Влез

View Full Version : Какво ще стане ?

PeopleAlwaysLeave
07-11-2008, 19:35
Уфф хора сигурно ви е писнало от моите теми ама само вие давате качествени съвети и мнения :(

Не ходиме от близо 8 месеца и въпреки че раздялата беше тежка и за двама ни си останахме близки (уж само приятели). Той си има гадже от 3 месеца. Аз също смених 1-2, но просто не се получава с никой :( Напоследък се държим много странно и двамата - някак си по-близки сме станали. Днес като си говорихме и той ми каза, че ме чувства супер близка напоследък, и че се страхува от тази близост. Призна си, че има чувства към мене и че много съм се променила - станала съм това момиче, в което се е влюбил преди 2 години. Проблема обаче е,че смята, че всичко между нас е свършило (поне така казва), но според мен истинският му проблем е,че има гадже (което твърди, че обича) и имам чувството, че само заради нея не може да е с мен. Днес няколко пъти повтори, че ако не е била тя е щял да се върне при мен. (Аз го скъсах ако това има някакво значение). Също така ми сподели, че ме е оставил да си тръгна като скъсахме и не е направил нищо, защото е смятал, че той е причината за моята тогавашна промяна и тази промяна не му е харесвала. За това ме оставил да си тръгна. Каза, че няколко дни няма да ми говори, да не му се сърдя, просто искал да помисли малко, а и много го било страх от нашата близост и смята, че ако не си говорим тя ще намалее.

Според вас какво ще стане след като си проговорим ? Дали ще се държи с мен като с приятелка или чувствата, които каза че има ще са изчезнали ? :( Аз искам да съм отново с него, защото го обичам още, усещам, че и той иска същото, но сякаш единствената пречка е новата му приятелка.. Даже ми каза, че ако се виждаме сега ще й изневери, а не искал да го прави, защото бившият й приятел постъпил по този начин с нея и не искал и той да я наранява така..

Whyniser
07-11-2008, 19:40
Уфф хора сигурно ви е писнало от моите теми ама само вие давате качествени съвети и мнения :(

Не ходиме от близо 8 месеца и въпреки че раздялата беше тежка и за двама ни си останахме близки (уж само приятели). Той си има гадже от 3 месеца. Аз също смених 1-2, но просто не се получава с никой :( Напоследък се държим много странно и двамата - някак си по-близки сме станали. Днес като си говорихме и той ми каза, че ме чувства супер близка напоследък, и че се страхува от тази близост. Призна си, че има чувства към мене и че много съм се променила - станала съм това момиче, в което се е влюбил преди 2 години. Проблема обаче е,че смята, че всичко между нас е свършило (поне така казва), но според мен истинският му проблем е,че има гадже (което твърди, че обича) и имам чувството, че само заради нея не може да е с мен. Днес няколко пъти повтори, че ако не е била тя е щял да се върне при мен. (Аз го скъсах ако това има някакво значение). Също така ми сподели, че ме е оставил да си тръгна като скъсахме и не е направил нищо, защото е смятал, че той е причината за моята тогавашна промяна и тази промяна не му е харесвала. За това ме оставил да си тръгна. Каза, че няколко дни няма да ми говори, да не му се сърдя, просто искал да помисли малко, а и много го било страх от нашата близост и смята, че ако не си говорим тя ще намалее.

Според вас какво ще стане след като си проговорим ? Дали ще се държи с мен като с приятелка или чувствата, които каза че има ще са изчезнали ? :( Аз искам да съм отново с него, защото го обичам още, усещам, че и той иска същото, но сякаш единствената пречка е новата му приятелка.. Даже ми каза, че ако се виждаме сега ще й изневери, а не искал да го прави, защото бившият й приятел постъпил по този начин с нея и не искал и той да я наранява така..
Не можете да бъдете пак двойка.Като си има гадже и не иска да я наранява хубаво.Бъди просто приятелка (тука сега ще ме оплюят,но такава е ситуацията). с него.

PeopleAlwaysLeave
07-11-2008, 19:44
™G-Baby™ благодаря. Няма да то оплювам - аз искам мнения да чуя просто :) Същност тази близост, която се е породила между нас не е умишлена. В смисъл не съм правила нищо нарочно с цел да станем по-близки. От само себе си стана :?

Whyniser
07-11-2008, 19:53
™G-Baby™ благодаря. Няма да то оплювам - аз искам мнения да чуя просто :) Същност тази близост, която се е породила между нас не е умишлена. В смисъл не съм правила нищо нарочно с цел да станем по-близки. От само себе си стана :?
Еми как е станала тази близост :? Да не си станала отдушник на въпросното момче :-o

PeopleAlwaysLeave
07-11-2008, 20:08
Еми как е станала тази близост :? Да не си станала отдушник на въпросното момче :-o

Не просто като си говорим всеки ден и.. не знам как да го обесня.. от само себе си се сближихме без някой де е вкарвал умисъл в цялата работа. Пък и той казва, че съм се променила в момичето, в което се е влюбил в началото, когато тръгнахме. Сега ми е чудно след няколко дни или седмица като си проговорим как ще се държи с мен..докато е мислил какво същност е решил.. Много то искам пак за себе си, но няма да си позволя умишлено да го разделям с приятелката му. Ако той сам реши да се раздели с нея- ок, но аз няма да правя нищо...

JuSt_A_FrEaK
07-11-2008, 21:19
По-добре е да си останете фр. :wink: А и нищо не се знае.Може утре тя да му изневери,а не той...времето ще покаже :)

GameMaster
07-11-2008, 21:25
Macka ...da ne ti puka.Govori si s nego milischko i hubavo nali nezavisimo kakvo e kazal.Deistvai i si go specheli otnovo.Shtom go obichash vse oshte deistvai.Znam che hste e gadno za drugoto momiche no kakvo da se pravi....Haresvate se emi vzemete se pak.haide uspeh !!! ;-)

unicorn_f
07-11-2008, 21:29
по-добре след като си поговорите и ако той иска да сте само приятели,останете приятели,а след време (като приятели) може пак да стане нещо и да тръгнете,ако той реши че все пак те обича и ако твоите чувства не са се променили,а ако като си поговорите ти предложи още по-добре :)

PeopleAlwaysLeave
07-11-2008, 21:41
Де да знам вече и аз :( Ни мисля, че ще ми предложи пак най-малкото, защото спомена няколко пъти, че не иска да я наранява... Каза, че тя знаеля, че той има чувства към мене и се страхувала да не го изгуби. Не знам за друго, но знам, че ако се видиме сега ще сме много близки..Той самият си призна, че едниствената потенциална заплаха за таджето му съм аз, както и че ако и изневерява ще е с мене щото съм му първата истинска любов.. Като за начало ще се държа приятелски пък след това не знам :?

PeopleAlwaysLeave
07-12-2008, 13:09
Други мнения ?

Whyniser
07-12-2008, 13:19
Други мнения ?
Еми то разговора е най-доброто,което може да направиш.

Black Tears
07-12-2008, 16:17
Както ти сама каза - не прави нищо!
Бъдете си приятели,пък времето ще си покаже! Знам,че през това време ще те боли много,още повече като знаеш,че и той има чувства към теб,но трябва да се постараеш.

Успех!

N0_feAR
07-12-2008, 16:40
Ако той сам реши да се раздели с настоящата си приятелка, тогава можете отново да се пробвате, но иначе не дей да се намесваш. Той човека ти е показал и че на него му е трудно. Чекай да видиш как ше се развият нещата и според това прецени действията си.

PeopleAlwaysLeave
07-12-2008, 19:56
Добре. Благодаря на всички :)

бтв - приятелката му скоро ще заминава .. не знам дали има някакво значение това, но предполагам, че малко или много ще окаже ефект на взаимоотношенията ни .. Абе ако питате мене най-доброто решение е разговор очи в очи ама той не иска..бяга.. :( В крайна сметка ако нещо е писано да става то ще стане дори и да бягаш от него.. Няма цначение. Щом така иска така ще бъде.

reallovr
07-12-2008, 20:10
Kato ima 4uvstva kam tebe po dobre da skasa sas sega6nata si priatelka za6toto po tozi na4in varti momi4eto (pak i dve dini ne se nosqt pod edna mi6nica) ...no pak ot dryga strana kazva 4e obi4a tva momi4e qvno ......mom4eto ne znae kakvo iska.....samo toi moje da vzeme re6enie s koq iska da bade :? :? :?

PeopleAlwaysLeave
07-12-2008, 20:22
Kato ima 4uvstva kam tebe po dobre da skasa sas sega6nata si priatelka za6toto po tozi na4in varti momi4eto (pak i dve dini ne se nosqt pod edna mi6nica) ...no pak ot dryga strana kazva 4e obi4a tva momi4e qvno ......mom4eto ne znae kakvo iska.....samo toi moje da vzeme re6enie s koq iska da bade :? :? :?

Мии те ходят от близо 3 месеца. До сега като сме късали преди той си е хващал някоя за по няколко дни, за да ме дразни и фактически в случая се получава, че ходи с момичето доста повече от няколко дни. Не знам може наистина да има чувства и към нея, но ако има чувства към нея няма как да има и към мене... в смисъл не вярвам, че е възможно да обичаш истински двама човека едновременно... :-o :? А не виждам и какво печели той ако ме излъже, че има чувства към мене.. Няма логика - едната от двете не обича истински, а просто е привързан към нея. Не мога да кажа дали съм аз или тя, но наистина няма логика след като сме бивши гаджета, от 3 месеца ходи с друго момиче и да ме лъже мене, че има чувства :o Пък и това момиче след като знае, че той има чувства към мене как издържа да е с него не си обеснявам :? Аз лично ако на мене гаджето ми каже, че има чувства към друга ще го оставя най-малкото няма да го скъсам, а ще го оставя да помисли с коя от двете иска да е... Амааа - "Разни хора, разни идеали".

h0t_lipS~anD_kisSes
07-12-2008, 21:18
Ммм знам ли и аз к0 да ти кажа ... 0т една страна - б0ри се за нег0! 0т друга - 0стави г0! Н0о ... Нит0 едн0 0т двете решения няма да е правилн0. В смисъл, няма да е честн0 спрям0 друг0т0 м0миче. Аа да г0 0стаиш, няма да м0жеш, защ0т0 ти сама каза, че 0ще г0 0бичаш ... Таа за т0ва .. Сгепи г0 някаде на тясн00 ии си п0г0в0рете сери0зн0! Мн0г0 мн0г0 сери0зн0!
М0га сам0 да ти п0желая Успех! :-)

umri
07-12-2008, 22:07
ти си го скъсала а пък ся още го обичаш... глупости глупости... кажи му че не искаш нищо с него ако изобщо го обичаш за да не го караш да страда заради тебе пак.... "naduta_fukli4ka" асл плс 12 ф бл слтн у ?

PeopleAlwaysLeave
07-13-2008, 07:12
ти си го скъсала а пък ся още го обичаш... глупости глупости... кажи му че не искаш нищо с него ако изобщо го обичаш за да не го караш да страда заради тебе пак.... "naduta_fukli4ka" асл плс 12 ф бл слтн у ?

Не съм 12 ф... На 18 съм. И да скъсах го щото си го заслужаваше ! Не съм виновна, че се държеше като изрод с мене...