Влез

View Full Version : Пак езикови училища

TarkCougar
07-10-2008, 21:44
Проблема с мене е,че нямах възможност да се запиша от по-малък в езиково училище,та сега се опитвам да хвана последния влак,8 клас съм ,общо 5 години съм учил английски,последната от които в езикова.Искам да попитам късно ли е на този етап да влизам в (следващия ми въпрос) някъде въобще, за да запиша интензивен курс(или нещо подобно) за да се опитам да взема сертификати.Втория ми въпрос,сигурен съм че много хора са питали, е (други алтернативи нямам ,сори ако съм тривиален :) ) Фарос или Европа? :-P

П.П Тъй като утре(то вече днеска) ще ходя(въх с мама :lol: )само за проучване до Европа,искам да попитам как става записването като цяло

Seducti0n
07-10-2008, 23:56
Европа!
5 години подред ходих там и съм адски доволна. :)

TarkCougar
07-11-2008, 14:59
днес ходих на входящо ниво и съм приет :grin: Искам да знам нещо относно таксата- в нея влизат ли учебнци уч тетрадки и пр. ?? :o (предполагам не ,но все пак да попитам? )

Seducti0n
07-11-2008, 15:37
Честито!В кой офис ще си, ако не е тайна?
Иначе учебниците и тетрадките се заплащат отделно.
А кое ниво си?
Извини ме, че толкова много въпроси ти зададох, просто ми е любопитно. :oops:

TarkCougar
07-11-2008, 16:24
10K U! :-P Аз съм от Шумен и там ще си ходя.Доколкото ми побра главата ,съм ниво SP или нещо близко от вида - интермедиът общо взето - теста не ми се стори нито лесен ,нито труден,ама се справих 8-) .Ясно ,така си предполагах за учебниците,като цяло ми се стори доста скъпичка таксата,четейки,за някакви отсъпки,но не е от огромно значение.За учебниците средно би ли могла да ми кажеш на колко ще възлязат,аз предполагам 100лв общо ще са достътъчни,въпреки,че знам,че си зависи от хиляда неща.

Seducti0n
07-11-2008, 16:35
Честно да ти кажа нищо не ми говори това ниво, аз последно завърших S3.
Относно учебниците-Дори и по-малко парички, предполагам, че ще бъдат достатъчни. :)

TarkCougar
07-11-2008, 16:40
Моя грешка S3 сега разбрах ,малко не ми се вярва,сякаш е за по-напреднали,щом ти след 5 години последно си завършила него :?

Seducti0n
07-11-2008, 16:49
Завърших това ниво преди 3 години, сега ще съм 10-ти клас.
А ти кой клас ще си? :-o

TarkCougar
07-11-2008, 16:53
амии 9-ти май,покрай това онова,взех че забравих :-D

Seducti0n
07-11-2008, 17:05
Нормално е когато един език не се прилага да започне да се забравя, така че споко, нищо ново под слънцето.
Важно е, че го имаш желанието.Да малко е късничко за това ниво, но какво от това... :)

TarkCougar
07-11-2008, 17:44
не не имах предвид,че забравих кой клас съм 8-)

Seducti0n
07-11-2008, 18:01
Хаха, случвало ми се и това. 8-)

TarkCougar
07-11-2008, 18:10
извинявай,че пак тебе питам да те занимавам с мои глупости( само ти пишеш в темата и като гледам не ми е голям избора :) ),но каква е разликата между интензивно и модулно обучение- предполагам разписанията и часовете,или не си запозната?

Axel_f
07-11-2008, 18:27
извинявай,че пак тебе питам да те занимавам с мои глупости( само ти пишеш в темата и като гледам не ми е голям избора :) ),но каква е разликата между интензивно и модулно обучение- предполагам разписанията и часовете,или не си запозната?

При интензивното учиш всеки ден по няколко часа и взимаш материала, който все взима по принцип за няколко месеца, за 1 месец или за 2-3 седмици. Ти предполагам си се записал за интензивни курсове, те са най-предлаганите през лятото :-o
Аз не мисля, че си закъснял. Аз пък началото на 9 клас започнах с английския от самото начало, бях учила преди това, но след подготвителната година от тоя немски абсолютно нищо не помнех :-D Всичко зависи от теб!

Да не говорим, че аз сега (11клас) започвам да уча испански :D