Влез

View Full Version : проблем

_crazy_baby_
07-08-2008, 10:54
Здравеите!Та зна4и моят проблем е следният цикълът ми закъсняваше и бяхме спряли с приятелят ми да правим секс за6тото исках да ми доиде по бързо след седмица закъснение наи накрая тои доиде но странното бе6е 4е имах ужасни непоносими болки никога не съм имала такива по време на цикъл поне и не толкова силни и другото което ме притеснява не бе6е обилна менструация както обикновенно един ден преди да ми доиде правихме секс с приятеля ми без презерватив но не е свър6вал в мен та въпросат ми е възможно ли е да съм бременна и от това да ми е била по малко обилна менструацията тъи като съм 4увала за цветна бременност ...моляви изкажете някакво мнение

SpOrTs_GiRl
07-08-2008, 10:56
Продължавайте да правите секс без презерватив и да се чудите и молите всеки месец .. Ей аман ..

babykiller_
07-08-2008, 11:02
ми не си бременна пък и цветната бременност се отличава със съвсем малко количество кръв и тече 2-3 дни :P

_crazy_baby_
07-08-2008, 11:04
ми не си бременна пък и цветната бременност се отличава със съвсем малко количество кръв и тече 2-3 дни :P
БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГО
а относно горното мнение просто стана спонтанно и затова без ина4е до сега винаги сме ползвали но това 6те си остане първият и последният път които е без... Благодаря се пак и за твоето мнение

_crazy_baby_
07-08-2008, 11:06
другото което ме изумява е 4е 50 4овека ми про4етоха темата а само двама ми отговориха...просто нямам думи благодаря ви съфорумници. :shock:

SpOrTs_GiRl
07-08-2008, 11:08
БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГО
а относно горното мнение просто стана спонтанно и затова без ина4е до сега винаги сме ползвали но това 6те си остане първият и последният път които е без... Благодаря се пак и за твоето мнение
Да, веднъж е .. Но то бебето веднъж става ..
И все пак - спокойно, няма от какво да се притесняваш ..

_crazy_baby_
07-08-2008, 15:12
би ли ми казала откаде разбра 4е не си познавам тялото много добре го познавам... и какво си тръгнала да се заяжда6 ако има6 да каже6 не6то по темата кажи ако не по хубаво си траи