PDA

View Full Version : Една приятелка ми е сърдита. Дайте съвет как да постъпя?

maharbal
07-12-2008, 15:52
Zdr na vsichki :cry: Daite mi nqkyv syvet kak da postypq... Edna priqtelka mi e syrdita... Naistina q imam za priqtel... Adski mnogo dyrja na neq... Tq e edna ot nai dobrite mi priqteli ot jenskiq pol... Vinagi moga da razchitam na neq i dosta pyti mi e pomagala... Snoshti stana vsichko... Ne mojeh da vlizam v internet, a iskah da si vida poshtata i tq mi predloji da i dam poshtata i parolata i da mi kaje ako iamm pismo... ama az idiota mesto da sym blagodaren, che iska da mi pomogne i kazah neshto ot sorta "ba kva si nahalna" v smisyl... che mi iska parolata... :cry: Mnogo syjalqvam za vsichko... :( Ot togava nito mi pishe nit nishto... Opitah se d ai se izvinq ama nishto ne stana... vtoriq pyt mi kaza che izliza.... i sled 2 minuti edin drug kaza che si chatel s neq... :cry: :cry: Postypih mnogo gadno... i mnogo syjalqvam... kak da postypq :cry: :cry: Mnogo dyrja na neq :(

P.S. nqmam kirelica

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!

Exothermic
07-12-2008, 15:56
Гръмни се с базука от упор и и` напиши прощално писмо, дечко. :)

ПП. К`во си зашарил с тези емоционални иконки ... лигльо.
Вместо да се правиш за смях и да пускаш такива теми,
поговори с приятелката ти.
Като второкласници се държите. :?

SunSmile
07-12-2008, 16:08
Пфф едва ли се дърви като второкласник!
Аз мисля, че просто трябва да и се извиниш и да й обясниш всичко, независимо дали ако я срещнеш или ще го и напишеш. Просто поговори с нея и всичко ще се оправи. Ако наистина ти е приятелка ще те разбере и ще се сдобрите....
да си призная съм в подобно положение, ама... сама съм си виновна :(

soul1199
07-12-2008, 16:29
kaji i vsi4ko tova,koeto ni kaza na nas,4e ne si iskal taka absolutno vsi4ko i 6e se opraite

sexa_na_kompleksa
07-12-2008, 16:40
Как може да се карате за такива глупости? Ако наистина ти е толкова добра приятелка, няма да прави от мухата слон!

Nen0RmalniK
07-12-2008, 16:45
ebasi putkite imalo we .. ti si mom4e ? i za 1 minuta napisa 30 emotikona kak pla4e6 pff stegni se we jenko

TheGirlNextDoor
07-12-2008, 17:16
трябва да поговорите...ама не по скайп а на живо :)
....и не го обвинявайте,че е женчо-просто е по емоционален и явно държи на хората до себе си :)

хайде УСПЕХ :-) дано да си оправите отношенията...

sladku_bebzi
07-12-2008, 17:18
Ако се сърди постоянно не тряя да ти прави впечатление :-D

firegirlll
07-12-2008, 17:22
Виж са.. на всеки се е случвало, но спри за момент да се обвиняваш и си помисли, дали тя ти е толкова добра приятелка, след като само заради едно такова несериозно изказване от твоя страна ти се е разсърдила.. Както описваш нещата, това е голямо приятелство, затова според мен не би следвало да ти се сърди толкова дълго . Все пак ти си отреагирал първосигнално, не си толкова виновен.. я се стегни ;) Щом вече си и се извинил, няма какво повече да направиш , така че се успокой и очаквай интерес от нейна страна в най-скоро време :) успех

AFT
07-12-2008, 18:28
Sissy. :-D

DarkmasteR_TB
07-12-2008, 18:31
nqmam kirelica

Епа свали си флекс тайп и после има вариан да ти прочетем словоизлиянията :?

preichetoy
07-12-2008, 18:31
Аз пък имам кирЕлица. Делиш приятелите си пол? WTF? ''Много добрата'' ти приятелка ти се е нацупила за такава дебилна глупост, а ти използваш думи като ''БА''.... На колко си години, за Бога?

bIskwItkatA
07-13-2008, 09:53
aa ti sigoren li si 4e priqtelkata ti se cupi to4no zaradi tova ? A moje i da ti se cupi i zaradi drugo ako si napravil ne6to kato primerno da si se skaral s va6te i da si go izkara6 na neq ?! A i moje da ne e iskala da ti pi6e za6toto prosto ne i se e govorelo s teb da ne bi pak da go otnese bez da e vinovna :? neznam to si e tvoq rabota no kakto ti vednyj be6e napisal v edna teme koqto az pusnah smqtam 4e ne ti se syrdi moje da ti e leko ubidena no dyrji na teb i ne ti e syrdita :P 8-) prosto moje bi ti e bila leko ubidena :P 8-) :smt003 neznam pred4uvstvie kakto ti se izrazi togava 8) 8-)

EJI4eTy
07-13-2008, 10:13
ебахти и приятелката ... да се сърди за такава простотия :D да ви имам приятелите ...

N0_feAR
07-13-2008, 18:24
Малко недоразумение...бъди по-настоятелен и й кажи , че те е разбрала грешно и че не си се изказал правилно.