View Full Version : Защо му спада... ??? :(((
С приятеля ми решихме да правим секс с презерватив ( до сега сме го правили без..), но аз реших, че вече трябва да използваме поне едно презпазно средство и се спряхме на презервативите, но кгато му го сложих и когато започнахме да го правим не минаха и 5 мин и **** му спадна.. Каза, чев не можел да усети нищо... След това сменихме презерватива и пробвахме още няколко пъти, но не се получи.. Никога не се е получавало така, когато не сме използвали презервативи... :(:(:( Дайте ми съвет какво да правя... Тази вечер се бях настроила за нещо ново и романтично, но в крайна сметка се прибрах разочарована и в кофти настроение.. :(
AngerFist90
07-09-2008, 22:30
по-тънки презервативи за максимално чувство на приятеля ти Кой знае какви гуми са ви пробутали за презервативи :D :D така, че сменете презерватива
spiderka
07-09-2008, 22:31
xaxax и с нас беше така---мила,презервативите са били много стегнати....
Не бяха стегнати, бяха перфектни.. Неговия размер иии.. всичко си беше наред.. все пак аз ги купувах DUREX този лилавия най- тънкия... абе просто му беше перфектния номер но... не се получаваше... и ми стана мн кофти щото той седеше и си го вкарваше и изкарваше .. все едно нищо не прави.. Нищо не чувстваше..
spiderka
07-09-2008, 22:38
Не бяха стегнати, бяха перфектни.. Неговия размер иии.. всичко си беше наред.. все пак аз ги купувах DUREX този лилавия най- тънкия... абе просто му беше перфектния номер но... не се получаваше... и ми стана мн кофти щото той седеше и си го вкарваше и изкарваше .. все едно нищо не прави.. Нищо не чувстваше..
тогава проблема може да е в това,че той за първи път използва презерватив и затова му е било некомфортно...Ще се оправите :P
тогава проблема може да е в това,че той за първи път използва презерватив и затова му е било некомфортно...Ще се оправите :P
А спред теб дали ще свикне.. Щото вече достатъчно ми се изправяха косите от притеснения и не ми се ска да го правя без презерватив... Той преди малко ми обеща утре пак да пробваме ама.. :( :( :?
spiderka
07-09-2008, 22:52
А спред теб дали ще свикне.. Щото вече достатъчно ми се изправяха косите от притеснения и не ми се ска да го правя без презерватив... Той преди малко ми обеща утре пак да пробваме ама.. :( :( :?
почти 100% съм убедена,че всичко ще бъде наред...не се притеснявай повече,но каквото и да става,без предпазни мерки не опитвайте 8)
Благодаря ти, все още се надявам да е от това, че не е свикнал и най- накрая да успеем.. :)
spiderka
07-09-2008, 22:57
Е,ако има нещо лошо,пиши пак. Успех !!! :-D :-D :-D
Wrathchild
07-10-2008, 00:07
Първо, защото е свикнал без презерватив. Второ, на дюрекс лилавия е просто с повече лубрикант. Макар, че Durex като цяло имат 3 вида лилави - Елит, тези, които казах, че са с повече лубрикант, Ултима и Комфорт XL. За последните 2 обаче не знам дали ги има в Б-я...Тези новите Love са хубави, както и Pleasuremax. Пробвайте с тях и вижте какво ще се получи. Може и с Performa да пробвате, ама те не мисля, че ще ти свършат някаква работа, тъй като са мъничко по-дебели от тези, които току-що изброих. Иначе са стандартна дебелина, ама като е свикнал на натуралното и ще му трябва време за адаптация. И е наложително да махнете бензокаина отвътре, освен ако не си падате по... изтръпващи и обезчувстващи... усещания.
amatorium
07-10-2008, 00:14
Po shiroki prezervativi polzvaite. 8)
mitakkka
07-10-2008, 05:32
при мен беше горе долу същото-аз само с презерватив съм го правил толкова години-и след това с едно гадже почнахме само без-толкова мн ми хареса че като сложихме презерватива като твоя приятел бях-нищо не усещах вече-супер гадно беше и съжалявам че пробвах без презерватив-опитах от забранения плод и ся гадно :o :-o
krem4et0
07-10-2008, 05:57
Първо, защото е свикнал без презерватив.
И аз си мислех, че има нещо такова. От 6-7 месеца моя не беше слагал презерватив, но миналата събота решихме да пробваме новия Дюрекс и сложи....свърши си почти за същото време, както без презреватив (най-много + 1-2 минути). Няма такива нещо като свикване или не. Това си е нагласата - не искам презерватив и той ще спада, докато не го направим пак на голо. Бтв не мисля, че Дюрекс са най-добрите презервативи. Триенето с тях не ми допада. Усеща се прекалено много самия презерватив, а с някои други чувс9твам и топлината на кожата му под кондома......аз лично не съм фен на марката и определено Cool смятам, че са по-добри-тънки, приятни на допир...абе те ми харесват на първо място.
Еми, мацка, кво о4акваш.. Щом е свикнал да го правите без гума, когато я сложи, няма да усеща нищо.. Или ще свикне с времето и ще се оправи, или ще трябва да минете към някви други предпазни мерки.
Wrathchild
07-10-2008, 09:26
Първо, защото е свикнал без презерватив.
И аз си мислех, че има нещо такова. От 6-7 месеца моя не беше слагал презерватив, но миналата събота решихме да пробваме новия Дюрекс и сложи....свърши си почти за същото време, както без презреватив (най-много + 1-2 минути). Няма такива нещо като свикване или не. Това си е нагласата - не искам презерватив и той ще спада, докато не го направим пак на голо. Бтв не мисля, че Дюрекс са най-добрите презервативи. Триенето с тях не ми допада. Усеща се прекалено много самия презерватив, а с някои други чувс9твам и топлината на кожата му под кондома......аз лично не съм фен на марката и определено Cool смятам, че са по-добри-тънки, приятни на допир...абе те ми харесват на първо място.Пропуснах и аз момента с пхисическата нагласа...
А относно презервативите, всеки си е различен... в смисъл, ето, на мен най-много ми харесват Дюрекс, на теб не. На други пък им харесват Лайфстайлс, а аз когато пробвах с мъжо въпросните Extrapleasure или нещо подобно, еми нито аз, нито той усетихме нещо и накрая минахме на добрия стар Дюрекс. Просто препоръчвам това, с което съм запозната :)
krem4et0
07-10-2008, 10:01
О, Лайфстайлс също е добре.......то на тоя принцип аз Спортекс трябва да препоръчвам, защото са първите и най-много използвани от мен презервативи. Всъщност и те не са лоши....просто не разбирам защо трябва да давам 3 лв за Дюрекс като други от лев и 60 са не по-лоши от тях...
както и да е. Идеята е тя все пак де реши иска ли да прави безопасн секс или не. Ако иска-ще каже, че без кондом, няма да има нищо. А пък да видим ако го остави на сухо 1 месец, няма ли да усеща нищо? През автомобилна гума ще усеща.......
Wrathchild
07-10-2008, 10:28
Има нещо вярно.
Но от Лайфстайлс не съм доволна, а Спортекс са се късали на много мои познати и не ми се рискува, имам един гаф зад гърба си, не искам втори.
Но за всеки е различно както казах, едни са доволни от едно, други - от друго.
debeli t1nki 1 prezervativ e 14 p1ti po t1nak ot kojata kakto iskaite go razbiraite 8-)
_crazy_baby_
07-10-2008, 11:26
Хубаво е 4е си се сетила за предпазни мерки но за6то 4ак сега ако бяхте по4нали отна4ало до сега 6те6е да е свикнал...А относно durex love 4есно казано по големи боклуци не бях виждала не стига 4е е къс на мъжа ми нз докаде му стига6е но не бе6е както другите а и бе6е адски малък нз скъсаха се 1 2 абе направо нямам думи аз пове4е от тея durex love няма да зема съ6тото и за durex elitte те пък много лесно се късат абе като цяло съм разо4арована от марката durex затова си караме на context classic :P
Wrathchild
07-10-2008, 11:51
И аз споделям мнението за Durex Elite. При нас пък много се хлъзгаше и 1000 пъти трябваше да проверяваме дали си е на мястото, че един път имахме случай, в който докато правим секс се оказва, че презерватива го няма... намерихме го на другия край на леглото :razz: Повече такива преживявания не искам, макар да не беше с Елит... отплеснах се, както и да е.
Впрочем и Performa се е оказвал малък на мъжа ми, ама това беше единичен случай, сигурно беше някакъв дефектен. Както и Select са му къси... То попринцип никой презерватив не му става изцяло на дължина, ама...
valdesbg
07-11-2008, 06:43
Ем...момчето се е скофтило, споко, ще свикнете:)
princesa_viki
07-11-2008, 07:12
почти 100% съм убедена,че всичко ще бъде наред...не се притеснявай повече,но каквото и да става,без предпазни мерки не опитвайте 8)
И аз съм на това мнение.Дай му малко време да свикне,защото и това си е промяна за него.
na priqtelq mi se e slu4valo da mu spada shtoto ne mu pravq svirka xx
taka 4e cqlata istoriq e zashtoto toi prosto ne iska taq promqna i e prekaleno golqm egois za da misli i za tvoeto zdrave!
A_Loving_Girl
07-11-2008, 14:38
Ще свикне,и ние със моя прител имахме този проблем...но решихме,че не искаме друг по-голям проблем който да го буташ в количка.
taka 4e cqlata istoriq e zashtoto toi prosto ne iska taq promqna i e prekaleno golqm egois za da misli i za tvoeto zdrave!
Не бих искала да определяте приятеля ми какъв е без да го познавате... До сега не сме го правили с презрватив не защото той не е искал, а защото бяхме решили така и двамата... Но аз вече искам да го правя с презерватив.. И той беше съгласен с мен.. Никага не ми е поставял условия за нещо и винаги сме били на едно мнение.. с този човек съм от една година и го познаам по- добре и от петте си пръста.. Нямали сме никога проблеми в леглото или както някой по- горе каза, че "може би не съм го възбуждала.. " Бих искала да си спестявате тези коментари моля.. Не че се опитвам да ви подразня с нещо, но като не познавате някой, недейте да давате акъли какъв бил и какъв не... Задала съм тази тема, за да попитам дали някой е изпадал в същото положение и да ми даде истински и искрен отговор.. А не безсмислени глупости...
!
А и според мен е добре да се замислиш дали твоя приятел не мисли за теб и те използва само да му "правиш свирка" , щом не може да си вдигне оная работа.. Не че се заяждам, ама така прозвуча... :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:
аз пък без капут не смея...не ме е шубе от болести защото съм сигурен в момичето си...обаче ме е страх да не и напълня вагината с човечета...имам чувството че няма да се усетя и ще свърша...
t1n4e7o, не знам на колко години си, но как може до сега да сте го правили без никакви предпазни средства???
t1n4e7o, не знам на колко години си, но как може до сега да сте го правили без никакви предпазни средства???
На почти 17 съм и това е първото момче, с което го правя без презерватив и вече една година нищо не е ставало.. Просто си имаме доверие един в друг.. Незнам какво сте се юрнали и вие с тези презервативи и течности и незнам си какво.. Според мен шанса да се забременее когато и двамата партниори си имат доверие е минимален... все пак аз го правя вече една година без предпазни средства... и нищо ми няма... Просто искам да съм по- сигурна и да ползвам презерватив.. Не че защото мисля, че ще стане нещо, а за лично успокоение.. Например като ми закъснее 2 или 3 дни, защото цикъла ми не е от най- редовните.. :)
FeelMyPain
07-11-2008, 17:12
хьахьахьахьхьахьахьахьахь ахьхьахь
ьахьахьахьахьахьхьхьхьхьх ьхьхьххь
хьахьахьахьахаьхахаьхьахь ахьхьхьх
Нека видим дали разбрах правилно.
Ако имам ДОВЕРИЕ на приятелката си, НЯМА ШАНС тя да забременее?
УАУ!!!
Ти разби всички закони за физика,химия,биология и още един куп! :lol:
PsychoHoliday
07-11-2008, 17:16
На въпроса зашо му спада отговора е лесен
- защотото не го кефиш ,само си убива времето с теб
УАУ!!!
Не е въпроса в нея, а в теб.. Ако незнаеш къде да се празниш и къде не.... Щом до сега съм си била добре.. сам си прави извода...
На въпроса зашо му спада отговора е лесен
- защотото не го кефиш ,само си убива времето с теб
А на това, което ти написа.. Просто No Comment!!! С простаци не ми се занимава... Ако ме познаваше или пък него, както и да е .. Но в момента плямпаш, колкото да си отвориш устата без и грам да се замислиш...
И по- добре вземете я махнете вече тази тема.. Разбрах каквото ми беше нужно... А когато вече никой няма какво да каже, хората ги избива на простотия.. И вместо да кажат нещо по темата, говорят само глупости...
baby_inloff
07-11-2008, 18:54
TRIBESTAN i shte dignesh samoleta :D:D:D:D
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
8-) 8-) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :-D :-D :razz: :razz: :razz: :razz:
blackfate
07-11-2008, 19:27
Уау... годинка без презервативи и сте се упазили - браво на вас ...
Бих ви препоръчала Виталис сензитив ... чувството било почти същото като все едно е без ... поне така казват :lol:
Пробвайте, нищо не губите ...
приятелят ти е ] ЛИГЛЬО
Щом казваш...
Изморих се вече от безсмислени отговори и съобщения... Така, че говорете каквото ви душа иска.. Не ми прави впечатление вече...
Не бих искала да определяте приятеля ми какъв е без да го познавате... До сега не сме го правили с презрватив не защото той не е искал, а защото бяхме решили така и двамата... Но аз вече искам да го правя с презерватив.. И той беше съгласен с мен.. Никага не ми е поставял условия за нещо и винаги сме били на едно мнение.. с този човек съм от една година и го познаам по- добре и от петте си пръста.. Нямали сме никога проблеми в леглото или както някой по- горе каза, че "може би не съм го възбуждала.. " Бих искала да си спестявате тези коментари моля.. Не че се опитвам да ви подразня с нещо, но като не познавате някой, недейте да давате акъли какъв бил и какъв не... Задала съм тази тема, за да попитам дали някой е изпадал в същото положение и да ми даде истински и искрен отговор.. А не безсмислени глупости...
ami 4esno kazano az podhodih dosta izkreno xax daje dadoh li4en primer i syshto sym s gadjeto ot edna godina.. prosto myjeta ponqkoga sa nagli syshtestva dori i da ne si go priznavat! 4esno kazano priqtelq mi she napravi vs za mene no ne trqbva da mu otpuskam priomnkata zashtoto toi reshava 4e sym mu dlyjna edva li ne za nqkoi neshta! Taka e pri vs! PRiqtelq ti e bil sviknal bez! Sega mu e kofti sys i syotvetno mu spada zashtoto vse pak ne e sviknal a i tova spadane e na psihi4eska osnova a ne na fizi4eska! Taka 4e ne mi se obqsnqvai ! She vidime kakvo she ti govori sled 1 sedmica kato mu pisne ideqta s prezervativa!
i s taq lipsa na prezervativi... gledai da ne te podgoni tripera ;)
Virtuallll
07-11-2008, 21:43
Мисля, че нямате достатъчно опит... И аз съм така :?
PsychoHoliday
07-12-2008, 11:09
доста опитен ми изглеждаш
krem4et0
07-12-2008, 12:15
На почти 17 съм и това е първото момче, с което го правя без презерватив и вече една година нищо не е ставало.. Просто си имаме доверие един в друг.. Незнам какво сте се юрнали и вие с тези презервативи и течности и незнам си какво.. Според мен шанса да се забременее когато и двамата партниори си имат доверие е минимален... все пак аз го правя вече една година без предпазни средства... и нищо ми няма... Просто искам да съм по- сигурна и да ползвам презерватив.. Не че защото мисля, че ще стане нещо, а за лично успокоение.. Например като ми закъснее 2 или 3 дни, защото цикъла ми не е от най- редовните.. :)
само да вметна, че рискът при прекъснат полов акт от бебче е 25-30%, защото може да еякулира без да се усети, може да не успее навреме да ги извади, могат да станат 1001 неща. И на какво се базира доверието между вас? нима сте се хванали за ръчичката и сте си направили абсолютно всички и къвни и венерологични и гинекологични изследвания!?
И на какво се базира доверието между вас? нима сте се хванали за ръчичката и сте си направили абсолютно всички и къвни и венерологични и гинекологични изследвания!?
Да.. защото той претърпя операция преди няколко месеца и му правиха пълни излседвания.. Аз също си направих... (Включително и за венерически болести... )
em zavisi koi kak svikne prosto ot promqnata e stanalo taka i sa trqbva vreme da svikne ne se pritesnqvai :)
didi_baby
07-20-2008, 08:08
С приятеля ми затова винаги го правим без,вади го по-рано и тогава няма проблеми,но удоволствието е максимално :P
С приятеля ми решихме да правим секс с презерватив ( до сега сме го правили без..), но аз реших, че вече трябва да използваме поне едно презпазно средство и се спряхме на презервативите, но кгато му го сложих и когато започнахме да го правим не минаха и 5 мин и **** му спадна.. Каза, чев не можел да усети нищо... След това сменихме презерватива и пробвахме още няколко пъти, но не се получи.. Никога не се е получавало така, когато не сме използвали презервативи... :(:(:( Дайте ми съвет какво да правя... Тази вечер се бях настроила за нещо ново и романтично, но в крайна сметка се прибрах разочарована и в кофти настроение.. :(
mi taka e kato e ypital vednaj ot zabraneniq plod,6te my trqbva vreme da svikne s prezervativi ne se bezpokoi 6te si doide vsi4ko na mqstoto si
Karamel4e_to
07-20-2008, 09:22
УАУ!!!
+1 :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :grin: :grin: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz:
krem4et0
07-20-2008, 09:43
А преди тия няколко месеца ? Айде моля ви се нали ви знам. Имате връзка 1 месец и вече си имате огромното доверие да правите секс без презерватив. Разбирам да сте си първи и да пиете ок, ама ей така.....направо си е жив риск!
DevilWish
07-20-2008, 10:31
MmMm ако не се получва ,все пак виждам ,че сте заедно 1 година ,а и вече сте се почнали без ,така че най-добре си купи противозачатъчни ;) Не зная в какви отношения си с майка си ,но аз вчера бях с моята при доктор ,за да изпишат хапчета . . . ако знае ,че го правите кажи й ,че те е страх да не се скъса презерватива и за това искаш хапчета ;) А ако не ,отиди сама ,докторите са длъжни да пазят тайна на пациента и нищо няма да кажат на Вашите ;)
Презерватива му е бил малък .. и аз и прителчета сме имали същия проблем .Не е нищо сериозно 8)
B.O.OM..
07-20-2008, 19:52
Ми просто като сте почнали без и ся промяната е от яко към гадно и още не е свикнал...но нз дали ще свикне... :) :) :) :)
MmMm ако не се получва ,все пак виждам ,че сте заедно 1 година ,а и вече сте се почнали без ,така че най-добре си купи противозачатъчни ;) Не зная в какви отношения си с майка си ,но аз вчера бях с моята при доктор ,за да изпишат хапчета . . . ако знае ,че го правите кажи й ,че те е страх да не се скъса презерватива и за това искаш хапчета ;) А ако не ,отиди сама ,докторите са длъжни да пазят тайна на пациента и нищо няма да кажат на Вашите ;)
Майка ми знае, че го правим от доста време и й споделих за хапчетата, но мисли, че съм още малка за да ги взимам.. Каза ми " Еми ти си си решила да правиш секс, като те е страх за презерватива просто няма да правиш!" :D и е против тези противозачатъчни... Но вече пробвахме Durex Ellite i Durex Arouser и двата ги бива.... първия път неможа да свърши с тях, втория му беше малко трудничко също, но взехме да се оправяме с презервативите.. МАлко кофти е усещането да минеш ей така от нищото на презервативи, но мисля, че се оправяме лека полека :) И все пак благодаря на всички за разбирането ! :)
SK0RP10N
07-20-2008, 21:55
Prezervativite sa mu bili tesni.
Щото си дебела и грозна и го отвращаваш.
А пък ти си черен мангал и миришеш на смеска между пор и магарешки фашкий :D :D :grin: :grin: :D :D :grin: :grin:
8) 8) 8)като гледам му спада 'щото не се възбужда от 11-годишната ти особа
Щото си дебела и грозна и го отвращаваш.
А пък ти си черен мангал и миришеш на смеска между пор и магарешки фашкий :D :D :grin: :grin: :D :D :grin: :grin:
8) 8) 8)като гледам му спада 'щото не се възбужда от 11-годишната ти особа
Значи първо- много моля такива като вас да не се обаждат!
Второ- Без да знаете нищо за мен и него не се обаждайте! Споделяла съм че съм на 17!
- Мраза такива комплексари като повечето от вас да си избиват комплексите като пишат простотии.. "Не ме хааресвал", "грозна съм била", дебела съм била" и нз си още какво... Абе що повечето от вас не се погледнат, ами си избиват комплексите върху другите?
И все пак за подобни коментари вече си остава - NO COMMENT!
Омръзна ми да се занимавам с пикльовци...