View Full Version : Да се притеснявам ли?
ami predi okolo mesec s priqtelq mi go napravihme nqmashe nikakvi problemi no na sledvashtiq den mi doide sled tova sme go pravili samo vednuj nez uslojneniq(skusan prezervativ naprimer) sega mi zakusnqva s nqkolko dena(no po princip ne mi e tochen cikula) ta vuprosut mi e da se pritesnqvam li molq vi bez glupavi otgovori
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
ами ако ти закъснее с повече от 2 седмици тогава може да се притесняваш ;) миналия месец на приятелката ми й закъсня и на мен ми беше свито под лъжичката много лошо, ама и закъсня със 6 дена някъде и после и дойде тва е :) Не се притеснявай (то няма как де, то е ясно, но все пак не се психясвай :) ) :)
angel_love_
07-07-2008, 23:42
МмМм SureChek-поне няма да си играеш на ясновидка ... да ти е мирна главата веднъж завинаги :)
amatorium
07-07-2008, 23:50
Za sega nqma ot kakvo da se pritesnqvash. 8)
ami predi okolo mesec s priqtelq mi go napravihme nqmashe nikakvi problemi no na sledvashtiq den mi doide sled tova sme go pravili samo vednuj nez uslojneniq(skusan prezervativ naprimer) sega mi zakusnqva s nqkolko dena(no po princip ne mi e tochen cikula) ta vuprosut mi e da se pritesnqvam li molq vi bez glupavi otgovoriНЕДЕЙТЕ ДА ПРАВИТЕ СЕКС КОГАТО СТЕ В ЦИКЪЛ
samonervi
07-08-2008, 05:34
Може да ти закъснява от нерви ,от стрес, от промени във времето.Няма опасност от забременяване не се притеснявай
blagodarq mn na vsichki koito mi otgovoriha seriozno :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038
SpOrTs_GiRl
07-08-2008, 10:14
За какво да се притесняваш .. Предпазвали сте си, цикъла ти закъснява, след като е нередовен ..... От какво да се притесняваш?! ..
ami predi okolo mesec s priqtelq mi go napravihme nqmashe nikakvi problemi no na sledvashtiq den mi doide sled tova sme go pravili samo vednuj nez uslojneniq(skusan prezervativ naprimer) sega mi zakusnqva s nqkolko dena(no po princip ne mi e tochen cikula) ta vuprosut mi e da se pritesnqvam li molq vi bez glupavi otgovori
Мм ако ти е било за първи път от това е може да ти са е "разбъркал" цикала
priemam i oshte mneniq tui che pishete oshte ako nqkoi znae neshto poveche ili i az nz