PDA

View Full Version : Искам съвети

sladkoto_bonbon4e_92
07-12-2008, 21:36
Hora utre zaminavam na more za 2 meseca..i hem super mn se radvam 6ot tam sh bude mn qko ama puk ii mi e mnogo mu4no za vsi4ko i vsi4ki kat se zapo4ne ot priqtelite s koito sum po cql den otide se do mom4eto s koeto se zanimavam i mnogo haresvam,..mom4eto s koeto se vijdam vseki den..i se stigne do kotkata :(((( nai mnogo me e strah ot tova 4e kato se vurna mom4eto ve4e nqma da e moeto mom4e..i nqma da iska da se vijdame pak..toi kazva 4e nikoga nqma da napravi taka i 4e nemoje za 2 meseca da me zabravi no neznam..nqkak si STRAH ME E..shte si pi6eme shte si govorim..no daite i nqkakvi suveti kak da go zadurja kak da napravq taka 4e da ne se skarame da ne se zabravime i da sled 2 meseca.. 60 dni.. ;( da e su6toto kato sega..
Ochakvam svestni suveti i mneniq..koito naistina shte sa mi ot polza :P

sexy_for_you
07-12-2008, 21:43
Ако любовта ви е достатъчно силна,не смятам,че някакви си 2 месеца(колкото и много време да е това) ще попречат на връзката ви.Въпреки това,за да поддържаш така да се каже пламъка,можеш да му се обаждаш,дори просто за да му кажеш колко го обичаш,да му пращаш мили есемеси и такива неща.В никакъв случаи не трябва да показваш ревност и страх,че той може да ти е изневерил.Просто бъди себе си.Вярвам,че връзката ви ще устои,ако е достатъчно силна.Успех!

Blab
07-12-2008, 21:46
вземи ме на морето, 'щото ще загина в тоя град...

sladkoto_bonbon4e_92
07-12-2008, 21:58
Ако любиовта ви е достатъчно силна,не смятам,че някакви си 2 месеца(колкото и много време да е това) ще попречат на връзката ви.Въпреки това,за да поддържаш така да се каже пламъка,можеш да му се обаждаш,дори просто за да му кажеш колко го обичаш,да му пращаш мили есемеси и такива неща.В никакъв случаи не трябва да показваш ревност и страх,че той може да ти е изневерил.Просто бъди себе си.Вярвам,че връзката ви ще устои,ако е достатъчно силна.Успех!

Ami to nie poprincip ne hodime..no si se haresvama vijdame si si..izlizame zaedno i e vse edno hodime.. :) neznam i az se nadqvam kato se vurna da trugnem..v edno daskalo sme i 6te mojem da sme si po cql den zaedno :P Da i az mislq da ne mu natqkvam tova 4e moje da mi izneverqva i t.n .. 6te mu pi6a i obajdam po 4esto i taka.. EI BLAGODARQ.. mn hubavo mnenie :)

sladkoto_bonbon4e_92
07-12-2008, 21:59
вземи ме на морето, 'щото ще загина в тоя град...

xixix :D emiii na6te nqma da sa suglasni :S ina4e ti davam nai malko ediniq mesec..6toto dva meseca sa mi mno6ko :D

любомир
07-12-2008, 22:41
хаха :D :grin: ще се забравите :D

sladkoto_bonbon4e_92
07-12-2008, 23:02
хаха :D :grin: ще се забравите :D

MmM ????

sladurankata16
07-12-2008, 23:15
ako te haresva prekaleno mn,bi te iz4akal da se varne6 i spored men 6te e vreme da se zamislite za vrazka :) pojelavam ti uspeh i dano da ste 6tastlivi :)

sladkoto_bonbon4e_92
07-12-2008, 23:22
ako te haresva prekaleno mn,bi te iz4akal da se varne6 i spored men 6te e vreme da se zamislite za vrazka :) pojelavam ti uspeh i dano da ste 6tastlivi :)

mda mda...lo6oto e 4e ne sum sig kolko me haresva :| i dali 6te iz4aka..dano..

stop_looking_at_me
07-13-2008, 02:54
преди време като заминах да живея на друг континент си мислех че тва е края... че никога няма да съм заедно с тогавашното "момче" (няма да го нарека гадже... щото сега като погледна назад ми се струва жалка история...) или поне че той ще ме забрави и ще продължи с живота си. Е, аз така му казах да направи... За две години не си разменихме нито един е-мейл.
Като се върнах за лятото... той беше готов да зареже приятелката си, за да е пак с мен, въпреки че не бяхме се виждали и чували за цели 2 години.

Така че... прави си изводи :)
Ако чувствата помежду ви са силни... тези 2 месеца няма да са проблемни
Ако той те забрави... смятай колко иска да е с теб щом при първата възможност те заменя
:)

soul1199
07-13-2008, 08:29

mda mda...lo6oto e 4e ne sum sig kolko me haresva :| i dali 6te iz4aka..dano..6e te iz4aka,spokoino,opitai se da se otpysne6 na moreto,mejdydr.,kude 6e hoi6 na more?

AnzaRe
07-13-2008, 09:19
Ако и двамата искате да сте повече от приятели.Не се притеснявай няма да те забрави,даже жаждата за любовта между вас става по-голяма.А после когато се срещнете отново,така ще се прегърнете и сърцата ви ще затуптят бързо и ще копнеете един за друг.Любовта е много важна,не се притеснявай,не се страхувай всичко ще се нареди на място където трябва да е.

AnzaRe
07-13-2008, 09:20
Ако и двамата искате да сте повече от приятели.Не се притеснявай няма да те забрави,даже жаждата за любовта между вас става по-голяма.А после когато се срещнете отново,така ще се прегърнете и сърцата ви ще затуптят бързо и ще копнеете един за друг.Любовта е много важна,не се притеснявай,не се страхувай всичко ще се нареди на място където трябва да е.

аве купи си мечка :>

На мен не ми трябва :wink:

AnzaRe
07-13-2008, 09:27
аЗ съм момче нещо си се обаркала

AnzaRe
07-13-2008, 09:29
Не ми трябва :razz: Аз си имам едно мече вече Приятелката ми.

sladkoto_bonbon4e_92
07-13-2008, 10:37
Hora utre zaminavam na more za 2 meseca..i hem super mn se radvam 6ot tam sh bude mn qko ama puk ii mi e mnogo mu4no za vsi4ko i vsi4ki kat se zapo4ne ot priqtelite s koito sum po cql den otide se do mom4eto s koeto se zanimavam i mnogo haresvam,..mom4eto s koeto se vijdam vseki den..i se stigne do kotkata :(((( nai mnogo me e strah ot tova 4e kato se vurna mom4eto ve4e nqma da e moeto mom4e..i nqma da iska da se vijdame pak..toi kazva 4e nikoga nqma da napravi taka i 4e nemoje za 2 meseca da me zabravi no neznam..nqkak si STRAH ME E..shte si pi6eme shte si govorim..no daite i nqkakvi suveti kak da go zadurja kak da napravq taka 4e da ne se skarame da ne se zabravime i da sled 2 meseca.. 60 dni.. ;( da e su6toto kato sega..
Ochakvam svestni suveti i mneniq..koito naistina shte sa mi ot polza :P

и аз съм 92 :) а по темата АЗ МИСЛЯ ЧЕ ТИ ТРЯБВА ПЛЮШЕНО МЕЧЕ
:)

Emi veche si imam mn me4eta vse pak blagodarq za suveta :)))

sladkoto_bonbon4e_92
07-13-2008, 10:38

Mm Az Govorih sega s nego i kaza 4e za nego razstoqnieto ne e problem..e dano naistina da e taka :) i da si zapazim otno6eniqta

AnzaRe
07-13-2008, 10:42
Мечетата играчки са на стара мода,но живите мечета са хиТ номер 1 :)