Влез

View Full Version : Побърках се .. какво да правя !!

sAd_boY
07-10-2008, 19:59
Значи винаги съм бил супер несериозен във връзките си.Всичко е било е така да има и само да се забавлявам не съм имал нищо повече от 2-3 месеца и то с по няколко момичета и толкова съм бил сериозен.Но сега съм много ама много влюбен в едно момиче тя ме обича въпреки,че не го заслужавам.Защото тя незнаеше много неща за мен,но в последствие почна да ги разбира.Разбра къде живея,къде излизам,кои са приятелите ми, и т.н .. на нея това не и хареса.Защото родителите ми са ме осигурили доста добре имам всичко и винаги съм го имал и просто имах периоди в който незнаех къде да си давам парите.Бяха наркотици,после ги пръсках по дискотеки глупости,после не спирах да ходя в Казината и тя разбра за тези неща.Но го разбра защото аз и казах попита ме защо не сме се виждали няколко дни а нашите разбраха,че за 1 месец съм похарчил само за мене около 2000лева само за "кафета" по мойте думи пред родителите.И така имах много проблеми с нашите и тя беше до мен.Но сега е лято и аз тренирам футбол и с отбора ще ходим на море ии всички викат аа пак ще е като миналата година защото аз съм някакъв много общителен и все момичета а у .. и аз им викам нее тая година няма да е така влюбен съм обичам я .. и всички а бе точно ти ли бе а у как ти със сериозна връзка и говореха какво ще загубя от всичко това ии аз се уплаших обичам много гаджето си ама .. пфф толкова неща няма да мога да правя.. Тя е всичко за мен неискам друга ама така както говореха приятелите ми стана кофти .. Тя е много много много хубава прекрасан е и може да има всяко момче по-хубав от мен по-добър но тя избра мен неискам да я загубя но мисля че вече я губя няколко седмици тя е по дръпната от мен.Най-добрата й приятелка я познавам от преди и я питах и тя каза че много ме обича Деница но просто съм живеел много динамичен живот и само проблеми съм носел .. Незнам какво да правя .. наистина ;( Не веднъж я наранявах и лъгах тя все ми прощаваше незнам какво да правя HeLP

w0sh
07-10-2008, 20:01
Тъй е. богатите хлапета са разглезени.

shokolad_4eto
07-10-2008, 20:09
Вземи си погори с нея малко започни да и показваш, че с всеки изминал ден тя е по-вайна за теб и намали малко темпото си на живот, с който си свикнал, защото не искам да те плаша, но някои ден може да и омръзне ... и тогава .... досети се сам :(

sapphirr
07-10-2008, 20:19
kaji i 4e si gotov za edin posleden 6ans i ako se izduni6 i s nego,6te se otdrupne6 i 6te q ostavi6 na mira.kogato horata 4uqt,za ne6to 4e e za posledno ,ne si samo ti-tozi,no i 4oveka ot drugata strana zapo4va da polaha usiliq,za6toto nevolno i toi se 4uvstva zastra6en ot nqkakva zaguba i zapo4va da preosmislq vsi4ko i da go ceni o6te pove4e.tova 6te e i izpitanie za teb-da vidi6 dali naistina si tova,koeto tvurdi6.slu4aq s priqtelkata ti e kato da trugne6 da kateri6 bair,po 4ieto nanadolni6te predi tova si sprintiral.
znae6 li ponqkoga e po-hubavo (kolkoto i da e trudno) da poeme6 po trudniq put,za6toto toi (ako ne drugo0 6te te napravi 4ovek i 6te te nau4i da se radva6 i na malkite ne6ta.

dark_angel_7813
07-10-2008, 20:20
:) ами просто се спри с този твой динамичен живот.... покажи и че наистина държиш на нея .... ето казваш че сега ще ходите на море еми .... докажи и на приятелите си че наистина е обичаш и не би е наранил.... като започнеш да вършиш глупости на морето .... айде успех ... :) :) :) :-P

MiMcHeToOo
07-10-2008, 20:20
Еми съжалявам. Така сте ФЕШЪНИТЕ ;)

JuSt_A_FrEaK
07-10-2008, 20:30
Така е...половината момчета се правят на ебачи,но всъщност са влюбени до един...Но това е друга тема...Ами щом мислиш,че започваш да я губиш опитай се да се промениш,да станeш по-добър от преди и говори за това с нея.Обаждай и се често,прекарвай свободното си време с нея....Общо взето покажи,че тя е по-важна за теб и че не си я забравил...И най-важното-споделяй и просто за да нямате тайни. По-добре да го научи от теб от колкото то някой друг :) :) Успех! :)

sAd_boY
07-10-2008, 21:30
Mnogo q obi4am dnes se vidqhme to4no za 30 minuti i mi lipsva tolkova mnogo :( a puk i ne bqhme sami i po4ti ne si govorihme i posle tq si trugna 4e be6e na RD i sega e o6te tam .. ostavila si e telefona v tqh .. ii nqma kak da i se obadq lipsva mi mnogo poburkvam se cql den i zvunq q tursa.. Vinagi az sum tozi pone poslednite 2 meseca de vse zvunq tursa q pisha i prava sre6ti .. vinagi i obru6tam super mn vnimanie tq zna4i mnogo mnogo za men bih napravil vsi4ko za neq .. super mil sum s neq az nikoga ne6to lo6o ne sum i kazal,ne sym q obidil .. obi4am go tova momi4e ama neznam lipsva mi tolkova mnogo 4uvstvam se obseben ot neq .. ;( :( .. a me e strah 4e 6te zagubq dosega6niq si jivot .. zaradi edno momi4e.. ne edno momi4e de EDINSTVENATA no ... vse pak dali e pravilno ?

cherinka
07-10-2008, 21:36
Mnogo q obi4am dnes se vidqhme to4no za 30 minuti i mi lipsva tolkova mnogo :( a puk i ne bqhme sami i po4ti ne si govorihme i posle tq si trugna 4e be6e na RD i sega e o6te tam .. ostavila si e telefona v tqh .. ii nqma kak da i se obadq lipsva mi mnogo poburkvam se cql den i zvunq q tursa.. Vinagi az sum tozi pone poslednite 2 meseca de vse zvunq tursa q pisha i prava sre6ti .. vinagi i obru6tam super mn vnimanie tq zna4i mnogo mnogo za men bih napravil vsi4ko za neq .. super mil sum s neq az nikoga ne6to lo6o ne sum i kazal,ne sym q obidil .. obi4am go tova momi4e ama neznam lipsva mi tolkova mnogo 4uvstvam se obseben ot neq .. ;( :( .. a me e strah 4e 6te zagubq dosega6niq si jivot .. zaradi edno momi4e.. ne edno momi4e de EDINSTVENATA no ... vse pak dali e pravilno ?
Темата я прочетох, барабар и с тоя пост.

Единствено ми направи впечатление следното:

a me e strah 4e 6te zagubq dosega6niq si jivot .. zaradi edno momi4e.. ne edno momi4e de EDINSTVENATA no ... vse pak dali e pravilno ?

Ако всичко се оправи, а след време те преебе, много ще съжаляваш............

Само дето кофтито е, че едва ли ще разбереш какво ще стане в бъдеще..

Кво да ти кажа, и аз не знам.

Щом и тя те обича, щом и ти я обичаш.. значи всичко е почти наред.
Относно сегашния ти живот.. единственото, което е, че трябва да се спреш със свалките с други момичета. А пък относно наркотици, казината и купоните - това си е един обикновен живот на един млад тийн. Дори това да не й харесва, и тя е човек, може би и тя си има кирливите ризки.

Оф, ай, спирам, че мн почнах да дрънкам..

JuSt_A_FrEaK
07-10-2008, 22:05
Ами така както описваш,че се държиш с нея не виждам проблема да е в теб...В смисъл гаджето ми прави същото като теб-излизаме двамата,обажда ми се...само нз защо не си говорите там като сте били заедно...Може би ( не искам да го казвам ) но дали все още те обича и не го крие то страх да не те нарани щот и аз така бях с един дето не ми даваше сърце да го отрежа :D Питай я дали е същото и те обича и ако каже да,питай я къде е проблема че не си говорите :o :(

sAd_boY
07-10-2008, 22:11
Ami da obi4a me pokazva mi go .. az se durja s neq unikalno dobre .. i tq s men no prosto tq e na 15 godini az sum na 18 ddz tq e ligla az sy6to sum liglio no ponqkoga iskam ne6to e taka po spokoino ddz i az a tq samo kafeta nasam natam i az vinagi s neq sum nqma da i kaja nqma da hodim edi kude si .. tolkvoa mnogo bolka sum i pri4inqval tolkova e plakala za men .. tq predi za men be6e prosto igra4ka i si q vzimah kogato iskam i q zahvurlqh kogato ne q iskam pove4e .. iskah q zatova 4e be6e destvena ii iskah da spa s neq 6ot adtskata kukla i vsi4ki a y nemoje6 nqma da q navie6 i vse i hodeh po guza nali da q omaq i taka govorihme li govorihme dni nared i az se vliubih v neq i vse o6te ne sum spal s neq i ne mi i trqbva kogato tq go poiska togava .. znam 4e me obi4a i 4e e vliubena v men prosto ne6to lipsva a neiskam pak da se karame za6toto tq vse si misli kato i kaja trqbva da pogovorim 4e 6te kusame ii mi stava gadno .. ;( ;( iskam da sum 6tastliv s neq.. no mislq 4e trqbva da q ostava za6toto obi4am q mnogo no tq e samo s men malka e da vidi jivot iskam .. a ne da se zabie s men .. predi malko pisah sms na nai dobrata i fr da mi zvunne nikoi ne zvunna a ne se 4uvstvam dobre tujen sym .. i vikam trqa da govora s nqkoi pisah sms na edno dr momi4e s koeto hodeh no q zarqzah zaradi sega6nata .. tq vednaga mi otgovori ii sa sms-i pi6em i mi e qko .. ;( no obi4am momi4eto si no iskam nai dobroto za neq a ne mislq 4e tova sum az

spensi
07-10-2008, 22:18
какво да ти кажа за жалост не всичко се купува със пари

JuSt_A_FrEaK
07-11-2008, 09:03
Добре,искай и втори шанс в който всичко да си е нормално и тва дето ви липсва във връзката да го има и да не е толкова отдръпната от теб..нз вече...А ако мислиш че не е щастлива с теб и заслужава нещо по-добро скъсайте,макар че... :?

Don't worry...be happy :)

GabisiTa
07-11-2008, 09:37
Нали я обичаш, не искаш да я загубиш, липсва ти и т.н. какви са тези смс-и сега с бившата? И останалите момичета... ? Помисли си добре какво искаш първо, ясно ти е, че трябва да се промениш ако искаш да си с нея и всичко да е наред... Може би на нея не й е съвсем добре щом е отдръпната от теб. Говори с нея... изяснете се дали искате да сте заедно и какво е това нещо, което липсва във връзката ви? Секс ... ? :?

П.С. Щастието не се купува ...... :?

babykiller_
07-11-2008, 09:49
сам се прецакваш 8)

ssg_93
07-11-2008, 09:49
след като си сигурен че я обичаш и след като тя е била до теб в трудните ти моменти,мисля че трябва да си с нея.от това което прочетох си меко казано задник и трябва да се радваш че момичето което обичаш ти отговаря със същото.мисля че след като си правел толкова простотии до момента е време да се замислиш както си причинявал както на себе си така и на хората които те обичат и да прецениш сам,дали има полза вечно да живееш по този динамичен начин,от които полза рядко има.вземи я с теб на море и бъдете заедно.

jghgh
07-11-2008, 09:51
Тъй е. богатите хлапета са разглезени.

и фтуболистчетата са тъпи.. поне most of them

на тоа лигльо не ми се четоха излиянията му докрая... :?
стигнах само до 2000лв похарчени уж "за кафета" и викам.. да спра лекичко така :lol: :?

fc
07-11-2008, 14:49
Вие пък света вода ненапита...Момчето иска да се промени вие го плюете...Виновен ли е , че има пари?

SunShinePearl
07-11-2008, 15:51
Mi ne pro4etoh vsi4kite komentari.Moeto mnenie e 4e NE TRQBVA da se promenq6 spored men tva e super tupo,da se promenq6 zaradi nqkoi 4ovek :? .Obi4ai q no taka si naglasete vremeto 4e da ste si zaedno i t.n.Ako pod dosega6niq ti jivot razbira6 vruzki ei taka i izneveri-qvno tolkova obi4a6 momi4eto.Prosto su4etai 2-te ne6ta izkarvai si qko s fr i s neq tolkova li e trudno a 6tom si misl6 4e 6te i izneveri6 na moreto i otide6 s tazi naglasa tam,ti naistina 6te i izneveri6,a ako tova stane vruzkata vi otiva na kino.Mislq 4e ne si lo6 4ovek prosto si adski oburkan.6tom kazva6 4e q obi4a6 ne i izneverqvai i tolkova.I tq trqbva da rabere 4e nemoje da promeni na4ina ti na jivot(samo ti moje6 da go napravi6),kakto ti taka i tq trqbva da se pogodite edin kum dr kam na4inite si na jiveene,mislq 4e me razbra kakvo iskam da kaja.No est nedei da vzima6 narcotici i da si pilee6 parite v kazinata moje bi tq tova e imala predvid pod buren jivot.Obi4aite se i se priemaite takiva kakvite ste.Sega pro4etoh i kvo dr si pisal ami da ti kaja ako produljava6 taka da misli6 naistina q ostavi ama i ot neina strana tva e hiper tupo da misli 4e vse kato i kaje6 da pogovorite i 4e 6te q zarqzva6 sednete pogovorete seriozno obqsni i vsi4ko i si mislq 4e 6te se opravite vzaimno i 6te re6ite problema.I tva pi6el si sms-si s biv6ata i mu bilo qko taka pak do nikude nqma da stigne6..mislq 4e me razbra ami tova e koeto imah da kaja.