PDA

View Full Version : Говорете!

Sigrina
07-07-2008, 21:57
Говорете!
Скъпи читатели, които се каните да пускате теми – моля прочетете това!!!
Когато искате да говорите с гаджето, но не знаете как, когато се чудите какво би станало, ако направите еди какво си, но не ви стиска, когато ви е интересно да разберете нещо, но ви е срам да питате, когато не се разбирате с някой (гадже, приятел, роднина, съсед...), когато ви се иска да направите нещо, но не знаете дали е редно, или как точна трябва да стане, когато си мислите, че няма какво друго да ви помогне, освен потребителите на http://www.teenproblem.net/ - ГОВОРЕТЕ!
Говорете с всички, хора, с които не сте наясно относно вашите взаимоотношения, говорете, с човека, с когото сте правили секс, за да ви каже той дали повече му харесва да сте отгоре, или отдолу, говорете с роднините и родителите си, говорете с приятелите си.... Споделяйте с хората, с които имате проблеми, казвайте им това, което мислите направо в очите. Едва тогава, може да намерите най-доброто решение на “проблемите си”, а не като питате непознати...
Много е просто – бъдете истински и казвайте истината...
Късмет!

kocko
07-07-2008, 22:32
съгласен тука 99% са пълни кретени питат супер тъпи нешта :-x вместо да говорят с приятеля приятелката си ти ме питат мене абе кретени :-x

BeBsItO
07-08-2008, 09:49
Съгласна !

darking
07-08-2008, 11:44
@kocko - Кой те пита па тебе бе? :D
Иначе, да, 90% от съфорумниците ни са пълни идиоти! Особено в раздел "Любов" и "Секс". Малелелеее.....!!!!! :lol:

SexY_tAnI
07-08-2008, 12:29
Иначе, да, 90% от съфорумниците ни са пълни идиоти! Особено в раздел "Любов" и "Секс". Малелелеее.....!!!!! :lol:
+1 :grin:

nefchi_bs
07-08-2008, 13:07
+1 :grin:

да съгласна съм :lol: :lol: :razz:

chefff :>
07-08-2008, 14:37
Че то ако никой от форума не пита и не му помагат, то тва ше е е*ати скучния форум :D 8)

Sigrina
07-08-2008, 14:48
Олеле.... :)
Не казвам никой да не пита нищо, бе хора. Просто когато става дума за нещо тъпо, от рода на "Отворена ли съм?" или разни ей такива да се замислят малко... Защото все пак ние не сме гадатели... най-малкото

for_love
07-08-2008, 14:51
Олеле.... :)
Не казвам никой да не пита нищо, бе хора. Просто когато става дума за нещо тъпо, от рода на "Отворена ли съм?" или разни ей такива да се замислят малко... Защото все пак ние не сме гадатели... най-малкото
:wink: :wink: или пък гледах няква папка Тъп ли съм? :razz: :razz: е тва е наистина голяма тъпотияяяя :D :D

chefff :>
07-08-2008, 17:01
Даже и да направиш такава тема винаги ще има такива които да спамят :?

TheNewReligion
07-08-2008, 17:14
Тея , които питат как да говорят с гаджето са зле ... 8-)