View Full Version : kakvo vi dopada v seksa
djidjoleo
07-12-2008, 13:36
lizaneto?????????za6to
samiq seks?????????za6to
ili..........
HeartBreakKid
07-12-2008, 13:38
Страстта..
Girlicious
07-12-2008, 13:41
Мисля,че има и др. такива теми....
Ми то секса когато е с чувства винаги е страхотен.... обичам всяка част от него...ест обичам да ми правят и да правя френска любов,даже обожавам....обичам когато приятеля ми ме притисне силно към себе си...като ме целува навсякъде...като ми шепне нежни или мръсни думички(зависи от настроението ми)... абе секса си е страхотен
and1streetball
07-12-2008, 13:44
Да ти додат 3 негра с по 30 санта к*рове, няма да викаш че е страхотен ;)
zavinagi_lubov
07-12-2008, 15:10
Nai-mnogo mi dopada igrata predi sex-a,a sled tova parvoto vkarvane na *** :oops: :oops: :oops:
Girlicious
07-12-2008, 15:13
Е аз казах,че е страхотен когато е с любим човек , а едва ли ще ими 3 любими човека хаха при тфа негри :D
Ми то секса когато е с чувства винаги е страхотен.... обичам всяка част от него...ест обичам да ми правят и да правя френска любов,даже обожавам....обичам когато приятеля ми ме притисне силно към себе си...като ме целува навсякъде...като ми шепне нежни или мръсни думички(зависи от настроението ми)... абе секса си е страхотен
+1 :grin:
Мии... накрая като изпъна крачето.... :D :D :D :D :D :grin:
Rosenrot_f
07-12-2008, 15:15
Nai-mnogo mi dopada igrata predi sex-a,a sled tova parvoto vkarvane na *** :oops: :oops: :oops:
Мдаа съгласна съм ! 8-) Но ако го правиш с чувство(любов) винаги е хубаво...може би :P :razz:
margo_93
07-12-2008, 15:15
О само късмет да имам...ще съм на 7-то небе...
and1streetball
07-12-2008, 16:33
Пожелавам ти, всичкия късмет на света, защото ще ти трябва с тея зверове черни :razz: :grin:
И от мене много късмет.. малко вазелин.. и близка болница.. :D
x.Ox.O`GoSsIp_gIrL
07-12-2008, 16:41
Оргазма ми допада естествено :grin:
razme4tah se
:)
amatorium
07-12-2008, 18:18
Perverzii s nevinni krasavici 8)
Всички така казват от лакомия ама като ги получат бягат със скороста на дива свиня :D :oops:
jjjjjj6363
07-12-2008, 19:21
obi4am kogato sexa svurshi da zaspa :) :D
обичам да си бъркам в носа и да слушам музика на плеара ми...понякога докато ми прай свирки си режа ноктите на краката :-P
Тоя днес ми зе акъла.. искам да се запознаем
djidjoleo
07-13-2008, 11:27
ne e li po dobre da go prai6 s 2-mom4eta
na men nai mnogo mi dopada da gledam priqtelkata mi po vreme na sex vuv o4ite.ina4e ot samiq sex ne znam to4no kvo mi dopada,vseki putr e razli4no i vseki put razli4ni ne6ta mi haresvat