Влез

View Full Version : Отмъщение ????

Vichko0o
07-10-2008, 17:51
Вероятно темата може и да не ви допадне или да ви се стори тъпа но искам да попитам! Бихте ли отмъстили на някой който ви е наранил много сериозно който ви е изневерил излъгал е че ви обича и вие сте се влюбили в него/нея и в крайна сметка пак сте прецакани и всичките такива кофти неща..... Бихте ли искали да отмъстите , бихте ли го направили и как ?

desity_1936
07-10-2008, 17:58
v parviq moment kogato me e naranil bih zapo4nala da izmislqm vsqkakvi na4ini za otma6tenie , no posle s pomo6ta na fr i 1-2 cigari 6te re6a 4e nqma nujda da se zanimavam s 4ovek koito e po nqkav na4in pod moito nivo (imam predvit az li4no smqtam 4e kolkoto i da naranqva6 nqma da postigne6 ni6ty osven vremenno oblek4enie na nqkav problem) . ako si re6il da otma6tava6 na nqkoi po dobre nedei . jivota e tvarde kratak da se zanimava6 s podobni kasa6ti nervite gluposti ;]

Vichko0o
07-10-2008, 18:00
Не не аз никога не съм отмъщавал и никога няма и да го направя ! Просто ми е интересно какви хора има тук дали има хора който го правят нарочно или просто това им е в природата дали и ми е интересно кой как ще отговори :)

mysterious93
07-10-2008, 18:02
искало ми се е,но още не съм го правила..с меко сърце съм :D

Whyniser
07-10-2008, 18:03
Вероятно темата може и да не ви допадне или да ви се стори тъпа но искам да попитам! Бихте ли отмъстили на някой който ви е наранил много сериозно който ви е изневерил излъгал е че ви обича и вие сте се влюбили в него/нея и в крайна сметка пак сте прецакани и всичките такива кофти неща..... Бихте ли искали да отмъстите , бихте ли го направили и как ?
Аз не си бих го помислял даже.Ако имаш и капка съвест след време ще се почувсташ много гадно.

S_L_A_D_U_R_K_A
07-10-2008, 18:06
Замисляла съм се, но веднага след това ми изниква мисълта, че това са детски работи и на този човек ще му се върне някой ден без моята намеса...Всичко се връща и то в повечето случаи тъпкано :?

Luda_do_poluda
07-10-2008, 18:08
Искало ми се е страшно много ....и понякога все още ми се иска ,но като реша да го направя - малко след това омекна и размисля .... Просто няма смисъл .В живота всичко се връща-рано или късно !

Rosenrot_f
07-10-2008, 18:13
Зависи..Наранявали са ме доста често в миналото изпитвала съм болка и чувство че искам да убия дадения човек,но не съм го правила..мекушава съм(бързо ми минава за съжаление) Но ако сегашния ми приятел ме нарани ще го убия без да се замислям..Прекалено много го обичам,за да го оставя да мине метър! Хмм как бих го направила..естествено е че ще е нещо,което да му засегне мъжкото самочувствие(значии много гадно)..но сега не ми идва нищо на акъла 8-)

П.П- най-малкото ще тормозя следваща му приятелка ! :grin:

BulgariaZaBulgarite
07-10-2008, 18:14
Не. При Господ всеки своя сметка има.

Vichko0o
07-10-2008, 18:20
Ами това което всички казахте е доста добре :) Като изключиме факта че нали сте наясно че колкото по лош е един човек толкова по добре си живее ? И че Господ така ни е заебал че понякога се чудя дали и той може да помогне на хората .... Но да поне явно че сте нежни създания :)

w0sh
07-10-2008, 18:20
Ще и сменя шампоана с мед.

Whyniser
07-10-2008, 18:24
Ами това което всички казахте е доста добре :) Като изключиме факта че нали сте наясно че колкото по лош е един човек толкова по добре си живее ? И че Господ така ни е заебал че понякога се чудя дали и той може да помогне на хората .... Но да поне явно че сте нежни създания :)
И това е вярно.Но Господ ни е оставил ние да си оправим живота тук.Просто като ..... Той ще ни чукне 1 касова бележка горе.

_flirt
ako me e precakala super gadno i nema nekoi okolo mene da me fane 6e treskam novoto i gadje ot zemqta !

Rosenrot_f

Е..така е ! В повечето случаи човек трябва да е "гаден",но не всички го умеят...когато някой се оплаче "ама защо все аз съм прецакания" е защото не знаят как да бъдат като тези,които ги прецакват,как да отвръщат със същото с което ги посрещат..което общо взето е лошо ! :booooomb:

Rosenrot_f
07-10-2008, 18:27
И това е вярно.Но Господ ни е оставил ние да си оправим живота тук.Просто като ..... Той ще ни чукне 1 касова бележка горе.

Все си мисля,че един "бог" не би оставил хората,които вярват в него в такова положение ! Но това си е мое мнение :)

Whyniser
07-10-2008, 18:30

Все си мисля,че един "бог" не би оставил хората,които вярват в него в такова положение ! Но това си е мое мнение :)
Еми тогава защо до сега не е помогнал на всички,който са имали нужда.Няма значение лош или добър.Той помага на всички.

Rosenrot_f
07-10-2008, 18:31

Еми тогава защо до сега не е помогнал на всички,който са имали нужда.Няма значение лош или добър.Той помага на всички.

Не ми се карай де :) Просто казах какво мисля,не съм искала да ядосвам никой !!!

Vichko0o
07-10-2008, 18:33
Добре добре не спорете :) Всеки си има мнение :) Добре а тогава ми стана интересно ако все пак можете да отмъстите без последствия какво бихте направили дайте няколко примера :)

Whyniser
07-10-2008, 18:35

Не ми се карай де :) Просто казах какво мисля,не съм искала да ядосвам никой !!!
Не секарам просто изказвам и твойто мнение по мое виждане. :)

Luda_do_poluda
07-10-2008, 18:35
Проблема на някои ни е ,че сме много добри ....С добрина всичко се постигало .... дрън дрън ... мачкай до край и това е ...ако не можеш - научи се ! Аз така съм решила .... в момента преживявам страшна болка и мразя дори себе си ,иска ми се да убия този - причинил ми това ....и после и аз да се самоубия ......... :(

zaraaa
07-10-2008, 18:37
Да много пъти съм си мислила и съм искала да отмъстя на човека, който ме е наскърбил, който ме е излъгал, че ме обича, който се е подиграл с мен - в момента, в който това стане измислям хиляди начини за отмъщение ( без убийство :D ), но след 1-2 дни решавам, че това е глупаво и безмислено, то отмъщението ще си дойде с времето :wink:

Whyniser
07-10-2008, 18:37
Проблема на някои ни е ,че сме много добри ....С добрина всичко се постигало .... дрън дрън ... мачкай до край и това е ...ако не можеш - научи се ! Аз така съм решила .... в момента преживявам страшна болка и мразя дори себе си ,иска ми се да убия този - причинил ми това ....и после и аз да се самоубия ......... :(
И аз това казвам.Ако ти е пукало за дадения човек,после по някое време ще ти се гадно,че си го направил/а .

Rosenrot_f
07-10-2008, 18:43

:) Добреее тогава "приятели" хихи :)

Whyniser
07-10-2008, 18:44

Можем ли да си останем "гаджета" :oops:

Rosenrot_f
07-10-2008, 18:49

Можем ли да си останем "гаджета" :oops:

Хахаха приемам :D :grin: 8-)

Luda_do_poluda
07-10-2008, 18:51
И аз това казвам.Ако ти е пукало за дадения човек,после по някое време ще ти се гадно,че си го направил/а .

Живота е наистина много гаден ...

Rosenrot_f
07-10-2008, 18:54

Дам кофти извод ама верен..и както каза ако не можеш да си гаден,трябва да се научиш да си такъв ! Никой няма да се спре и да ти каже "съжалявам,че те нараних"..лицемерието е на първо място "вече"! Много неща ме учудват,но би трябвало да съм свикнала ! :(

Sunny_stz
07-10-2008, 18:55
ami i az 6te mu izneverq!Shte go nakaram da revnuva i da me vidi s drugiq i 6te mu kaja 4e ne e edinstven!! :grin:

babity
07-10-2008, 18:59
Проблема на някои ни е ,че сме много добри ....С добрина всичко се постигало .... дрън дрън ... мачкай до край и това е ...ако не можеш - научи се !

Най - добрата ми приятелка е такава. Няма приятели, няма познати, има само АЗ!

sasha_90
07-10-2008, 19:06
Зависи от настроението ми и от това колко ме е ядосал.Ако съм му много ядосана и в този момент на бяс може да направя някоя глупост.После като ми мине сигурно ще осъзная,че от отмъщение няма смисъл и,че единствения начин да "отмъстя" е безразличие т.е. да забравя за човека,причинил ми болка.

Luda_do_poluda
07-10-2008, 19:07
Хората ,които отмъщават много жестоко са били наранявани много жестоко и за това изпитват адски силна жажда за мъст .... Това е просто човешки инстинкт ... нещо като препазна стена ,щит или както искаш го наречи .... Както пчелите и змийте хапят от страх да не ги наранят - така и хората нараняват първи ,за да не бъдат те наранени ....... :|

Miss_Perfekt
07-10-2008, 19:10
Отмащавал съм по най-гадните начини и ще продължа да го правя щото никой незнае през кво съм преминала :x

dark_angel_7813
07-10-2008, 19:12
:-D ами миналавало ми е през ума да си отмъстя на някой но само докато съм била ядосана ... за тва което са ми причинили и просто забравям и почвам на ново :) :) :) само се каня да си го върна ама после немога да го направя нз защо :?

Rosenrot_f
07-10-2008, 19:13
Хората ,които отмъщават много жестоко са били наранявани много жестоко и за това изпитват адски силна жажда за мъст .... Това е просто човешки инстинкт ... нещо като препазна стена ,щит или както искаш го наречи .... Както пчелите и змийте хапят от страх да не ги наранят - така и хората нараняват първи ,за да не бъдат те наранени ....... :|

Като законите на джунглата "убий за да не бъдеш убит"...до къде ще я докараме,ако само се прецакваме и всеки отмъщава на другия,лъже и лицемерничи... :o

tigity
07-10-2008, 19:19
kogato obi4ash nqkoi za jalost kakfoto i da ti naprafi nemojesh da go naranish (cry) ;(

Miss_Perfekt
07-10-2008, 19:20
kogato obi4ash nqkoi za jalost kakfoto i da ti naprafi nemojesh da go naranish (cry) ;(
Точно тогава е най-лесно :?

mishenceto92
07-10-2008, 19:21
Много пъти ми е минавало през ума да си отмъстя на някого, който ме е наранил, но в крайна сметка не го правя...прекалено добричка съм :oops:

Erica
07-10-2008, 19:28
Хах,като се замисля...да отмъстих си веднъж...
Но всъщност от моята гледна точка - това не беше отмъщение,а справедливост...Така се стекоха обстоятелствата,че се наложи да раздам малко правосъдие...

sh3_1s_7h3_0n3
07-10-2008, 19:44
Не бих отмъстила по никакъв начин. Колкото и наранена да се почувствам, не бих паднала толкова ниско...

Neftochimic
07-10-2008, 19:52
няма смисал от децки работи.... отмъжаванки а у... тЦ :?

Vichko0o
07-10-2008, 19:54
Eeeeemi da ama de da misleha poveche hora kato vas mojeshe da e po dobre ! A vijte po zabavno e kogato (tova e moq sluchka) pomognesh na nqkoi koito ima nujda budesh do neq i ne iskash nishto v zamqna i tq v kraina smetka te preebe otvratitelno togava prosto e oshte po gotino .....

kris37o
07-10-2008, 20:00
spored men ... ako tolkova mn te e naranil ... moje6 da mu otmasti6 vse pak ako e napravil tolkova d1lboka rana v s1rcety ti ... ima smis1l ***

shokolad_4eto
07-10-2008, 20:01
Първоначално честно казано ще започна да мисля някви гадни неща, за да си го върна тъпкано :D :-x , но на другия ден вече ще съм размислила и ще реша , че просто няма смисъл да падам на нивото на този човек :) ... след време той/тя сам/а ще съжалява :D :-P

Vichko0o
07-10-2008, 20:05
Да но така ще падна на нейното ниво ! Пък ако не друго то достоинство и акъл имам и това няма да го направя но просто за пореден път се обеждажам ЧЕ СВЕСТНИ ХОРА НЯМА !!!!! И това е най тъжното в този шибан свят !

LaDy_DaQnA
07-10-2008, 20:23
zavisi kakvi sa 4uvstvata mi v momentak ogato mi se otkriva vyzmojnost za otmy6tenie

sapphirr
07-10-2008, 20:26
ne,dostatu4no mi e slojen i oburkam jivota ,4e da se 4udq kak da si go douslojnqvam sama,misleiki kak da otmu6tavam i da se natovarvam s o6te tolkova otricatelna energiq.narani li me nqkoi-ok,prav mu put si4ko nai-... v jivota,samo det nqma da mi vidi o4ite pove4e

258
07-10-2008, 20:50
Ми не ми се е случвало,дотолкова някой да ме нарани,или нещо такова.Слава богу... :)
Но ако се случи,вероятно първо ще ми се иска да му истръгна пръстите един,по един,да му изкарам червата и да го обеся на тях.Но после,като ми помине,ще си отмъстя по друг начин-ще му покажа пълното си безразличие и ще се забавлявам на MAX. 8)

Rosenrot_f
07-10-2008, 20:51
]Ми не ми се е случвало,дотолкова някой да ме нарани,или нещо такова.Слава богу... :)
Но ако се случи,вероятно първо ще ми се иска да му истръгна пръстите един,по един,да му изкарам червата и да го обеся на тях.Но после,като ми помине,ще си отмъстя по друг начин-ще му покажа пулното си безразличие и ще се забавлявам на MAX.Тогава на него ще му е гадно 8)

Хихи по-добре да му изтръгнеш ноктите ии после да му резнеш пръстите,а може и зелката(тиквата..ааа тоест главата) :D :grin:

258
07-10-2008, 20:55
]Ми не ми се е случвало,дотолкова някой да ме нарани,или нещо такова.Слава богу... :)
Но ако се случи,вероятно първо ще ми се иска да му истръгна пръстите един,по един,да му изкарам червата и да го обеся на тях.Но после,като ми помине,ще си отмъстя по друг начин-ще му покажа пулното си безразличие и ще се забавлявам на MAX.Тогава на него ще му е гадно 8)

Хихи по-добре да му изтръгнеш ноктите ии после да му резнеш пръстите,а може и зелката(тиквата..ааа тоест главата) :D :grin:
Ми да :) И това става.

Whyniser
07-10-2008, 20:58

Дам кофти извод ама верен..и както каза ако не можеш да си гаден,трябва да се научиш да си такъв ! Никой няма да се спре и да ти каже "съжалявам,че те нараних"..лицемерието е на първо място "вече"! Много неща ме учудват,но би трябвало да съм свикнала ! :(
Съжалявам,мило :lol: но такова нещо да свикнеш няма.Както викат хората може да си свикнала с нещо,но всъщност нещо не може да го разбереш

Rosenrot_f
07-10-2008, 21:00

Съжалявам,мило :lol: но такова нещо да свикнеш няма.Както викат хората може да си свикнала с нещо,но всъщност нещо не може да го разбереш

Е дам,мило .. :D така е ! :grin:

Rosenrot_f
07-10-2008, 21:01
]

Ми да :) И това става.

М`да...ако знаеш какви идеи ми изплуват в главата сега :D :grin:

Vichko0o
07-10-2008, 21:02
Я я сподели какви са тези идеи "мило" ахахах да чета че ми е интересно :)

Rosenrot_f
07-10-2008, 21:07
Я я сподели какви са тези идеи "мило" ахахах да чета че ми е интересно :)

Хаха...миии може да го покрия с мед и да го завърша до някои мравуняк :D Или пък да отида при него,наточена уж ми се ще да го .... и да го завържа за леглото,естествено той ще реши че съм перверзна..после ще му направя няколко снимчици и ще ги пратя на родителите му примерно или ще ги кача в някой сайт,или пъък имам един познат може да ги направи на плакати и да ги разлепя из целия град ....хахахах :grin: :lol: :razz: 8-) :P :-) ето милоо,ако се сетя ще кажа още.... :P

Vichko0o
07-10-2008, 21:12
Tebe mai ti idvat v poveche filmite aheheahe :D kato go vurjesh za legloto gledai da se pomotaesh okolo nego da go nadurvish mnogo jestoko i togava si trugni :) Ili pravi snimkite ili kakvoto :D ili namaji mu pishkata s neshto i pusni kucheto da q lije i snimai :D :D :D

Rosenrot_f
07-10-2008, 21:15
Tebe mai ti idvat v poveche filmite aheheahe :D kato go vurjesh za legloto gledai da se pomotaesh okolo nego da go nadurvish mnogo jestoko i togava si trugni :) Ili pravi snimkite ili kakvoto :D ili namaji mu pishkata s neshto i pusni kucheto da q lije i snimai :D :D :D

:razz: :razz: :razz: :razz: Това последното за кучето ме изкефи на МАХ ... хихи "филми" не съм гледала от около няколко месеца мило ! :grin:

Sigrina
07-10-2008, 22:47
Не. 8)

schranz
07-10-2008, 22:52
Нали знаете всичко се връща...Има кой да отмъсти вместо мен..

IdiOtKa
07-10-2008, 23:08
не, не бих ..поне за ся

mechtaq_za_teb
07-11-2008, 06:21
Имала съм такава възможност и не съм го направила. :? Отмъщението не е решение поне според мен.Така или иначе ще му се върне...

slun4ice_90
07-11-2008, 06:35
Отмъщение...... :lol: това е нещо още по-лошо и от детинска постъпка.Не бих го направила. :-P :) :? Не съм аз човека,който ще съди някой.

GabisiTa
07-11-2008, 06:47
Дори ако е някой, който много ме е наранил, няма да го направя... Не виждам смисъл в това :? Все пак знам, че всичко се връща, така че... ;)

tigity
07-11-2008, 09:07
Точно тогава е най-лесно :?
:D :D :D i kfo mu e lesnoto kato go obi4ash kak she go naranish :D !????

bibeto15
07-11-2008, 09:19
Вероятно темата може и да не ви допадне или да ви се стори тъпа но искам да попитам! Бихте ли отмъстили на някой който ви е наранил много сериозно който ви е изневерил излъгал е че ви обича и вие сте се влюбили в него/нея и в крайна сметка пак сте прецакани и всичките такива кофти неща..... Бихте ли искали да отмъстите , бихте ли го направили и как ? Bih otmastila ako me e naranil mnogo seriozno.Ako mom4e mi e izneverilo moje bi 6te napravq sa6toto,za6toto 6te sam naranena.Ako momi4e me e izluglo ili e predalo nqkoq moq taina pove4e ne bih i se doverila i 6te i kaja 4e ne iskam da bade moq priqteka ve4e.Kolkoto i gadno da mi e.

LoVeIsGoNe
07-11-2008, 09:34
Emi zavisi ot sluchaq v nqkoi otnosheniq da v nqkoi ne no po dobre da ne go pravish zashtoto po toq nachin stavash kato tozi koito te e naranil... :)

malka_diva4ka
07-11-2008, 10:36
Zna4i moje da go namerite za detinsko ama biv6oto mi gadje mi otma6tava.NAprimer kazva na drugite 4e sam ku4ka,kurva,narkomanka i tka natatak(nz dali tva se kazva otma6tenie,no az za takova go mislq).ima i o6te ama ne mi se govori mnogo :( :( Emi az poprincip ne moga da obidq 4ovek koito sam haresvala i ne go i prava.Prosto ne iskam da padam na negovoto nivo

Iv4eTy
07-11-2008, 11:44
В началото когато човек е много наранен му идват какви ли не мисли, ноо това са детски работи. Най-гадното отмъщение е безразличието - колкото и гадно да ти е, вместо скандали и т.н. просто забравяш че този човек съществува и до там.

angel_love_
07-11-2008, 11:46
ОхХхх бях готова да го съсипя...по всякакъв начин исках да изпита унижението,срама,болката която аз изпитах,но това продължи за кратко имах шанс да тръгна с трима от най-добрите му фр,внедрих се в тяхната компания и като разбрах как говорят за него ми стигаше,та тези уж истински фр неказаха 1 добра дума за него...това ми стигаше...няма смисъл да отмъщавам всичко рано или късно се връща 8) а и няма да му падна на нивото все пак имам поне малко достойнство :)

deep
07-11-2008, 12:13
Не вярвам да постигна нещо с това отмъщение. :?

love_enrique
07-11-2008, 12:14
Не съм го правила досега но много пъти съм имам огромно желание :oops:

PeopleAlwaysLeave
07-11-2008, 12:20
Може да правя неща, които да го дразнят, но умишлена болка не мога да причинявам... Пък и не е нужно аз да му отмъщавам - ако е виновен в крайна сметка в тоя живот всичко се връща рано или късно :)

AfRoDiZzZi
07-11-2008, 12:47
Отмъщението няма да ми върне изгубеното... :?

DYNAMIC
07-11-2008, 12:51
излъгал е че ви обича и вие сте се влюбили в него/нея и в крайна сметка пак сте прецакани и всичките такива кофти неща..... Бихте ли искали да отмъстите , бихте ли го направили и как ?
>>> ами отмъщение чак не.Обаче спирам да му говоря,не го поглеждам или като го погледна е някакво страшно

valdesbg
07-11-2008, 12:52
Не, не бих.

NeLLy_BaBy
07-11-2008, 13:02
По принцип не обичам да отмъщавам, но на последния си приятел бих отмъстила, ако можех макар че го обичам доста ,но ме нарани толкова гадно.
Ако можеше да ме види с друго момче, със сигурност щеше да му стане гадно, но въпроса е че сега не съм готова за нищо ново, чувствам се празна, а не искам да наранявам и друг човек. Затова гледам по някакъв начин да продължа напред.

Whyniser
07-11-2008, 13:08

:razz: :razz: :razz: :razz: Това последното за кучето ме изкефи на МАХ ... хихи "филми" не съм гледала от около няколко месеца мило ! :grin:
Еми тогава къде ми бягаш ела ще си пуснем един филм.Например този http://zamunda.net/details.php?id=127521

Rosenrot_f
07-11-2008, 13:11

Еми тогава къде ми бягаш ела ще си пуснем един филм.Например този http://zamunda.net/details.php?id=127521

Ауу колко сме романтични.. хихи :oops:

donkihot
07-11-2008, 13:13

не оби4ам да отмастявам може би вътрешно в себе си ще го мразя и ненавиждам,но не мисля,4е съм способна да го нараня напук..найстина не бих го направила..но все пак 4овека би ми паднал в о4ите и смятам,4е по този на4ин той ще страда,не 4е го искам,но няма как,каот му покажа какво е направил и как ме е наранил,ако има поне капка 4овещинка ще му е кофти..но на мен ще ми стане кофти за него и може да омекна..дано не ми се налага!

Rosenrot_f
07-11-2008, 13:15
Всеки би казал,че е детинско да отмъщава и тн...ноо ако е прекалено наранен и в дадения момент може да направи някоя глупост ! не може да си сигурен докато не го изпиташ...но това си е мое мнение :)

Whyniser
07-11-2008, 13:26

Ее айде не бъди такава сега.Излагаме се пред хората.Пък ако не ти хареса ще измислим нещо :oops: :-)

Vichko0o
07-11-2008, 13:27

Ее айде не бъди такава сега.Излагаме се пред хората.Пък ако не ти хареса ще измислим нещо :oops: :-)
Ако не ти хареса филма обличаш се и си тръгваш :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Whyniser
07-11-2008, 13:32

Ако не ти хареса филма обличаш се и си тръгваш :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
И това е идея :lol:

kuklichka_bg
07-11-2008, 14:02

of abe 4ovek kolko temi puskash na den be

kuklichka_bg
07-11-2008, 14:02
xahxha ako bqh v detskata gradina sig :)

Vichko0o
07-11-2008, 14:08
Амииииииииии по 1 най много по 2 ... :)А и защо отмъщението да е нещо за в "детската" градина ?? Бтв пишеш се "кукличка бг" пък дори и кирилица не ползваш :( Оф бе незнам пишете квото искате се ми е 1 :)

SunShinePearl
07-11-2008, 14:22
Nali kazvat 4e vse nqkoga vsi4ko se vru6ta e mislq 4e e taka.Nikoga za ni6to ne sum otmu6tavala ne me vle4e ideqta prosto,mn moga da se qdosam no za otmu6tenie ne mislq

slun4ice_90
07-11-2008, 16:51

Еми тогава къде ми бягаш ела ще си пуснем един филм.Например този http://zamunda.net/details.php?id=127521Днес го гледах този филм и ми беше доста скучен...отначало само ми хареса.... :D :-o

partychild
07-11-2008, 16:54
ne no 6te zabravi za men zavinagi !

*Iliuziq*
07-11-2008, 17:03
Отмъщение...дали ще ти донесе удоволствие,може ли да отмъстиш,да нараниш човека на когото до вчера си казвал "обичам те"?Как би наранил човека които те е правил щастлив някога...Аз лично не не бих отмъстила...продължавам напред и се уча от старите грешки,отмъщение е твърде силна дума и не носи радост на никого...

cherinka
07-11-2008, 18:15
Едва ли ще кажа нещо, което вече не е било казано.
Но все пак, да, бих си отмъстила. Нищо на тоя свят не остава безнаказано. Ако не го сторя аз, то някои друг ще си го върне на човека, когото ми е направил мръсно :) И аз не желая тази привилегия да се препише на някого другико.
И дори някои да твърдят, че няма да ми олекне и да ми стане по-добре - много грешат. Такова удовлетворение изпитвам, че дори и след секс не съм се чувствала така.

Абе, аз съм на мнение, че никой няма право да се гаври с мен и после да си живее добре и щастливо живота все едно нищо не е било!
На мен ако ми е гадно, на другите ще им е три пъти по-гадно!!