PDA

View Full Version : Цикъла и Витамин Ц

blackfate
07-10-2008, 18:19
Значи мнозина ще кажат, че темата не е за тук, обаче си е точно за тук ... Неделята съм у приятеля ми и ще правим секс, проблема е че миналата неделя (6) ми дойде ... и да, към края си е, но все пак си мисля, че може да не е свършил до неделята ...
И знам, че витамин Ц помага за ускоряването на заздравителните процеси и се чудя дали ако пия по 6-7 на ден ще ми свърши по бързо ... Защото при прекалено употреба цикъла закъснява, но на мен ми трябва само да свърши по бързо ...
Та, да пия ли витамин Ц и по колко на ден или нещо друго???

x3eme
07-10-2008, 18:20
mnogo filmi gleda6 8-)

hottie
07-10-2008, 18:24
Ами пий ако искаш, но не повече от 1гр на ден, защото така или иначе ако пиеш повече ще го изхвърляш.

miShle
07-10-2008, 18:27
Това чудо пък от къде го измисли,бе момиче .. Ама всеки ден с нова простотия ... :lol: :lol: Дай си източника на информация да почета малко и аз .. :razz: :razz: Няма ги тея филми със витамин Ц-то .. Ти знаеш ли,чее повече от 4 хапченца на ден не трябва да с епоемат,защото можеш да се натровиш,това да не са ти бонбонки ... Вярно все пак витамин,ама прочети на една листовка да видиш до какви мг се пропоръчват ... Пък и изобщо няма връзка със цикъла ти ... Как го реши тфа ... :lol: :lol: :lol: :lol:

veile
07-10-2008, 18:27
чувал съм че забавя цикъла,когато се приема преди него :)

blackfate
07-10-2008, 18:32
Да забавя го, лекар ми го е казвал ...
А и той нали е за заздравителните процеси ...И затова питах, зали ще има смисъл от него ... за по бързо заздравяване ...
Са не ме нападайте...
А и _miShlence_ ... веднъж ми бяха предписали 4пъти на ден по 3 хапчета ... което е доста над 4те хапчета ...

x3eme
07-10-2008, 18:33
Това чудо пък от къде го измисли,бе момиче .. Ама всеки ден с нова простотия ... :lol: :lol: Дай си източника на информация да почета малко и аз .. :razz: :razz: Няма ги тея филми със витамин Ц-то .. Ти знаеш ли,чее повече от 4 хапченца на ден не трябва да с епоемат,защото можеш да се натровиш,това да не са ти бонбонки ... Вярно все пак витамин,ама прочети на една листовка да видиш до какви мг се пропоръчват ... Пък и изобщо няма връзка със цикъла ти ... Как го реши тфа ... :lol: :lol: :lol: :lol:
ami az i kazah ot kade go e re6ila tova sus vitamina i cikula...ot mnogo televiziq :?

SpOrTs_GiRl
07-10-2008, 18:46
Ее .. много сте интересни .. Какво се смеете на момичето.. Почти всичките ми познати са го пробвали.. Изпитан метод.
И все пак мисля, че с витамин С по-скоро можеш да го спреш, а не да го накараш да свърши по-бързо .. Знам, че ако взимаш по 7-8 на ден няколко дни преди цикъла няма да ти дойде на точната дата, ще закъснее може би със седмица. (ако искаш да го забавиш по някаква причина) .. А по време на цикъл, съм чувала, че се пие смао ако искаш да го спреш ..

Luda_do_poluda
07-10-2008, 18:47

Аз пък мога да е светна ,че Витамин Ц намалява цикъла и дори го спира ,няма да се отрови от 6 хапченца на ден.Има и друг начин да се спре цикъла - купуваш си Ясмин и почваш да го пиеш на петия ден от цикъла ( в този случай от утре сутринта ) И продължаваш да си ги пиеш до края .... След като свършат хапченцата до 2-3 дни отново ще ти дойде цикъл .....Дори можете да го правите без презерватив ,но само ако се вземе утре хапчето ,защото първото няма ефект.И да се изпразни в теб няма никаква опасност да забременееш .... :)

Hrdcore`Lady
07-10-2008, 18:55
Наистина помага, но по-скоро спира цикъла. Преди време и на родилките са давали витамин С за да не се получават силни кръвоизливи.

blackfate
07-10-2008, 18:56
Аз пък мога да е светна ,че Витамин Ц намалява цикъла и дори го спира ,няма да се отрови от 6 хапченца на ден.Има и друг начин да се спре цикъла - купуваш си Ясмин и почваш да го пиеш на петия ден от цикъла ( в този случай от утре сутринта ) И продължаваш да си ги пиеш до края .... След като свършат хапченцата до 2-3 дни отново ще ти дойде цикъл .....Дори можете да го правите без презерватив ,но само ако се вземе утре хапчето ,защото първото няма ефект.И да се изпразни в теб няма никаква опасност да забременееш .... :)

Примамливо е това с Ясмина ... но не ... не искам след това да ми идва пак, а просто да свърши примерно 1 ден по-рано... и не да пия по 10витамин Ц-та на ден, ами примерно 4-5 ... да подпомогне заздравяването на матката .... А и противозачатъчни ... тц, не искам

Sunny_stz
07-10-2008, 18:59
Vitamin C skusqva cikula,svur6va ti po-burzo.Taka 4e vzimai po 3,4 hap4enca na den :)

ubuntu
07-10-2008, 19:08
Абе я не давайте такива идея че малките пикли ще се изпонатровят ....

miShle
07-10-2008, 19:16
Да забавя го, лекар ми го е казвал ...
А и той нали е за заздравителните процеси ...И затова питах, зали ще има смисъл от него ... за по бързо заздравяване ...
Са не ме нападайте...
А и _miShlence_ ... веднъж ми бяха предписали 4пъти на ден по 3 хапчета ... което е доста над 4те хапчета ...

То ако витамин Ц-то беше за това нямаше да си има специални хапчета и всички момичета щяха да ги пият ей така,за да им свърши по-бързо... Айде на мене като ми дойде след 2 седмици ще го пробвам това да видим колко бързо ще ми свърши .. :lol:

romantika_f_13
07-10-2008, 19:25
пие се за забавяне ама за да ти свърши по бързо не знам ...аз миналия четвъртък и петък пих по 3 сутрин и 3 вечер за да тече по-малко и маи помогна . :-o

girl91
07-10-2008, 20:35
Това с пиенето на витамин Ц, когато имаш менструация, го научих още преди да ми дойде за първи път. Бях на море и на една какичка и беше дошло и пиеше витамин Ц за да не и е толкова силно. Не мисля, че като пиеш витамин Ц ще ти свърши по-бързо, просто намалява. Аз съм пробвала и така става.

spiderka
07-10-2008, 21:33
Не е хубаво да се пие прекомерно квото и да е по време на цикъл,щото може да се получат обратни ефекти...

ShadowzZz
07-10-2008, 21:36
За първи път чувам това за витамин Ц и въпреки,че не е изцяло по темата.. понеже следващата седмица ще ходя на море и трябва да ми дойде по някое време.. колко време преди деня,когато трябва да ми дойде да пия витамин Ц, по колко и с колко време ще ми закъснее? Знам,че някои каза,че сега децата щели да почнат да се тровят с витамини, заради тая тема,ама аз бях отворила точно да търся теми за забавяне на цикъла и това ми се струва доста по-добър вариант,отколкото противозачатъчните... Ако някой ми отговори ще съм много благодарна и пак се извинявам,че не е точно по темата на мацката :-)

Sigrina
07-10-2008, 22:09
Купувате си ефервесцентни таблетки (разтварящи се) от 1000мг и пиете на ден по 1. НЕ ПОВЕЧЕ!
Обикновените филмирани таблетки, съдържот и други неща, които са вредни, а и съдържат по-малко витамин Ц.
Успех

emchetyyy
07-11-2008, 13:43
офф поредната тема в която повечето хора се смеят ... от витамин Ц свършва по бързо и за тези които не знаят това не значи че веднага трябва да почнете да се подигравате и т.н :x :( :(

angel_love_
07-11-2008, 15:24
Ми При мене имаше резултат напълно сериозна съм ... явно си е до организъм идея си нямам и на мен идеята ми звучеше доста налудничево отначало,но пък знае ли се недейте да нападате хората така ... 8)

romantika_f_13
07-11-2008, 15:39
офф поредната тема в която повечето хора се смеят ... от витамин Ц свършва по бързо и за тези които не знаят това не значи че веднага трябва да почнете да се подигравате и т.н :x :( :(не свалшва по -малко но не тече толкова силно....поне при мен е така :-)

girl91
07-11-2008, 16:56
Понякога пия витамин Ц, когато ми тече много силно-някъде първите дни. Тогава ми намалява малко. След като спра да ги пия не забелязвам да ми тече по-силно от обикновенно.
Чувала съм, че някои момичета пият по 20тина хапчета на ден. Това не е нужно. Аз пия най-много 5-6 на ден.

CMexyPaH4e
07-11-2008, 17:06
vitamin C edinstvenoto koeto pravi e eventualno da ti zakasnee 2/3 dena...drugiq variant ako go piesh po vreme na cikal ti tecehe po 10 dena super po malko...
Obache ako piesh Centrum kato ti doide ..ti svarshva za max 5 dena... chestny izprobvan metod e tva..ne go kazvam samo ei taka shtoto sam go chuvala..vsichko sam go prilagala na praktika...pii Centrum drugiq pat obache oshte ot nachaloto :D :-D

blackfate
07-11-2008, 17:58
Мс много ... ма на мене ми трябва за сега ... не за след 1 месец ...
Сега е петък, 6 ден ... утре е наложително да свърши, а дори не е намаляло осоебнно ... май до неделята няма да е свършило :(

sh3_1s_7h3_0n3
07-11-2008, 18:33
Какъв е смисълът да се друсаш с витамин Ц, когато неделя вече предполагам, че или ще ти е свършил или еееееедва-едва ще го има?!

Освен това до колкото знам витамин Ц се пие, за да ти се забави... :-o Помня, че 1-2седм преди състезание по плуване, приятелките ми много набиваха от тия 'безценни хапченца'.

Но каквото и да е, не ми се струва, че имаш нужда от това. :neutral:

Inl0v3
07-12-2008, 00:31
Като се движиш повече и пиеш аналгин .. така сами казвали и ти свършва по бързо за тва със повечето движения съм сигурна че дйства ам за др несъм :-|

CuteBaby
07-12-2008, 11:48
При мен с витамин Ц има много малък ефект,но все пак помага..аз съм го пила за да ми свърши цикъла по-бързо и помага.Пила съм около 8-10 хапчета за ден.Относно това дали е вредно-не е,защото ненужното количество се изхвърля от организма като пишкаш ;) Преди мен някой беше казал за аналгин,при мен от аналгин ми тече много силно и по-дълго.

romantika_f_13
07-12-2008, 12:16
по принцип от аналгина тече по-силно ама незнам дали свършва по-бързо :-D

magneziq
07-20-2008, 09:52
То ако витамин Ц-то беше за това нямаше да си има специални хапчета и всички момичета щяха да ги пият ей така,за да им свърши по-бързо... Айде на мене като ми дойде след 2 седмици ще го пробвам това да видим колко бързо ще ми свърши .. :lol: [/quote]

ми то си е така-на мен ми го е казвам и гинеколога ми и майка ми,пробвала съм и помага

pasii_sladuranata
07-20-2008, 10:04
какъв ти е проблема ако не ти е свършил в неделя да кажеш на гаджето ти,че си неразположена... :shock:

jersey_girl
07-25-2008, 19:28
:grin:

gerinceto
07-25-2008, 20:09
takova neshto dosea ne bqh chuvala

sweeetmaniche
07-25-2008, 22:00
Чувала съм ,че забавя ... за спиране не знам ... :)

sladkata_bebz
07-26-2008, 20:59
И преди бях чувала,но не съм пробвала,от снощи започнах (днес ми е втори ден) и не е толкова напрегнато,както ми е попринцип,намалява.Снощи пих три сутринта две и сега пак три и се чувствам супер...

sunshine__
07-27-2008, 22:34
Трябваше да се сетиш по-раничко за витамин Ц-пие се преди да ти дойде :-o

Rebirthing
07-27-2008, 23:30
Въпрос:Действието на течния витамин Ц, същото ли е като при хапчетата витамин Ц :-o ?

Abigoria
08-01-2008, 09:07
Ае за да ти дойде по- скоро какво трябва да пиеш? :(

aniezina
08-01-2008, 09:12
Това чудо пък от къде го измисли,бе момиче .. Ама всеки ден с нова простотия ... :lol: :lol: Дай си източника на информация да почета малко и аз .. :razz: :razz: Няма ги тея филми със витамин Ц-то .. Ти знаеш ли,чее повече от 4 хапченца на ден не трябва да с епоемат,защото можеш да се натровиш,това да не са ти бонбонки ... Вярно все пак витамин,ама прочети на една листовка да видиш до какви мг се пропоръчват ... Пък и изобщо няма връзка със цикъла ти ... Как го реши тфа ... :lol: :lol: :lol: :lol: Всъщност, дозата е 6 максимум и помага. Аз съм го правила за ад ми закъснее.
Пиеш 3 пъти по 3 и може и да се получи, но по колко дни по дяволите ти тече?! На мен по 3 и такива притеснения дали до неделя ще ми свърши нямам :D

Entel
08-01-2008, 10:29
Хахахаха хахах ах аха хах как ще се натрови бе???
При витамин С не съществува хипервитаминоза на организма за това нищо не може да й стане от прекалена употреба :razz: :razz: :razz: :razz:

Mun4o
08-01-2008, 11:10
абе аз изпих 3 на един път,по същата причина и ми спря... амааа да знаеш че следващата менструация ще е по скоро и Повече :D

bunit0
08-01-2008, 11:14
2 vitamina
i 6a si super

Xrisenceto
08-01-2008, 11:18
priqtelka go beshe probvala tva i kaza che i teklo malko poveche ot normalnoto no i svarshilo 2 3 dena po rano

de_bella
08-01-2008, 11:22
Аз се тъпчех с някви разтворими таблетки Витамин С за да ми спре до бала,така и не стана,но намаля поне.Значи пии,но не прекалявай,т.е. най-много 3 на ден,единствения минус е че следващия ти цикъл ще е по-обилен за да компенсира този,ако изобщо помогне разбира се.

Mdae
08-03-2008, 02:41

Кой да четял листовки :grin: я се замисли малко бе? Има доста болни хора които пият по 7-8 на ден и нищо им няма алкъл се иска тук... относно темата: идея си неам чесно :?

sh3_1s_7h3_0n3
08-03-2008, 07:49
от витамин Ц закъснява.

Скачай на въже или прави коремни преси. Аз така се спасявам. 8-) Хем готино коремче, хем се отърваваш. макар че то до неделя трябва, ако не ти свърши, то поне едва-едва да капи (:

kalpazanka
08-03-2008, 07:51
Значи мнозина ще кажат, че темата не е за тук, обаче си е точно за тук ... Неделята съм у приятеля ми и ще правим секс, проблема е че миналата неделя (6) ми дойде ... и да, към края си е, но все пак си мисля, че може да не е свършил до неделята ...
И знам, че витамин Ц помага за ускоряването на заздравителните процеси и се чудя дали ако пия по 6-7 на ден ще ми свърши по бързо ... Защото при прекалено употреба цикъла закъснява, но на мен ми трябва само да свърши по бързо ...
Та, да пия ли витамин Ц и по колко на ден или нещо друго???
А да пиеш желязо-съдържащи препарати случайно/да имаш анемия и да я лекуваш/?

Predatorlyd
12-27-2008, 22:02
АХАХАХаХХАхАхаХАХ Е не тва ме сцепи от смех аз съм момче само да уточня.."максимум 6 на ден или кво беше тва там"
Начи мога да ви кажа от личен опит,испих цял блистер(специално тоя който пих беше 100 мг едното хапченце,а в блистера този който имах аз са май бая хапчета 36 или 40 нещо такова ще ви излъжа) ..Сметнете си го вие 40х100=4000 мг=4 грама попринцип съм чувал,че повече от 1 грам няма смисъл защото тялото го изхварля .. та така за 2 дни погълнах 2 блистера 8 грама и нищичко ми няма така,че не се притеснявайте ..Та този който каза,че можеш да се натровиш от витамин Ц ..БУАХаХХАХАХАХ
МУХУАХУАХУАХУхау смех на хоризонта ...чудно как не съм се отровил ..
та макс на ден зимайте ако са по 100мг(милиграма) хапченцето макс 10 тина хапчета и то през 3-4 часа иначе няма смисал ще изпикаете всичко :) ае лека вечер

kobrataa007
12-27-2008, 22:20
mnogo filmi gleda6 8-)

в един глас :razz: :razz: :razz: :razz:

belle90
12-28-2008, 15:44
от витамин Ц спира цикъла но не прекалявай

FunnYboY
12-28-2008, 18:15
Вярно е, че витамин "C" го забавя... но не знам дали и го "забързва"... :-o

По-скоро, едва ли 8)

princesa_viki
12-28-2008, 19:06

Е,да ама това са противозачатъчни и не е изобщо редно да си ги взима без лекарско предписание.
И аз съм чувала така за витамин Ц,но честно казано,не бих се опитвала да си спра цикъла така.Въпрос на избор :)

naia
12-30-2008, 13:01
stranno za6to men mi deistva po dr na4in ako pia vitamin c glei kvo stava niama da moga da izlezna ot kinefa :-o

FiRe_LaDy
12-30-2008, 13:29

На тебе май ти трябва да четеш листовката!От витамин Ц как ще се натровиш?Организма си задържа колкото му е нужно,а останалото изхвърляш като ходиш до WC!А това което написа авторката и аз съм го чувала и то от много хора!

AtlantidaLove
12-30-2008, 14:15
Абе я не давайте такива идея че малките пикли ще се изпонатровят .... =D> 8-) :-D brao,brao!!!

AtlantidaLove
12-30-2008, 14:18
какъв ти е проблема ако не ти е свършил в неделя да кажеш на гаджето ти,че си неразположена... :shock:zagorela e! 8-)

f1st1ch3
12-29-2009, 15:09
ами колко бързо спира цикълът,след като на 2рия ден започна да пия по 6-7 хапчета витамин Ц ?? :(

dqvolcheto9
12-30-2009, 08:37
Въобще не са глупости само ,че до 3 е максималната доза за деня (за деца над 6 години ) , а за възрастни е 6.Аз сега пия и гледам ,че намалява сиг утре ще има Happy End :grin:

Assshley
12-30-2009, 11:07
Мдам и аз съм чувала,че ти закъснява като пиеш и мои приятелки са го правили и казват,че е ефикасно ама незнам .. попринцип не съм много привърженичка на такива методи ама щом се налага.

funny993
05-18-2010, 12:11

Ми то тва эа витамин Ц-то си е вярно,смисъл отлага за часове :d:d

xxmexx
05-27-2010, 16:50
витамин C не спира, а намалява цикъла. На опаковката си пише дозата която трябва да се пие. :-o

justonegirlwithonehope
05-27-2010, 18:29
Абе я не говори глупости.Това е цикълът ти, всяка жена го има, не можеш да се отървеш от него.Нещо нормално е, просто природа.Да с витамин Ц наистина намалява, но няма смисъл.Лично аз тренирам тенис и често за състезания ми се налага да пия специални хапчета, които да спрат цикъла ми или въобще да не ми дойде, което е много вредно и наистина няма смисъл.

gabito0o
07-05-2010, 10:05

Амии честно казано...според мен от такива груби изказвания няа нужда шот момичето е право (да витамин C е желателно да се пие по време на цикал и да мисля, че по - бързо ше ти спре) Но има и нещо вярно, че повече от четири хапчета не трябва да се поемат на ден!!! (за това сщо съм сигурна(не е хубаво да се предозира))!!Ааа и ако се разровите в гоогле Ше видите, че това за витамин С е напълно вярно ето и източника...
Менструация е месечния цикъл на всяка жена по време на опита си дете, носещи години. То е знак, че тялото се подготвя за самата бременност. По време на менструация, която трае между 2 и 7 дни, кръв заедно с ендометриоза тъкан е изгубен като вагинални отговорност. Загубата на кръв води до загуба на желязо, което е необходимо да се попълва за да се избегне умора, анемия и други нежелани странични ефекти. Витамин С е известно увеличаване на absorptive правомощията на органа, така че е важно да се увеличи приема на Витамин С по време на този период. Не може така да се извършва чрез увеличаване на храни, богати на витамин С или алтернативно чрез хранителни добавки.
Можех и още много да копирам, но май и това стига за доказателство

sladkatatoni
07-16-2010, 12:21
Кирилицата е задължителна.
kalpazanka

LoVe3e
07-16-2010, 13:05
За витамин С-то не знам ама знам, че с бира или с някакав алкохол можеш да си спреш цикала знам го от личен опит ама не да се напиеш например 2 чашки бира два дни подред ии си готова няма и следа от цикал ;)

xXxinsatiablexXx
07-16-2010, 22:15
при някой ефекта не е такъв на едни намаля на други се усилва :-o имаше едно момиче пиеше по 15 хапчета на ден :shock: после не можеше да излезе от WC 8-) иди на лекар да ти предпише нещо не си прави шега с това :?

missapple
08-29-2011, 08:10
Не разбирам , какво лошо е казало момичето . Да ,права е ,че витамин Ц наистина помага за намаляване или по-ранно спиране на цикала. Възможно е и усилване при някой , но все пак свършва по-бързо , но разбира се не и веднага. Всеки организъм си е индивидуален нали се сещате. От много хора съм чувала този метод и аз самата съм го пробвала и няма нищо лошо или вредно в това. Но все пак и не трябва да се прекалява с таблетките тъй, като може да има обратен ефект , както xXxinsatiablexXx вече каза . НЕ е полезно този метод да се прилага всеки месец ,защото тогава наистина ще е вредно. Само по спещност .Аз например след 3 дни заминавам за Италия а ми дойде днес и пия витамин Ц за да го съкратя максимално... Такъв ми е винаги късмета 8-)

Dessynka
08-29-2011, 09:31
Е ма много знаете сичките бе... :-o

Наистина забавя цикъла. Аз когато имам същите като твоите проблеми 8-) пия по толкова - 6-7 на ден и спира по бързо. :)

Dessynka
08-29-2011, 09:32
витамин C не спира, а намалява цикъла. На опаковката си пише дозата която трябва да се пие. :-o

намалява и СПИРА, моето момиче. :-o

kalpazanka
08-29-2011, 10:04
Ай стига толкова.