View Full Version : Може ли теста да греши ?
zna4i min sedmica v vtornik pravihm sex s gadjeto mi be6e s prezervativ oba4e az mislq 4e bqh togava v ovulaciq no ni6ty vsi4ko mina dobre ili pone az taka mislq ... prezervativa ne be6e skusan no nikoga ne moje da bude6 100 % sig ... cikula trqbva da mi dodie okolo 15-16 no v4era kakto si stoyah i otidoh do toaletnata i vidqh 4e na pra6kite mi imam nqkakfo po tumno ne be6e cikul prosto ne6ty kato bledo kafqva te4nost i mn se upla6ih shtoto sum 4ela 4e 8 dni sled kato zabremenee6 ima ne6ty takova i super mn se upla6ih,... otidoh vednaga do aptekata iii si kupih test napravih go i be6e otricatelen ina4e sa se minali samo 7 dni i nz dali e pokazal pravilno .... mnogo sum pritesnena pomognetee
Wrathchild
07-09-2008, 10:47
Може да греши.
може може,,,от личен опит ти казвам че понякога...нз...Аз си спомням,когато бях прайла (бешеее мнооогоо отдавна) и първия тест излезе положителен 8-) 8-) Ама на виж...нямам дете 8-)
Nadelina
07-09-2008, 10:52
Ne si bremenna.
e dobre kakfo e bilo tova ne e cikul ... kakfo e bilo :( ne mi se e slu4valo do sega ... na nqkoi ako mu se s slu4valo da spodelii
FataMorgana
07-09-2008, 11:36
e dobre kakfo e bilo tova ne e cikul ... kakfo e bilo :( ne mi se e slu4valo do sega ... na nqkoi ako mu se s slu4valo da spodelii
konsultirai se s ginekolog
може може,,,от личен опит ти казвам че понякога...нз...Аз си спомням,когато бях прайла (бешеее мнооогоо отдавна) и първия тест излезе положителен 8-) 8-) Ама на виж...нямам дете 8-)
:shock: :shock: :shock: такова нещо ако ми се случи, ще се побъркам, а после ще осъдя производителя...
Wrathchild
07-09-2008, 12:31
e dobre kakfo e bilo tova ne e cikul ... kakfo e bilo :( ne mi se e slu4valo do sega ... na nqkoi ako mu se s slu4valo da spodeliiПонякога се случва преди да ти дойде, не се шашкай, нормално е. Но ако те притеснява посети гинеколог. На мен първите няколко часа ми е точно такова кафеникаво.
PsychoHoliday
07-09-2008, 12:57
може :)
:shock: :shock: :shock: такова нещо ако ми се случи, ще се побъркам, а после ще осъдя производителя...
трябваше да ни видиш израженията на нас.. 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) Напрао... "мн забавно" но...поне после пак напрайх и излезе отрицателен 8-)
GabisiTa
07-09-2008, 15:39
трябваше да ни видиш израженията на нас.. 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) Напрао... "мн забавно" но...поне после пак напрайх и излезе отрицателен 8-)
Чела съм, че при тестовете може да покаже отрицателен резултат, а да си бременна, а да е положителен и да не си - не може :-o Знам ли.. може пък да е станало някакво объркване ;)
spiderka
07-09-2008, 22:45
може и да греши,но все пак се замисли,че цели 8 дни след "фала" дава отрицателни резултати....
Slun4evko
07-10-2008, 06:14
Тестовете дават едва 99% сигурност 8-) Направи си още един тест след една седмица,или ако ти закъснее цикъла на първия ден от закъснението. И освен това винаги могат да отчетат грешно,аз затова се притеснявам дори когато видя,че е отрицателен.
Slun4evko
07-10-2008, 06:16
П.П. Четох,че ако правиш тест по време на менструация и ако в урината попадне дори и миниатюрна капчица кръв тестът ще отчете положителен. Така,че нямам и идея.
П.П.2 Кафеникавото петно може да е от протриване или разраняване,не е нещо,което да е усетиш. Ако продължава да има такива петна иди на гинеколог.
SpOrTs_GiRl
07-10-2008, 07:39
Тестовете са най-верни 14 дни след акта или първия ден от закъснението на цикъла..
И все пак може би ти идва по-рано .. Това кафеникавото в първите часове от цикъла си е напълно нормално ..
swords1010
07-10-2008, 08:12
Да греши може, но не мисля, че си бременна. От къде да си? Нали всичко е минало добре? Ако толкова се тормозиш, повтори теста след седмица, но едва ли ще е положителен. :)
A_Loving_Girl
07-10-2008, 21:20
Направи си още един тест ,за да се увериш ,по-спокойно ще ти е.
zna4i min sedmica v vtornik pravihm sex s gadjeto mi be6e s prezervativ oba4e az mislq 4e bqh togava v ovulaciq no ni6ty vsi4ko mina dobre ili pone az taka mislq ... prezervativa ne be6e skusan no nikoga ne moje da bude6 100 % sig ... cikula trqbva da mi dodie okolo 15-16 no v4era kakto si stoyah i otidoh do toaletnata i vidqh 4e na pra6kite mi imam nqkakfo po tumno ne be6e cikul prosto ne6ty kato bledo kafqva te4nost i mn se upla6ih shtoto sum 4ela 4e 8 dni sled kato zabremenee6 ima ne6ty takova i super mn se upla6ih,... otidoh vednaga do aptekata iii si kupih test napravih go i be6e otricatelen ina4e sa se minali samo 7 dni i nz dali e pokazal pravilno .... mnogo sum pritesnena pomognetee
ЗАЩО си пълниш главата с излишни глупости?Щом презерватива не е бли скъсан само се панираш за нищо и пълниш форума с лайна!Нищо ти няма!
_crazy_baby_
07-10-2008, 21:56
ЗАЩО си пълниш главата с излишни глупости?Щом презерватива не е бли скъсан само се панираш за нищо и пълниш форума с лайна!Нищо ти няма!
то4но съ6тото 6тях да пи6а няма смисъл от притеснение