PDA

View Full Version : ревността....убива

Lolla
07-12-2008, 22:39
Здравейте. Ще ви споделя проблема си, който най-ясно изпъкна днес ( на 18 мия рд) . Имам приятел, който ме обича и го доказва непрекъснато. За мен той е страхотен и сме заедно от доста време ( първо приятели, сега гаджета, но все неразделни) Единственият проблем е че той е много ревнив, а аз имам доста приятели от мъжки пол. Първо приятелите ми от детинство са повчето момчета. За мен е нормално да с епрегръщам с тях примерно, но приятелят ми адски мн се дразни. ( само да отбележа че единият ме харесваше мн мн време, но аз съм нямала нищо общо с него). За жалост се е случвало приятелят ми да вижда хронологии в скайп и от др източници как си пиша с тези мои приятели ( с някви закачки) и това е огромен проблем за него. Другото което е че непрекъснато говори няки простотии за всички момчета около мен ( като някое дете 6 клас, а той е на 19...но все пак не го виня). НО днес ми беще рдто. Бяхме в едно кафе с хора от класа ( и от двата пола). Той още от самото начало се сърдеше че аз се прегрущам с момчетата ( когато ми дават подаръка). После се сърди като се прегръщам с тях на снимки и т.н. По време на рдто не му обръщах мн внимание. Накрая пак се прегърнахме за чао и един от тях каза "обичам те " ама просто като се беше разлиогавил. Приятелят ми се разсърди и си тръгна едва ли не демонстративно, което беше супер гадно за мен. Успя да ми скапе настроението от рдто донякъде. след като благоволи да ме изчака след 1 км аз му казах че ми писна от неговоите сръдни ( което си е така). Наистина си представете че щом не може да се въздържи на рож ми ден..какво остава за всеки ден... :( Много пъти сме говорили. И аз съм му обяснявала че някакви такива неща (прегръдки) са нормални и той мие казвал че съжерлява че се сърди....но кажете какво да направя? Да не се виждам с никой, да не се прегръщам с никой ( дори на рдто ми)? Не мога да търпа вече. всеки ден преминава с няколко "разяснявания" на това за какво той се сърди. Какво да направя ?

ELFIQ
07-12-2008, 22:43
mila revnosta e bolestno sastoqnie-ni6to ne moje6 da napravi6,qvno 4ovekat si e takav .... 6tom mu obqsnqva6 i toi ne razbira-prosto nqma smisal :)

MiMcHeToOo
07-12-2008, 22:43
Сритай го.

unfaithful1234
07-12-2008, 23:01
Сритай го.
мда :D

haterkata
07-12-2008, 23:15
ахъъм ;-)

gPa3HuTeJl
07-12-2008, 23:25
друга работа немаш ли си ?

partychild
07-12-2008, 23:32
ami..dushko losho e tfa ne6to.. da nemojesh da se otpusnesh kogato si v priqtelska kompaniq... no znai 4e priqtelq ti prosto te pazi i ne iska da te zagubi..makar 4e ve4e te zadushava...mmm...moq priqtel sashto si ima priqtelki..vijdala sam gi na snimki pregarnati mnogo pati i na rojdenni dni zaedno..no se svikva.. az sashto sam mn revniva..no mu vqrvam..qvno ne ti ima dostata4no vqra ili pone na drugite nqma vqra ...pogovorete i ti sama reshi dali mojesh da prodaljavash taka..ili prosto se otkaji

hypn0tized*
07-12-2008, 23:39
Може би момчето прекалено много те обича и се страхува да не те изгуби ;) Има хора, които по 100 начина да им докажеш, че ги обичаш и че други не те вълнУват, те си имат едно на ум и не могат да се освободят от това състояние - ревността ;) Явно си е такъв и не може да се промени :? А всички знаем, че когато обичаме приемаме другия както с всичките му положителни, така и с всичките му отрицателни черти (доколкото могат да се търпят :D )

mArMaLaDkA
07-13-2008, 07:10
ревността....убива

...цигарите също.Не се хабя да чета теми,чиито автор пише съжЕРлявам..Нищо лично.

sexa_na_kompleksa
07-13-2008, 07:18
Трябва и двамата да правите компромиси - ти недей да се прегръщаш толкова много с твоите приятели, щом на него не му е приятно, но и той не трябва да те ревнува чак толкова - все пак си имала рожден ден и си ги прегръщала за подаръка и за снимките, което според мен си е съвсем нормално. Поговори отново с него. Кажи му, че ще ограничиш малко прегръдките, но ако и той прави малко повече компромиси. ;)

NeLLy_BaBy
07-13-2008, 07:27
Той се чувства несигурен, затова го прави. Говори с него. Дано ревността му намалее, но се съмнявам.

cinderella_gugutka
07-13-2008, 07:32
поне пред него не се прегръщай с никой-обясни на хората що те ше разберат

Girlicious
07-13-2008, 07:33
Мии мн е кофти и аз съм била в такова положение....той ме ревнуваше дори от приятелките ми и аз неможех да излизам с тях, за да не ми се сърди....мн тъпо е... верно е че трябва да има ревност,но малко ....това,че си с него не значи ,че трябв да забравиш предишния си живот..

soul1199
07-13-2008, 07:52
Може би момчето прекалено много те обича и се страхува да не те изгуби ;) Има хора, които по 100 начина да им докажеш, че ги обичаш и че други не те вълнУват, те си имат едно на ум и не могат да се освободят от това състояние - ревността ;) Явно си е такъв и не може да се промени :? А всички знаем, че когато обичаме приемаме другия както с всичките му положителни, така и с всичките му отрицателни черти (доколкото могат да се търпят :D ) :) moje bi i trqbva pak da pogovorite za tova

rachel_billson
07-13-2008, 07:54
MIla,shtom se obichate,znachi toi trqbva da ti ima doverie.Trqbva da mu razqsnish,che ti si si takava i s tvoite fr se razbirate,i tova s pregradkite si e neshto normalno.Vs pak po tozi nachin toi te kara da se chuvstvash neshto kato vinovna,zashtoto ti vs trqbva da izbirash mejdu nego i fr ti.(dokolkoto mi stana qsno)Ako neshtata stavat po-kofti-Sorry pi4

NaNa_SladuRana
07-13-2008, 08:19
http://www.zazz.bg/play:ecef0277

Wrathchild
07-13-2008, 09:21
Еми и моят приятел да прегръща някоя друга и аз ще се почувствам гадно. За хронологиите, нарушил ти е личното пространство, но пък я се замисли малко - виждаш, че в скайп се е 'закачал' с някакво друго момиче, което му е уж само приятелка. Ти самата как ще се почувстваш?

AnzaRe
07-13-2008, 09:31
Еми и моят приятел да прегръща някоя друга и аз ще се почувствам гадно. За хронологиите, нарушил ти е личното пространство, но пък я се замисли малко - виждаш, че в скайп се е 'закачал' с някакво друго момиче, което му е уж само приятелка. Ти самата как ще се почувстваш?

HEN TAI маниячката е права ;) :D ЛоЛ
Понякога ревноста убива...Ама чак толкоз някой да са самоубива не ми са вярва,но има такива луди хора...

Wrathchild
07-13-2008, 09:34

HEN TAI маниячката е права ;) :D ЛоЛ
Понякога ревноста убива...Ама чак толкоз някой да са самоубива не ми са вярва,но има такива луди хора...Заглавието беше метафора.

candy_girl4e
07-13-2008, 16:01
Знам кфо е имах такова гадже обаче нищо сериозно но щом при теб нешата са сериозни нз ... тфа наистина е болестно състояние-няма оправяне :? но все пак опитай пак да поговориш с него и наистина опитай и ти да направиш компромис и недей толкоз се прегръща с фр-тата си

sadsad
07-13-2008, 16:18
Ами...първо...честит рожден ден...всичко най-хубаво и да се оправите...
За темата.....и съм се прегръщала с момчета и реакциата на моето съкровище не беше никак розова и не го правя.От давна не излилам с момчето....момчето ми ревнува доре като ги паздравявам по улицата....и това ни правя вече...но не ми пука....всмисъл...за мен той е момчето...доре момичето фр нямам и ми е добре.Нз какво да те съветвам...поговорете...и не се дръж по тоя начин със всичките си приятели момчета.Успех.

Pliok0019
07-13-2008, 16:19
За ревността лек няма. Остави го или просто не му давай повод за ревност. Спри да се прегръщаш с приятелите ти и толкова.

DiabolicAngel
07-13-2008, 16:20
За ревността лек няма. Остави го или просто не му давай повод за ревност. Спри да се прегръщаш с приятелите ти и толкова.

Erica
07-14-2008, 09:42
Може би момчето прекалено много те обича и се страхува да не те изгуби ;) Има хора, които по 100 начина да им докажеш, че ги обичаш и че други не те вълнУват, те си имат едно на ум и не могат да се освободят от това състояние - ревността ;) Явно си е такъв и не може да се промени :? А всички знаем, че когато обичаме приемаме другия както с всичките му положителни, така и с всичките му отрицателни черти (доколкото могат да се търпят :D )

Не винаги ревността е доказателство за любов.
Ревността ,прекомерната ревност си е чувство за собственост...

Към авторката:
Просто като си с него,се опитай да не правиш това което го дразни,ако искаш да си запазите връзката.И те съветвам малко по-малко да се опиташ да му докажеш и обясниш,че към другите не изпитваш това,което изпитваш към него...(освен ако не е патологичен случай)
Но определено на никoй няма да му е приятно да гледа половинката си овиснала на нечии врат с повод и без повод...,защото както каза някои преди мен ако ти го виждаш системно да се държи така със своите приятелки,едва ли ще ти стане приятно...Всичко трябва да си има някакви граници...Успех!!!

Lolla
07-14-2008, 12:07
Благодяра на всички за съветите :) Странното е че той ми е казвал че принципно не бил ревнив, но с мен е такъв защото когато още не бяхме гаджета и бяхме само познати ( а той оттогава ме харесва) аз изобщо не се съобрязавах ( а и все пак тогава дори не го харесвах)Явно оттогава се е натрупала ревност, която сега преминава във собственичесво чувство. Аз се старая да не се доближавай до други момчета (дори да си говорим)...Но наистина е гадно когато примерно си в мн яко настроение, всичките ти приятели се прегръщат да танцуват на някоя песен за приятелството ( съответно и ти) и после гаджето да се сърди ( като вместо на дойде и той седи и се сърди, нищо че едва ли не го дърпаш да дойде). Ако той се прегръща с други момичета и показва някаква привързаност естествено че няма да ми е приятно, но не бих му скапвала настроевнието заради такива дребни работи. Според мен е зряло да не можеш да приемеш факта че съществуват приятелски прегръдки и че всеки човек си има лично пространство :?

fuck_me_pls
07-14-2008, 12:09
Сритай го.

аххахахах :razz:

koalka
07-14-2008, 12:37
На никой няма да му е приятно, като се държиш така.Разбирам, че са ти приятели, ама ти каква очакваш да е реакцията му като някой ти каже "обичам те"???Аз лично също бих приела така нещата, въпреки че не съм ревнива.Отделно това, ами и тези закачки...бъдете приятели, ама без флиртове!Сама му даваш поводи, а после му се сърдиш, че ревнува.