View Full Version : Цикъла и Витамин Ц
blackfate
07-10-2008, 18:19
Значи мнозина ще кажат, че темата не е за тук, обаче си е точно за тук ... Неделята съм у приятеля ми и ще правим секс, проблема е че миналата неделя (6) ми дойде ... и да, към края си е, но все пак си мисля, че може да не е свършил до неделята ...
И знам, че витамин Ц помага за ускоряването на заздравителните процеси и се чудя дали ако пия по 6-7 на ден ще ми свърши по бързо ... Защото при прекалено употреба цикъла закъснява, но на мен ми трябва само да свърши по бързо ...
Та, да пия ли витамин Ц и по колко на ден или нещо друго???
Ами пий ако искаш, но не повече от 1гр на ден, защото така или иначе ако пиеш повече ще го изхвърляш.
Това чудо пък от къде го измисли,бе момиче .. Ама всеки ден с нова простотия ... :lol: :lol: Дай си източника на информация да почета малко и аз .. :razz: :razz: Няма ги тея филми със витамин Ц-то .. Ти знаеш ли,чее повече от 4 хапченца на ден не трябва да с епоемат,защото можеш да се натровиш,това да не са ти бонбонки ... Вярно все пак витамин,ама прочети на една листовка да видиш до какви мг се пропоръчват ... Пък и изобщо няма връзка със цикъла ти ... Как го реши тфа ... :lol: :lol: :lol: :lol:
чувал съм че забавя цикъла,когато се приема преди него :)
blackfate
07-10-2008, 18:32
Да забавя го, лекар ми го е казвал ...
А и той нали е за заздравителните процеси ...И затова питах, зали ще има смисъл от него ... за по бързо заздравяване ...
Са не ме нападайте...
А и _miShlence_ ... веднъж ми бяха предписали 4пъти на ден по 3 хапчета ... което е доста над 4те хапчета ...
Това чудо пък от къде го измисли,бе момиче .. Ама всеки ден с нова простотия ... :lol: :lol: Дай си източника на информация да почета малко и аз .. :razz: :razz: Няма ги тея филми със витамин Ц-то .. Ти знаеш ли,чее повече от 4 хапченца на ден не трябва да с епоемат,защото можеш да се натровиш,това да не са ти бонбонки ... Вярно все пак витамин,ама прочети на една листовка да видиш до какви мг се пропоръчват ... Пък и изобщо няма връзка със цикъла ти ... Как го реши тфа ... :lol: :lol: :lol: :lol:
ami az i kazah ot kade go e re6ila tova sus vitamina i cikula...ot mnogo televiziq :?
SpOrTs_GiRl
07-10-2008, 18:46
Ее .. много сте интересни .. Какво се смеете на момичето.. Почти всичките ми познати са го пробвали.. Изпитан метод.
И все пак мисля, че с витамин С по-скоро можеш да го спреш, а не да го накараш да свърши по-бързо .. Знам, че ако взимаш по 7-8 на ден няколко дни преди цикъла няма да ти дойде на точната дата, ще закъснее може би със седмица. (ако искаш да го забавиш по някаква причина) .. А по време на цикъл, съм чувала, че се пие смао ако искаш да го спреш ..
Luda_do_poluda
07-10-2008, 18:47
Аз пък мога да е светна ,че Витамин Ц намалява цикъла и дори го спира ,няма да се отрови от 6 хапченца на ден.Има и друг начин да се спре цикъла - купуваш си Ясмин и почваш да го пиеш на петия ден от цикъла ( в този случай от утре сутринта ) И продължаваш да си ги пиеш до края .... След като свършат хапченцата до 2-3 дни отново ще ти дойде цикъл .....Дори можете да го правите без презерватив ,но само ако се вземе утре хапчето ,защото първото няма ефект.И да се изпразни в теб няма никаква опасност да забременееш .... :)
Hrdcore`Lady
07-10-2008, 18:55
Наистина помага, но по-скоро спира цикъла. Преди време и на родилките са давали витамин С за да не се получават силни кръвоизливи.
blackfate
07-10-2008, 18:56
Аз пък мога да е светна ,че Витамин Ц намалява цикъла и дори го спира ,няма да се отрови от 6 хапченца на ден.Има и друг начин да се спре цикъла - купуваш си Ясмин и почваш да го пиеш на петия ден от цикъла ( в този случай от утре сутринта ) И продължаваш да си ги пиеш до края .... След като свършат хапченцата до 2-3 дни отново ще ти дойде цикъл .....Дори можете да го правите без презерватив ,но само ако се вземе утре хапчето ,защото първото няма ефект.И да се изпразни в теб няма никаква опасност да забременееш .... :)
Примамливо е това с Ясмина ... но не ... не искам след това да ми идва пак, а просто да свърши примерно 1 ден по-рано... и не да пия по 10витамин Ц-та на ден, ами примерно 4-5 ... да подпомогне заздравяването на матката .... А и противозачатъчни ... тц, не искам
Sunny_stz
07-10-2008, 18:59
Vitamin C skusqva cikula,svur6va ti po-burzo.Taka 4e vzimai po 3,4 hap4enca na den :)
Абе я не давайте такива идея че малките пикли ще се изпонатровят ....
Да забавя го, лекар ми го е казвал ...
А и той нали е за заздравителните процеси ...И затова питах, зали ще има смисъл от него ... за по бързо заздравяване ...
Са не ме нападайте...
А и _miShlence_ ... веднъж ми бяха предписали 4пъти на ден по 3 хапчета ... което е доста над 4те хапчета ...
То ако витамин Ц-то беше за това нямаше да си има специални хапчета и всички момичета щяха да ги пият ей така,за да им свърши по-бързо... Айде на мене като ми дойде след 2 седмици ще го пробвам това да видим колко бързо ще ми свърши .. :lol:
romantika_f_13
07-10-2008, 19:25
пие се за забавяне ама за да ти свърши по бързо не знам ...аз миналия четвъртък и петък пих по 3 сутрин и 3 вечер за да тече по-малко и маи помогна . :-o
Това с пиенето на витамин Ц, когато имаш менструация, го научих още преди да ми дойде за първи път. Бях на море и на една какичка и беше дошло и пиеше витамин Ц за да не и е толкова силно. Не мисля, че като пиеш витамин Ц ще ти свърши по-бързо, просто намалява. Аз съм пробвала и така става.
spiderka
07-10-2008, 21:33
Не е хубаво да се пие прекомерно квото и да е по време на цикъл,щото може да се получат обратни ефекти...
ShadowzZz
07-10-2008, 21:36
За първи път чувам това за витамин Ц и въпреки,че не е изцяло по темата.. понеже следващата седмица ще ходя на море и трябва да ми дойде по някое време.. колко време преди деня,когато трябва да ми дойде да пия витамин Ц, по колко и с колко време ще ми закъснее? Знам,че някои каза,че сега децата щели да почнат да се тровят с витамини, заради тая тема,ама аз бях отворила точно да търся теми за забавяне на цикъла и това ми се струва доста по-добър вариант,отколкото противозачатъчните... Ако някой ми отговори ще съм много благодарна и пак се извинявам,че не е точно по темата на мацката :-)
Купувате си ефервесцентни таблетки (разтварящи се) от 1000мг и пиете на ден по 1. НЕ ПОВЕЧЕ!
Обикновените филмирани таблетки, съдържот и други неща, които са вредни, а и съдържат по-малко витамин Ц.
Успех
emchetyyy
07-11-2008, 13:43
офф поредната тема в която повечето хора се смеят ... от витамин Ц свършва по бързо и за тези които не знаят това не значи че веднага трябва да почнете да се подигравате и т.н :x :( :(
angel_love_
07-11-2008, 15:24
Ми При мене имаше резултат напълно сериозна съм ... явно си е до организъм идея си нямам и на мен идеята ми звучеше доста налудничево отначало,но пък знае ли се недейте да нападате хората така ... 8)
romantika_f_13
07-11-2008, 15:39
офф поредната тема в която повечето хора се смеят ... от витамин Ц свършва по бързо и за тези които не знаят това не значи че веднага трябва да почнете да се подигравате и т.н :x :( :(не свалшва по -малко но не тече толкова силно....поне при мен е така :-)
Понякога пия витамин Ц, когато ми тече много силно-някъде първите дни. Тогава ми намалява малко. След като спра да ги пия не забелязвам да ми тече по-силно от обикновенно.
Чувала съм, че някои момичета пият по 20тина хапчета на ден. Това не е нужно. Аз пия най-много 5-6 на ден.
CMexyPaH4e
07-11-2008, 17:06
vitamin C edinstvenoto koeto pravi e eventualno da ti zakasnee 2/3 dena...drugiq variant ako go piesh po vreme na cikal ti tecehe po 10 dena super po malko...
Obache ako piesh Centrum kato ti doide ..ti svarshva za max 5 dena... chestny izprobvan metod e tva..ne go kazvam samo ei taka shtoto sam go chuvala..vsichko sam go prilagala na praktika...pii Centrum drugiq pat obache oshte ot nachaloto :D :-D
blackfate
07-11-2008, 17:58
Мс много ... ма на мене ми трябва за сега ... не за след 1 месец ...
Сега е петък, 6 ден ... утре е наложително да свърши, а дори не е намаляло осоебнно ... май до неделята няма да е свършило :(
sh3_1s_7h3_0n3
07-11-2008, 18:33
Какъв е смисълът да се друсаш с витамин Ц, когато неделя вече предполагам, че или ще ти е свършил или еееееедва-едва ще го има?!
Освен това до колкото знам витамин Ц се пие, за да ти се забави... :-o Помня, че 1-2седм преди състезание по плуване, приятелките ми много набиваха от тия 'безценни хапченца'.
Но каквото и да е, не ми се струва, че имаш нужда от това. :neutral:
Като се движиш повече и пиеш аналгин .. така сами казвали и ти свършва по бързо за тва със повечето движения съм сигурна че дйства ам за др несъм :-|
CuteBaby
07-12-2008, 11:48
При мен с витамин Ц има много малък ефект,но все пак помага..аз съм го пила за да ми свърши цикъла по-бързо и помага.Пила съм около 8-10 хапчета за ден.Относно това дали е вредно-не е,защото ненужното количество се изхвърля от организма като пишкаш ;) Преди мен някой беше казал за аналгин,при мен от аналгин ми тече много силно и по-дълго.
romantika_f_13
07-12-2008, 12:16
по принцип от аналгина тече по-силно ама незнам дали свършва по-бързо :-D
magneziq
07-20-2008, 09:52
То ако витамин Ц-то беше за това нямаше да си има специални хапчета и всички момичета щяха да ги пият ей така,за да им свърши по-бързо... Айде на мене като ми дойде след 2 седмици ще го пробвам това да видим колко бързо ще ми свърши .. :lol: [/quote]
ми то си е така-на мен ми го е казвам и гинеколога ми и майка ми,пробвала съм и помага
pasii_sladuranata
07-20-2008, 10:04
какъв ти е проблема ако не ти е свършил в неделя да кажеш на гаджето ти,че си неразположена... :shock:
jersey_girl
07-25-2008, 19:28
:grin:
gerinceto
07-25-2008, 20:09
takova neshto dosea ne bqh chuvala
sweeetmaniche
07-25-2008, 22:00
Чувала съм ,че забавя ... за спиране не знам ... :)
sladkata_bebz
07-26-2008, 20:59
И преди бях чувала,но не съм пробвала,от снощи започнах (днес ми е втори ден) и не е толкова напрегнато,както ми е попринцип,намалява.Снощи пих три сутринта две и сега пак три и се чувствам супер...
sunshine__
07-27-2008, 22:34
Трябваше да се сетиш по-раничко за витамин Ц-пие се преди да ти дойде :-o
Rebirthing
07-27-2008, 23:30
Въпрос:Действието на течния витамин Ц, същото ли е като при хапчетата витамин Ц :-o ?
Abigoria
08-01-2008, 09:07
Ае за да ти дойде по- скоро какво трябва да пиеш? :(
aniezina
08-01-2008, 09:12
Това чудо пък от къде го измисли,бе момиче .. Ама всеки ден с нова простотия ... :lol: :lol: Дай си източника на информация да почета малко и аз .. :razz: :razz: Няма ги тея филми със витамин Ц-то .. Ти знаеш ли,чее повече от 4 хапченца на ден не трябва да с епоемат,защото можеш да се натровиш,това да не са ти бонбонки ... Вярно все пак витамин,ама прочети на една листовка да видиш до какви мг се пропоръчват ... Пък и изобщо няма връзка със цикъла ти ... Как го реши тфа ... :lol: :lol: :lol: :lol: Всъщност, дозата е 6 максимум и помага. Аз съм го правила за ад ми закъснее.
Пиеш 3 пъти по 3 и може и да се получи, но по колко дни по дяволите ти тече?! На мен по 3 и такива притеснения дали до неделя ще ми свърши нямам :D
Хахахаха хахах ах аха хах как ще се натрови бе???
При витамин С не съществува хипервитаминоза на организма за това нищо не може да й стане от прекалена употреба :razz: :razz: :razz: :razz:
абе аз изпих 3 на един път,по същата причина и ми спря... амааа да знаеш че следващата менструация ще е по скоро и Повече :D
Xrisenceto
08-01-2008, 11:18
priqtelka go beshe probvala tva i kaza che i teklo malko poveche ot normalnoto no i svarshilo 2 3 dena po rano
de_bella
08-01-2008, 11:22
Аз се тъпчех с някви разтворими таблетки Витамин С за да ми спре до бала,така и не стана,но намаля поне.Значи пии,но не прекалявай,т.е. най-много 3 на ден,единствения минус е че следващия ти цикъл ще е по-обилен за да компенсира този,ако изобщо помогне разбира се.
Кой да четял листовки :grin: я се замисли малко бе? Има доста болни хора които пият по 7-8 на ден и нищо им няма алкъл се иска тук... относно темата: идея си неам чесно :?
sh3_1s_7h3_0n3
08-03-2008, 07:49
от витамин Ц закъснява.
Скачай на въже или прави коремни преси. Аз така се спасявам. 8-) Хем готино коремче, хем се отърваваш. макар че то до неделя трябва, ако не ти свърши, то поне едва-едва да капи (:
kalpazanka
08-03-2008, 07:51
Значи мнозина ще кажат, че темата не е за тук, обаче си е точно за тук ... Неделята съм у приятеля ми и ще правим секс, проблема е че миналата неделя (6) ми дойде ... и да, към края си е, но все пак си мисля, че може да не е свършил до неделята ...
И знам, че витамин Ц помага за ускоряването на заздравителните процеси и се чудя дали ако пия по 6-7 на ден ще ми свърши по бързо ... Защото при прекалено употреба цикъла закъснява, но на мен ми трябва само да свърши по бързо ...
Та, да пия ли витамин Ц и по колко на ден или нещо друго???
А да пиеш желязо-съдържащи препарати случайно/да имаш анемия и да я лекуваш/?
Predatorlyd
12-27-2008, 22:02
АХАХАХаХХАхАхаХАХ Е не тва ме сцепи от смех аз съм момче само да уточня.."максимум 6 на ден или кво беше тва там"
Начи мога да ви кажа от личен опит,испих цял блистер(специално тоя който пих беше 100 мг едното хапченце,а в блистера този който имах аз са май бая хапчета 36 или 40 нещо такова ще ви излъжа) ..Сметнете си го вие 40х100=4000 мг=4 грама попринцип съм чувал,че повече от 1 грам няма смисъл защото тялото го изхварля .. та така за 2 дни погълнах 2 блистера 8 грама и нищичко ми няма така,че не се притеснявайте ..Та този който каза,че можеш да се натровиш от витамин Ц ..БУАХаХХАХАХАХ
МУХУАХУАХУАХУхау смех на хоризонта ...чудно как не съм се отровил ..
та макс на ден зимайте ако са по 100мг(милиграма) хапченцето макс 10 тина хапчета и то през 3-4 часа иначе няма смисал ще изпикаете всичко :) ае лека вечер
kobrataa007
12-27-2008, 22:20
mnogo filmi gleda6 8-)
в един глас :razz: :razz: :razz: :razz:
от витамин Ц спира цикъла но не прекалявай
FunnYboY
12-28-2008, 18:15
Вярно е, че витамин "C" го забавя... но не знам дали и го "забързва"... :-o
По-скоро, едва ли 8)
princesa_viki
12-28-2008, 19:06
Е,да ама това са противозачатъчни и не е изобщо редно да си ги взима без лекарско предписание.
И аз съм чувала така за витамин Ц,но честно казано,не бих се опитвала да си спра цикъла така.Въпрос на избор :)
stranno za6to men mi deistva po dr na4in ako pia vitamin c glei kvo stava niama da moga da izlezna ot kinefa :-o
FiRe_LaDy
12-30-2008, 13:29
На тебе май ти трябва да четеш листовката!От витамин Ц как ще се натровиш?Организма си задържа колкото му е нужно,а останалото изхвърляш като ходиш до WC!А това което написа авторката и аз съм го чувала и то от много хора!
AtlantidaLove
12-30-2008, 14:15
Абе я не давайте такива идея че малките пикли ще се изпонатровят .... =D> 8-) :-D brao,brao!!!
AtlantidaLove
12-30-2008, 14:18
какъв ти е проблема ако не ти е свършил в неделя да кажеш на гаджето ти,че си неразположена... :shock:zagorela e! 8-)
f1st1ch3
12-29-2009, 15:09
ами колко бързо спира цикълът,след като на 2рия ден започна да пия по 6-7 хапчета витамин Ц ?? :(
dqvolcheto9
12-30-2009, 08:37
Въобще не са глупости само ,че до 3 е максималната доза за деня (за деца над 6 години ) , а за възрастни е 6.Аз сега пия и гледам ,че намалява сиг утре ще има Happy End :grin:
Assshley
12-30-2009, 11:07
Мдам и аз съм чувала,че ти закъснява като пиеш и мои приятелки са го правили и казват,че е ефикасно ама незнам .. попринцип не съм много привърженичка на такива методи ама щом се налага.
funny993
05-18-2010, 12:11
Ми то тва эа витамин Ц-то си е вярно,смисъл отлага за часове :d:d
витамин C не спира, а намалява цикъла. На опаковката си пише дозата която трябва да се пие. :-o
justonegirlwithonehope
05-27-2010, 18:29
Абе я не говори глупости.Това е цикълът ти, всяка жена го има, не можеш да се отървеш от него.Нещо нормално е, просто природа.Да с витамин Ц наистина намалява, но няма смисъл.Лично аз тренирам тенис и често за състезания ми се налага да пия специални хапчета, които да спрат цикъла ми или въобще да не ми дойде, което е много вредно и наистина няма смисъл.
gabito0o
07-05-2010, 10:05
Амии честно казано...според мен от такива груби изказвания няа нужда шот момичето е право (да витамин C е желателно да се пие по време на цикал и да мисля, че по - бързо ше ти спре) Но има и нещо вярно, че повече от четири хапчета не трябва да се поемат на ден!!! (за това сщо съм сигурна(не е хубаво да се предозира))!!Ааа и ако се разровите в гоогле Ше видите, че това за витамин С е напълно вярно ето и източника...
Менструация е месечния цикъл на всяка жена по време на опита си дете, носещи години. То е знак, че тялото се подготвя за самата бременност. По време на менструация, която трае между 2 и 7 дни, кръв заедно с ендометриоза тъкан е изгубен като вагинални отговорност. Загубата на кръв води до загуба на желязо, което е необходимо да се попълва за да се избегне умора, анемия и други нежелани странични ефекти. Витамин С е известно увеличаване на absorptive правомощията на органа, така че е важно да се увеличи приема на Витамин С по време на този период. Не може така да се извършва чрез увеличаване на храни, богати на витамин С или алтернативно чрез хранителни добавки.
Можех и още много да копирам, но май и това стига за доказателство
sladkatatoni
07-16-2010, 12:21
Кирилицата е задължителна.
kalpazanka
За витамин С-то не знам ама знам, че с бира или с някакав алкохол можеш да си спреш цикала знам го от личен опит ама не да се напиеш например 2 чашки бира два дни подред ии си готова няма и следа от цикал ;)
xXxinsatiablexXx
07-16-2010, 22:15
при някой ефекта не е такъв на едни намаля на други се усилва :-o имаше едно момиче пиеше по 15 хапчета на ден :shock: после не можеше да излезе от WC 8-) иди на лекар да ти предпише нещо не си прави шега с това :?
missapple
08-29-2011, 08:10
Не разбирам , какво лошо е казало момичето . Да ,права е ,че витамин Ц наистина помага за намаляване или по-ранно спиране на цикала. Възможно е и усилване при някой , но все пак свършва по-бързо , но разбира се не и веднага. Всеки организъм си е индивидуален нали се сещате. От много хора съм чувала този метод и аз самата съм го пробвала и няма нищо лошо или вредно в това. Но все пак и не трябва да се прекалява с таблетките тъй, като може да има обратен ефект , както xXxinsatiablexXx вече каза . НЕ е полезно този метод да се прилага всеки месец ,защото тогава наистина ще е вредно. Само по спещност .Аз например след 3 дни заминавам за Италия а ми дойде днес и пия витамин Ц за да го съкратя максимално... Такъв ми е винаги късмета 8-)
Dessynka
08-29-2011, 09:31
Е ма много знаете сичките бе... :-o
Наистина забавя цикъла. Аз когато имам същите като твоите проблеми 8-) пия по толкова - 6-7 на ден и спира по бързо. :)
Dessynka
08-29-2011, 09:32
витамин C не спира, а намалява цикъла. На опаковката си пише дозата която трябва да се пие. :-o
намалява и СПИРА, моето момиче. :-o
kalpazanka
08-29-2011, 10:04
Ай стига толкова.