View Full Version : раничка около влагалището
jenkabenka
07-12-2008, 18:06
Вчера правих за първи път секс и кожичката около влагалището ми се е протъркала и сега имам раничка :( има ли нещо,с което да се мажа за да ми мине. :-o мерси предварително :)
Вчера правих за първи път секс и кожичката около влагалището ми се е протъркала и сега имам раничка :( има ли нещо,с което да се мажа за да ми мине. :-o мерси предварително :)
idi na genekolog ne e 6ega rabota
ROCKLIFE
07-12-2008, 19:30
мах 3-4 дена и ще ти мине..
обаче ако те боли >> гинеколог!
:)
:smt079
sweatkiss
07-12-2008, 19:34
Първо честито...Ами не знам с какво можеш да я мажеш :? -най-добре иди на гинеколог той ще те посъветва най-добре... :)
jenkabenka
07-12-2008, 19:40
Преди това напиши завещанието...знае ли човек :-o :-)
xaxa ee ti puk :) nqma da umiram
просто си се претъркала,тъй като явно не си била достатъчно овлажнена.най-добре не прави секс,докато не ти мине!
Ама да не ти оредиха оргия за сефте? Яко са те разгряли...
Първо избявай да правиш секс близките няколко дена и за напред ползвайте лубрикант, за да не се получи пак същото.
vie da ne ste tupi?Taq kurva e sigorno na 12-13,sram q da ide na ginekolog.Ajde ymirai.
Girlicious
07-13-2008, 07:59
Преди това напиши завещанието...знае ли човек :-o :-)
:lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: Стига уе майна....човек ти къртиш отвсякъде.....няма такъф смях :D
ее нищу ти няма тряа да има жертви :)
SK0RP10N
07-14-2008, 15:57
Moje da si hvanala sifilis
Не прави секс поне седмица, за по сигурно 2, купи си смрадлика от аптеката, свари си и се подмивай 2 пъти на ден с нея (ако имаш възможност, може и 3, но не повече). :)
Вчера прави секс за пръв път и си лепна венерицеска болест :? .Дори и действително да са се "поотъркали" мнгого лесно ще се възпалят. ГИНЕКОЛОГ
FeelMyPain
07-14-2008, 17:06
Вчера прави секс за пръв път и си лепна венерицеска болест :? .Дори и действително да са се "поотъркали" мнгого лесно ще се възпалят. ГЕНИКОЛОГ
Какво е това животно ГЕНИКОЛОГ :neutral:
Вчера прави секс за пръв път и си лепна венерицеска болест :? .Дори и действително да са се "поотъркали" мнгого лесно ще се възпалят. ГЕНИКОЛОГ
Какво е това животно ГЕНИКОЛОГ :neutral:
Едно дето се пише с "И" вместо "Е" и вместо "е" с "и"ама съм го объркала :D
С крем "Здраве" . 100 % гаранция, че :) ще ти мине...
нищо особено не е просто защото ти е за 1 път тясна си протъркало се е ... няма страшно 2-3 дни и ще мине..