PDA

View Full Version : Момчето, с което излизам се друса.....

bUbInkA__
07-12-2008, 15:16
От 1 месец някаде ходя с едно момче, което е с 1 год по-голямо от мен.Аз съм на 17, тои на 18. И още от самото начало знаех,че взима наркотици и дори продава. Обаче тогава не се замислях особено върху това, макар че това си е доста голям проблем. Обаче той нито ме е карал да взимам, даже не ми е и предлагал.И ми е казвал,че даже и да искам не би ми дал.Но незнам дали го мисли наистина или само ме заблуждава. За този 1 месец аз наистина започнах да го харесвам въпреки всичко.Но и при мисълта,че разпространява ме хваща малко страх.А тои дори още не е навършил 18.Искам да спре,но мисля че не съм аз човекът,които би го отказал.Тои е наистина много точно и добро момче. Много ме разбира.Но незнам дали това наистина е той,защото ако беше наистина нямаше да прави всичко това.И сега незнам какво да правя,защото нещата между нас започнаха да стават доста по-сериозни и незнам какво да правя........ :( :(

JuSt_A_FrEaK
07-12-2008, 15:21
Кажи му ако те обича,да ги спре....А ако започне да ти ги предлага го режиш и т'ва е. :)

NeLLy_BaBy
07-12-2008, 15:32
Ами честно казано може и да е добро момче , но доста трябва да внимаваш с него. Ако започнат проблеми или той започне да ти предлага веднагапо-добре го напусни. Но шом продава наркотици наистина и да се опиташ да го откажеш от това едва ли ще стане. А и поради каква причина се е захванал да продава наркотици? аз честно казано не бих тръгнала с такова момче,колкото и да го харесвам.

petet
07-12-2008, 15:37
Може и да не съм прав,може и гадно да звуча,но бягай докато можеш. :(

aka6a_vamp
07-12-2008, 15:39
:( не знам...ти сама прецени..аз те съветвам да остане6 до него и да му помогне6 да го превъзмогне...6те му е по-лесно ако си до него

petet
07-12-2008, 15:43
:( не знам...ти сама прецени..аз те съветвам да остане6 до него и да му помогне6 да го превъзмогне...6те му е по-лесно ако си до него

Нали знаеш,че наркоманията е доста голям проблем и проблема е и тя да не се захване с него,недай си боже.

aka6a_vamp
07-12-2008, 15:49

Нали знаеш,че наркоманията е доста голям проблем и проблема е и тя да не се захване с него,недай си боже.
ами зависи какъв 4овек е и дали държи на приятеля си(не казвам оби4а-силни думи са) ако има воля няма да се захване :)

cherinka
07-12-2008, 16:05
Ее, голяма работа!
Пак добре, че не само ги употребява, ами ги и продава... все пак трябва да се изкарват пари някак си.

AFT
07-12-2008, 16:32
По вашата логика, 80% от хората,които познавам, са наркомани. о_O

ell_ownz
07-12-2008, 17:04
gledai Candy, tova e edin film na tazi tema i vij kakvo she stane s vas...

GregoryHouse
07-12-2008, 17:10
То току така не става...това му е начин на живот...мислиш ли че ще го зареже заради момиче което познава от 1 месец...съмнявам се..нямаш мн опций...или бегаш или оставаш с него и ако стане напече бегаш...но във всички случай ще си имаш главоболия...

trayana
07-12-2008, 17:10
+1

Pliok0019
07-12-2008, 17:19
По вашата логика, 80% от хората,които познавам, са наркомани. о_O
+1....
No comennt..

miss_asi
07-12-2008, 17:32
+1
+1

w0sh
07-12-2008, 17:40
Половинта заблуденяци си мислят, че пушиш ли трева, то след 3 месеца вече ще си на жълто

DevilWish
07-12-2008, 17:41
I az imah..................uhaaa kolko pyti go vidyah blizo do smyrtta i kolko pyti i az drusah heroin..mani byagay dokato moje6,ne te poznavam ,no ti se MOLQ!!!!!!!!!

SuNsEt
07-12-2008, 17:45
Ее, голяма работа!
Пак добре, че не само ги употребява, ами ги и продава... все пак трябва да се изкарват пари някак си. :shock: ...Ти нормална ли си?!....

Тва да си гадже на наркоман е доста опасно...Не знаеш в следващия момент какво ще стане с теб...А когато дойде най-лошото,демек,да не иска да се изчисти и само да краде,да си има проблеми с полицията и т.н. ...тя просто няма работа при него!...Колкото и да го обича,и за 2та е по-добре така,защото нищо не се знае...Когато човек се надруса,не знае какво прави.В нейния случай,той може да я нарани и след това да съжалява...И чак тогава тя ще разбере,че е направила грешка да остане с него...
Всъност...по-скоро му кажи да се изчисти и тогава да те търси,защото е най-добре и за 2та.
Но ако решиш да скъсаш с него,трябва да си много тактична...Защото,колкото и да ми е неприятн да го кажа,мможе да ти направи нещо.Дори и да не го мисли(ако е под влияние на наркотиците,разбира се). :?

w0sh
07-12-2008, 17:50
ВСИЧКИ ТУК познават милиони наркомани и въобще не изпитват предразсъдъци км тях.
Изкарахте ги бахти пропадналите нечовеци.

w0sh
07-12-2008, 17:51
I az imah..................uhaaa kolko pyti go vidyah blizo do smyrtta i kolko pyti i az drusah heroin..mani byagay dokato moje6,ne te poznavam ,no ti se MOLQ!!!!!!!!!

ХАХАХ. Друса жълто а?
Колко пъти? Сигурно сега си минала няколко годишния период на изчисатване нищо,че си на 16 години.
Дае вярвам ти изцяло.
Сигурно дори не знаеш как изглежда хероина

shivacheva
07-12-2008, 17:59
Хах...и аз това си помислих...

По темата-мисля,че по-добре е първо да поостанеш с него и да видиш дали можеш да живееш така...Може наистина да е добър човек,не знам...Ако стане напечено,както каза Хаус,бягай...

DevilWish
07-12-2008, 18:21

ХАХАХ. Друса жълто а?
Колко пъти? Сигурно сега си минала няколко годишния период на изчисатване нищо,че си на 16 години.
Дае вярвам ти изцяло.
Сигурно дори не знаеш как изглежда хероина
iska mi se da ne e vqrno ,samo det toy be6e pristrasten ot 3 godini.Plus az drusah 4 pyti i tnx God se premestih ot BG i nymam kontakt s nego..ama kolko pyti sym go vijdala na kosym ot smyrtta...misli6 li ,4e imam interes da lja nyakvi nepoznati ot forum??

w0sh
07-12-2008, 18:48
Ебаси организма а?
и за 4 пъти не се пристрасти физически.
Изглежда ти е давал жълт тебешир.

DevilWish
07-13-2008, 17:35
Ебаси организма а?
и за 4 пъти не се пристрасти физически.
Изглежда ти е давал жълт тебешир.
Не ,не съм се пристрастила.Имай в предвит ,че взех 1 път 1 месец и след това следните 3 пъти в следващият месец и вече само в това ми беше мозъка ,добре ,че наистина се махнах от там.
Казвам ти ,нямам интерес да лъжа ,но така както съм го виждала него ,на помпа и колко пъти решаваше - Сега вече свръхдоза ,защото баща ми не спира да ми повтаря ,че съм виновен за смъртта на майка ми /което е една гадна история :o :? / и колкото пъти съм опитвала да го откажа.И той казваше - никога няма да ти дам....след първият път ми каза повече няма да получиш . .. след 1 месец реши ,че още 1 път ще ми даде и от там вече му се молих направо . . . наистина много тръгнах да пропадам.Мога само да съм щастлива ,че се отървах без нищо ;)

sasha_90
07-13-2008, 17:55
Опитала ли си да му повлияеш ,в смисъл да му говориш,че трябва да спре с наркотиците?
П.П. На твое място не бих му се доверила,колкото и добро момче да е.

Есенен_Ден
07-13-2008, 18:03
ох горкото момче.според мен изневярята както и това че горкото момче е почнало да се друса не са повод за гордост или похвала.мога да ти кажа че е най-добре да си поговорита,но това пак не знам дали ще подейства

Есенен_Ден
07-13-2008, 18:10
Сичси тука я искарахте потърпевшата,пре положение,че тя е виновна.Заради нея е станало всичко и мисля,че е длъжна да му помогне.

ivito_13
07-13-2008, 19:05
Еми бягай ако не е станало вече късно ....