PDA

View Full Version : Образователна тема за всички,които задават "умни"

IvOnDa
07-11-2008, 17:52
1.Трябва ли да има полов акт, за да забременее жената?
2.Може ли жената да забременее, ако не изпита оргазъм?
3.Може ли жената да забременее, ако двамата не „свършите” заедно?
4.Дали отдръпването преди края е сигурен метод за предпазване от забременяване?
5.Колко време, след като сте правили любов, действат „спешните” противозачатъчни?
6.Може ли още първите няколко капки сперма да доведат до забременяване?
7.Може ли да се разчита на „безопасния период”?
8.Има ли дни от цикъла на жената, когато е „безопасно” да се прави любов без противозачатъчни?
9.„Хапчето” защитава ли ви от болести, които се предават по полов път, включително и СПИН?
10.Достатъчно ли е да се използват само спермициди?
11.Дали спиралите са добър метод за предпазване при тийнейджърки?
12.Презервативът може ли да предпази от заразяване с венерически болести?
13.Само половият акт ли се смята за секс?
14.Пълнее ли се от противозачатъчните хапчета?
15.Колко дълго оцелява спермата във вагината?

Ето и правилните отговори:

1.Не – ако част от мъжката сперма се окаже близо до входа на женската вагина, може да се влее вътре, въпреки че това се случва много рядко!
2.Да – както всички знаем от женския оргазъм не зависи дали жената ще забременее или не.
3.Да – не е нужно никой от двамата да „свърши”, за да забременее жената, тъй като мъжът може да изхвърли сперма още преди да се изпразни напълно.
4.Не – често мъжът не се отдръпва навреме и може да изхвърли малко сперма, преди да го направи. Запомнете, че само една капка семенна течност съдържа достатъчно сперма да насели цяла Нова Зеландия. Въпреки това по-добре е да го отдръпвате, отколкото нищо да не правите.
5.Има смисъл, ако „спешното” хапче се вземе до 72 часа след акта (НЕ и ако вече сте пропуснали един месечен цикъл – това си го запишете някъде и го подчертайте дебело! И веднага тичайте при личния си лекар!).
6.Да – преди мъжът да се изпразни, той изхвърля семенна течност, която може да е само смазка, но може да съдържа и сперма.
7.Не – „безопасният период” не е 100% сигурен. Особено при момичета, чиито цикъл все още не е точен като часовник. Той трябва да е изчислен с математическа прецизност, да се следят дните, температурата и вагиналната течност.
8.Не – никой ден не е абсолютно безопасен, но някои са по-лоши от други. Ако имате редовен 28-дневен цикъл, тогава дните между седмия и петнайстия са най-опасни (Внимание: трябва винаги да започвате да броите от първия ден на кръвотечението, а не от последния!).
9.Не – това е методът, който най-малко предпазва от болести, които се разпространяват по полов път (въпреки, че е надеждно средство за предпазване от нежелана бременност – но само, ако не забравяте да го вземате, разбира се).
10.Не – не е сигурно да ползвате само спермициди, но пък ако това е единственото предпазно средство, което ви е под ръка, непременно го използвайте.
11.Не – не се препоръчва, освен ако вече нямате дете. Спиралата може да причини инфекция на маточните тръби и да направи жената стерилна.
12.Да – това е абсолютно вярно и е едно от най-големите му предимства.
13.Не - една от най-добрите форми за предпазване са точно всички тези секси неща, които можете да правите, за да изпитате оргазъм, без всъщност да сте стигнали до самия полов акт.
14.Не – ако не вземате хапчетата, можете да станете дори по-дебела, т.е. бременна. Много малък процент жени напълняват от хапчетата, а и винаги можете да откриете такива, които ви устройват.
15.Доста много измежду всичките 300 млн. сперматозоида, които се изхвърлят при всяко изпразване, оцеляват около 4 дни. Но има и луди, които могат да оцелеят цели 6-7 дни. Яйцеклетката е по-крехка; тя е само една и, ако не бъде оплодена, умира до 20-24 часа.

Ако не се справихте с теста – още не ви е време за правене на любов! Така че хич не се опитвайте, за да не плачете после. Не е нужно да правите секс само и само да сте част от тайфата. Има още много други дисциплини, които могат да се вършат по двойки и не водят никакви проблеми след себе си.

Не забравяйте, че сексът е само за отличници!

sh3_1s_7h3_0n3
07-11-2008, 18:35
Отличничка. :oops:

IvOnDa
07-11-2008, 18:39
мммммм дамммм.... :-D

FeelMyPain
07-11-2008, 18:40
Пускаш много стойностни теми.Браво!

IvOnDa
07-11-2008, 18:41

Благодаря... :oops:

Ophelia
07-11-2008, 18:46
Много готино че си пуснала такава тема,ОБАЧЕ до утре ще има тема ,чийто отговор ще се намира тук, но момиченцето или момченцето няма да си направи труда да погледне.

IvOnDa
07-11-2008, 18:48
Много готино че си пуснала такава тема,ОБАЧЕ до утре ще има тема ,чийто отговор ще се намира тук, но момиченцето или момченцето няма да си направи труда да погледне.

защо ли и аз си мисля така???Жалко...

baby_inloff
07-11-2008, 18:52

+1 от мен :---) :---) :---)

IvOnDa
07-11-2008, 18:53

:-) :-) :-)

beautiful_lass
07-11-2008, 18:53
damm pravi ste nai ujasnoto e 4e de4ica trugnali da praviat sex a dori ne znaiat elementarni ne6ta za sexa!dano niakoi se seti da go pro4ete! :)

plmn
07-11-2008, 18:54
Няма начин да ги накараш да потърсят и прочетат преди да си пуснат темата.Дори и да я stick-нат, пак ще е същото.Не гледат.

IvOnDa
07-11-2008, 18:55
damm pravi ste nai ujasnoto e 4e de4ica trugnali da praviat sex a dori ne znaiat elementarni ne6ta za sexa!dano niakoi se seti da go pro4ete! :)

да се надяваме

Letal
07-11-2008, 19:15
Пълен Отличник :) , а относно темите ти - доста стойностни 10x =;

romantika_f_13
07-11-2008, 19:29
Пълен Отличник :) , а относно темите ти - доста стойностни 10x =;дам темите ти са много хубави...ама колко от потребителите ще я прочетат :-o :-)

IvOnDa
07-11-2008, 19:34
Пълен Отличник :) , а относно темите ти - доста стойностни 10x =;дам темите ти са много хубави...ама колко от потребителите ще я прочетат :-o :-)

по-умната част от потребителите... :-)

dajdostih
07-11-2008, 20:31
Веднага да се изтрие тази тема!!!!!!!!!!!!!

Абе хора, ако някой вземе да прочете темата и се образова малко, ще трябва да се закрие този форум, защото просто няма да има какво да се пита вече!!!!!!!!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

IvOnDa
07-11-2008, 20:33
Веднага да се изтрие тази тема!!!!!!!!!!!!!

Абе хора, ако някой вземе да прочете темата и се образова малко, ще трябва да се закрие този форум, защото просто няма да има какво да се пита вече!!!!!!!!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

отговорите на всички малоумни въпроси са включени тук!но с това не се изчерпват всички сексуални въпроси!

Wrathchild
07-11-2008, 20:36

по-умната част от потребителите... :-)Трудно се намира тази част...

plmn
07-11-2008, 20:38

по-умната част от потребителите... :-)Трудно се намира тази част...

Все пак ни има. :lol: :lol: :lol: :oops: :lol:

LiveFlower
07-11-2008, 20:46
6to ekipa na foruma ne se zaeme da q naoravi vajna tazi tema,za6toto taka ili ina4e sled 2-3 dena 6e otide na 2-3 stranica i pak 6e ima maloumni temi :o

IvOnDa
07-12-2008, 06:51
6to ekipa na foruma ne se zaeme da q naoravi vajna tazi tema,za6toto taka ili ina4e sled 2-3 dena 6e otide na 2-3 stranica i pak 6e ima maloumni temi :o

дано се замислят по този въпрос.благодаря за предложението :-)

ЛаСт!К
07-12-2008, 07:01
Аз съм почти отличничка..ама не съм тръгнала и секс да права.
Иначе наистина темата е смислена и важна и брао,че си си направила труда да я пуснеш :mrgreen:

IvOnDa
07-12-2008, 12:32
Иначе наистина темата е смислена и важна и брао,че си си направила труда да я пуснеш :mrgreen:

постарах се да дам отговори на повечето безсмислени и еднотипни въпроси,но така като гледам пак си пускат тъпите темички...

Girlicious
07-12-2008, 13:50
Браво за темата ! Полезна ще бъде за тези ,които я прочетат.Аз лично преди да почна да правя секс прочетох мн неща от няколко книжки и продължавам да цета,за да не се налага после да пиша глупави теми тук...

ЛаСт!К
07-12-2008, 14:19

постарах се да дам отговори на повечето безсмислени и еднотипни въпроси,но така като гледам пак си пускат тъпите темички...

Ем,те си знаят тяхното,а и незнам дали ваобще ще си направят труда да попрочетат някоя-друга темичка.. :o

monkey_
07-12-2008, 15:50
az imam dr vapros: Kolko vreme jiveqt spermatozoidite vyv vyzduh ?

IvOnDa
07-12-2008, 16:04
az imam dr vapros: Kolko vreme jiveqt spermatozoidite vyv vyzduh ?

няколко минутки

A_Loving_Girl
07-12-2008, 21:46
Давам 10 по шестобалната.... \:D/

huligankata
07-29-2008, 21:32
+9832478436 за темата. Браво! За жалост обаче тъпите теми явно винаги ще си ги има. Даже на тия хора да им напишеш на челото отговора 2932 пъти те пак ще си питат..

DjuDjiTo
07-29-2008, 22:07
+9832478436 за темата. Браво! За жалост обаче тъпите теми явно винаги ще си ги има. Даже на тия хора да им напишеш на челото отговора 2932 пъти те пак ще си питат..

danny06
07-29-2008, 22:24

е те трябва и огледало да си носят 'та да го виждат иначе няма как да го видят на челото си .. 8-) ..... иначе за темичката давам + много браво мацко ..

InDo
07-29-2008, 23:05

:-) :-) :-)

+2 8)