View Full Version : Има ли хора,приети или учещи в 91 НЕГ?
Има ли хора,приети или учещи в 91 НЕГ?
Казвайте да се запознаваме от сега :grin: :grin: :grin:
I класиране:
КЛАСИРАН
по 1 желание
91 НЕГ
ЧЕ - НЕ; АЕ
с бал: 32.856 8) 8) 8)
Аз уча там да :) Добре дошъл...зайо байо :-D Коя паралелка си?
Аз уча там да :) Добре дошъл...зайо байо :-D Коя паралелка си?
Eми още не знам подробности...аз от 1 час знам,че съм приет :D Те колко паралелки са...7 ли?
За 8 клас са 7, да. Гледай да не си в Г клас :D
Защо?А предполагам че ще разбера паралелката като отида да се запиша а? :-o
Защото даскалката не струва.Май ще разбереш паралелката чак на 15ти септември :-o
хехех и аз съм приета там :) много съм доволна, това ми беше първото желание :grin:
и в понеделник отивам да се запиша. Я да ви питам за отпускното от старото даскало... за кога ми трябва? Т.е. с него ли отивам да се записвам или ми го искат по-натам?
Аз съм следващият заек :grin:
Cherlotte
07-11-2008, 20:02
Я да ви питам за отпускното от старото даскало... за кога ми трябва? Т.е. с него ли отивам да се записвам или ми го искат по-натам?
Мисля, че ти трябва за записването. Т.е. първо се отписваш от едното училище и после се записваш в другото. :)
Aре сега зайците да ми дадат скайп да напраим един общ чат да се запознаем.kristian.hristov е моя а nick-а e [r.i.p.]_-Th3 D3m0n-_ 8)
Добре а може да ми приемеш пълномощното? :D
Зайченца, я кажете с какъв бал сте влезнали и какъв е минималния тая година :)
Аз лично изкарах 32, 928 - а минималния е 32, 894 (доколкото е вярна справката за баловете тая година, де). Абеее късмет имах :) :grin:
Да очакваме ли мнооого моркови на първия учебен ден? :Д
Ам аз изкарах 32.856 и мисля,че влезнах,защото съм момче... :grin: иначе нямах шанс... :( А....как да разбера коя смяна ще съм тази година?
schmetterling
07-12-2008, 17:11
честито на бъдещите зайци! Аз уча в немската от една година и мога да ви гарантирам, че поне 5 кг моркови ще купя. Големи сте сладури ей хаха Иначе на 14.09. излизат и разпределения, и всичко.А за смени не е сигурно, класната ще ви каже ; )
+ Свиквайте с мисълта за 5 минути междучасие...и все пак свикваш след 1 месец и 10 даже са ти много ; )
Тц Тц паднало е нивото, преди година балът беше по-висок :?
Иначе за морковите не се притеснявайте, най-много да си тръгнете с 1-2 цицини :-P
А смяната зависи от това, в коя паралека ще сте.
schmetterling
07-12-2008, 20:05
Зависи дали някоя учителка прибере торбите със свещените зеленчуци.Мен лично миналата година малко ми се сториха морковите.Иначе ако искат зайците да учат здравата и качествено, тук им е мястото.Иначе за база, двор ХАХАХАХАХАХАХХАХА
Ем...ще свикнем...но мисля,че за такова авторитетно училище тази материална база е малко...смешна...лека реставрация няма да навреди :-D
Пожелавам ви да сте в д клас. Ще извадите късмет. :)
Пожелавам ви да сте в д клас. Ще извадите късмет. :)
Защо?Ти там ли беше?Намери ме в скайп. :D
И аз тая година ще съм заек в немската :grin: с бал 33.576
скайпа ми е nerven_xamster
schmetterling
07-21-2008, 12:41
Д??При Кожухарова??Че тая отсъстваше през ден.
Най - добри според мен са Илиева и Стоева / 'а' и 'е' паралелки/.
DisciplineAndOrder
07-22-2008, 05:33
завиждам.. :o
нищо,на мен във 2ра пак ше ми е добре
завиждам.. :o
нищо,на мен във 2ра пак ше ми е добре
Eee...с какъв бал влезна там? :-o
Аз също съм приет в немската на 1во класиране :grin: :grin: :grin: Баси кефа !!!!!
animefenka
09-11-2008, 12:57
И аз съм приета в I НЕГ на първо класиране с бал 33.606!!! :grin: Много се вълнувам че ще уча в най-елитното училище в София. :D :D :D
bAbY_lUfE
09-13-2008, 08:35
Аз сега ще съм зайо байо :P :D с бал 33.356 8) Но не знам още кой клас ще съм...дано днес да изкарат списъците. :( а моят скайп е: b_the_1 ..ако някой иска,да пише :)
sheilsis
09-13-2008, 13:44
оооо зайци 8) на 15 ще има изненада за вас - 50 кг моркови сме приготвили :D та ще трябва да се криете с букетите иначе немската е мн яко даскало и няма да сажалявате че сте там стига да учите мн ;)
bAbY_lUfE
09-29-2008, 09:09
глупости.много слаба ви беше организацията :D :D :D :D мен лично нито един морков не ме оцели! :D :D но една моя съученичка бая пострада,но какво да се прави-живот :D :grin:
Хах кефете се, скоро може и нова дограма да си имаме :D
Иначе как е немският, зайчета :-D
perkele1914
09-29-2008, 22:32
хехех и аз съм приета там :) много съм доволна, това ми беше първото желание :grin:
и в понеделник отивам да се запиша. Я да ви питам за отпускното от старото даскало... за кога ми трябва? Т.е. с него ли отивам да се записвам или ми го искат по-натам?о.О ще минавам от там..да знаЙш :D
FlowerPower
08-07-2009, 21:52
К'во стана бе, пи4ове, никой ли не е приет тая година в най- елитното даскало?! :shock: Кого ще замерям с моркови след месец и нещо :D , засрамете се малко и се покажете! :x