PDA

View Full Version : Още и още секс !

tedikurtakova
07-09-2008, 21:37
Олее,хора помогнете ми! Незнам ама напоследък си мисля само за секс! Само това ми се върти в главата и не мога да спра да мисля за това.Като видя някое момче му гледам само задника и започвам да си мисля как ще му сваля слиповете :oops: . А пък моя приятел ако го хвана незнам какво ще го правя.Аз Ви казвам,направо ще го скъсам!За пояснение все още с него не сме го правили ама на мен толкова ми се искаа,че чак ми се ревее :-| Абе не зная какво ми става напоследък.Хормоните яко са ме подгонили! ПОМОЩ !!!

bulgarche
07-09-2008, 21:40
Енаьето муй майката

spiderka
07-09-2008, 21:42
уфффф,милата... проблем си е тфа тфойто :lol: :lol:

ROCKLIFE
07-09-2008, 21:43
действай с приятеля си... :smt079

haterkata
07-09-2008, 22:09
всеки минава през тва спок ще ти мине ;-)

psihqsala
07-09-2008, 22:16
Какъв още и още секс,като ти даже не си го пробвала? Бтв спала ли си с момче досега? Иначе,като толкова ти се .... , имаш си приятел, използвай го бре, аз такива не мога да ги разбера ..

L0v3_suX
07-09-2008, 22:19
Какъв още и още секс,като ти даже не си го пробвала? Бтв спала ли си с момче досега? Иначе,като толкова ти се .... , имаш си приятел, използвай го бре, аз такива не мога да ги разбера ..
+1 8-)

plmn
07-09-2008, 22:26
Ми прави бе.Какво те спира. :D

romantika_f_13
07-10-2008, 10:08
авторката маи е на 14 :-o :-D така четох в друга тема
и мнооооого добре я разбирам :D :D :D :oops:

dantro
07-10-2008, 10:12
Олее,хора помогнете ми! Незнам ама напоследък си мисля само за секс! Само това ми се върти в главата и не мога да спра да мисля за това.Като видя някое момче му гледам само задника и започвам да си мисля как ще му сваля слиповете :oops: . А пък моя приятел ако го хвана незнам какво ще го правя.Аз Ви казвам,направо ще го скъсам!За пояснение все още с него не сме го правили ама на мен толкова ми се искаа,че чак ми се ревее :-| Абе не зная какво ми става напоследък.Хормоните яко са ме подгонили! ПОМОЩ !!!

Неразбрах точно каква помощ искаш и с какво можем да ти помогнем :shock:

Mc_to
07-10-2008, 10:19
ela pri men az 6ete orpava :D nemoa vi razbera moi4etata em iskate em nepuskate :grin: :lol:

xaxa
07-10-2008, 10:25
действай с приятеля си... :smt079
da nai dobre go iznasili :lol:

SpOrTs_GiRl
07-10-2008, 10:57
Слушай сега .. Ако знаеш горе-долу кога излиза от тях .. Причакваш го малко по-встрани .. Скачаш отгоре му и му захлупваш един черен плик на главата. Буташ го бързо в някой храст, докато не се е задушил .. Ииииии сваляш му там слипове/боксерки, скачаш върху него и го изнасилваш !! .. Ако почне да се съпротивлява и да вика нещо, пак му захлупваш плика да мълчи .. ;)

valdesbg
07-10-2008, 11:03
Слушай сега .. Ако знаеш горе-долу кога излиза от тях .. Причакваш го малко по-встрани .. Скачаш отгоре му и му захлупваш един черен плик на главата. Буташ го бързо в някой храст, докато не се е задушил .. Ииииии сваляш му там слипове/боксерки, скачаш върху него и го изнасилваш !! .. Ако почне да се съпротивлява и да вика нещо, пак му захлупваш плика да мълчи .. ;)

:razz:

Ей тва е :)

А иначе....какъв е проблема?

hahavteen
07-10-2008, 11:10
А защо не мастурбираш по-честичко? Пък и след като си имаш гадже просто не разбирам проблема...

death_wish_
07-10-2008, 11:10

да ти и'ам проблема.. :D

а иначе...

действай с приятеля си...

jghgh
07-10-2008, 11:13
всеки ли трябва да си прави тема "постоянно мисля за секс" .. ако не се лъжа наскоро имаше една друга такава...
напъхай си краставица в оная работа, купи си вибратор, хвани си момченце, скречосвай си и т.н.
пубертет и хормони, хората май ти отговориха вече..
и бтв ако си на 13-4 и се изчукаш, няма да ти хареса въобще и ще ти мине всякъв мерак за секс, както на мен ми мина като го направих на 13
срам не срам тва е истината :)

дано съм ти помогнала хаха

Abigoria
07-10-2008, 12:08
Девствена си, нали?

Xtuning
07-10-2008, 12:21
Да ти иам проблемите :razz: :razz: :razz:

tedikurtakova
07-10-2008, 13:25
Thanks people! Мисля да направя точно това дето го написа SpOrTs_GiRl :grin: много ще е забавно.

death_wish_
07-10-2008, 13:51

:shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :razz: :razz: :razz: :razz:

stefity
07-10-2008, 13:57
Луда 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

eXciTeD
07-10-2008, 20:27
И при момичетата е така, и при момчетата е така, просто супер лошо ниво на комуникация. Решението е елементарно: Намираш си 1 загорял като теб(десетки хиляди са) :grin:

DevilWish
07-10-2008, 20:38
А защо не мастурбираш по-честичко? Пък и след като си имаш гадже просто не разбирам проблема...
И аз нещо не разбрах проблема и как по-точно да помагаме ама . .. :-o

WILD__BOY
07-10-2008, 20:41
и кво ни пука на нас, че на теб ти се ебе?
къв е смисъла изобщо от тоя пост?!