View Full Version : Искам мнение... отново!
Става дума за един сладур. Всичко започна преди около 6 месеца. Запознахме се тъпо, мисля, че от някакъв сайт беше, не помня. После разменихме по някоя дума в скайп, няколко смс-а и една вечер, на един мой купон се видяхме. Аз го повиках вкъщи и той дойде. Изкарахме си една хубава вечер, но не сме правили секс. На другият ден се видяхме пак, но се сдърпахме, аз се разсърдих и го накарах да си ме прибере вкъщи. Оттогава много време нямахме никакви контакти. От време на време пишеше по нещо в скайп, но по за малко никой не е имал време за повече. Един път говорихме. Исках да го видя, ама той ми постави условие тогава, че трябва да направя нещо за него... И по една или друга причина не можахме да се видим. Преди няколко дни пак ми писа в скайп-а. Нещо го изнервих там и той ме блокна. Не можах да скърбя много дълго и... вече го бях отписала, в смисъл... нито ме нарани по някакъв начин, нито нищо, може би единствено ми засегна малко самочувствието, но това беше всичко. И... снощи ми се явява и започваме да си говорим празни приказки. Как ме е шубе да си легна, защото майка ми я преследват богове на смъртта в сънищата и ме е страх и при мен да не дойдат, как зайците ми се измъкват от кафеза и как тичам из двора, с токчета, в оранжерията за да си прибера гадините... абее празни приказки. И започвам да му задавам хипотетични въпроси относно една друга тема в този раздел, защото имах спор по темата с трети човек и исках да се уверя, че съм права. И аз му казвам, че е тъпо един месец да се раздаваш за човек, който познаваш от съвсем скоро и как не е мн по - умно да се засягаш кой знае колко много затова, че въпросният си е обрал чукалата. И тогава той започна да ми обяснява как един месец можело да бъде адски много време, как за супер кратко време си ме харесал и искал още дълго да е с мен (уат дъ фак?!) иии колко трудно се е добрал до мен онази вечер, в която се видяхме за сефте, после на другият ден как не е имал време, ама пак е дошъл... и накрая между другото така ми съобщи, че "някак си ме обичал". Аз поисках аргументация и тя беше завидно добра. И после го питах някаква друга простотия и той каза само: Еми щом ти е по - лесно да си мислиш, че съм лъжлив задник... добре. Това си е твоят избор. И се изнесе. И сега... след като маса време имах съмнения, че той иска да ме вижда само за да правя разни нещица за него... сега дали аз преувеличавам като си мисля, че е наистина "лъжлив задник"? Той винаги се е държал добре с мен, въпреки че съм му се качвала по всевъзможни начини на главата и съм го мотала и всичко... Дали наистина е възможно да има някакви чувства (говоря по - скоро за някаква привързаност или силна симпатия) или просто умее да чака за да получи това, което иска?
aka6a_vamp
07-12-2008, 16:10
леле...не знам дали е лъжлив задник,но мисля,4е е излъгал за това 4е те оби4а...според мен не е възможно
Незнам дали те лъже или не,но мисля че можеш да опиташ...със времето и със по-честите ви срещи сама ще прецениш дали всичко е само за да постигне това,което иска или наистина иска да е с теб!
Не трябва въз основа на това,че преди си лъгана и наранявана...сега да не допускаш никой до себе си и да се съмняваш във всеки и във всяко негово действие!Успех!
Black Tears
07-12-2008, 16:26
Ти сама каза,че си му се качвала на главата,а момчетата мразят това.А той даже те е търсил в скайп.
Според мен може да има някакви симпатии към теб.
Да де, ама имаше условие, че ако се видим трябва да направя нещо за него... пък аз не мисля, че е уместно да правим такива работи все още.
Pliok0019
07-12-2008, 17:30
Не се хващай веднага на въдицата. Мотай го малко и ако е достатъчно търпелив и се доказва - действа.
Vuzmojno e da ima chuvstva(ne silni),no v nikakuv sluchai ne priburzvai!
stop_looking_at_me
07-13-2008, 03:46
Не зная дали има толкова силни чувства към теб, колкото казва, но...
Дай му шанс :)
Still1ME1Still1HERE
07-13-2008, 07:44
Той ме помоли нещо....Да му изхвърля боклука :lol: :lol: :lol:
Кажи какво е условието.Иначе как да ти помогнем.
П.П.Като гледам много филми си гледала :razz:
П.П.2 И аз имам зайчуги :-D
NaNa_SladuRana
07-13-2008, 07:56
леле...не знам дали е лъжлив задник,но мисля,4е е излъгал за това 4е те оби4а...според мен не е възможно
+1
cinderella_gugutka
07-13-2008, 08:09
закво не излезнете и не си поговорите -тогава ще разбереш кво изпитва
play_life
07-15-2008, 18:52
Еми ако му дадеш шанс а всъщтност да не те обича а както ти каза да правиш някви неща за него и той затва ся да си прай някви планове незнам ... според мен недей да му даваш :-o незнам незнам :? :shock:
sladur4etyYy
07-15-2008, 19:17
probvai se s nego kato ima6 1 naum. i vse pak ot opit glava ne boli :wink: ama toi kwo ima predvid pod tva da napravi6 ne6to za nego-seks li? ako e sex, zaebavai go :-o
LetiCherry
07-15-2008, 19:33
А защо "правенето на нещо" за него трябва да е в интимен план? Може да го изненадаш с нещо или да направиш нещо ъа него - например масаж на раменете, така хем правиш нещо за него, хем не е нещо, което не искаш.Освен обаче ако нямаше друга уговорка за това "нещо". :-o
gPa3HuTeJl
07-15-2008, 19:49
...е с1щото беше с една моя бивша... точно ама точно така... качваше ми се на глава по всев1зможни начини... ала бала... и накрая ми преля канчето и й теглих шута...
Да де, ама имаше условие, че ако се видим трябва да направя нещо за него... пък аз не мисля, че е уместно да правим такива работи все още.
Мн тъпа история :) :> а кучето прилича на истривалка за крака ГРОЗНО Е :shock:
Ми то и ти си прост, ама ние не ти го натякваме, нали? Плюс това... убедена съм, че ако видиш на живо една такава "иЗтривалка за крака" няма да си толкова смел! :)
...е с1щото беше с една моя бивша... точно ама точно така... качваше ми се на глава по всев1зможни начини... ала бала... и накрая ми преля канчето и й теглих шута...
Незнам дали разбираме едно и също под "качване на главата". Аз не съм за една свирка, ама защо да я правя като нямам абсолютно никаква гаранция, че след това изобщо някога ще чуя даже за него. Разиграването беше, че няколко пъти съм се обаждала да дойде да се видим, но съм се отказвала, защото "не съм бил с друга жена след теб, защото, видиш ли, ти си такава и такава и аз те искам" не ми се е струвало достатъчно правдоподобно. Но... сигурно грешката е в мен, възможно е.
gPa3HuTeJl
07-15-2008, 22:37
ох...ми к'во да ти кажа...добре си си поиграла...
няма за какво да с1желяваш... един п1т се живее, живей на макс и никога не е обр1щай назад... станалото станало... казваш " майната му " и прод1лжаваш напред...
Добре, да му звънна ли на следващото ПМС, когато съм разгонена като животно и ми е писнало да чакам секс с любов? :-o :lol:
gPa3HuTeJl
07-15-2008, 22:50
Ъъ...дай ш'е ти дам моя... зв1ннкай на него... xD
Ъъ...дай ш'е ти дам моя... зв1ннкай на него... xD
Никога не забравяй, че имаш моя номер! :lol:
gPa3HuTeJl
07-15-2008, 22:53
абе верно бе... един с мн0г0 9-ки беше... нали... ама ми беше на стария телефон.. а него го изгубих... да ти дам тоя новия ? :grin:
Дай го бе... аз няма да го върна! :-)
gPa3HuTeJl
07-15-2008, 23:00
088484----- х чакам позв1няване..
мухахахахах :lol: :lol: :lol: и с'а трябва да се обадя на всички възможни и да проверя кой е твоя? :lol: :lol: :lol:
gPa3HuTeJl
07-15-2008, 23:04
Чакай бе.. аз ти го давам целия номер... не като миналия п1т hxAHXHAxhAHxA
Неее... аз не съм проста, нее... никак! :razz: :razz: :razz:
Едит: време е да го изтриеш ако харабия е бил твоя! ;)
gPa3HuTeJl
07-15-2008, 23:08
ьхАХЬхаьхах а ЕТО зв1нна !!!
gPa3HuTeJl
07-15-2008, 23:09
Прави ли ти се телефонен секс с непознат ?! xhAxhAHXAHxhAHxAHX
Не, ама съм си писала мръснишки смс-чета! :lol: :lol: :lol: :lol:
gPa3HuTeJl
07-15-2008, 23:15
драсни едно да видим за к'во иде реч http://prikachi.com/files/240670V.gif
'ма ти сериозно ли? :lol: Ако нещо... да грабвам телефона! 8-)
gPa3HuTeJl
07-15-2008, 23:19
хахахаххаххаха давай бе 8-)
gPa3HuTeJl
07-15-2008, 23:43
hxhAXHAHxhAXhAHXhAXHAHxHAHxhaHX durty things xAHXhAHXA
Стига ме засрамвай! :oops: :oops: :oops:
partychild
07-15-2008, 23:49
:-D xix mi Nade..moje da mu dadesh nqkaf shans ii.. ako usetish 4e ne e tova koeto si o4akvala ..prosto go zabravi...(moje parvo da se vazpolzvash ot nego :lol: :lol: ) dano stanat ne6tat..no 6tom te e tarsil znachi ima zashto i ne e samo za sex..predpolagam ..uspeh4eta :-) :-)
gPa3HuTeJl
07-15-2008, 23:51
И ако пишеше на кирилица още по добре щеше да е...
P.S Чакам си отговора...
gPa3HuTeJl
07-15-2008, 23:56
А да те видим сега...
partychild
07-15-2008, 23:58
И ако пишеше на кирилица още по добре щеше да е...
P.S Чакам си отговора... kirilicata ne6to se ebava s mene.. i mi zAbiva ps-to :-D 6te me pro6tavate...
PP.koi patuva :lol: :oops:
gPa3HuTeJl
07-15-2008, 23:58
Т'ва си е лично наша работа! :lol:
partychild
07-16-2008, 00:00
Т'ва си е лично наша работа! :lol: :oops:
gPa3HuTeJl
07-16-2008, 00:08
Стана напечено ! :booooomb:
megasexy
07-16-2008, 00:44
Става дума за един сладур. Всичко започна преди около 6 месеца. Запознахме се тъпо, мисля, че от някакъв сайт беше, не помня. После разменихме по някоя дума в скайп, няколко смс-а и една вечер, на един мой купон се видяхме. Аз го повиках вкъщи и той дойде. Изкарахме си една хубава вечер, но не сме правили секс. На другият ден се видяхме пак, но се сдърпахме, аз се разсърдих и го накарах да си ме прибере вкъщи. Оттогава много време нямахме никакви контакти. От време на време пишеше по нещо в скайп, но по за малко никой не е имал време за повече. Един път говорихме. Исках да го видя, ама той ми постави условие тогава, че трябва да направя нещо за него... И по една или друга причина не можахме да се видим. Преди няколко дни пак ми писа в скайп-а. Нещо го изнервих там и той ме блокна. Не можах да скърбя много дълго и... вече го бях отписала, в смисъл... нито ме нарани по някакъв начин, нито нищо, може би единствено ми засегна малко самочувствието, но това беше всичко. И... снощи ми се явява и започваме да си говорим празни приказки. Как ме е шубе да си легна, защото майка ми я преследват богове на смъртта в сънищата и ме е страх и при мен да не дойдат, как зайците ми се измъкват от кафеза и как тичам из двора, с токчета, в оранжерията за да си прибера гадините... абее празни приказки. И започвам да му задавам хипотетични въпроси относно една друга тема в този раздел, защото имах спор по темата с трети човек и исках да се уверя, че съм права. И аз му казвам, че е тъпо един месец да се раздаваш за човек, който познаваш от съвсем скоро и как не е мн по - умно да се засягаш кой знае колко много затова, че въпросният си е обрал чукалата. И тогава той започна да ми обяснява как един месец можело да бъде адски много време, как за супер кратко време си ме харесал и искал още дълго да е с мен (уат дъ фак?!) иии колко трудно се е добрал до мен онази вечер, в която се видяхме за сефте, после на другият ден как не е имал време, ама пак е дошъл... и накрая между другото така ми съобщи, че "някак си ме обичал". Аз поисках аргументация и тя беше завидно добра. И после го питах някаква друга простотия и той каза само: Еми щом ти е по - лесно да си мислиш, че съм лъжлив задник... добре. Това си е твоят избор. И се изнесе. И сега... след като маса време имах съмнения, че той иска да ме вижда само за да правя разни нещица за него... сега дали аз преувеличавам като си мисля, че е наистина "лъжлив задник"? Той винаги се е държал добре с мен, въпреки че съм му се качвала по всевъзможни начини на главата и съм го мотала и всичко... Дали наистина е възможно да има някакви чувства (говоря по - скоро за някаква привързаност или силна симпатия) или просто умее да чака за да получи това, което иска?
Скъпа, трябва да търсиш перфектният. Сама си преценяваш да ли е той или не.