View Full Version : На къде отива този свят???
ivakavlad
07-12-2008, 19:15
На къде отива този свят повечето момичета на мойта възраст (16-17) или са прости на фасул или ако случайно се намери някоя свястна тя си пада по някакви "Гъзарчета" (друг е въпроса дали тези гъзари имат покритие) а или пък гледат само красотата и колко пари има в джоба и накрая какво тези който не сме от най-красивите или нямаме кинти да го духаме сега съм убеден че поне 10 момичета ще кажат "ама аз не съм такава аз гледал човека какъв е по душа" моляви се всички така казват но истината е че нямаш ли страхотна визия (едва ли не на модел) или солидно количество кинти си оставаш сам никой не го интересува дали имаш интелект и какво би могъл да направиш за дадеия човек това е то това не се отнася само за 16-17 годишните принципно повечето жени са такива повърхностни
П.П.Просто вече ми писна и трябваше да кажа това което мисля
П.П.2 забравих да кажа че в групана на "гъзарите" включвам и така наречените "лоши мимчета"
Като сам си отговаряш на въпростие за какво ни занимаваш и нас? :?
ivakavlad
07-12-2008, 19:20
Pliok0019
07-12-2008, 19:20
Средно богат и средно красив - идеално.
"Да го духа парата, на думи всеки е богат."
cinderella_gugutka
07-12-2008, 19:25
по принцип когато харесваш някого(и си влюбен в него) ти харесваш вси4ко в него(вклю4ит и външния вид) и не се интересуваш особено от парите щот единственото което искаш е да си до него и той да те оби4а :)
по принцип когато харесваш някого(и си влюбен в него) ти харесваш вси4ко в него(вклю4ит и външния вид) и не се интересуваш особено от парите щот единственото което искаш е да си до него и той да те оби4а :)
тва отдавна е изтъркано.... :?
cinderella_gugutka
07-12-2008, 19:29
:lol: в света на курвите е изтъркано... в моя свят не е и никога няма да се изтърка :x
kuklichka_bg
07-12-2008, 19:30
На къде отива този свят повечето момичета на мойта възраст (16-17) или са прости на фасул или ако случайно се намери някоя свястна тя си пада по някакви "Гъзарчета" (друг е въпроса дали тези гъзари имат покритие) а или пък гледат само красотата и колко пари има в джоба и накрая какво тези който не сме от най-красивите или нямаме кинти да го духаме сега съм убеден че поне 10 момичета ще кажат "ама аз не съм такава аз гледал човека какъв е по душа" моляви се всички така казват но истината е че нямаш ли страхотна визия (едва ли не на модел) или солидно количество кинти си оставаш сам никой не го интересува дали имаш интелект и какво би могъл да направиш за дадеия човек това е то това не се отнася само за 16-17 годишните принципно повечето жени са такива повърхностни
П.П.2 забравих да кажа че в групана на "гъзарите" включвам и така наречените "лоши мимчета"
oF ne se spirate na den 1000 takiva temi kfo im darjite smetka na horata we?! ko sa praish na mnogo zrqla za ko sa mislite za mnogo stoka kato puskate takiva temi :-x ai oshte pusnete
shokolad_4eto
07-12-2008, 19:31
cinderella_gugutka:
по принцип когато харесваш някого(и си влюбен в него) ти харесваш вси4ко в него(вклю4ит и външния вид) и не се интересуваш особено от парите щот единственото което искаш е да си до него и той да те оби4а
Тогава да ама преди това #-o
ivakavlad
07-12-2008, 19:32
това в толкова голяма рядкост че не е истина
Нормално е да гледаме визията на едно момче. Все пак това е първото нещо,което виждаме и си вадим някакви изводи от сорта на "Този е готин","Оня е сладък","Тоя е противен." и т.н. Но при мен примерно едно момче може да се извиси в очите ми след като го опозная и открия,че е прекрасен човек,независимо каква визия има. Няма защо да ни се сърдиш. Просто явно попадаш само на кифли,които не искат и да те опознаят... => Не си заслужават усилията.
ivakavlad
07-12-2008, 19:35
oF ne se spirate na den 1000 takiva temi kfo im darjite smetka na horata we?! ko sa praish na mnogo zrqla za ko sa mislite za mnogo stoka kato puskate takiva temi :-x ai oshte pusnete
и междодругото съм момче какво в ника ми те кара да мислиш че съм момиче????
и немисля че съм много зрял но мисля че имам достатъчно акъл да знам че 2 и 2 прави 4
Аз пък забелязах, че всички задръстеняци, като ги Одреже някоя мадама и веднага почват с тея приказки. 8-) Интересно ми е що никой не се запита "А дали проблема не е в мен?" или си мислите, че постоянно да ви режат е нормално? :-D
:lol: в света на курвите е изтъркано... в моя свят не е и никога няма да се изтърка :x
хм.. курва ..интересно все още не бях го чувала и това за себе си .Просто ти си изостанала..отдавна тва дет си го написала е само в романтичните и сълзливи филми .Реалността е доста по сурова и в нея парите диктуват правилата малкото :?
cinderella_gugutka
07-12-2008, 19:39
това в толкова голяма рядкост че не е истина
офффф...еми хубаво,може би сте прави...но все пак ли4но аз и моите пр мислим по този на4ин.аз не казвам 4е няма и такива които се интересуват само от външния вид и парите,само казвам 4е си има и свестни моми4ета които си намират свестни мом4ета и си се влюбват и независимо от парите и външния вид са мн щастливи заедно и се радват на живота.и тази радост не идва от парите или от гъзарията да излезнеш с някъф супер пи4 от всякъде.
spongkata
07-12-2008, 19:41
abe da ti kaja i a3 sm malko ot tezi hora (no pone si priznavam) vinagi gledam vunshniq vid no ako e hubav i nqma gram mozuk go otrqzvam v smi osven che gledam vunshniq vid gledam i haraktera i intelekta my toi moje da e hybav,no da nqmate obshti temi..suglasna sm s teb..hubavo e che ima takiva hora kato teb bravo..!!! :-)
ivakavlad
07-12-2008, 19:43
Аз пък забелязах, че всички задръстеняци, като ги Одреже някоя мадама и веднага почват с тея приказки. 8-) Интересно ми е що никой не се запита "А дали проблема не е в мен?" или си мислите, че постоянно да ви режат е нормално? :-D
AFT ще те помоля да не се заяждаш и никоя не ме е отрязала просто вече догуша ми е дошло от разни тъпи пикли който най нагло ми казват неща от сорта къде е джепето и тем подобни а и доста хора съм слушал доста истории знам точно по тази тема и мисля че е елементарно на се пресметнат нещата и да се стигне до този извод това е проста логика (която на някой хора им е непонятна ама айде)
Да бе, и как все ти попадаш на такива момичета, как ?! Аз колко момичета и момчета познавам и на никой не му се е случвало, сигурно ти си ги взел всичките. :Д
ivakavlad
07-12-2008, 20:27
няма значка
stealthyGirl
07-12-2008, 20:43
Абе аз вярно, че съм по-малка, ама все пак що не познавам толко много (като се замисля даже и не познавам такива), който са само за парите?! :shock: Ся ще кажете "еми попаднала си на свестни хора", на което бих отговорила не е така - познавам и тъпи, и нахални, и "гадни", и грозни, и красиви.. При всичките парите нямат такова значение (или нямат). Имам чувството, че всичките тия 'дето го казвате просто никога не сте били с момиче, защото сте повече задръстени отколкото "грозни", и затова си го изкарвате тука и си показвате и комплексите, което е смешно и тъпо. Може и да греша, но със сигурност има и такива сред вас.
А другата част - външния вид.. Няма как просто, генетично си ни е заложено, не че сме животни (за преносния смисъл повече говоря), но не можем да се обърнем с/у природата, защото сме част от нея...
Не искам да те успокоявам с поредната заучена реплика, но виждам, че си жалък и имаш нужда.. "За всеки влак си има пътници." И друго е че като се мислиш за "грозен и беден" и другите ще те мислят (и момчетата дори), т'ва е закона на привличането - привличаш безпаричието и дори да си хубав излъчваш грозни неща. :P
ivakavlad
07-12-2008, 20:57
досега само не ми бяха казвали че съм комплексар да имам 1 комплекс и той се отная до носът ми чупен е двапъти и е като камба но това е отделен въпрос и да имам затруднения с парите по простата прична че наще са разведени и живеем 3-ма човека с 480 лева от 3 годин работя за да помагам на майка ми да има какво да се яде и да може да се исплащат банки и да се покриват сметките но това е отделен въпрос в момента въобще не ми се спори за това дали имат значение парите и красотата мойто мнение е че за по голямата част от момичетата имат и никой не може да ме разобеди както и аз немога да те разубеда а мисля че не избивам комплекс ама щом казващ ще се саглася макарче всички са малко или много комплексари но както и да е
bokoboko
07-12-2008, 21:00
Респект, шефе, споделям твоят поглед над нещата!
stealthyGirl
07-12-2008, 21:04
досега само не ми бяха казвали че съм комплексар да имам 1 комплекс и той се отная до носът ми чупен е двапъти и е като камба но това е отделен въпрос и да имам затруднения с парите по простата прична че наще са разведени и живеем 3-ма човека с 480 лева от 3 годин работя за да помагам на майка ми да има какво да се яде и да може да се исплащат банки и да се покриват сметките но това е отделен въпрос в момента въобще не ми се спори за това дали имат значение парите и красотата мойто мнение е че за по голямата част от момичетата имат и никой не може да ме разобеди както и аз немога да те разубеда а мисля че не избивам комплекс ама щом казващ ще се саглася макарче всички са малко или много комплексари но както и да е Като не се комплексираш (неприятна дума 8-) ) от това, защо им се нервиш тогава.. Незнам, на мен не ми се връзва. :) Добре смяташ се за що-годе хубавец, защо тогава не върви с момичетата? Не са парите, драги. ;)
StEaLtHy_girl, ти пък ми разби всички представи всички представи. Т'ва твойто буквално е да си "откровен до болка"! Иначе към автора... ок, упрекваш пиклите, че търсели модели с пари и те ебавали за нещо си там... А ти колко пъти си се заглеждал в зле облечено/пълно/откровено грозно момиче?
h0t_lipS~anD_kisSes
07-12-2008, 21:35
Мм ... влюбил се в няк0я фукла и ся си г0 изкарва на другите! :? Не м0жеш да слагаш всички жени п0д 0бщ знаменател!!!
kuklichka_bg
07-12-2008, 21:39
и междодругото съм момче какво в ника ми те кара да мислиш че съм момиче????
и немисля че съм много зрял но мисля че имам достатъчно акъл да знам че 2 и 2 прави 4
туй и в детската градина го знаят
stop_looking_at_me
07-13-2008, 03:29
самочувствието му е майката...
явно ти сам си си втълпил, че трябва да имаш пари да те харесват момичетата. От тук следва, че ти липсва нужното самочувствие. И накрая се оказва, че не момичетата са проблема (аз съм момиче и повечето не ги интересуват парите) ами ти. Ти не си ядосан на тях ами на себе си.
Както казах... трябва ти самочувствие, не пари.
Колкото до външният вид...
Един човек трябва да хваща окото... но не е нужно да изглежда като манекен/ка. Пък и всеки човек има различни схващания за "красотата." Нямам да давам примери щото ти знаеш че 2 и 2 прави 4... и би трябвало да ме разбереш :D Умът е също много важен... но той е вече за евентуална връзка.
както винагисъм казвала... "looks and brains go together"
(не живея в България... и се извинявам ако има правописни грешки :) )
пп: ся ако си решил да спориш с мен... ще те спра, (или поне ще се опитам) защото:
1. няма да се върна обратно в тази тема и няма да го прочета...
2. аз се опитвам да ти отворя очите... ако не си съгласен... значи не съм успяла за жалост..........хмммм :-o ....... Преживях го :grin:
mysterious93
07-13-2008, 04:59
StEaLtHy_girl, ти пък ми разби всички представи всички представи. Т'ва твойто буквално е да си "откровен до болка"! Иначе към автора... ок, упрекваш пиклите, че търсели модели с пари и те ебавали за нещо си там... А ти колко пъти си се заглеждал в зле облечено/пълно/откровено грозно момиче?
:D така е...
lipsvashh_mi
07-13-2008, 06:29
Еми,Честито....
Като се замисля...Вие момчетата не гледате външният ни вrд..нали??!!..Ако не си някоя кифличка разглезена или топ модел..Не ставаш :? Така,че не се оплаквай..
Каквото повикало-Такова се обадило :lol:
paranoia
07-13-2008, 07:43
Mn hora te mislqt za momiche,shot imash ebasi mujestveniq avatar...a za temata,pisna mi sao da se oplakvate bahti....na tazi vuzrast kakto ti kaash 16-17 vuobshte ne se gledat parite,horata nito mislt za brak,nito nishto,povecheto momicheta na tazi vuzrast hodqt s vrustnici ili aide s nqkolko godini po golemi,e ima i sluchai det razni hoqt i s po 50 godishni,ma tfa che si grozen,ne znachi che momichetata tursqt sao sex i pari....prosto kakto kazaha nqkoi hora zalojeno si e v choveka da izbira po hubavoto,kolkoto i cenno i krasivo otvutre da e groznoto,spored mene si nekuf zadrusten i poznaash 5 momicheta na krust i se chudish shto i 5-te tursat pari i ebanie...awe ae pisna mi se zanimaam,jivei si v izmisleniq svqt,v koito qvno se izqvqvash kato jertva
soul1199
07-13-2008, 07:57
8) 6om si si napravil takuv izvod,zamislql li si se,4e i vie mujete ste takiva,a???predpo4itate blondinka s hybavo tqlo ili nqkakvi fe6uki i t.n. ,ot kolkoto nqkoe dobro momi4e,a?
Оф не са всичи така ве брат.Има си и много свестни момичета,а не мисля,че на тази вързраст парите имат някакво особено значение.Познавам много момичета,които изобщо не ги интересува това,всичко си е до излъчването.Външният вид винаги има значени ,но след време то все повече намалява.Нима и ти би излязъл с момиче,което ти е неприятно на външен вид.Просто се огледай и недей да прибързваш със изводите!
Still1ME1Still1HERE
07-13-2008, 08:12
StEaLtHy_girl, ти пък ми разби всички представи всички представи. Т'ва твойто буквално е да си "откровен до болка"! Иначе към автора... ок, упрекваш пиклите, че търсели модели с пари и те ебавали за нещо си там... А ти колко пъти си се заглеждал в зле облечено/пълно/откровено грозно момиче?Еми,то тея момичета вече са рядкост...Всяка кифла с половин тон грим и къса поличка е готина,ама видиш ли я без грим...
GetNasty
07-13-2008, 09:14
не е чак толкова важна визията да е на модел, по-скоро да не го мяза на кремвирш...от там нататък по характер искам само да мога да се забавлявам с него..нищо друго
mm..po temata..nz..sys sig ima i takiva momicheta no ne moga da se syglasq che absl vsichki tyrsqt samo parichkite..
i do avtora..na men mi e int da vidq tvoq snimka..bi li bil taka dobur da pusnesh..ako ne tyk..moje na lichno.. :)
krisiiiiito
07-13-2008, 11:28
:? :?
surrender_
07-13-2008, 12:44
Парите въобще не са важен фактор..поне за мен :)
Е виж..визия някаква трябва да има :-D :-) но всичко се преодолява :-o
GetNasty
07-13-2008, 12:47
не е чак толкова важна визията да е на модел, по-скоро да не го мяза на кремвирш...от там нататък по характер искам само да мога да се забавлявам с него..нищо друго
КРЕМВИРШ ???
т.е. мноооого дебел, грозен и убит по х-р; казах важното да се хилим като идиоти заедно ;)
може би пича имаше в предивид, че се пише и казва креНвирш.... :-o
GetNasty
07-13-2008, 12:59
хаха съжалявам :D
Still1ME1Still1HERE
07-13-2008, 13:15
може би пича имаше в предивид, че се пише и казва креНвирш.... :-oНе нямаше това в предвид(поне до колкото го пазнавам) :lol: :lol: :lol:
GetNasty
07-13-2008, 13:23
еми нека все пак той да се изкаже.. ;)
foreigner
07-13-2008, 14:36
Момичетата до колкото да такива харесват да гледат джоба, а не друго. Все пак има и свестни ама те са прекалено малко, за да има за всеки. Вчера ходих на море и забелязах накаква тенденция.. 16-20 годишни момичета със 30-45 годишни мъже. Това не е изкурвяване, нали ? Да го наречем куптизанстване.. Все едно положението ще става и по-лошо.
Inloveee_
07-13-2008, 15:26
Било изтъркано ли :shock: ... ? Ама чакай малко, от кога любовта е изтъркана ? :lol:
MusicIsTheKey
07-13-2008, 17:28
Момичетата до колкото да такива харесват да гледат джоба, а не друго. Все пак има и свестни ама те са прекалено малко, за да има за всеки. Вчера ходих на море и забелязах накаква тенденция.. 16-20 годишни момичета със 30-45 годишни мъже. Това не е изкурвяване, нали ? Да го наречем куптизанстване.. Все едно положението ще става и по-лошо.
Знаеш ли, като бях на морето с няколко приятелки, отидохме на дискотека няколко пъти. Първият - бях облечена с по-затворена блузка и дълъг панталон. Резултатът беше - 2-3 момчета, които цъфнаха. На следващият ден бях с разголен потник и адски къси панталонки. Цъфнаха най-малко 5 мъже - над 30 годишни.
Какво да ти кажа - търсят се курви и прости момичета, тъй че какво се оплаквате?
Прост народ, какво да се прави.
ivakavlad
07-13-2008, 18:14
да и мъжете сме ИДИОТИ и гледаме визята самоче при нас няма значение дали момичето има пари и при нас исключенията са повече някой зададе въпроса дали бих харесал някое дебело и грозно момиче отговорът ми е да влюбвал съм се в такова момиче ама нестанаха нещата поради други причини за който не ми се говори в момента и колкото да се опитате да ме разубедите в това в което мисля няма да успеете аз държа на мненито си и по никакъв начин няма да ме разубедите както и аз немога да ви разубедя
PePeLePew
07-13-2008, 20:15
просто факт
Whyniser
07-13-2008, 20:19
Той света от много отдавна е тръгнал на някъде (не знам точно но къде),но мога да ви кажа едно.Ние просто не можем да го догоним :)
stealthyGirl
07-15-2008, 21:43
Всяка кифла с половин тон грим и къса поличка е готина,ама видиш ли я без грим...То има и такива, които и с грим са ужасни; къде, 'щото не може да се гримира, къде, 'щото е твърде грозна.
Ама спрете се бе хора !!! Какво ги повтаряте тези пари само ? Как може едно момиче да се върже на някой заради парите му не мога да разбера тъй като тези пари не са нейни и няма да получи и стотинка от това все пак са само гаджета не са женени .А пък за външният вид е нормално да го гледат всеки човек го гледа а й хората са си казали " По дрехите те посрещат а по ума те изпращат ".
Still1ME1Still1HERE
07-16-2008, 09:43
Всяка кифла с половин тон грим и къса поличка е готина,ама видиш ли я без грим...То има и такива, които и с грим са ужасни; къде, 'щото не може да се гримира, къде, 'щото е твърде грозна.е те са за балъците,които нямат чак толкова финансии,но за това пък те ходят по зле в права линия,ако ме рабираш :D
S_L_A_D_U_R_K_A
07-16-2008, 09:57
Същото и на мен ми мина през главата, авторът на темата сподели какво е твоето разочарование, че си направи такива ГОЛЕМИ изводи
glez0rankaaa
07-16-2008, 11:01
{P}BuBi{P}
МнениеПуснато на: Сря Юли 16, 2008 12:19 pm Заглавие:
Ама спрете се бе хора !!! Какво ги повтаряте тези пари само ? Как може едно момиче да се върже на някой заради парите му не мога да разбера тъй като тези пари не са нейни и няма да получи и стотинка от това все пак са само гаджета не са женени .А пък за външният вид е нормално да го гледат всеки човек го гледа а й хората са си казали " По дрехите те посрещат а по ума те изпращат ".
съгласна съм,аз примерно много се дразня,когато почнат да се хвалят колко пари имали,че те да не са техни и като им зададеш този въпрос,отговора е "Един ден ще са мои!" Еми да,но не се знае,дали 1 ден няма да се пропилеят тези пари или какво друго ще се случи,никой от нищо не е застрахован в този живот!А колкото до въпроса по темата,всеки човек е различен и има различен идеал и вкус,не може да се държи сметка на никой защо харесвал курви или задръстени момиченца,всеки сам си знае за себе си!А има много красиви момичета/момчета които самочувствието им се гради основно на това,че са красиви,а не се сещат,че красотата може да е до едно време,те и хората са казали,че по външния вид посрещат,по акъла изпращат,какво се впрягате не мога да разбера ;)
Еми кефят се на тези пръдльовци,
щото ги водят по диско,с тях са на купони
и т.н.
И хи да не ти писва,бъди такъв какъвто си
и ги пускай да пасат :P
ivakavlad
07-16-2008, 18:51
Същото и на мен ми мина през главата, авторът на темата сподели какво е твоето разочарование, че си направи такива ГОЛЕМИ изводи
ами трябвали да съм разичарован за да гледам реално на нещата от живота нали ги виждам хората около мен познавам много хора на които точно това е тяхното верую в живота моя много добра приятелка с която сме израснали от деца се хвана точно с такъв и казва че ако няма пари мъжът не струва нищо буквално се продава за кутия цигари кафенце колички и лъскави парцалки дори братовчедка ми е същата да не говорим за други който познавам просто адски много са и няма смисъл да ги изреждам а ако някой не е съгласен с мен да ме обори с факти а не с празни приказки
Octavarium
07-16-2008, 19:02
Слава богу ,че има такива теми! Защото явно все още има хора, които не са тотално деградирали и мислят!!!
А за автора на темата - такива ги има, и ще ги има винаги, важно е ние да останем НОРМАЛНИ хора, и да вярваме, че има и други,макар и малко като нас.
Virtuallll
07-16-2008, 20:32
На къде отива тая България с младото си поколение ?
Било изтъркано ли :shock: ... ? Ама чакай малко, от кога любовта е изтъркана ? :lol:
От както момичетата започнаха да си губят девственоста непълнолетни...
baby_lvA
07-16-2008, 21:09
:)
Абе въпрос към автора - Е не се ли се питал някога, че на гъзарите им трябват гъзарки или пък че на лошите момчета им трябват послушни загубени момичета? Ами какво остава до тия, които не влизат в тая листа? Не можеш ли да се насочиш към тях, може би там ще си намериш сродната душица... И не казвай сега, че няма такива... Тва, че не ги забелязваш, не означава, че ги няма... Просто се поогледай... Поогледай се за по-нормалните момичета, не тези накичорините, напудрени и превзети по гъзари и лоши момчета... Щото ти явно само такива забелязваш, както те самите забелязват само гъзарите... И по същия начин, по който казваш "Ми погледнете малко и за момчетата, различни от образа на гъзаря", еми и по същия начин и ти погледни за момичета, далеч от този образ...
ivakavlad
07-17-2008, 04:44
Абе въпрос към автора - Е не се ли се питал някога, че на гъзарите им трябват гъзарки или пък че на лошите момчета им трябват послушни загубени момичета? Ами какво остава до тия, които не влизат в тая листа? Не можеш ли да се насочиш към тях, може би там ще си намериш сродната душица... И не казвай сега, че няма такива... Тва, че не ги забелязваш, не означава, че ги няма... Просто се поогледай... Поогледай се за по-нормалните момичета, не тези накичорините, напудрени и превзети по гъзари и лоши момчета... Щото ти явно само такива забелязваш, както те самите забелязват само гъзарите... И по същия начин, по който казваш "Ми погледнете малко и за момчетата, различни от образа на гъзаря", еми и по същия начин и ти погледни за момичета, далеч от този образ...
Не съм казал че ги няма ако забелязваш в нито един пост не съм казал всички са такива казвам че тези момичета са болшинство и познавам такова момиче (да само едно е) а повярвай ми за добро или за лошо познавам адски много хора от всякакви прослойки в обществото и имам доста добро наблюдение над нещата и както споменах в една друга тема да и момчетата не сме цвете за мирисани ние момчетата по природа сме си пълни идиоти (поне доколкото се отнася до любовта) но поне не се продаваме за нещо било то цигари, алкохол, дрехи и каквото се сетиш просто днешните момичета в по голямата си степен са толкова деградирали че не е истина
Sapphire_Illusion
07-17-2008, 06:59
Апропо, абе, как 16-17-годишен е богат? Вярно, че аз примерно работих на 16, но повярвайте ми, богат от това не станах:V. Богати са мама и тати, а ако някой е богат на 17 със свои усилия, най-вероятно няма да му личи:V. Бахти тъпотията....
И, честно, това е пълна тъпотия... момичета, изчакайте да станете на 25 и тогава гонете за пари, сега ходете с момчета за любов, секс, такива работи, кво ви требват пари на 16?
От както момичетата започнаха да си губят девственоста непълнолетни...
Айде бе, масово понеже става това...
Освен това, когато имаш ситуация, в която свестно момиче си е харесала гъзар, то е на основа незрялост и хормони... Ударило го е, намерила си е някакъв... Само се надявай да не изпати много и я изчакай да порасне, това е всичко... Чакането му е майката понякога.
ами трябвали да съм разичарован за да гледам реално на нещата от живота нали ги виждам хората около мен познавам много хора на които точно това е тяхното верую в живота моя много добра приятелка с която сме израснали от деца се хвана точно с такъв и казва че ако няма пари мъжът не струва нищо буквално се продава за кутия цигари кафенце колички и лъскави парцалки дори братовчедка ми е същата да не говорим за други който познавам просто адски много са и няма смисъл да ги изреждам а ако някой не е съгласен с мен да ме обори с факти а не с празни приказки
това за което говориш, се нарича провинциално мислене, не че го няма и в София примерно, ама идва от там, че като отидеш някъде извън "големия град" и кажеш "имам гарсониера в София и карам Голф 3" и моментално се превръщав в бог и селянката зарязва лозата и търчи след тебе да я ебеш, че да е газарка
което лично на мен не пречи хич, не че съм богат или тарикат, ама не са само тва начините ;)
по-забавни сте обаче вие дето казвате "за мен парите нямат значение" ... кво значение ще имат като сте на 15 или 17 и мама и тати ви хранят и ви обличат.... ама един ден като завършите гимназия и одидете самички в големия град, без значение да учите или просто защото не ви се седи на село, и ваще могат да ви пратят по едно бурканче лютеница
да видим тогава дали няма да си търсите гаджета с пари
като се почвате да се праскате на 11 е хубаво, че поне си запазвате детската наивност...
Не съм казал че ги няма ако забелязваш в нито един пост не съм казал всички са такива казвам че тези момичета са болшинство и познавам такова момиче (да само едно е) а повярвай ми за добро или за лошо познавам адски много хора от всякакви прослойки в обществото и имам доста добро наблюдение над нещата и както споменах в една друга тема да и момчетата не сме цвете за мирисани ние момчетата по природа сме си пълни идиоти (поне доколкото се отнася до любовта) но поне не се продаваме за нещо било то цигари, алкохол, дрехи и каквото се сетиш просто днешните момичета в по голямата си степен са толкова деградирали че не е истина
Еммм, тогава странно аз ли нещо се въртя в такъв кръг, ама в цялата ни компанийка, която е към 20 души, от които към 13 момичета, нито едната не е такава... Всичките са весели ведри хора и повечето си ходят с нормални момчета... Ни един превзет или надут сред тях, работят и учат едновременно момчетата... Не че в нашата махала няма такива превзети и нагримосани шматки, ама те са си само три, ние ги изолираме и те си вървят самички тринките... При тях обикновено е тълпа от някакви гъзарчета и от време навреме до нас достигат мълвите, че единият зарязал едната, тръгнал с другата и тем подобни... Използваме ги само като теми, на които да се похилим... Та как само една познаваш? А аз познавам толкова много? :shock: Може би аз се въртя в такъв кръг от хора и затова и познавам повече такива... Нз... Бе пак поогледай се... А и защо не се насочиш към въпросната една? Нали ушким е добра партия?
soulja_girl4e
07-17-2008, 09:33
a ne moje li bogat i krasiv, i umen, i mil, i zabaven? prosto pitam...
Едно на милион освен... :-D
soulja_girl4e
07-17-2008, 09:40
Едно на милион освен... :-D
edin ama 6te e moqt :evil:
oh, me4ti, me4ti!
no vse pak ne moga da otreka, 4e v bednoto, no sladko, lo6o mom4e ima nqkakyv skrit 4ar ;)
Абе хора всичко се прави по любов...
Любов към парите,любов към колата,любов към човека...Все любов е необходима...
(Това съм го чувала от свако ми,и много ми харесва като мисъл :))
Та така де пич...нема да тръгвам и аз да те разубеждавам че не всички са такива и ала бала и прочие...То е ясно,че има и свестни,има и нормални,има и смотани и т.н. - типове жени и мъже много.
Виж сега работата е там че всяко едно момиче обича вниманието,жестовете и показността.Едни в повече - други по-малко.Всяко момиче,и всяка жена се радват на мила дума,мил жест или неочаквано подаръче...Разликата е в това че възрастта за която ти говориш в интервала 14-17 годинки любовта се изразява по-много странен начин.За повечето момичета (не казвам всички,не ме нападайте) е по-важно да се покажат пред приятелките си с какъв ходят и какво има той,в каква кола ги вози и какви подаръчета им прави,защото това ги прави интересни и велики.Всъщност са смешни,но това ще го осъзнаят няколко годинки по-късно не и сега.
Но мещата могат да се погледнат и от друг ъгъл.Когато едно момче неможе да има дадено момиче,започва да говори какви ли не щуротии по неин адрес.Тук се получава ситуацията "Гроздето е кисело..." и от там следва " Сестра ти е курва,върви обяснявай че нямаш сестра".И много често от ей такива тъпи истории момиче дето си няма и идея за какво става на въпрос,разбира за себе си велики неща,че ходи с гаджетата си за пари,че си ляга със всеки и т.н. и т.н.
Така че едва ли някои ще намери разумно решение на този въпрос...Не се замисляй чак толкова,ами излез разходи се малко,запознай се с нови хора и така може и да попаднеш на подоходящата за теб.
ivakavlad
07-17-2008, 15:15
Абе хора всичко се прави по любов...
Любов към парите,любов към колата,любов към човека...Все любов е необходима...
(Това съм го чувала от свако ми,и много ми харесва като мисъл :))
Та така де пич...нема да тръгвам и аз да те разубеждавам че не всички са такива и ала бала и прочие...То е ясно,че има и свестни,има и нормални,има и смотани и т.н. - типове жени и мъже много.
Виж сега работата е там че всяко едно момиче обича вниманието,жестовете и показността.Едни в повече - други по-малко.Всяко момиче,и всяка жена се радват на мила дума,мил жест или неочаквано подаръче...Разликата е в това че възрастта за която ти говориш в интервала 14-17 годинки любовта се изразява по-много странен начин.За повечето момичета (не казвам всички,не ме нападайте) е по-важно да се покажат пред приятелките си с какъв ходят и какво има той,в каква кола ги вози и какви подаръчета им прави,защото това ги прави интересни и велики.Всъщност са смешни,но това ще го осъзнаят няколко годинки по-късно не и сега.
Но мещата могат да се погледнат и от друг ъгъл.Когато едно момче неможе да има дадено момиче,започва да говори какви ли не щуротии по неин адрес.Тук се получава ситуацията "Гроздето е кисело..." и от там следва " Сестра ти е курва,върви обяснявай че нямаш сестра".И много често от ей такива тъпи истории момиче дето си няма и идея за какво става на въпрос,разбира за себе си велики неща,че ходи с гаджетата си за пари,че си ляга със всеки и т.н. и т.н.
Така че едва ли някои ще намери разумно решение на този въпрос...Не се замисляй чак толкова,ами излез разходи се малко,запознай се с нови хора и така може и да попаднеш на подоходящата за теб.
добре поне с някой стигнахме до консенсус а междодругото идеята за излизането е добра ама нямам много време да се мотая на вънка работя даже преди малко се прибрах от работа и целият съм в латекс и съм скапан но това е вече друга тема на разговор иначе до някаде съм съгласен с теб (само до някаде)ама точно в момента не ми се обяснява какво що :P но определено твойто мение е едно от най-добрите ако мога така да се изразя :)
П.П. А междодругото за повечето хора (подчертавам повечето) се отнася това което съм написал на подписа си :P
И аз съм съгласна с подписа ти :)
Аз също не съм се задълбочавала,защото все пак работя и нямам много време да разтягам локуми.Но както ти казах и в предният пост така и сега го казвам пак.По света хора всякакви,идеали различни.
dimanushka
07-17-2008, 16:07
StEaLtHy_girl, ти пък ми разби всички представи всички представи. Т'ва твойто буквално е да си "откровен до болка"! Иначе към автора... ок, упрекваш пиклите, че търсели модели с пари и те ебавали за нещо си там... А ти колко пъти си се заглеждал в зле облечено/пълно/откровено грозно момиче?Еми,то тея момичета вече са рядкост...Всяка кифла с половин тон грим и къса поличка е готина,ама видиш ли я без грим...
ох неее аз видях една и санувах кошмари... ПРИЛИЧАШЕ НА ЧУДОВИЩЕТО ОТ ЛОХНЕС
hahhaahaha ama pove4eto mom4eta samo v takiva se zaglejdat.... i kum avtora.. ti qvno si tursi6 vuprosnite ligli i kifli a te moi 4ovek nikoga nqma da se otnesat dobre s teb. nz kakvo o4akva6 ot takiva momi4eta ama v nikakuv slu4ai ne sa vsi4ki takiva. az mn se draznq na nekvi koito samo po takiva tur4at i si mislqt 4e 6te im mine nomera ama hi4 ne sa za tqh i posle "olele-bre-vare" .... a sega se 4udi suma vreme 6to stava i se oplakvai na toz i onq.. hora vsqkakvi. qvno ti takiva si tursi6 i zatova. te teq se poznavat ot pruv pogled samo kato gi vidi6 i poneje na teb takiva ti haresvat posle si udrq6 glavata.. emi opravqi se.
sam si si vinoven
dimanushka
07-17-2008, 16:22
това за което говориш, се нарича провинциално мислене, не че го няма и в София примерно, ама идва от там, че като отидеш някъде извън "големия град" и кажеш "имам гарсониера в София и карам Голф 3" и моментално се превръщав в бог и селянката зарязва лозата и търчи след тебе да я ебеш, че да е газарка
което лично на мен не пречи хич, не че съм богат или тарикат, ама не са само тва начините ;)
по-забавни сте обаче вие дето казвате "за мен парите нямат значение" ... кво значение ще имат като сте на 15 или 17 и мама и тати ви хранят и ви обличат.... ама един ден като завършите гимназия и одидете самички в големия град, без значение да учите или просто защото не ви се седи на село, и ваще могат да ви пратят по едно бурканче лютеница
като се почвате да се праскате на 11 е хубаво, че поне си запазвате детската наивност...
olele samo takuv ne bqh sre6tala tuka.. poredniq tup sofiqnec... az 6te se otklonq mn ot temata ama edno ne mi e qsno.. s kakvo se mislite za po vis6i sofiqncite be.... (ne kazvam 4e vsi4ki sa takiva) 4ak me nervite kato se po4ne o6te s dumata "provinciq" . sq kato sme ot sofiq i sme golqma rabota i vsi4ki drugi ot "selo" sa copy-paste na vas i samo ot vas gledat i se "u4at" ... vie me ubivate. ei za tova go mrazq toq grad i ne iskam da hodq tam i na eksurziq daje.... 6te dam edin primer
otivame v "sofia land" i 4akame da otvorqt za da vlezem. ve4e stava 11h i o6te ne sa otvorili i nqkoi ot na6ata grupa kazva aide be kolko h stana nqma li da otvarqt" i do nas se 4uva glasa na edno 12-13 godi6no kele64e koeto s cqlata si naglost kazva "NIE sme go napravili za vas da se kefite na nevijdali ne6ta puk vie se oplakvate!!!" povtarqm "NIE" .... koi ste vie be?!?!?!?
ivakavlad
07-17-2008, 17:41
olele samo takuv ne bqh sre6tala tuka.. poredniq tup sofiqnec... az 6te se otklonq mn ot temata ama edno ne mi e qsno.. s kakvo se mislite za po vis6i sofiqncite be.... (ne kazvam 4e vsi4ki sa takiva) 4ak me nervite kato se po4ne o6te s dumata "provinciq" . sq kato sme ot sofiq i sme golqma rabota i vsi4ki drugi ot "selo" sa copy-paste na vas i samo ot vas gledat i se "u4at" ... vie me ubivate. ei za tova go mrazq toq grad i ne iskam da hodq tam i na eksurziq daje.... 6te dam edin primer
otivame v "sofia land" i 4akame da otvorqt za da vlezem. ve4e stava 11h i o6te ne sa otvorili i nqkoi ot na6ata grupa kazva aide be kolko h stana nqma li da otvarqt" i do nas se 4uva glasa na edno 12-13 godi6no kele64e koeto s cqlata si naglost kazva "NIE sme go napravili za vas da se kefite na nevijdali ne6ta puk vie se oplakvate!!!" povtarqm "NIE" .... koi ste vie be?!?!?!?
Не се беспокой и аз необичам много много София (нищо че съм от софия) омръзнала ми е а и защо се впечатляваш на 12-13 годишно лапе (примерно за да се оцелее в София човек трябва да е бездразличен пълен непокист (междо другото до този извод тигнах наскоро :D ) но това е друга тема :P
П.П. С удоволствие бих се преместил в някое малко радче (даже и село) иначе дъшай дълбоко и да не ти пука тъпи и ограничени хора има навсякаде даже понякога почвам да се плаша като гледам колко прости хора има ама това вече е друга тема :D
П.П.2 нещо почнах да тазмишлявам пак което не е добре :razz:
гледай сега
нямах предвид само София, ами големите градове принципно
и нямам нищо против хората от "провинцията" (както ти се изрази), а против провинциалния манталитет. не казвам, че всички хора в провинцията са такива, нито че сички софианци са граждани, пример за тва е хлапето, което си е със провинциален манталитет. КАТО КАЗВАМ ПРОВИНЦИАЛЕН НЯМАМ ПРЕДВИД, ЧЕ ИДВА ОТ СЕЛО, АМИ ЧЕ РАЗСЪЖДАВА ЕЛЕМЕНТАРНО, ТАКЪВ Е ИЗРАЗА. Аз лично не се мисля за повече от никой човек, независимо от къде е и колко има или няма, поне до момента в който не почне да си избива комплекси ;) .
А относто примера, който съм дал в предишния ми пост... не те знам от къде си, но ако си от по-голям град, няма начин да не си забелязала този тип момичета, които напускат родните си места за да отидат в "големия град" и се лепват на някой с пари. Просто е пълно с такива пикли и лошото отношението ми е насочено към тях, не само зещото си мислят че са хванали Господ за шлифера.. така малките градове и села запустяват а тях едва ли не ги е срам да кажат от къде са
Тъжното в случея е, че ги има и стават повече и повече.. и мойте наблюдения са, че тези момичета като малки (13-15-17 годишни) са романтични, за тях парите нямат значение и бла бла бла и като станат на 21 и техните не могат да се грижат вече за тях и правят това за което говорих.
А иначе мн харесвам хора, които се гордеят с това от къде са и искат да помогнат това място да се запази, но тези хора са радкост.
НЕ СЕ ЧУВСТВАМ ПОВЕЧЕ ОТ ХОРАТА КОИТО НЕ СА ОТ СОФИЯ, А ОТ ТЕЗИ КОИТО КОИТО СА ЗАРЯЗАЛИ ДОМА СИ ЗА ДА ОТИДАТ В СОФИЯ И ДА СЕ ЛЕПНАТ НА НЯКОЙ БАТКО С КОЛИЧКА И ПАРИЧКИ
щото познавам и такива, който са дошли за да работят и секи месец пращат пари на техните и се прибират при сяка възможност
sapphire5
06-20-2011, 06:19
:lol: в света на к***те е изтъркано... в моя свят не е и никога няма да се изтърка :x
изтъркано.. БОЖЖЕЕЕ :shock: :lol: :-x
elizabethg
06-20-2011, 07:05
Да...познавам момичета-материалистки.Чудя се как може да не мечтаят за истинска любов...Аз искам това,а не пари,нито бижута и скъпи дрехи.Нямам нужда от това.Щастието за мен е да седя и да гледам звездите,облегната на рамото на любимия човек!Или да приготвяме заедно вечерята,или да отидем на кино,ако успеем да съберем пари...Щастието е в истинската любов :) :smt049
Авторът да напише стихотворение по темата (тази молба е провокирана от предишни наблюдения върху безкрайния му лирически талант.)
По темата.
Ти си едно голямо мрънкало. Сигурно от 3 години пускаш теми, в които си нещастен и света ти е крив.
Очевидно проблемите си са в теб, така че спри да се оплакваш.
На кривата ракета, космосът и е виновен.
Едит: тя темата била някаква антика, вече губя наблюдателността си...
И двата вида ги има по много. ;D
Познавам доста момичета, които поради една или друга причина гледат освен характера доста и парите. Даже такива, които гледат и само това, дори без външността.
Но също знам и доста, които са на 180 градуса по критерии. Момичета, които дори не дават да на гаджетата си да им подаряват подаръци, еи така без причина.
И всеки си има причина за държанието си. Някои, че са били наранени, други просто такива са им разбиранията. Но факт си остава, че както и да го погледна повечето "златотърсачки" са кифли.
А ти няма защо да се оплакваш... Целиш в такива, получаваш такива. ;}