PDA

View Full Version : Не издържам

BrokenAngel
07-12-2008, 08:56
Не съм мислела,че и аз ще пусна подобна тема,но ето че се случи.Вече не издържам.Знам,че сигурно не можете да ми помогнете ,но не мога повече :-# .Та ситуацията е следната,попринцип не съм ревлива или нещо подобно.Точно обратното.Дори и да ми е гадно не го показвам.Но ми се струпаха много неща и е прекалено много,дори и за мене :-# Първо сега завърших (7 клас) и се разделих с класа си,а мога да кажа,че ние бяхме най-задружния клас в училище,абе просто всички си бяхме много близки,то няма друг начин де.Няколко дена след това се скарах с две момичета от моята компания и спрях да се събирам с тях.А най-добрата ми приятелка ми обърна гръб.С това момиче сме bff още от бебета така да се каже,споделяхме си всичко,тя винаги ме разбираше,както и аз нея.Без обяснения всеки знаеше какво му е на другия.А сега.... Освен това вкъщи майка ми се държи ужасно с мен,каквото и да направя не е достатъчно добро за нея.На изпитите съм на 14 място в града си (русе,не съм в някое градче с 20-30 деца де) а тя....все ми повтаря че това,което съм постигнала (а при това без никакви уроци и т.н.) не е нищо.Това е само нещо дребно,винаги когато се ядоса,което се случва често,последния път беше защото не съм избърсала праха от някакво малко ъгълче,започва да ми крещи,да повтаря,че съм изрод,чудовище и т.т.Освен всичко наскоро почина мой близък......А като за черешката на тортата сега се влюбих в едно момче от компанията,в която започнах да се събирам след предателството на така наречените ми приятели.....Извинявам се ако темата ви се стори тъпа,но просто вече не издържам......

mysterious93
07-12-2008, 09:04
мда..никой не мисли че ще пусне тема тук, но ето случва се..за класа ти..не знам какво е да имаш клас в който всички се разбират :D е виждала съм но.. :D бързо ще ти мине ще си намериш нов клас,нови приятели,нова компания..относно твоята най-добра приятелка ем..изглежда не е била чак толкова добра но споко..а за майка ти..и моя баща е така(има големи изисквания)др е въпроса че не ги изпълнявам :D еби им майката и си гледай кефа :D

Whyniser
07-12-2008, 10:01
Не съм мислела,че и аз ще пусна подобна тема,но ето че се случи.Вече не издържам.Знам,че сигурно не можете да ми помогнете ,но не мога повече :-# .Та ситуацията е следната,попринцип не съм ревлива или нещо подобно.Точно обратното.Дори и да ми е гадно не го показвам.Но ми се струпаха много неща и е прекалено много,дори и за мене :-# Първо сега завърших (7 клас) и се разделих с класа си,а мога да кажа,че ние бяхме най-задружния клас в училище,абе просто всички си бяхме много близки,то няма друг начин де.Няколко дена след това се скарах с две момичета от моята компания и спрях да се събирам с тях.А най-добрата ми приятелка ми обърна гръб.С това момиче сме bff още от бебета така да се каже,споделяхме си всичко,тя винаги ме разбираше,както и аз нея.Без обяснения всеки знаеше какво му е на другия.А сега.... Освен това вкъщи майка ми се държи ужасно с мен,каквото и да направя не е достатъчно добро за нея.На изпитите съм на 14 място в града си (русе,не съм в някое градче с 20-30 деца де) а тя....все ми повтаря че това,което съм постигнала (а при това без никакви уроци и т.н.) не е нищо.Това е само нещо дребно,винаги когато се ядоса,което се случва често,последния път беше защото не съм избърсала праха от някакво малко ъгълче,започва да ми крещи,да повтаря,че съм изрод,чудовище и т.т.Освен всичко наскоро почина мой близък......А като за черешката на тортата сега се влюбих в едно момче от компанията,в която започнах да се събирам след предателството на така наречените ми приятели.....Извинявам се ако темата ви се стори тъпа,но просто вече не издържам......
Спокойно бързо ще се оправиш.Нов клас,нова обстановка и т.н.Ще се оправиш това е само временно.А кажи на майката ти и се развикай малко.Завършила си и какво,че ти вика :o

BrokenAngel
07-12-2008, 10:05
А кажи на майката ти и се развикай малко.Завършила си и какво,че ти вика :o nqmah predvid 4e specialno zaradi tva mi e gadno,prosto dadoh primer

sexa_na_kompleksa
07-12-2008, 10:23
За приятелите не се трвожи - сега като отидеш в друго даскало ще намериш нови. :) Надявам се по-добри от предишните ти. ;)
Относно майка ти - опитай се да поговориш с нея и да бъдеш малко по-стриктна във вършенето на домакинската работа. :)
А за момчето, което харесваш, не можах да разбера какъв е проблема. Опитай се и ти да привлечеш по някакъв начин вниманието му, ако все още не си го направила. :)
Успех! :)

NeLLy_BaBy
07-12-2008, 10:25
Всичко е пред теб повярвай ми.Ще срещнеш нови хора със сигурност и приятели и всичко ще оправи.Относно приятелката остави я, знам какво е най-добрата ти приятелка, с която се познаваш отдавна да не се разбирате.

JuSt_A_FrEaK
07-12-2008, 10:54
Споко,всичко ще се оправи. :) Ново даскало-нови фр. и компания.Относно родителите...и моите са така...до преди два дена мокрих възглавниците от рев...ама то все някога писва. :) Колкото до момчето...скайп,GSM,срещи,каф та,разходки.....И без сълзи-най важното. :) Успех! :wink:

BrokenAngel
07-12-2008, 11:18
:) Колкото до момчето...скайп,GSM,срещи,каф та,разходки.....И без сълзи-най важното. :) Успех! :wink: това момче просто ме обърква,попринцип се държи по един начин,зарибяваме се,закачаме се,играе си с косата ми,а понякога се държи със мен както със всички други

HoneyMoon
07-12-2008, 11:22
винаги има такива моментни сривове те са временни и всичко ще се подреди на мястото си.Особено след изпитите след 7ми клас и на мен ми се натрупаха много неща,всичко е за момента :wink:

MiMcHeToOo
07-12-2008, 11:29
Живота не е розов. Колкото и да ти се е струпало, така е. Всеки има лоши периоди. Всичко ще се оправи, бъди сигурна ;)

koalka
07-12-2008, 11:33
Майка ти определено не е права и не й позволявай да ти скача на главата, не е права определено.Това, което си постигнала относно успеха ти е много добре и няма право да умаловажава това...Относно вършенето на работата - гледай да не го правиш да минеш само номера, но ако наистина си се старала и тя постоянно вика за това - спираш да правиш каквото и да било, поне аз така бих направила...
Опитай се да си оправиш отношенията с най-добрата ти приятелка, глупаво е да се карате за глупости и да губите това приятелство.

vamp
07-12-2008, 11:38

Нещо като мен преди 5-6 години и повече.Какво да ти кажа,животът ти тепърва почва,той май дори още не е почнал.Да не ти пука,не се тормози заради вашите.Постигнала си голям успех,за твоя близък съжалявам,а за приятелите-майната им,цял живот ще срещаш предатели.Не страдай заради всеки поотделно.Просто си живей живота и се кефи на слънцето!
И моите родители не бяха много по-добри от твоите по това което говориш.Може би сега когато пораснах и реших окончателно да се махна започнаха да ме ценят...

sexa_na_kompleksa
07-12-2008, 11:44
:) Колкото до момчето...скайп,GSM,срещи,каф та,разходки.....И без сълзи-най важното. :) Успех! :wink: това момче просто ме обърква,попринцип се държи по един начин,зарибяваме се,закачаме се,играе си с косата ми,а понякога се държи със мен както със всички други

Ако искаш да се получи нещо между вас, по-добре поговорете за отношенията си и за това какво иска той от теб. Докато не се изясните, гледай да не се привързваш към него.

Al3ksandra
07-12-2008, 11:55
Спокойно вярвам че всичко ще се оправи :) И аз съм имала ужасни периоди в живота си... но все някак се оправям долкото мога. :) :)

vamp
07-12-2008, 12:09
Спокойно вярвам че всичко ще се оправи :) И аз съм имала ужасни периоди в живота си... но все някак се оправям долкото мога. :) :)

ужасен човек-ужасни периоди ;)
(Сега Радомирската се прави на добра и имитира съпричастност,състрадание и т.н.)
Всеки знае,че когато ти кажат "Всичко ще се оправи" или не им пука за теб наистина или нещата ще се влошат.И в двата случая е зле ;)

cinderella_gugutka
07-12-2008, 12:22
успокой се!!! има време-нещата ще се оправят(е,майка ти ве4е ... освен ако не умре няма как да се реши проблема с нея)щом сте били толкова близки пр ще се сдобрите :)

Whyniser
07-12-2008, 12:41
успокой се!!! има време-нещата ще се оправят(е,майка ти ве4е ... освен ако не умре няма как да се реши проблема с нея)щом сте били толкова близки пр ще се сдобрите :)
Е за това заслужаваш бан.Как може даже и да си помисляш майката на който и да е да умре заради временната "депресия" на някакво дете :o

*tEmPtAtIoN*
07-12-2008, 13:23
Много е неприятно,наистина...То понякога като тръгне на зле... Но всичко ще се оправи-да! Ако сте били наистина сплотен клас, ще продължите да се виждате.Освен това, възможно е и да попаднеш в един клас с някои от тях. За най-добрата ти приятелка важи същото-ако някога е била такава за теб и ти за нея ще се сдобрите.
За майка ти не знам какво да те посъветвам, защото не съм нясно с взаимоотношенията ви.Но вероятно се държи така мислейки си,че те мотивира,което е грешка... Ако смяташ, че би помогнало-поговори с нея и се опитай да и обясниш как се чувстваш.
А това, че си си харесала някого не мисля,че е нещо лошо.Напротив! :)

krisiiiiito
07-13-2008, 11:37
в такива периоди никой не може да те утеши ... ако искаш поплачи си малко за да ти мине...след това излез и се забавлявай до дупка ... а ако не стане простоо ще минат няколко дни и всичко ще свърши

angel_love_
07-13-2008, 11:50
Първо миличка горе главата... за класа ти искам да ти кажа да не съжаляваш ще намериш много нови симпатични хора в новото училище,нормално е да те е страх от новото и непознатото,но всичко ще е наред..за приятелката,минах през същото горе-долу по това време при мене беше някъде към средата на 8 клас,по този начин разбираш с кой си заслужава да излизаш и кой ти е истински приятек в крайна сметка,а в тази възраст отношенията дете-родители са напълно нормални,опитай се да поговориш с нея предполагам че ще те разбере аз лично искам да те похваля за резултатът ти важното е ти да го осъзнаваш й да не й позволяваш да те подтиска...и за край на моя безкрайно дълъг пост една мисъл...след всяка буря изгрява слънце..спокойно рано или късно всичко ще се нареди,опитай се да не си стоиш в къщи излизай,запознай се с нови хора ,хайде миличчка надявам се скоро всичко да е наред :) много успехчета от мен :-)

Pliok0019
07-13-2008, 11:56

ужасен човек-ужасни периоди ;)
(Сега Радомирската се прави на добра и имитира съпричастност,състрадание и т.н.)
Всеки знае,че когато ти кажат "Всичко ще се оправи" или не им пука за теб наистина или нещата ще се влошат.И в двата случая е зле ;)
Защо смяташ така? Всеки е имал в живота си кофти периоди - когато изведнъж се случват много лоши неща. И винаги след време всичко се оправя.