PDA

View Full Version : trqbva mi barzo pomo6t pls pls

directed
07-07-2008, 20:43
ще опитам колкото по кратко да разказжам и сри че няма да е ж добър вид.. аз сам при вуи4о ми и сам пражила мн глупости но ве4е достигам кулминацията..1вият път се напих и му обе6тах 4е никога няма да се пожтори и нали се оправих с това но сега тои разбра 4е пу6а но аз този ден си казах 4е няма пове4е да хжана..но е касно 6тото тои разбра и сега же4е ми няма дожерие и има за6то но трябжа да се опитам и да го накарам за наи-барзо жреме отножо да ми има (мн сам зле анеее..) и да ме пуска да излизам но нз по какъж на4ин ..има о6те за казжане но друг пат и отножо мн сри за ка4естжото..

directed
07-07-2008, 20:50
малко е тъпо но трябжа да измисля план помогнете ми плс

moon_flower
07-07-2008, 20:54
Ами защо просто не спреш да пиеш и да пушиш?!Доверието не се печели с лъжи и планове...
На фонетичната W е В.Да знаеш . ;)
П.П:На колко си ?

Seducti0n
07-07-2008, 21:22
Много от вас не могат да разберат, че доверието и това да пушиш и да пиеш нямат нищо общо освен, ако вие самите не се погрижите да изградите такова и как ли-като лъжете и отричате.
Не мога да разбера какъв е смисълът да лъжете родители, близки и т.н, просто си признайте, без да овъртате и да се опитвате да ги надхитрите, защото един ден истината излиза наяве, колкото и добре да е била прикривана във времето.

Така, че стига сте правили някакви смесици доверие, цигарие, алкохол и т.н.Просто бъдете искрени първо пред самите себе си и след това пред околните.Не е въпроса да измъкнеш кожата за момента, а и думите ти да имат някаква тежест, а лъжите определено не притежават такава. :wink:

nefchi_bs
07-08-2008, 16:57
с палнове и стратегий никакво давери няма да си върнеш даже може да стане по-зле... :lol: :grin: :grin: :lol:

chocoleptic
07-08-2008, 17:04
Плана на мистичния ренджър .. :?
:-o Да си мислила преди да правиш нещо ..
Пфф ..
Ай сиктир..

babylove
07-08-2008, 18:41
Ami ti sama si si vinovna. Ne pravi planove. Za da se polu4i trqbva da ti doide ot vytre, ina4e ni6to nqma da stane. Spri da piesh i da pusheh-tova e za tvoe dobro. Pomagai na vui4o si. Dokaji mu, 4e moje da ti ima doverie i da raz4ita na teb, no ne na dumi, a na dela. Pokaji mu 4e si otgovorna.

maybelline
07-09-2008, 18:44
Надявам се, че си поне на 16, за да пиеш и пушиш толкова, та чак да губят доверие в теб. Имам страхотна идея как да спечелиш доверието обратно - порастни малко и стани по-отговорна.
Да те пуска с приятели...пффф...А мен защо ме пускаха навсякъде като бях на 13? Еми защото не съм се напивала като свиня (БЕЗ извинение към тези които се напиват) и не съм си прецаквала организма с цигари или наркотици. А, да, и животът и щастието ми не зависеха от това дали ще ме пуснат с група тинейджъри

spiderka
07-09-2008, 20:17
Първо,доверието не се гради с планове.
Второ,има начин и той е да станеш по-зряла и отговорна.
Трето,защо изобщо връзваш пушене и пиене с доверие?!?!?! :?