View Full Version : Край..депресията ме хвана..;[
PiNk_GiRl
07-09-2008, 07:59
Много ми е зле..незнам дали ще намеря точните думи или това е мястото да споделя,но просто ми е супер депресирано..Приятеля ми ми е сърдит с обяснение че ревнува от братчед ми който ми беше скоро на гости при положение че е с 2 години по малък от мене..Но аз мисля че не е това причината..Държах се много гадно с него миналата година..Не бях осъзнала какъв човек имам до себе си..Той ми казваше колко много държи на мене и т.н. ,а на мен все едно не ми пукаше...Не мога да повярвам че това съм била аз..Тогава се разделихме а 3 месеца и слава богу после пак се събрахме..Тогава наистина тъпа причина изтъкнах и мисля че сега просто иска да ми покаже как аз съм се чувствала..Много е гадно,когато чобека когото обичаш се държи така с теб..Знам,че тогава не бях права и хиляди пъти по хиляди му се извинявам..Аз го обичам страшно много..Когато го попитах преди да разбера че ми е сърдит какво му има и защо така странно ме гледа и ми се дърпа тои каза че не му е добре но накрая каза едни думи които ме разбиха..каза:Не ми е хубаво с тебе.. :( Каза че скоро го е разбрал това..Аз не искам да повявам че е така..Той е всичко за мене..Когато му го казах и той ми отгвори:И ти тогава беше за мене.. :cry: Искам да потъна някъде и да не се покажа.. :( Позволила съм си прекалено много да се влюбя в него и сега не мога да ми е все тая.. :cry: Ходим от 1 г. и 4 месеца и съм много привърана към него..Братовчед ми се чувстваше виновен и без аз да знам (научих в последния момент) си уговорил среща с него..Но вместо да оправи нещата той още повече ги объркал като нагожорил разни неща за най-добрата приятелка на гаджето ми,а тия думи аз изобщо не съм ги казвала..Той просто си измислил..Незнам какво да правя..губя си апетита..тая нощ съм спала 1 час..Имам чувството че ми се стоварва всичко на главата.. :cry: Той е наи прекрасното нещо което имам и не искам да го изгубя.. :( Благодаря че стигнахте до края..надявам се да не съм ви много утекчила..
П.П.-Поздрав:Nickelback-Faraway :cry:
cherinka
07-09-2008, 08:05
Спокойно. Дишай.
Всичко ще се нареди след време.
Сега си пореви малко, но недей да се затваряш прекалено много в себе си, че не е хубаво :)
А ти сега продължаваш ли да го търсиш?
Всъщност, все още ли сте заедно или...??
PiNk_GiRl
07-09-2008, 08:10
Спокойно. Дишай.
Всичко ще се нареди след време.
Сега си пореви малко, но недей да се затваряш прекалено много в себе си, че не е хубаво :)
А ти сега продължаваш ли да го търсиш?
Всъщност, все още ли сте заедно или...??
Ние се скарахме преди 2 дена..Не го търся защото ненам какво да правя..Много го обичам..Даже незнам дали още сме заедно просто ме е страх да го поптиам защото ако ми каже НЕ ,това ще ме съкруши.. :cry:
cherinka
07-09-2008, 08:15
И да ти каже и да не ти каже = все ще се измъчваш.
Според мен ако искаш може да му пишеш едно смсче, обаче не някакво тъжничко такова, ами нещо от сорта на "kak si slunce, kak q karash?"
и си дебни телефона след това дали ще призвънка. :S
PiNk_GiRl
07-09-2008, 08:20
И да ти каже и да не ти каже = все ще се измъчваш.
Според мен ако искаш може да му пишеш едно смсче, обаче не някакво тъжничко такова, ами нещо от сорта на "kak si slunce, kak q karash?"
и си дебни телефона след това дали ще призвънка. :S
Toй и да не е сърдит по принцип не пизванява..Страх ме е да започна изобщо да говоря с него..Мисля да поичакам малко,за да му мине въпреки че пре това време можи да откача.. :(
оххх писах един дълъг отговор,ама го изтрих ... :shock: :booooomb:
Та накратко.. преди 2-3 седмици и аз бях в подобна ситуация.. привидно нищо ми нямаше, правех се че не ми пука, но в един момент просто рухнах и започнах само да плача, да не спя, да не ям.. но това не трябваше да продължава така.. и при теб е същото, единственият изход е да поговорите, няма как иначе! Тези дни ще ти е трудно, ще плачеш, но трябва да се съвземеш, да бъдеш силна, да събереш цялата си смелост и да идеш при него, за да поговорите..
Кажи му, че го обичаш и че мнгоо съжаляваш за случилото се миналата година. Знаеш, че неговите чувства са се променили, че си го наранила, но ще се постараеш да ги възвърнеш.. той едва ли е спрял да те обича, просто го боли,и то много.. постарай се.. но не се рпедавай, едва ли ще стане от 1я път, но бъди упорита и силна!! С теб сме, и стискаме палци! Не се предавай! Бори се! :-)
gurdolini
07-09-2008, 08:34
споко, всичко ще отмине
cS_LaMeRkA
07-09-2008, 08:45
Хм.. :smt012 кофти е станало.. Нормално е в този момент да се чувстваш така, едва ли би могла да се чувстваш и по друг начин... Депресирана си отчаяна си... но спокойно света на свършва...
Опивай се да оправиш нещата... поговорете спокойно и открито на 4 очи и да се изясните... не плачи и не се затормозявай... и недей да не ядеж...така най много да ти отпадне тялото.. а ти трябват сили!!! Със сигорснот няма да ти е лесно, но трябва да си опорита.И дано момчето ти да ти прости за преди и да сте си пак заедно. Стискам палци :)
WondeR TeddY
07-09-2008, 09:40
oxx колко ми е позната историята ти.всъщност аз съм с приятеля ми от 1 год. и няколко дена но в началото въобще не ми пукаше за неговите чувства,той постоянно ми повтаряше че ме обича,правеше ми подаръци и т.н а пък аз тъпата не го отразявах и си мислех,че постоянно ще е така 8-) .но естествено след няколко месеца му писна и започна малко по малко да ме отбягва за да видя колко е гадно да се държи така с теб човека,който обичаш.тааа и аз се бях депресирала,но тогава разбрах че го обичам и няма да продалжавам да се държа като шматка :razz: .поговорихме, той ми каза,че все още ме обича и иска да бъде с мен и такаа...тай че недей се депресира още повече като мислиш,а действай :) .говори с него,кажи му всичко,което мислиш и чувстваш и мисля че ще има резултат :grin: Успех!!!