View Full Version : Някой от Варна дето да е в 5та езикова :?
FucKtheSyStem
07-11-2008, 20:58
:D Ем аз съм там от първо класитане с немски...има ли някой мой бъдещ съученик ?:D :grin: 8)
Тази година завърших 8) Ама бях с френски :)
shady^baby
07-11-2008, 21:54
аз ще съм ти съученичка..но съм 11 клас :) честито, че са те приели
DeAd_LooSeR
07-12-2008, 10:04
хаха е па да ти е честито! :grin: аз ще съм девети клас сега с немски :P бъди готов за много гърч,заьо!!! :D
АЗ АЗ АЗ АЗ СЪМ ТАМ С НЕМСКИИИИИ 8-) приеха ме тая годинааа с бал 32,464 :grin: :grin: само дано да не съм при мъжа по фвс :? :? :lol:
АЗ АЗ АЗ АЗ СЪМ ТАМ С НЕМСКИИИИИ 8-) приеха ме тая годинааа с бал 32,464 :grin: :grin: само дано да не съм при мъжа по фвс :? :? :lol: браво бе мирке =D> =D> =D> =D> :lol:
АЗ АЗ АЗ АЗ СЪМ ТАМ С НЕМСКИИИИИ 8-) приеха ме тая годинааа с бал 32,464 :grin: :grin: само дано да не съм при мъжа по фвс :? :? :lol: браво бе мирке =D> =D> =D> =D> :lol:
ееее ся ... :oops: :oops: ии бтв не ме наричай мирка че е тъпо ...ти знаеш как да ме наричаш :lol: :lol: ...............ииии пета с немски рулззззззззз :grin: :grin: :-)
ееее ся ... :oops: :oops: ии бтв не ме наричай мирка че е тъпо ...ти знаеш как да ме наричаш :lol: :lol: ...............ииии пета с немски рулззззззззз :grin: :grin: :-)
мирка мирка мирка мирка мирка мирка мирка мирка мирка мирска мирка :grin: :grin:
FucKtheSyStem
07-12-2008, 17:57
хаха е па да ти е честито! :grin: аз ще съм девети клас сега с немски :P бъди готов за много гърч,заьо!!! :D
Мерси,мерси :-) :-D Амаа що гърч бе :D :D Не ме наплашвай още от сега :lol: :P И съм момиче :-D :-)
MirCa1 Браво че си влязла...е аз съм с по-малко бал ама :oops: Може да сме в един клас начи :) Ааа и бтв кфо му е на тоя по фвс че ми стана любопитно :D
Мерси,мерси :-) :-D Амаа що гърч бе :D :D Не ме наплашвай още от сега :lol: :P И съм момиче :-D :-)
MirCa1 Браво че си влязла...е аз съм с по-малко бал ама :oops: Може да сме в един клас начи :) Ааа и бтв кфо му е на тоя по фвс че ми стана любопитно :D
дай си скайп :) и там ще се запознаем...тъй де :-D :-D може да сме в един клас :)
pencho1991
07-12-2008, 21:53
:D Ем аз съм там от първо класитане с немски...има ли някой мой бъдещ съученик ?:D :grin: 8)
Мислиш ли,че някой го интересува къде си и с кво си,ебати тъпите тем брадче,аз съм в ТВУ-то някой съученик да има :shock: :shock: :shock: Кат почнете даскало ще видиш имаш ли някой съученик :booooomb: :booooomb: :booooomb:
Мислиш ли,че някой го интересува къде си и с кво си,ебати тъпите тем брадче,аз съм в ТВУ-то някой съученик да има :shock: :shock: :shock: Кат почнете даскало ще видиш имаш ли някой съученик :booooomb: :booooomb: :booooomb:
има такива като мен .които са там и се интерсуват...аи бягай да учиш в твойто ТВУ и остави малките зайци намира !!!! 8) 8)
FucKtheSyStem
07-13-2008, 07:35
дай си скайп :) и там ще се запознаем...тъй де :-D :-D може да сме в един клас :)
vikssy_ ми е skype ако искаш ме намери или ми дай твоя... :)
ПП-pencho1991: MirCa1 ти каза каквото тряаше така че аз само ще допълня :smt098 :-D :lol:
the BIG sweet
07-13-2008, 15:52
И мен ме приеха в 5та с немски :grin: Амм знаете ли дали там е яко и дали има яки хора :-D ?
пп.-Викс аз съм Миметооо :grin: :P
FucKtheSyStem
07-13-2008, 18:23
И мен ме приеха в 5та с немски :grin: Амм знаете ли дали там е яко и дали има яки хора :-D ?
пп.-Викс аз съм Миметооо :grin: :P
Йооо Миме уАзАаАап :lol: :P Няма оттърване от мене може пак да сме в един клас :D
EarthShaker
07-22-2008, 20:02
Аз съм в пета, 10ти клас ще съм :) честито, зайци и дупе да ви е яко с тоя немски :) Аз съм с френски, който има интерес да се запознаем да пише ЛС :D