View Full Version : dali me haresva ?
Az sum ot sf sega 6e stavam 10ti klas . Predi 2 ili 3 meseca (ne pomna to4no ) kazah na edno momi4e ot moq klas 4e go haresvam i t.n , tq mi kaza 4e v momenta haresva drugo mom4e i az i kazah ok i tfa be6e. Oba4e ottogava tq znae 4e q haresvam i vinagi kogato si govora s drugo momi4e ot klasa tq idva i hva6ta momi4eto za ruka i go vodi nqkude ili puk idva pri mene i po4va da mi govori razni raboti a znae 4e mn q haresvam , a nai lo6oto e qvno ne me uvajava za da e kazala na po4ti si4ki 4e sum i predlagal . nz kfo da mislia dali me haresva spored vas i ako ne za6to naprekusnato gi prai tiq raoti kat sme v (toest kato bqhme de sa sme vakanciiika ;D ) das , az si iam gadje v momenta ama se pak iskam da znam 6toto mn q haresvam i sig nikoga nqma da spra da q haresvam nz moje bi q obi4am :grin:
ako moje nqkoe momi4e da si kaje mnenieto 6e e perfe :-P
bebe_s_bazuka
07-09-2008, 18:49
Според мен само си играе с теб
emi tq po princip e mn haresvana ima mn obojoteli ;D bati dumata ;D i gi vurti mn mom4eta ( ne e kurva daje e kazala na edno fr 4e 6tela da bude destvena do 18 :X umna e ... ) i sig si prava 4e si igrae s mene
sapphirr
07-09-2008, 18:55
abe obi4a6 q ti...kak ne.tva tvoito e prosto stilmulirano jelanie poradi fakta 4e ne si polu4il tova,koeto si iskal.
kato cqla taq rabota e destka(samo det ne ste se durpali z akosite),"az taka.... tq ina4e".kato se pravi na interesna,tegli6 4ertata i si gleda6 tvoito gadje.
a tva e nai-lo6oto na 4ove6kata priroda-4e ne sme v sustoqnie da ocenim onova,koeto ima dokato ne go izgubi
NaNa_SladuRana
07-09-2008, 18:56
тя може да каже,че на луната има круши,а на марс летящи крави!Не се обиждай,но според мен е курва,защото има разлика между думи и действия :)
bebe_s_bazuka
07-09-2008, 18:56
Еми те самите и действия са показателни, а и щом върти много момчета по-добре гледай си гаджето и не и обращай внимание
e kato ti kazvam 4e q obi4am na4i q obi4am na si4ko sum gotov za neq (edin bokluk q obidi i go razmah daje v negovoto das hodih i tq neznae prosto ne iskam da me misli za nekuf lud ) da e obi4a6 nqkoi ne e li da si gotov na si4ko za nego !!!
NaNa_SladuRana
07-09-2008, 18:59
НЕ!
sapphirr
07-09-2008, 19:00
emi tq po princip e mn haresvana ima mn obojoteli ;D bati dumata ;D i gi vurti mn mom4eta ( ne e k***a daje e kazala na edno fr 4e 6tela da bude destvena do 18 :X umna e ... ) i sig si prava 4e si igrae s mene
of,a be q q rakarai taq 6mrukla-sorry za izraza ama e taka,a i tva na edin fr,a toi na edna fr,a tq na o6te edin fr,kazala 4e nz si kvo na 18.taq moga da ti kaja,4e sigurno samo v u6ite e devstvena ve4e
awe lelele kak da q razkaram samo za neq si misla 1 sedmica ne sum q vijdal osven na snimka i naprekusnato si misla za neq otiam na trenirovka - za neq misla pribiram za neq misla daje kat sum s jenata za neq misla :@ se kato q pokana nekude nemoje nakraq 6e otida u teh i 6e sedna na pc-to i i 6e i pusna edin film da gleame zaedno 4e mi pisna
115913859 puti q kana na kino tq se ima nekfa raota
sapphirr
07-09-2008, 19:03
mi tva neino si e jivo razgigravane na poredniq obojatel!takuv 4ovek,koito da si prvi gargara s tebe trqq li!?
emi nz ama mi e mn gadno i nz kfo da praa celo lqto nqma da q vida a predi pone kato q vida i mi staa6e po hubavo a sa nz
bebe_s_bazuka
07-09-2008, 19:09
Като я виждаш ти става хубаво, но хубаво ли ти е когато те разиграва по този начин.Предполагам не а и сега е лято, флиртове ала бала все ще я забравиш така ще е най-добре
sapphirr
07-09-2008, 19:09
ami trqbva da q preodolee6 za da se 4uvstva6 sam za sebe si po-dobre.az taka smqtam,trudno e i e kofti,ama nikoi ne e kazal,4e toq jivot e samo cvetq i rozi
ellelelelel :d e sa 6e i napi6a po skype 4e utre otiam pred neiniq blok i 6e q 4akam dokato ne izleze i otiame na kino dreeemi
Според мен само си играе с теб
+1 :)
hode6tsuvet ti nali raspraaa6 4e tfoita madama taka praila q kaji ti kfo napravi
sladur4etyYy
07-09-2008, 19:23
e kato ti kazvam 4e q obi4am na4i q obi4am na si4ko sum gotov za neq (edin bokluk q obidi i go razmah daje v negovoto das hodih i tq neznae prosto ne iskam da me misli za nekuf lud ) da e obi4a6 nqkoi ne e li da si gotov na si4ko za nego !!!
е като толкова я ''обичш'', кво правиш със сегашното си гадже или си с нея колкото да не си без нищо :? тая просто обича да разиграва момчетата, които я харесват, а ти я искаш толкова, защото тя не те иска. ако ти каже, че те харесва, след някоколко дена ве4е ще ти омръзне. а това, че постоянно й тичаш след гъза и все пак тя е безразлична към теб, не те ли навява на мисълта, че грешиш някъде? спри да й се натискаш и се дръж сякаш не ти пука, независимо какво прави тя, за да ти привлече вниманието. ако направиш така няколко пъти, ще спреш да си ''един от многото'' и, ако тя няма нещо към някой друг, ще й станеш интересен и може и да ти обърне внимание.
flirt написа:
е като толкова я ''обичш'', кво правиш със сегашното си гадже или си с нея колкото да не си без нищо тая просто обича да разиграва момчетата, които я харесват, а ти я искаш толкова, защото тя не те иска. ако ти каже, че те харесва, след някоколко дена ве4е ще ти омръзне. а това, че постоянно й тичаш след гъза и все пак тя е безразлична към теб, не те ли навява на мисълта, че грешиш някъде? спри да й се натискаш и се дръж сякаш не ти пука, независимо какво прави тя, за да ти привлече вниманието. ако направиш така няколко пъти, ще спреш да си ''един от многото'' и, ако тя няма нещо към някой друг, ще й станеш интересен и може и да ти обърне внимание.
1vo - ne i se natiskami ne ti4am sled guza 3 puti q pomolih da izlezneme predi da i kaja 4e q haresvam tq ne iska6e ....
2vo - v das ne govora s neq a tq idva i po4va da mi govori razni raoti za ocenki i t.n pri koeto az nz kfo da kaja i ako nema fr nablizo ne6o da govorat staaa mn tupo
3to- s drugi momi4eta nqam nikfi problemi prosto otiam pri tqh i po4vam da im govora razni raoti a neq tolko q haresvam 4e me e strah ako i kaja ne6to da ne e mn tupo i kak 6e go prieme iskam da izglejdam umen i t.n 4to - primerno ima edna madama ot klasa s koqto sme po4ti vinagi zaedno pregru6tame se zaka4ame si se ama kato fr i tq vinagi kato vidi a te sa mn dobri priqtelki idva i po4va da i govori razni gluposti hva6ta q za ruka i hukvat na nekude :-x
sladur4etyYy
07-09-2008, 19:50
flirt написа:
е като толкова я ''обичш'', кво правиш със сегашното си гадже или си с нея колкото да не си без нищо тая просто обича да разиграва момчетата, които я харесват, а ти я искаш толкова, защото тя не те иска. ако ти каже, че те харесва, след някоколко дена ве4е ще ти омръзне. а това, че постоянно й тичаш след гъза и все пак тя е безразлична към теб, не те ли навява на мисълта, че грешиш някъде? спри да й се натискаш и се дръж сякаш не ти пука, независимо какво прави тя, за да ти привлече вниманието. ако направиш така няколко пъти, ще спреш да си ''един от многото'' и, ако тя няма нещо към някой друг, ще й станеш интересен и може и да ти обърне внимание.
1vo - ne i se natiskami ne ti4am sled guza 3 puti q pomolih da izlezneme predi da i kaja 4e q haresvam tq ne iska6e ....
2vo - v das ne govora s neq a tq idva i po4va da mi govori razni raoti za ocenki i t.n pri koeto az nz kfo da kaja i ako nema fr nablizo ne6o da govorat staaa mn tupo
3to- s drugi momi4eta nqam nikfi problemi prosto otiam pri tqh i po4vam da im govora razni raoti a neq tolko q haresvam 4e me e strah ako i kaja ne6to da ne e mn tupo i kak 6e go prieme iskam da izglejdam umen i t.n 4to - primerno ima edna madama ot klasa s koqto sme po4ti vinagi zaedno pregru6tame se zaka4ame si se ama kato fr i tq vinagi kato vidi a te sa mn dobri priqtelki idva i po4va da i govori razni gluposti hva6ta q za ruka i hukvat na nekude :-x
ок де само не разбрах тва '' :-x '' за кво беше? нали питаш какво мислим, е аз ти казах какво мисля. а след като й каза че я харесваш, канил ли си я да излезете?
:-x tfa be6e 6oto se nerva ne za komentarite ne6to...
a sled kato i kazah 4e q haresvam daje ne iskam da hoda s klasa na kafe ili nargile ili kino ako tq hodi 6oto nemoga da gledam kak nqkoi drugi se natiska ,ima edin mladej ot klasa koito i se natiska mn ama go e strah ot mene da i kaje 4e q haresva i taka ...
sladur4etyYy
07-09-2008, 19:58
:-x tfa be6e 6oto se nerva ne za komentarite ne6to...
a sled kato i kazah 4e q haresvam daje ne iskam da hoda s klasa na kafe ili nargile ili kino ako tq hodi 6oto nemoga da gledam kak nqkoi drugi se natiska ,ima edin mladej ot klasa koito i se natiska mn ama go e strah ot mene da i kaje 4e q haresva i taka ...
еми като не си я канил след като си й признал, предлагам да опиташ. покани я веднъж и ако се направи на интересна, вкарай в действие това да не й обръщаш мн внимание. и само да допълня, че ако има желание да излезете, все ще намери време, а ако не иска, ще се оправдава, че е заета :wink: и все пак не мисля, че е добре да я каниш, след като все още си имаш гадже. гадничко е. ако не изпитваш нищо към гаджето, по-добре да я оставиш и тогава да действаш с другото момиче
predi da i kaja 4e q haresvam q kaneh da izlezeme s namerenieto da i kaja 4e q haresvam kato se vidime nqkude . tq ne iska6e i zatfa sled u4ili6te i kazah na burzo kakfo 4uvstvam tq mi kaza 4e e oburkana i nz kfo da kaje az i kazah ako moe da stane ne6to prosto da mi kaje ako ne ok i tq mi kaza 4e v momenta haresva edno mom4e ( tfa go znaeh za tfa mom4e ne si go e izmislila ) i az i kazah ok i ottogava ni6to ne i govora nito ni6to samo ve4e gorespomenatite raboti koito tq prave6e .... !!!
Prosot iskam da se izqsnq sus sebe si i 4uvstva mi i ako moha po nqkakuf na4in da spra da mislia za neq !!! oba4e se si misla 4e ispitva ne6to kum mene taq gospojica!!!!!!!!
moon_flower
07-09-2008, 20:06
Ами аз ще си коментирам по най пътвия ти пост...
Имам приятелка,която по същия начин правеше.Да видим дали съм разбрала.Тя не излиза с теб,но като види,че говориш с друго момиче почва да ревнува?От момичето,което аз познавам,знам че тя не харесва момчето,с което прави същото,но се дразни от факта,че той я харесва и в същото време заговаря други.Звучи тъпо и наистина е.Та аз си правя заключението,че това момиче просто си играе с теб и те разиграва и определено си търси внимание...
e kfo da prava za da q zabrava
a zabraih da kaja 4e nai dobrata i priqtelka koqto e su6to ot klasa mi kaza 4e tq ne haresvala futbolisti 6toto bili kurvari a az ne sum kurvar .... kazah go na nai dobrata i priqtelka dano da si si govorili i tq da i e kaaala
Whyniser
07-09-2008, 20:13
Каквото си искаш.Само не оставай във вас да :cry: и да ми слушаш там некви си песнички. :-D
flirt написа:
Каквото си искаш.Само не оставай във вас да и да ми слушаш там некви си песнички.
e az da ne sum pedal we :D sa si otiam na more s otbora i dano tam da uspeee da q zabraaa ama vse pak 4 meseca nemoga da q zabraa ta sega nz