View Full Version : с кондом свърши в мен,но...
здр...регистрирах се във форума за да споделя и получа отговор на въпроса си.... В неделя 06.07 правих секс с приятеля си (беше ми а първи път) Всичко мина добре...естествено използвахме презервативи,но 2рия път свърши в мен....и после не обърнахме внимание дали презерватива не е бил спукан...от два дена приятеля ми постоянно ме панира,че има опасност да съм забременяла..дори и да не е бил спукан презерватива не било хуваво да свършва в мен... :? .. незнам какво да правя...кажете вашето мнение...! :? :?
от една страна съм бясна от друга притеснена... гледам да не мисля за това..но ако всичко е наред с кондома и свърши в мен опасно ли е ? :(
DevilWish
07-10-2008, 20:26
..но ако всичко е наред с кондома и свърши в мен опасно ли е ? :(
Не!
Обаче ,за да е притеснен ,незнам дали е сигурен ;)
Обаче ако той беше скъсан все пак щяхте да видите ,че тече все от някъде ;)
абсолютно! Днес като обсъждахме проблема и той това спомена! ..не ми се иска от сега да взимам тестове,попринцип месечния ми цикъл закъснява и сега от внушение постоянно ме боли глава,побърквам се тотално.. :( :( :(
FeelMyPain
07-10-2008, 20:33
..но ако всичко е наред с кондома и свърши в мен опасно ли е ? :(
Не!
Ти поне си се ебала с половин село, тея неща трябваше да ги знаеш!
Theoretically, if a condom is used consistently and correctly, it should prevent pregnancy 97% of the time.
Теоритично, ако кондома се използва правилно, би трябвало да предпазва от бременност в 97% от случаите.
Имаш ли нещо да кажеш за останалите 3% ?
ROCKLIFE
07-10-2008, 20:34
естествано че НЕ!
образовайте се малко преди да правите секс бе
баси тъпите пишлемета... :-x :-x :-x
:smt079
Rosenrot_f
07-10-2008, 20:45
Поредната , но за съжаление не и Последната !!! :grin: Като не знаете колко уши имате по главата къде сте тръгнали секс да правите !!! След 1 седмица си направи тест,ако си чак толкова панирана :)
Seducti0n
07-10-2008, 20:46
Преди да спорите по-добре помислете малко и поразгледайте статиските относно това до колко можете да се чувствате защитени от бременост при употребата на презервативи.
Да, по-добре е когато свърши извън теб, дори и да е с презерватив за да ви е мирна главата после, а не да не можете да спите нощем от притиснение.
FeelMyPain
07-10-2008, 20:49
Ще ви банна сичките.
Заслужават си го... :-)
Ако беше спукан щяхте да разберете :)
WILD__BOY
07-10-2008, 20:52
напразно се панираш
shady^baby
07-10-2008, 21:03
спокойно не си бременна,но ако искаш да си сигурна, а не ти се чака една седмица за тест отиди в аптеката и питай за тестове за бременност,от тези които дават резултат веднага след акта :)
Luda_do_poluda
07-10-2008, 21:17
Не мисля ,че си бременна ,но следващия път ,за да си спокойна - не му давай да свършва в теб или поне ползвай противозачатъчни след като си с нередовен цикъл и правиш секс без презпазни мерки или поне не на 100% сигурни ....
Ако е спукан, след 9 месеца няма да ти е много весело :D
Offspring
07-10-2008, 21:39
И на коя дата викаш сте го правили?В колко часа? .... :lol: ОМГ :razz:
здр...регистрирах се във форума за да споделя и получа отговор на въпроса си.... В неделя 06.07 правих секс с приятеля си (беше ми а първи път) Всичко мина добре...естествено използвахме презервативи,но 2рия път свърши в мен....и после не обърнахме внимание дали презерватива не е бил спукан...от два дена приятеля ми постоянно ме панира,че има опасност да съм забременяла..дори и да не е бил спукан презерватива не било хуваво да свършва в мен... :? .. незнам какво да правя...кажете вашето мнение...! :? :?
Бахти досадното гадже ако е сложен правилно презерватива нищо ти няма...
Този е голям идиот :D Явно нарочно те панира. Той ще свърши в теб, после ще ти обяснява колко е опасно. Изчакай 1 седмица и си направи тест. Боже расли, недорасли секс правят :?
+ 8767576583 Абе вие не разбрахте ли,че е опасно да свършва във вас.С презерватив без - ВИНАГИ ИМА РИСК!!!!!!!
valdesbg
07-11-2008, 08:17
Добре бе не четете ли малко? това е 6562 тема по въпроса.
Само че искам да ви питам ако презерватива не е скъсан и всичко си му е наред, как ще избягат достатъчно количество работници за да минат цялото разстояние и да оплодят яйцеклетката?
Расли недорасли, ама да видим кой ще ми отговори.
sexy_tigar4e_MM
07-11-2008, 08:25
Този е голям идиот :D Явно нарочно те панира. Той ще свърши в теб, после ще ти обяснява колко е опасно. Изчакай 1 седмица и си направи тест. Боже расли, недорасли секс правят :?
Ако ще си го правиш след една седмица- НЕ си взимай Sure Chek, а PRESTO- той е предназначен да се прави една сидмеца след половия акт