Влез

View Full Version : барманът

BEBBB
07-08-2008, 06:53
значи проблемът ми е следния- от около седмица ходя в едно заведение до нас, където барманът е невероятеен :grin: проблемът е там, че той е от тоя тип момчета, които са доста срамежливи и не биха те заговорили първи...досега сме си говорили само 1 път и то за мн кратко време понеже аз бързах, но даже не успяхме и да се запознаем...вчера като бях там отново нямах възможността да го заговоря понеже бях с огромна компания и...някак си не се чувствах комфортно пред него. Та въпроса ми е- по какъв начин да го заговоря...просто имам чувстото, че ако директно почна да го свалям ще се стресне ( пък и малко ме е срам да не се издъня) :D ...нз някви идеи за начало на разговор :oops:

soul1199
07-08-2008, 06:57
moje6 da my kaje6 da ti nalee edno pitie i ot tam moi6 da go pita6 ne6o,kakvoto ti hrymni v momenta,za6oto,ako planira6 tova,koeto 6e kaje6,ne6o se se obarkva,yspeh :)

NaNa_SladuRana
07-08-2008, 06:58
на колко си,защото една приятелка имаше същия проблем,когато беше 5 клас :)

BEBBB
07-08-2008, 07:00
ем тва е, че мн често около него е пълно със сервитьорки или шефката му постоянно обикаля (понеже той е нов) та...нз дали ще оцеля момента :-D

ell_ownz
07-08-2008, 07:00
ako si gore dolu na negovite godini govorete si, puskai zaribqvki, ama ako si DOSTA po malka ne e dobra ideq kato cqlo da se zanimaash s nego.

butty
07-08-2008, 08:06
щом се притесняваш от шефката му и другите сервитьорки, опитай се да идеш към края на работното му време и примерно след това да излезете да се разходите и тогава да се опознаете, а не на работното му място, защото може да му навлечеш проблеми ;)

trayana
07-08-2008, 08:17
щом се притесняваш от шефката му и другите сервитьорки, опитай се да идеш към края на работното му време и примерно след това да излезете да се разходите и тогава да се опознаете, а не на работното му място, защото може да му навлечеш проблеми ;)
+1

BEBBB
07-08-2008, 08:27
ами...смяната му свършва вечер към 1 :? ...мерси все пак :-)

dantro
07-08-2008, 09:22
Седни на бара пии нещо и му напиши тела си на гърба на касовата белешка :) :grin: или искаи неговия ако не те е срам ..

butty
07-08-2008, 09:27
ами...смяната му свършва вечер към 1 :? ...мерси все пак :-)
това е кофти .. :-o ами примерно ако не е цял ден на работа, да го хванеш някъде преди работа?

BEBBB
07-08-2008, 09:33
ми аз от скоро ходя там и всеки път е на смяна просто...нз :D

i'm so excited!
07-08-2008, 09:48
толко ли е трудно ?
'-може ли 1 бира?
м/удругото много готина тениска имаш'

звучи тъпо, ама по някой път помага :D

vamp
07-08-2008, 10:03
толко ли е трудно ?
'-може ли 1 бира?
м/удругото много готина тениска имаш'

звучи тъпо, ама по някой път помага :D

Ако на тениската му има мъжки полов орган???

LoVeIsGoNe
07-08-2008, 10:08
Abe ko sa pritesnqvash davai smelo ko ti puka edin pyt sa jivei :grin:

BEBBB
07-08-2008, 10:11
тъй си е :P

Madn3s5
07-08-2008, 11:15
Остави му бележка с място и час да се видите :lol:

DELIRIOUS
07-09-2008, 12:43
като за начало го заговори непринудено...ако трябва само го попитай 'Как си?'-просто някакъв намек, който да му даде знак, че сега той е на ход :-D

_FaShIoN_
07-09-2008, 12:58
Отиди да си вземеш нещо от бара и го заговори там...ако пък шефката му започне да ти прави проблеми се разберете някой път да си излезнете двамата или преди или след работа... :)

Briseis
07-10-2008, 08:33
Сядаш на бара, поръчваш и почваш да говориш.

kuklichka_bg
07-10-2008, 09:15

banalnoto "na kolko si" mi tui 4e tvoita fr go e imala togava nezna4i 4e pri si4ki e taka!?!qsno?!
Az imam edna fr det e na 18 i si be6e haresala barmana i sq hodqt tei 4e glupavite komentari drugade........ ili po skoro banalnite ve4e "NA kolko si"

jghgh
07-10-2008, 09:46
с барман е лесно да се говори.
аз явно съм много контактна или ддз.
сядаш, пийваш и викаш като пичка "как си"
усмивка малко така
в никъв случай не се прави на отворена и перверзна, щото може да се отврати, а и все пак естествеността преди всичко.
"не те ли уморява смяната"
"я дай още по-едно"
"от колко време си тука"
"мда наистина готина тениска"
подхвърляш нещо и за себе си и така
и всеки ден си приказвате малко по-малко
върви следващия път (след първия разговор) да му помахаш много приятелски и да кажеш "о, кво става бе"
и т.н

трябва да те забелязва, без да се натрапваш
бавно и славно бЕ !!

после чак ще му пишеш тела си на бележки и т.н..
намеренията ти не трябва да се разкриват на 1вия разговор и така..
не знам аз вече си я представих свалката ви :D по мой си сценарий.. успех. :)

sh3_1s_7h3_0n3
07-10-2008, 10:11
Правиш си среща в заведението с приятелка да речем и отиваш там малко по-рано, настаняваш се на бара... и докато си сама завързваш разговор с него. ;)

ludo_momiche
07-10-2008, 14:04

banalnoto "na kolko si" mi tui 4e tvoita fr go e imala togava nezna4i 4e pri si4ki e taka!?!qsno?!
Az imam edna fr det e na 18 i si be6e haresala barmana i sq hodqt tei 4e glupavite komentari drugade........ ili po skoro banalnite ve4e "NA kolko si"

е,не може ли да пита от любопитство? просто авторката може да е някво лапе,което и то да не знае какво иска.....НО историята ми се струва различна,казвам само примерен вариант.
относно темата...просто давай,заговори го ,когато си без голяма компания,каквото искаш му каже било то и тъпо..в крайна сметка ако не се получи,повече не стъпваш там,в случая е лесно...успехчета!!!!

xaxa
07-10-2008, 15:03
kfo te e b e utiva6 i se zapoznavate samo gledai da nesi go ucelila s gaje ^^ 6tom e neveroqten a edva li ot razgovora ti 6te pobegne i 6te ustai zavedenieto tai4e nese boi :D

pcdollsbmagi
07-10-2008, 15:45
Правиш си среща в заведението с приятелка да речем и отиваш там малко по-рано, настаняваш се на бара... и докато си сама завързваш разговор с него. ;)
dam i karo za na4alo da go popita6 dali edno momi4e(obqsnqva6 kak izglejda) ne e minavalo ot tuka,za6toto ti si bila zakusnqla i taka
a umi6leno moje6 da kaje6 na fr 4e trqbva da zakysneee,za da si se nagovorite :)

GregoryHouse
07-10-2008, 17:17

Кфо и пречи да отиде сама? А относно темата...хиляди пъти съм казвал нарчник за свалки няма всичко е най добре когато действаш непринудено и инстнктивно без план...въпреки че можеш да опиташ някой от жалките предложения изказани по горе...бележки телефонни номера дрън дрън готина тениска и най вероятно ще те помисля или за курва или за малоумна...

sh3_1s_7h3_0n3
07-10-2008, 18:30

Кфо и пречи да отиде сама? А относно темата...хиляди пъти съм казвал нарчник за свалки няма всичко е най добре когато действаш непринудено и инстнктивно без план...въпреки че можеш да опиташ някой от жалките предложения изказани по горе...бележки телефонни номера дрън дрън готина тениска и най вероятно ще те помисля или за курва или за малоумна...

Абе ние до тоалетната ходим по няколко наведнъж, ти искаш сама да отиде в заведението и да седне на бара... :)

sasha_90
07-10-2008, 19:03
Отиваш при него,поръчваш си нещо и докато ти го даде връзваш разговор.