View Full Version : help me
нуждая се от съвет :-o .момчето което мислех за мн близък приятел и което си има гадже от близо година ми каза че не е спирал да мисли за мен откакто сме се запознали и че след като преди години му казал,,не,, като ми предожи му е кофти всеки път когато сме заедно,защото иска да ме целуне а аз си мисля че имам приятел.проблема е там че не иска да се срещнем защото незнае какво ще направи и може да се скараме жестоко.искам да бъдем приятели и нз какво да права.ако на някой му се занимава с даване на съвет ще съм му благодарна,защото наистина нз какво да права :(
mimka_1987
07-11-2008, 09:45
mi kaji i mu 4e iskah sa nego da si priqtel a ne gadjeta a ako toi ne e saglasen ima i drugi priqteli
LadySunshine
07-11-2008, 09:46
Е защо пък ще се карате жестоко, ако се видите, при положение, че той очевидно изпитва нещо към теб?! Според мен би трябвало просто да си поговорите и да решите какво ще правите от тук нататък.. :wink:
bibeto15
07-11-2008, 09:49
нуждая се от съвет :-o .момчето което мислех за мн близък приятел и което си има гадже от близо година ми каза че не е спирал да мисли за мен откакто сме се запознали и че след като преди години му казал,,не,, като ми предожи му е кофти всеки път когато сме заедно,защото иска да ме целуне а аз си мисля че имам приятел.проблема е там че не иска да се срещнем защото незнае какво ще направи и може да се скараме жестоко.искам да бъдем приятели и нз какво да права.ако на някой му се занимава с даване на съвет ще съм му благодарна,защото наистина нз какво да права :(Tova e dosta gadno,no pogovori s nego i mu kaji 4e ti go haresva6 kato priqtel,ne kato gadje.Pomogni mu da si nameri svestno momi4e i da trugne s neq.I na men mi se slu4i tazi godina i az napravih sa6toto koeto te posavetvah i stana.Nadqvam se i pri teb da stane.Uspeh. :)
eveto_xx
08-24-2008, 17:23
нуждая се от съвет :-o .момчето което мислех за мн близък приятел и което си има гадже от близо година ми каза че не е спирал да мисли за мен откакто сме се запознали и че след като преди години му казал,,не,, като ми предожи му е кофти всеки път когато сме заедно,защото иска да ме целуне а аз си мисля че имам приятел.проблема е там че не иска да се срещнем защото незнае какво ще направи и може да се скараме жестоко.искам да бъдем приятели и нз какво да права.ако на някой му се занимава с даване на съвет ще съм му благодарна,защото наистина нз какво да права :(
Както повечето хора написаха, трябва да му обясниш , че искаш да сте просто приятели.Но въпреки това чувствата му няма да се променят.Той пак ще те иска, и ще бъде много неудобно и за двама ви.Така че е най-добре да се разделите за известно време, според мен, та дано той се влюби в друга (което може би ще е трудно) ... Иначе каквото и да му обясняваш, нищо няма да се промени. Просто за сега си го загубила като "просто приятел".
Има и един друг вариянт- да направиш нещо, което ще го нарани, или да започнеш да излизаш с някого.Но това ще го накара да страда, а не вярвам, че го искаш...
miss_asi
08-24-2008, 18:20
mi kaji i mu 4e iskah sa nego da si priqtel a ne gadjeta a ako toi ne e saglasen ima i drugi priqteli
Във всеки случай няя да останете приятели за дълго! :(
sasha_90
08-25-2008, 08:10
Не можеш да го задължиш да ти бъде приятел,след като има чувства към теб.
Във всеки случай няя да останете приятели за дълго! :( защо пък не!!! :( :( :( не мисля че тва е причина да не са си бест фр още за дълго...
FreeSpirit
08-25-2008, 12:23
ами аз имах подобед проблем....
Аз го отбягвах доста време, че да не му давам надежда, ама номера не се получи....
Вече не сме така близки(просто не можем да си споделяме както преди)фр сме, но ограничаваме общуването...
Та мисълта ми е, че не можеш да имаш добър приятел в негово лице...но пък ако имаш желание може да пробвате като гаджета, защото той наистина ще знае какво искаш ;)
cinderella_gugutka
08-25-2008, 12:41
емо то ти нищо не можеш да направиш-той като си пада по теб винаги ще му е гадно квото и да му обясняваш.единствения на4ин е да станете гаджета...ама ти кат не искаш...сиг ли си 4е не искаш?
miss_asi
08-25-2008, 12:50
Във всеки случай няя да останете приятели за дълго! :( защо пък не!!! :( :( :( не мисля че тва е причина да не са си бест фр още за дълго... Същото се е случвало с много мои приятелки и никога не са оставали приятели с дадените момчета.Просто ими едно отдръпване започва се с обидите от рода "ооо тая е най-голямата курва" "тая ще тръгне с тебе и на 2рия ден те е заебала"!Е кофти е да се случи така.Аз си държа на първоначалното мнение!