View Full Version : edin spor?!
Znam ,4e e tapo i nqma ni6to o6to s sexsa ,no iskam mneniq po spora; jenite trqbva da si mahat mah4etata (kosam4etata po racete) i kolko ot vas go pravqt ili majete trqbva da si podarjat vejdite kogato sa stanali po4ti v edna sa se sleli !!!!! molq za mneniq
amiiiiiiiii moite ne sa mn po racete i za tva ne gi maham,no za majete mislq 4e da-vse pak sme vav 21 vek :) ne vav kamennata era :lol:
FucKtheSyStem
07-09-2008, 21:07
"Почти една и са се слели" :shock: Ем мен такива вежди мн ме дразнят и определено трябва да си ги отделят една от друга :D За мъхчето...Ако са руси косъмчета и не си личат няма проблем да си стоят :)
първият ми приятел, който много си обичах и адски ме привличаше и възбуждаше, беше с една вежда, при тва някви черни рунтави вежди.. :lol: е някак си привличаше ме, и сега не мисля че е толкова отвратително, та чак да си карам гаджето "махай ги, махай ги!", но да, вече мисля че е по-добре момчетата да си чистят веждите. (не да ги оформят като гейчета!)
picha_gnida
07-09-2008, 21:07
Махам си тези по ръцете, но не го считам за задължение. Така ми харесва повече (постоянно си пипам ръцете - много са гладки!). А за мъжете - не. Освен ако не е много тежък случай на моновежда. Тогава може лека инвазия с ножицата. Един флиртаджия си провали свалката с мен така - просто не се удържах да не се подиграя на окълцаните му вежди.
fuck_brainpants
07-09-2008, 21:09
Туй мъжете да се бръснат за мен е адски педалско разбирам хуя си да обръсне, брада.... леко да си разедини веждите..... ама чак пък да са прай на някво трансексуално... ай да бяга.....
donkihot
07-09-2008, 21:09
ти сам каза мъх-закакво да си махам мъха..тогава и по гърба и навсякъде по тялото трябва да се обезкосмявам..за мъжете...ако се налага да..но ина4е да си изтъняват веждите като жени-не
Мисля, че мястото на тази тема не е в раздел Секс.
За мъхчетата по ръцете на жените - ако е светъл мъх да си седи така. Само когато има тъмни косми и седят грозно тогава може. Моите не бяха толкова тъмни, но аз исках там да ми е гладичко затова си ги махам.
За мъжете и момчетата с една вежда - това не ми харесва, много е грозно. Нужно е само да си махнат косъмчетата посредата.
ROCKLIFE
07-09-2008, 21:20
"Почти една и са се слели" :shock: Ем мен такива вежди мн ме дразнят и определено трябва да си ги отделят една от друга :D За мъхчето...Ако са руси косъмчета и не си личат няма проблем да си стоят :)
+1
:smt023
Мисля, че мястото на тази тема не е в раздел Секс.
За мъхчетата по ръцете на жените - ако е светъл мъх да си седи така. Само когато има тъмни косми и седят грозно тогава може. Моите не бяха толкова тъмни, но аз исках там да ми е гладичко затова си ги махам.
За мъжете и момчетата с една вежда - това не ми харесва, много е грозно. Нужно е само да си махнат косъмчетата посредата.
Напълно на същото мнение съм... :)
spiderka
07-09-2008, 21:32
емм,логично мъжете да имат две вежди-не една :lol: :lol: :lol:
AngerFist90
07-09-2008, 22:35
Махането на вежди при мъжете е смешно Аз видя ли такъв му се смея яко ... какво хубаво има в някакъв дето има тънки вежди? Ми супер педалско е и не смятам, че трябва да се правят по-тънки .
Махането на вежди при мъжете е смешно Аз видя ли такъв му се смея яко ... какво хубаво има в някакъв дето има тънки вежди? Ми супер педалско е и не смятам, че трябва да се правят по-тънки .
Е,не да ги правят по-тънки,а просто да ги отделят,че иначе е ... първобитна работа ... :shock:
AngerFist90
07-09-2008, 22:42
е да всъщност не съм прочел темата,както трябва. Грешката е моя..извинявам се.. иначе съм съгласен :) Трябва да се разделят :D :D :D
Те по-скоро имат в предвид, веждите да се почистват.Например посредата или отдолу леко ако има отделни и излишни косъмчета.Иначе и аз съм виждал момче с много оскубани и тънки вежди и въпреки, че си личеше, че не ги е скубал сам пак си изглеждаше смешно.
sexy_tigar4e_MM
07-10-2008, 14:27
Znam ,4e e tapo i nqma ni6to o6to s sexsa ,no iskam mneniq po spora; jenite trqbva da si mahat mah4etata (kosam4etata po racete) i kolko ot vas go pravqt ili majete trqbva da si podarjat vejdite kogato sa stanali po4ti v edna sa se sleli !!!!! molq za mneniq
Зависи от това какви са космите по рацете на една жена- при всеки е различно. А за веждите- твърдо ДА :-P Това НЕ е гейска проява, точно обратното- селско и "байганьовско" е един мъж да ходи обрасъл над очите, с една обща вежда, като маймун :( Мъжете като чуят за скубане на вежди и си представят, че ще им ги направят едни такива тънки, с чупка, едва ли не :-D :-D Няма такова нещо- като отидеш на козметик, те си знаят как да ги направят. Прави добро впечатление като погледнеш лице и две вежди, е не една :-D
sexy_tigar4e_MM
07-10-2008, 14:30
НЕ става въпрос за изтъняване, а за ПОЧИСТВАНЕ. Разликата е ОГРОМНА. Ама като не разбирате, само глупости говорите :? :razz:
първият ми приятел, който много си обичах и адски ме привличаше и възбуждаше, беше с една вежда, при тва някви черни рунтави вежди.. :lol: е някак си привличаше ме, и сега не мисля че е толкова отвратително, та чак да си карам гаджето "махай ги, махай ги!", но да, вече мисля че е по-добре момчетата да си чистят веждите. (не да ги оформят като гейчета!)
не да ги оформят като гейчета,ама като видиш такова момче,добре поддържано,по улиците и ти харесва нали?
Тука няма никав спор .. има две твърдения.Да темата наистина не е за тук
Аз си махам косъмчетата по ръцете , а за мъжете да могат да ги по почистват ,но не и прекалено :-D
против срастналите вежди .едновежд 4овек=пра пра пра пра внук на Филип Тотю
Nadelina
07-10-2008, 17:23
Maham si kosmite na rycete. Myjete, koito imat EDNA vejda trqbva da se postaraqt da stanat dve.
jelatelno e momi4etata da ne si mahat kosum4etata ot rucete ina4e posle 6e stanaty kato 4ubaka ot STAR WARS no puk ako sa mnogo da gi mahat no s pinsetka ili ne znam tam s kvo samo da ne gi brusnat ina4e posle 6e zadminat i nas mom4etata :-D