View Full Version : За приятелството м/у момче и момиче и.. ->
mechtaq_za_teb
07-09-2008, 11:10
Този път няма да разказвам тъжни истории :)
Ще пискам съвет за нещо малко по-различно.
Става въпрос за приятелството между момиче и момче и какво става,когато у единия чувствата прерастнат в нещо повече,а у другия са просто приятелски.
Откакто се разделих с момчето,което обичах не търся любов,а приятелство.На няколко пъти ми се случи да започна да излизам с момчета,мислейки че всичко е просто приятелско,но става все така че момчето иска повече от мен. :( И от там идва проблема.Когато му обясня,че не искам връзка,а просто да сме приятели той или спира контактите си с мен,или прави още няколко опита след които отношенията ни вече не са същите.
Напоследък с най-добрата ми приятелка излизаме с две момчета,с които пак се получи така.Едното хареса нея.Тя му каза,че няма да стане....Другото хареса мен.Обясних му,че искам просто приятелство...и останах с впечатлението,че той разбра.Но ето че пак започна с намеци да излизаме само двамата и т.н.
Просто искам да знам има ли някакъв начин това да се избегне...Не искам да гледат на мен като на някаква,която само реже.Не съм такава.Просто не съм готова за връзка,а и не срещам подходящия.
Как да подходя,когато момче има чувства към мен,а аз не отговарям на тях?Освен да му го кажа...Не виждам друг начин,но все пак дайте съвет и ако имате подобни ситуации,разкажете. :)
Ще пискам съвет за нещо малко по-различно.
Става въпрос за приятелството между момиче и момче и какво става,когато у единия чувствата прерастнат в нещо повече,а у другия са просто приятелски.
Откакто се разделих с момчето,което обичах не търся любов,а приятелство.На няколко пъти ми се случи да започна да излизам с момчета,мислейки че всичко е просто приятелско,но става все така че момчето иска повече от мен. :( И от там идва проблема.Когато му обясня,че не искам връзка,а просто да сме приятели той или спира контактите си с мен,или прави още няколко опита след които отношенията ни вече не са същите.
Напоследък с най-добрата ми приятелка излизаме с две момчета,с които пак се получи така.Едното хареса нея.Тя му каза,че няма да стане....Другото хареса мен.Обясних му,че искам просто приятелство...и останах с впечатлението,че той разбра.Но ето че пак започна с намеци да излизаме само двамата и т.н.
Просто искам да знам има ли някакъв начин това да се избегне...Не искам да гледат на мен като на някаква,която само реже.Не съм такава.Просто не съм готова за връзка,а и не срещам подходящия.
Как да подходя,когато момче има чувства към мен,а аз не отговарям на тях?Освен да му го кажа...Не виждам друг начин,но все пак дайте съвет и ако имате подобни ситуации,разкажете. :)
Значи,четох ти и други постове,правиш впечатление на добро момиче.
Обаче правиш голяма грешка и тя е:ДАВАШ НАПРАЗНИ НАДЕЖДИ.
Какво искат 2 момичета,когато излизат с 2 момчета???Сещаш се!
Когато момиче и момче излизат 2-мата-Да,ти сама се сещаш,по-горе си написала.
Как момче да гледа на момиче като на приятел само???Ами ако е красива и се разбират,защо да са само приятели?Къде е проблема?То си е природно заложено да са повече от приятели.Аз точно това търся в едно момиче-да е красива,сериозна,добра,да се разбираме.И не я търся за приятелство само.Ако ми кажат,"нека си останем само приятели",това е нещото,което най-трудно бих простил.Това означава ,че не ме харесва или не знае какво иска.И в двата случая няма смисъл да се продължава.
Като не искаш гадже,излизай си с приятелки,нали са ти затова,не да ти светят,когато имаш гадже.Няма смисъл да се ебаваш с момчетата и да даваш напразни надежди!
sexa_na_kompleksa
07-09-2008, 12:03
И аз понякога искам от момчетата само приятелство, но рядко се случва някой да гледа на мен само като на приятелка... Винаги искат нещо повече. :x
Alice Cullen
07-09-2008, 13:21
i az iskam nqkoi momcheta samo za priqteli, no v 90% ot sluchaite te iskat poveche :x no puk ot druga strana ima i mn takiva s koito dori i sled maluk namek che ne iskam poveche ot priqtelstvo razbirat i si ostavame priqteli..:)
dark_angel_7813
07-09-2008, 13:48
8-) мм те момчетата са така големи са мръсници ... първо викат само приятели били ама после .... :x При тях е малко трудно .... те явно немогат да възприемат едно момиче просто като приятелка те все искат повече .... :-P такива са си те просто BOYS :)
sexa_na_kompleksa
07-09-2008, 13:54
8-) мм те момчетата са така големи са мръсници ... първо викат само приятели били ама после .... :x При тях е малко трудно .... те явно немогат да възприемат едно момиче просто като приятелка те все искат повече .... :-P такива са си те просто BOYS :)
Да, най-интересното е, че първо казват - "О, ние ще излезнеме само на кафе, като приятели..." И после кво? Почват да правят намеци и да искат нещо повече...
PeopleAlwaysLeave
07-09-2008, 14:03
Има две момчета, с които се познавам то малка и те са си ми най-добрите приятелчета, но до сега в нито единият не съм забелязала по-различен поглед или държание от приятелски. Честно казано ако стане нещо такова не знам какво ще правя-сигурно ще постъпя като теб, защото и аз ги чувствам само като фрс и не искам нещо повече с някого от тях.
Бившото ми гадже, преди да тръгнеме, ми беше най-добрия приятел, но постепенно стана друго. Само че и аз изпитвах нещо повече от приятелски чувства и за това тръгнахме.
С едно друго приятелче пък ей така бяхме си фрс близо една година и накрая той поиска нещо повече, но аз му обесних, че гледам на него само като на приятел и не мога да се задълбоча във връзка. В крайна сметка не си говорихме 2 месеца след онази вечер. Онзи ден го видях и си полафихме някви общи неща, но нищо не е същото. Преди излизахме почти всеки ден-сега най-много да се засечем 1 път в месеца и то в дискотеката..
Не знам миличка. Може би vamp правилно те посъветва да не търсиш приятелство в момчетата. Недейте да излизате само двамата или само четиримата - гледай като се виждате да сте по-голяма компания и нз така може би няма да си хранят празни надежди.
slun4ice_90
07-09-2008, 14:38
И аз понякога искам от момчетата само приятелство, но рядко се случва някой да гледа на мен само като на приятелка... Винаги искат нещо повече. :xИ при мен е така...защо момчетата не искат приятелство а винаги другото? :? :-o До преди няколко дни казах на едно момче,съвсем открито,че не го харесвам...той каза че няма проблем...а после какви ядове ми създаде...с брат ми направо щях да го пребия.... :D Стана му гадно знам ,но какво да направя АЗЗЗЗЗЗЗЗ?????
:x
Значи,четох ти и други постове,правиш впечатление на добро момиче.
Обаче правиш голяма грешка и тя е:ДАВАШ НАПРАЗНИ НАДЕЖДИ.
Какво искат 2 момичета,когато излизат с 2 момчета???Сещаш се!
Когато момиче и момче излизат 2-мата-Да,ти сама се сещаш,по-горе си написала.
Как момче да гледа на момиче като на приятел само???Ами ако е красива и се разбират,защо да са само приятели?Къде е проблема?То си е природно заложено да са повече от приятели.Аз точно това търся в едно момиче-да е красива,сериозна,добра,да се разбираме.И не я търся за приятелство само.Ако ми кажат,"нека си останем само приятели",това е нещото,което най-трудно бих простил.Това означава ,че не ме харесва или не знае какво иска.И в двата случая няма смисъл да се продължава.
Като не искаш гадже,излизай си с приятелки,нали са ти затова,не да ти светят,когато имаш гадже.Няма смисъл да се ебаваш с момчетата и да даваш напразни надежди!
Къде, кога и как е дала напразни надежди на някого? Тя най - сериозно им обяснява, че иска само приятелство, какво толкова лошо има? Като ми кажат, че сме само приятели и край... значи да се държа като последният простак ли? Или пък може би искаш да кажеш, че неможе да има момчета приятели и единственото момче, с което трябва да контактува трябва да е приятелят и? Аз много си обичам най - добрият приятел МОМЧЕ, както и въобще си се радвам на всички момчета приятели. Това, че ми е приятна компанията на някого или че ми е симпатичен и ми е готино с него не означава, че аз автоматично трябва да се забивам с него! Пък и... приятелките писват! 8-)
Marinceto
07-09-2008, 15:00
Ами според мен не трябва да му го кажеш директно ,щото мн ще го нараниш,ако наистина изпитва нещо силно към теб.С някфи намеци ,нещо ,му покажи ,че искаш от него само приятелство. :)
Ами според мен не трябва да му го кажеш директно ,щото мн ще го нараниш,ако наистина изпитва нещо силно към теб.С някфи намеци ,нещо ,му покажи ,че искаш от него само приятелство. :)
Моля ти се! Момчетата не разбират от намеци! (повечето!!!)
babity,когато момиче излиза с момче на кафе му дава напразни надежди,че го харесва!
Мъжка гледна точка:Аз не излизам с момичета,които не харесвам,както и всички пичове,които познавам.Е,освен ако нямаме някаква цел поради която да изляза с такова момиче.
Освен това-гадно е да излезеш с някой,който не харесваш,да го заблудиш,че ти харесва и ти е готино щом си излязъл с него и накрая да му кажеш "Ама ние сме само приятели"
Важно,но факт:Защо момичетата имат нужда от приятели момчета???
За да им тича някой след задника,докато те тичат след лошите момчета,да има на кой да се оплакват,кой да им прави комплименти и да ги разбира.
Кои момчета имат приятели момичета? Флиртаджиите,сдуханяците,т ия които дебнат да ебн*т.
Лично на мен са ми крайно неприятни разни гей-индивиди мъкнещи се с големи групи момичета,които казват "Ние сме само приятели",обаче повечето като ти го казват означава "Абе чакам удобен случай да се възползвам".Не е мъжка постъпка да се криеш зад "приятелство" за да отрежеш някой или да чакаш да го "праснеш"
Извод/Лично мнение:Да имаш приятел момиче е крайно неизгодно.Аз имам само 1-2,който наричам приятелки,не са особено красиви,но стават,при удобен случай,взаимно съгласие или повече пиене бих правил секс с тях и после "Нека си останем приятели",но това е долно и не го подкрепям
Да,да,знам-Аз съм свиня...Не точно,искрен съм.Не че в реалния живот бих тръгнал да ги обяснявам тия неща :grin:
Al3ksandra
07-09-2008, 15:41
Приятелство между момче и момиче не съществува. Съжалявам че го казвам, но винаги от едната страна идват чувства... защото човек с когот се разбираш перфектно и с когото сте си добри приятели и да кажем е симпатичен.. ми как няма в един момент да ти се прииска да ти бъде повече от приятел/ка ???
Приятелство между момче и момиче не съществува. Съжалявам че го казвам, но винаги от едната страна идват чувства... защото човек с когот се разбираш перфектно и с когото сте си добри приятели и да кажем е симпатичен.. ми как няма в един момент да ти се прииска да ти бъде повече от приятел/ка ???
Аплодисменти за момичето,което стовари ИСТИНАТА на масата!
Браво!Ето ви го биолигичния/природния закон!
Еми добре, ама не съм съгласна. Няма да споря, защото всеки си има гледната точка. Просто за пореден път ще въздъхна, ще свия рамене и ще си кажа: май съм изключение от всяко правило. И за да се изфукам още повече ще кажа, че моето момче - приятел ми е най - добрият приятел. Винаги има време за мен (освен когато му звънна докато се шиба с най - добрата ми приятелка (която му е гадже), тогава отлагаме дискусиите за по - късно 8-) ), говорим си за всичко, АБСОЛЮТНО ВСИЧКО, помага ми, насърчава ме и всичките предложения за разни мръстоийки помежду ни завършват с "Иииииууууууу" и от двете страни. Завиждайте ми! :P :-P
п.п. Сега изведнъж ми дойде на ум един въпрос. Значи... доколкото съм чела мнения във форума... приятелство между момиче и момиче неможе да има, защото си завиждат. Също така и между момиче и момче неможело да има... Явно само момчетата са приятели помежду си? :-o
Еми добре, ама не съм съгласна. Няма да споря, защото всеки си има гледната точка. Просто за пореден път ще въздъхна, ще свия рамене и ще си кажа: май съм изключение от всяко правило. И за да се изфукам още повече ще кажа, че моето момче - приятел ми е най - добрият приятел. Винаги има време за мен (освен когато му звънна докато се шиба с най - добрата ми приятелка (която му е гадже), тогава отлагаме дискусиите за по - късно 8-) ), говорим си за всичко, АБСОЛЮТНО ВСИЧКО, помага ми, насърчава ме и всичките предложения за разни мръстоийки помежду ни завършват с "Иииииууууууу" и от двете страни. Завиждайте ми! :P :-P
п.п. Сега изведнъж ми дойде на ум един въпрос. Значи... доколкото съм чела мнения във форума... приятелство между момиче и момиче неможе да има, защото си завиждат. Също така и между момиче и момче неможело да има... Явно само момчетата са приятели помежду си? :-o
Ти си лишена от логическа мисъл,разбираш ли какво имам предвид???
Прочетох ти мнението,няма да коментирам думите с които си служиш,приемам го за "неглиже" стил,не за ниска култура.
Този,който наричаш най-добър приятел,този който "шиба"(много яка и точна дума) приятелката ти,значи обзалагам се,че иска да "шиба" теб след приятелката й,като му мине мерака да я шиба.Или сега ти му помагаш да я "шиба" като го хвалиш и оправдаваш пред приятелката си.
Откъде знам всичко това?Истинския пичага е приятел с приятелките на гаджето си,поне такова впечатление създава.Нали все се навират да светят приятелките.Аз ненавиждах приятелките на бившата ми,но се държах мило и се усмихвах.И не съм само аз така,още нещо.Не момчетата не сме приятели всичките,доста често се конкурираме-мерим си пишките,колите,парите,жени е.
Този с най-големите размери и най-готиния.
Не скъпа,ти не си изключение,заблудена си,някъде в матрицата си.
п.п.Не съм искал да бъда груб,истината е такава просто.Желая ти всичко най-хубаво и по-леко с приятелите.Не всеки познат ти е приятел ;)
Vichko0o
07-09-2008, 16:56
МАЙКАТИ ТЪПА БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
ТВА АКО НЕ БЯХ АЗ ДА ТИ ГО ОБЯСНЯ НИКОГА НЯМАШЕ ДА ГО СХВАНЕШ БЕ ЕИ ПРОБИТО РАДОМИРСКО ЧАВЕ !!!!ТИ КОГА ЩЕ СЕ НАУЧИШ ДА СПРЕШ ДА МЕ КОПИРАШ БЕ ?????????????????ВЕЧЕ 3-ТИ ИЛИ 4-ТИ ПОСТ ПИШЕШ СЪС МОЙ ДУМИ БЕ НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ ПОНЕ МАЛКО ???????????????ДЕБА ГЛУПАВОТО СЪЩЕСТВО !!!!!!!!!ЕТО ОЩЕ ЕДИН ПРИМЕР ЗА РАЗМИНАВАТЕНО НА ПРИЯТЕЛИТЕ МЪЖ/ЖЕНА !!!!!!!!!!!!!ВИЕ ЖЕНИТЕ ПРОСТО НИ ИЗПОЛВАТЕ !!!!!!!!АЛЕКСАНДРА СРАМ МЕ Е ЧЕ ТЕ ПОЗНАВАХ И ЧЕ ТИ БЯХ ПРИЯТЕЛ!!!!!!!
Alice Cullen
07-09-2008, 16:57
Моля ти се! Момчетата не разбират от намеци! (повечето!!!)
pak kazvam nqkoi razbirat :) imashe edno momche taq godina v klasa mi po mat. i pochnahme da si pishem kum kraq na godinata, toi ochevadno me haresvashe, praveshe kakvi li ne nameci, no toi razbra ot moq namek che mi haresva samo kato priqtel :) nai vajnoto e che neshtata si ostanaha sushtite, daje po dobri ot predi :grin: :grin: :-P
vamp, защо толкова настояваш да ме убедиш, че си прав и приятелство между момче и момиче няма. Аз не съм свикнала да гледам от тази страна на нещата. Не си представям постоянно кой как може евентуално да ме мине. Това, между най - добрите ми приятели е връзка на година и половина! Незнам дали ще искаш да ми повярваш, но ако имам момче, което да ме обича наполовина толкова, колкото той обича приятелката ми ще съм най - щастливото момиче на света. Варианта да иска да ме мине отпада. Още повече, че нито аз мога да му привлека интереса с нещо, нито той е мой тип. Между нас няма дори капчица физическо привличане.
Оп Оп с риск да бъда оплюта и нахранена от 2/3 от хората, които пишат в тази тема, искам да кажа, че може да има приятелство между момче и момиче :) Дори най-добрият ми приятел е момче, което между другото е мноого яко, защото в много случаи на момчетата можеш да кажеш много повече отколкото на момичетата :D Сегаа друг е въпроса доколко спазваме типично приятелските отношения ама сега не става въпрос за това :razz:
да може да има приятелство м/у момиче и момче .има едно момиче ,което чувствам като сестра.много приятели като научат ми казват че "сигурно е грозна".всастност определено не е грозна,та идеята ми е че може да има приятелство,лично за мен много зависи от човека и начина по който го търсиш.ако момиче изведнъж поиска да излизаме заедно ест ще си помисля че иска нещо повече,така че момичета като търсите приятелство не почвайте от главата за краката и сичко ще е наред :-D
ima priqtelstvo mejdu mom4e i momi4e samo ako mom4eto e gei . vinagi ot ednata strana 6e se poqvat 4uvstva po 4esto ot tazi na mom4etata .
dimanushka
07-09-2008, 21:21
ami te prekusvat kontaktite za da ne stane po seriozno uvle4enieto .. a pri polojenie 4e ti ne otgovarq6 na tehnite 4uvstva moje nakraq vuprosnoto mom4e da izleze precakano i s razbito surce
havajskite ga6ti
07-10-2008, 06:11
Тук грешите..много момчета възприемат момичето като приятели и нищо повече.не съдете само по себе се.А по темата кажи на тва момче че имаш само приятелски чувства към него и да се опита да те забрави и да сте си само приятели.
vamp, защо толкова настояваш да ме убедиш, че си прав и приятелство между момче и момиче няма. Аз не съм свикнала да гледам от тази страна на нещата. Не си представям постоянно кой как може евентуално да ме мине. Това, между най - добрите ми приятели е връзка на година и половина! Незнам дали ще искаш да ми повярваш, но ако имам момче, което да ме обича наполовина толкова, колкото той обича приятелката ми ще съм най - щастливото момиче на света. Варианта да иска да ме мине отпада. Още повече, че нито аз мога да му привлека интереса с нещо, нито той е мой тип. Между нас няма дори капчица физическо привличане.
Ти си знаеш най-добре за себе си.Моето мнение съм го написал,не искам да те убеждам в нищо.След време може да се окаже ,че съм бил прав,тогава ще се сетиш за "глупакът от форума" ;)
Нормалните момчета никога не искат само приятелство от момиче.Начинът по който човек си избира приятелите определя това-общи интереси,поведение,излъчва не,начин на мислене.Момче да мисли като момиче не е нормално,както и обратно!
Аз наричам приятелки момичетата,които са ми помагали да се разбера с бившата си,защото тогава ми е трябвало женско мнение и поглед над нещата,те са ми били като преводачи,от тях и от опита съм научил много неща.Обаче с момиче да отида на бокс,с момиче да гледам футбол,с момиче да се напия(може ама сещаш се после какво става),с момиче да ходя на гонки или да ходя с момиче на кръчма.
Не стават тия неща така...Не че няма изключения,но е е пълноценно и искрено приятелство ,а поза!
Истинския мъж не е безхарактерен.
L0v3_suX
07-10-2008, 11:00
аз пък си имам голяяяяма мъжка компания, в която съм единствено и по-малко момиче.. имам си е гадже, което обаче не е от компанията ми защото не обичам да смесвам приятелство с любов.. има допирни точки но.. определено са мн различни.. най-малкото на приятелите си мога да кажа всичко, а от гаджето си винаги ще имам някои тайни :) пък и винаги в главата ми е че "гаджетата идват и си отиват но приятелите остават завинаги".. затова понякога заебавам гаджето си заради фрс
аз пък си имам голяяяяма мъжка компания, в която съм единствено и по-малко момиче.. имам си е гадже, което обаче не е от компанията ми защото не обичам да смесвам приятелство с любов.. има допирни точки но.. определено са мн различни.. най-малкото на приятелите си мога да кажа всичко, а от гаджето си винаги ще имам някои тайни :) пък и винаги в главата ми е че "гаджетата идват и си отиват но приятелите остават завинаги".. затова понякога заебавам гаджето си заради фрс
Значи виж сега хлапе,по това изказваме разбирам ,че си на 14-16.Глуповата и недоразвита...За какво ти е гадже щом не го обичаш?Кво търси само момиче в компанията на големи пръчове?Гледаш мач,пиеш бири или какво?Не се изкарвай невинна,щот си гадна пуберка.Чудя се само кой е тоя смотаняк който те търпи,такава като теб ,ако имам нещастието да се забъркам ще я разкарам на 1-вия ден!
Приятелите не остават до живот,а докато имат съвест или общи интереси с теб,загуби ли се едното оставаш сам!Никога не си имала истински приятели,че да го знаеш.Като минат детските години на безгрижни игри в пясъчника с кукли и детска дискотека нещата стават различни!
L0v3_suX
07-10-2008, 11:13
vamp ти дори не можеш да си представиш колко си заблуден.. с тези хора съм от 2 години приятелка.. помагат ми.. подкрепят ме.. в трудни моменти са до мен.. Освен това не пия бира с тях (защото не пия вече).. ходя с тях на мач само защото обичам да съм с тях и те не ме оставят да зяпам в една точка..
а приятеля ми е въможно най-доброто момче което можех да намеря и ме обича страшно много.. затова въпреки ми прощава някои детски постъпки..
а и между другото вече става смешно отношението ти към приятелството.. то съществува!!!
sh3_1s_7h3_0n3
07-10-2008, 11:27
"Грънци". ;) Не случайно ти е такъв подписа.
Един от наааааааай-добрите ми приятели е МОМЧЕ, което от своя страна си има приятелка, която МНООООГО обича...а ние с него сме точно като брат и сестра. Така че стига сте говорили наизуст или поне не отричайте нещо, което не ви се е случило.
Ако всеки ваш опит за приятелство с момче е пропадал, това не означава, че и по принцип е невъзможно да съществува.
Това, като някой преживял горчива раздяла с любимия човек, да отрече любовта завинаги.
L0v3_suX
07-10-2008, 11:31
стига сте говорили наизуст или поне не отричайте нещо, което не ви се е случило.
Ако всеки ваш опит за приятелство с момче е пропадал, това не означава, че и по принцип е невъзможно да съществува.
+1 :grin:
PePeLePew
07-10-2008, 12:07
Така приятелството м/у момче и момиче съществува.Още от малък се радвам на голяма женска компания.... просто често излизам с приятелките на сестрами си,които са с 3-4 години по-големи от мен.Говоря си с тях по чисто приятелски начин и никога не съм имал някакви чувства или привличания към някоя от тях.Говорим си,съветват ме дават ми женската гледна точка и така запознавали са ме с много момичета на мойте години.Звънкаме си по телефоните и т.н. обичайните работи.И едвали какички по на 22-23 години ще си паднат по 19 годишно за тях хлапе.Ето ви пример как може да съществува приятелство м/у момче и момиче.
mechtaq_za_teb
07-10-2008, 12:49
Е и аз да се включа в големия спор. :)
Лично мое мнение е,че има приятелство м/у момиче и момче.Досега едно единствено момче ми е било истински приятел без други чувства.В това съм сигурна :) Той е страхотен човек.Познаваме се от 4 години и оттогава сме приятели.Имаше период от година и нещо,в който всеки ден бяхме заедно.Аз му давах съвети за момичета,а той на мен за момчета.Бил е до мен при раздели...помагал ми е много.Страхотен човек просто. :)
candy_girl4e
07-12-2008, 15:35
Аз пък смятам,че има приятелство м/у момче и момиче аз също имам фр момче да вярно преди искаше да има нещо повече но аз му казах че неможе и си останахме фр ;) не е точно по темата но да ви попитам какво мислите за приятелството м/у момче и момиче след като те са имали връзка че на мен ми се случи и нз сега фр ли ми е още ли ме харесва :(
Приятелство между момиче и момче по начина по който авторката описва не може да има...
Естествено, че когато излезем с момиче само двамата на кафе това за мен е знак, че ме харесва.Или ако излизаме две момичета и две момчета, същото.
По-принцип е трудно приятелството между момиче и момче да съществува, но аз имам момичета приятелки.
С едната от тях сме приятели от много малки, 2 клас...И през всичките тези години до 8-9 клас, когато в главата ми да почнаха да се появяват мисли и за други неща с момичетата освен приятелство, всичките тези години като приятел с това момиче толкова много са ми набили в главата, че ми е просто приятелка и приятелството ни е станало толкова силно, че когато си помислех за нещо повече, просто го имаше едно чувство в мен което ми казваше, че не е редно, и някак си няма да вървят нещатата.А момичето е много красиво.
Другите ми момичета приятелки просто не са първи красавици или не са мой тип, и нямам физическо привличане с тях, така, че няма как да има нещо повече.
sladkoto_bonbon4e_92
07-13-2008, 21:12
EMi ne im davai vuob6te nadejdi..prosto ne kontaktuvai s tqh ! e tfa e dr nz
Хммм... Аз като видя някое симпатично момче, още в този момент вече си знам дали, ако има нещо, ще ми е само приятел или нещо повече... И никога не прекрачвам тази граница... Не ми се е случвало... Приятели имам много, 2-3 момчета са ми доста близки, само с тях мога да си говоря честно и спокойно... Страхотно си се разбираме и не мисля, че някога някой от нас може да мине границата на приятелството... Но веднъж ми се случи... Преди 2 години май... С един приятел, с който си бяхме израснали заедно... Излизаме си една вечер по реката, както винаги, и той ми изръсва " Не ми говори повече за гаджето ти, омръзна ми вече да слушам простотиите, които ги върши тоя идиот с тебе... За толкова много време не успя да ме забележиш, а все след някакви комплексирани идиоти ходиш и те тормозят постоянно..." Все едно е вчера, така го помня... И той повече не пожела да бъдем приятели, за да можело да ме забрави... Не можех да повярвам, че толкова много години си споделяхме всичко, нонстоп заедно, спали сме в едно легло дори, говорили сме си с часове наред и той просто така прекъсна всичко... По едно време взе да ми липсва много... Обичах си го, ама като брат... Но го преодолях... Минаха години и ся сме на "Здрасти, как си, чао..." Та случва се понякога така... Имам едни познати - от най-добри приятели в най-влюбени... Понякога е взаимно, понякога не...
ivito_13
07-14-2008, 06:08
Разбираемо е ако някой ти е разбил сърцето да не търсиш друга връзка...ако е това ... но при случая със момчетата - те са си такива... а чуй сега ти сигурно флртувай със тях .. щом той те иска з нещо повече ... във моя случай моята компания са само момчета ... никой не ме е имал за нещо сериозно (освен гаджето ми) защото просто се разбираме приятелски ... според мен се трябва да промениш държанието си може би ги сваляш, без да си усащаш или ддз ...
The_Demon_Girl
07-14-2008, 12:30
Нормалните момчета никога не искат само приятелство от момиче.Начинът по който човек си избира приятелите определя това-общи интереси,поведение,излъчва не,начин на мислене.Момче да мисли като момиче не е нормално,както и обратно!
:? Не съм момче и не мога да кажа "какво искат нормалните момчета" , но от личен опит мога да ти кажа, че приятелството между момиче и момче е Възможно. Дори е по-силно от това момиче с момиче и момче с момче... Няма завист, двуличие ...
А и това че представители от двата пола не магат да имат еднакви интереси и начин на мислене са пълни глупости :lol:
Когато излизаш с някой, и когато сте само вие двамата е нормално да си помисли, че искаш нещо повече от него, а и отделно това се държиш приятелски.Излизай с повече хора, с компания, в която да има и момчета, и момичета и ще видиш, че положението ще е различно.Така насаме да излизаш с някой - наистина даваш напразни надежди, както казаха по-горе.
Marinceto
07-14-2008, 12:47
Аз пък вчера излизах само с най-добрия ми приятел (който е 3 години по-голям) и си лафихме ,разкарвахме е ,и сичко си беше чисто приятелски.Сичко е до човека и до това какво трси той в другия .Но според мен приятелство м/у момиче и момче може да ъществува ,ако има разлика ж годините ,а не е примерно колкото теб или 1 година по-голям . :)
Слава богу.. O:) щях да се разплача :cry:
mitakkka
07-14-2008, 14:17
приятелство между момче и момиче може да има но с малки изключения в държанието и в двамата-нека се държат близко-аз съм момче-имам мн приятелки-с всичките ми бивши останах в добри взаимотношения-и с приятелките и с бившите се държа като с гаджета-не мога просто иначе-само приятели-не става, но и аз ги ценя повече от гаджетата
И аз смятам,че просто приятелство между момче и момиче няма!Винаги единият започва да изпитва нещо повече от обикновено приятелство и тогава започват проблемите и обикновено "приятелството" се прекратява! :( Но е много хубаво когато и двамата са хем приятели,хем споделят едни и същи по-дълбоки чувства един към друг :)
play_life
07-15-2008, 18:30
Имам толкова много такива прятели просто излизаме никога не си развалям отношенията с тях нз просто му казвам отначалото че го приемам като фр ако разбере ок ама ако не няа смисъл както казаха да даваш напразни надежди :-o :?