи 1-та кра4ка-ако я направи хващай го,ако не-остави го :)

Той е много срамежлив. Пък и ме е страх примерно ако ме харесва и аз почна да се прая на недостъпна той да не си каже: я тя май нещо даже не ме забелязва. я да се фана с приятелката й...

А колкото до харесването без запознаване. Ми то даже не е точно харесване, ами вид привличане. Просто ми е направил мн хубаво впечатление и така.

sweet_baby_cool
07-07-2008, 20:06
Не мога да ти помогна много, защото и аз съм в същата ситуация, но без френдка (останалото с мацките и погледи, при мен и флиртчета :-D си ги има). Аз ще сеопитам да си "взема" момчето, същото можеш да направиш и ти след като приателката ти не е истинска фр.

suantito
07-07-2008, 20:25
земи го попитай това момче че имаш някакви симпатии към него и излесте да се попознаете пак то ще си покаже

gree_girl
07-07-2008, 20:32
Ами поговорете с твоята приятелка за него. Или едната да отстъпи или и двете се борете за него, пък той да избира ако иска.
А колкото до него-запознай се първа ако искаш, размени скайпове и то така се почва, но не се вманиячавай много и постоянно да му пишеш първа и т.н. И запомни, че момчетата не харесват лесните момичета. Айде миличка УСПЕХЧЕТА!!!! :-) :-) :-) :-)

love_enrique
07-07-2008, 20:42
Оффф аман от такива "приятелки"Имала съм такива,които като видят,че момчето не ги харесва и ходят да му се натискат само за да докажат,че са нещо повече отприятелката си...Пълна мизерия,въобще,зарежи я тая и покажи на момчето ,че го харесваш :D

sLaDkA_GrEsHkA
07-07-2008, 20:45
smelo napred.. navremeto haresvah super mnogo edno mom4e mnogo ob6it poznati komshii i t.n. obache se sramuvah... i kvo... nishto ... samo si kusah nervite =] ili se otkazvash oko4atelno ili se vpuskash napred s rogata uspeh :)

taffy
07-07-2008, 21:56
Не мога да ти помогна много, защото и аз съм в същата ситуация, но без френдка (останалото с мацките и погледи, при мен и флиртчета :-D си ги има). Аз ще сеопитам да си "взема" момчето, същото можеш да направиш и ти след като приателката ти не е истинска фр.

Мии и аз съм така.. Само че френдката я има.. И ми е бест френдката.. Знае перфектно, че съм влюбена в него вече цяла година и си падна по него... Не иска да признае, обаче я познавам супер добре и нз..усещам, че има симпатии по него.. Хвърля му по някой поглед, по някоя "шегичка" и така...
По темата: Бори се за него! Потърси му скайпа отнякъде, даже да е от други хора, пишете си, кажи му коя си, след няколко дни му намекни, че си падаш по него и така.. Успех! И не се отказвай! :-)

Anarion
07-07-2008, 22:32
Изчервяването говори много.. може би има симпатии към теб :) Бори се за него, нищо, че и приятелката ти го харесва :)

ПП.Глаголите за отрицание се пишат отделно от "не"-то - "не знам", "не мога", "не искам", а не "незнам", "немога", "неискам" ;)

sexy_beach
07-08-2008, 07:54
Mи тАз щом не ти е фр. не я взимай със себе си когато излизаш навън...изобщо не дружи с нея !!! Потрси някоя по "вярна" фр. която да ти помага да ти дава съвети и да те подкрепя.....а не да ти краде момчетата.... :-D .......А тфа за филира по интернет.....0мФг.....почти всяко момче така прави..... :lol: .....
Колкото до тфа да се сближиш с него тфа си зависи от теб ...

eLeinS
07-08-2008, 08:12
По-принцип съм защитничка на приятелството, НО..след като бях в същата случка..обикнах едно момче..излизахме, говорихме, писахме си..въобще бях хлътнала здраво..Една приятелка започна да го сваля на чат :shock:
Говорих с него, каза ми, че не я харесва..а тя с най-голямо самочувствие продължаваше..Казвам ти, бях се отчаяла..Отстъпих..и спрях да говоря с момчето, защото не исках да съсипя приятелството си.Но той не прие случващото се.. ;) отряза "приятелката" ми окончателно и сега..сме щастливи..
Бори се, и не поставяй приятелството на преден план, защото вече няма истински приятели..всеки е според ситуацията..когато им лижеш задника са с теб, когато не им изнася - ножа в гърба..
Успех и не се предавай.. ;)

trayana
07-08-2008, 08:15
Kato za nachalo se zapoznaite posle govori che go haresvash!

LoVeIsGoNe
07-08-2008, 08:17
Сърцето ти казало....тктктц....та ти дори не го познаваш как щи казва сърцетооо еее оле малее мн почнахте да са вживявате всички ама ади....така околко теб няма ли и други момчета бе дявол да го вземе харесаи си някои дето приятелката ти няма нищу общо с него и готово...
:-o :-o :-o 8)

h0lh0l
07-08-2008, 08:51
Сърцето ти казало....тктктц....та ти дори не го познаваш как щи казва сърцетооо еее оле малее мн почнахте да са вживявате всички ама ади....така околко теб няма ли и други момчета бе дявол да го вземе харесаи си някои дето приятелката ти няма нищу общо с него и готово...
:-o :-o :-o 8)

Тя има нещо общо с всеки :D . Абе нали ти казвам. само да надуши, че си падам по някой и сякаш нарочно почва да му се мазни :?

dantro
07-08-2008, 09:01
Така. Моята история набързо. Харесвам едно момче. Но една моя приятелка също го харесва, а тя незнае, че и аз го харесвам. Тя казва, че се харесвали взаимно, но аз съм го забелязала да проявява интерес и към мен. Дори веднъж ме беше поздравил - целия стана червен, усмихна ми се адски сладко и една бивша приятелка, с която бях, дори ми каза че очите му светнали и изобщо държанието му е било странно(тя незнаеше, че го харесвам).
Нито аз, нито другото момиче което го харесва не го познаваме лично. И аз вече незнам какво да мисля. Само да отбележа че тая моя приятелка има големия навик да си харесва и да сваля момчета, които и аз харесвам, а веднъж се бях изтървала пред нея за това момче, но незнам дали го е приела насериозно.
Също така това момче гледам, че мн флиртува с готини КАКИЧКИ из разни сайтове за запознанства.
Разума ми казва, че е най добре да се отказа от него, но от друга страна сякаш сърцето ми ми казва, да се боря и да не се оставам.

Кажете според вас какво да правя... и да спомена, че с това момиче и да се скараме за момче, за мен няма да е особена загуба, тъй като я разбрах що за приятелка е.

Знам, че историята е леко лапешка, но за мен има голямо значение.

Не леко .. фрапиращо лапешка е

soul1199
07-08-2008, 10:20
ne se otkazvai,bori se za nego,6om taq si razbrala,kolko stryva nqma6 problem s neq,davai,momi4e 8)