View Full Version : има ли повод за притеснение?
Здравейте! Днес правих за 1 път секс с приятеля си.Той свърши в презерватива но в мен.Той каза че е проверил и не е бил скъсан, но все пак има ли повод за притеснение??
TheBlackStranger
07-10-2008, 19:58
Здравейте! Днес правих за 1 път секс с приятеля си.Той свърши в презерватива но в мен.Той каза че е проверил и не е бил скъсан, но все пак има ли повод за притеснение??Не.
FeelMyPain
07-10-2008, 19:59
Презерватива е сигурен на 97%.
Не си позволявай повече волността да свършваш в нея, за да няма гафове.
Едит:Не видях, че ти си момичето.
Така или иначе, не му давай да свършва в теб.
Здравейте! Днес правих за 1 път секс с приятеля си.Той свърши в презерватива но в мен.Той каза че е проверил и не е бил скъсан, но все пак има ли повод за притеснение??
ИМА ДРУГА ТАКАВА ТЕМА ЧЕТЕТЕ БЕ!КЪДЕ СТЕ ТРЪГНАЛИ ДА ПРАВИТЕ СЕКС БЕЗ ДА ЗНАЕТЕ ЗА КАКВО СТАВА НА ВЪПРОС?!?!?!МАЛОУМАНА ЛИ СИ КАКВА СИ? :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
ИМА ДРУГА ТАКАВА ТЕМА ЧЕТЕТЕ БЕ!КЪДЕ СТЕ ТРЪГНАЛИ ДА ПРАВИТЕ СЕКС БЕЗ ДА ЗНАЕТЕ ЗА КАКВО СТАВА НА ВЪПРОС?!?!?!МАЛОУМАНА ЛИ СИ КАКВА СИ? :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
няма упасност!
fLamencO
07-10-2008, 22:44
e toi e svarshil v neq s prezervativ.. ti ko iskash da go iskara i v prezervativa? :? :? :?
A_Loving_Girl
07-10-2008, 22:44
ЗА кой ли път се повтаря тази тема....в търсачката се пише и се проверява дали има подобна тема и четете от там.......грррррррррррррррр... ............НЕ ВИ ЛИ ПИСНА!!!?!!!!!!!!!!
princesa_viki
07-10-2008, 22:47
Няма повод за притеснение.Щом го е проверил,значи няма за какво да се притесняваш :-)
SK0RP10N
07-11-2008, 06:02
Da.
Chestito na novite mama i tate :)
WILD__BOY
07-11-2008, 07:39
има разбира се
направи си тест
отиди на ехограф
не знаете кво правите, ама го правите, за да сте готини
valdesbg
07-11-2008, 07:50
Поредната.
fLamencO
07-11-2008, 09:48
Какво ви става на вси4ките в форума ве? не 4етете ли, 4е тя го е правила с презерватив? какво по-сигурно от това? той се е исхфърлил в нея ама с презерватива.... само карате хората да са притесняват !!! :-x :-x :-x :-x :-x :-x :smt070 :smt067
sexy_tigar4e_MM
07-11-2008, 12:12
e toi e svarshil v neq s prezervativ.. ti ko iskash da go iskara i v prezervativa? :? :? :?
Ами милисекунди преди да са изпразни, го изважда и свършва в презерватива. Но ако им харесва може и някъде по тялотор те си знаят, важното е да НЕ е в нея :)
fLamencO
07-11-2008, 13:30
Ами милисекунди преди да са изпразни, го изважда и свършва в презерватива. Но ако им харесва може и някъде по тялотор те си знаят, важното е да НЕ е в нея :)
на4и въпреки 4е е с презерватив ,трябва да свършва вънка? ? ? ? ? ? :? това не го знаех... слава богу 4е съм девствен :oops:
sexy_tigar4e_MM
07-11-2008, 16:18
на4и въпреки 4е е с презерватив ,трябва да свършва вънка? ? ? ? ? ? :? това не го знаех... слава богу 4е съм девствен :oops:
Не е задължително, но е желателно :)
mishaaaaa
07-11-2008, 16:22
Винаги с приятеля ми правим секс с презерватив и не си позволява да свършва в мен.
Все пак всичко може да стане, ами ако се скъса точно когато свършва? После да пия онея боклуци Ескапел ли какви бяха? Не, благодаря, не искам дори да ги чувам!
sexy_tigar4e_MM
07-12-2008, 11:35
Винаги с приятеля ми правим секс с презерватив и не си позволява да свършва в мен.
Все пак всичко може да стане, ами ако се скъса точно когато свършва? После да пия онея боклуци Ескапел ли какви бяха? Не, благодаря, не искам дори да ги чувам!
Именно :)
HeartBreakKid
07-12-2008, 11:40
Абе карай си работата бе момиче.. Какво се притесняваш.. Да свършва момчето където му е удобно, нали се обичате :P
Шибай Жеко, нещастна съм :grin: