Влез

View Full Version : Забременяване от предеякулационна течност...

t1n4e7o
07-08-2008, 10:15
Някой знае ли дали е имало случай на забременяване от предеякулационна течност? Или това са си само митове и легенди... в смисъл такъв, че нали всяко момче си го има това нещо, но едва ли хиляди жени са забременявали от тази течност... Аз самата съм го правила до сега без презерватив, вече 11 месеца. Имала съм само един сексуален партньор, и когато му казах, че искам да ползваме презервативи вече и той ми каза "Вече една година не сме ползвали нищи и нищо не се е случило.. Сега ли се сети?" И от днес нататък смятам да използвам презервативи... Но от всичко тази течност най- мого ме притеснява.. Защото досега не съм чула момиче или жена да е забременяла от това... :o :o :o :? :?

Вие какво мислите?

SpOrTs_GiRl
07-08-2008, 10:20
Ех, колко теми направи за тая предеякулационна течност ..

Практически е възможно, имайки в предвид, че в нея се съдържат малък брой сперматозоиди, но вероятността е малка. И все пак - малка, но я има. Деца не се правят толкова лесно. Но то си зависи и от човека .. колко бездетни семейства има .. А пък даваха по телевизията за някаква адски плодовита жена, която раждала деца на неспособни да имат .. (оплождат я изкуствено) .. И беше раждала над 20 деца .. Но това е съвсем друга тема ..
Пък и нали знаеш, че презервативите не са 100% сигурни .. А без презерватив да го правиш .............

mir4ovski
07-08-2008, 10:23
ami kolkot i da e malka,veroqtnostta q ima.sq mn qsno 4e ne e tolkova lesno,no po pricip seska bez predpazni sredstva ne e osobeno preporu4itelen.po-dobre se pazete..

PeopleAlwaysLeave
07-08-2008, 10:37
Не знам, аз до сега не съм чувала за забременели по този начин. Нооо опасност има, макар и малка за това по-добре не рискувай, а си използмай презерватив. :)

TomHanks
07-08-2008, 10:47
Абе има си възможност. Чел съм за 4%, но и това ми се струва много. Представете си човек да преплува карамелено море - същото е и при единичните спрематозоидчета :) И все пак ако беше толкова лесно да се правят деца нямаше да има толкова много бездетни семейства, които се мъчат с години...